2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ahşap beşik hiç alma park beşik rahat 1 1 bucuk yaşında görür kuzucum. Ahşap beşiklerde şöyle söyleyeyim 3 4 ay anca yatar böyle 5 6 aylık gibi bebekler ek gıda öncesi oturmaya kalkmaya başlayabilirler Allah muhafaza çok tehlikeli. Benim oğlan 5 ayı doldurduğunda ayağa kalkmaya başlamıştı tutunup. Hiç unutmuyorum böyle ek gıdalara yeni başladığımız zamanlardı hatta. Park yataklar 2 kademeli oluyor. Ayağa kalkmaya başlayınca biz aşağı kata almıştık yatak yerini. Naçizane tavsiyem kuduruk çocuklar için özellikle

Hem de şunu ekleyeyim park yatak içinde rahatça oynar sen günlük işlerini görürken

Ben madre aldım 6n1 e gerek duymadım açıkçası alırsam başka bir ana kucağı tercih ederim ayrı olarak.

Oooo ailede bebeye yaşıt da olmayacak o zaman dimi ? Ben de takıntılı değilim zaten biliyorum ki bebek ürünlerinin çoğu max 6-8 ay kullanılıyor ve tertemiz oluyor. Sağlık olsun bizler artık tanıdıklara veririz ilerde

Yok bebişimin yaşıtı malesef tek artısı bebeğe hasret kaldı aileler bu avantaj

Evet aynısı bana da oldu sabah aç gitmiştim çok az hareket etti doktor sen aç mısın hemen bıseyler ye çikolata ye tekrar çektir dedi ve bi daha nst cektirdim bu daha iyi ama haftaya tekrar bakıcaz dedi . Bebeğin hareketini testin güvenirliliği açısından istiyorlar diye biliyorum direk hareketleri ölçmüyorlar

Evet amaç hareket ölçmek değil bana da serumdan sonra artık daha iyi dediler bi süre daha gözlemleyip çıkardılar

Yok bebişimin yaşıtı malesef tek artısı bebeğe hasret kaldı aileler bu avantaj

Bu da baya güzel bir avantaj el üstünde tutulur tekne kazıntıları genelde Benim görümcem gebe aralarında 3 ay olacak sadece. Tek yaşıtı o olacak gibi duruyor. Onlar da farklı şehirde ama olsun o kadar

sağ olasın leydim lady peacock inş olur bir hal çare bol bol yatıp dinleneceğiz artık ben bugün melis altuğ inan’a gittim o da melisa hocam diye çağırdığı bir hocayla beraber baktı. tatlı ve ilgili insanlara benziyorlardı
Gerçi bana da 34 35 e kadar progestan kullanalım agrilarindan dolayı dedi
Susuuuu o da aslında seni telaşlandırmadan destek vermiş rahime
rdrsn vajinadan alıyorum çiçeğim ilk 20 hafta zaten kanamam vardı o zaman da hep vajinadan alımı önermişti doktorum o yüzden bu sefer sormadım bile

Bu da baya güzel bir avantaj el üstünde tutulur tekne kazıntıları genelde Benim görümcem gebe aralarında 3 ay olacak sadece. Tek yaşıtı o olacak gibi duruyor. Onlar da farklı şehirde ama olsun o kadar
Biraz büyüsünler iyi arkadaş iyi kuzen olurlar dedigin gibi enazından yaşıtı var

Evet vajinadan daha etkili oluyor ilaç ondan söyledim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…