- 21 Ekim 2024
- 1.995
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.081
Ben çok çabuk yoruluyorum yürüdüğümdeKızlar yürüyüşler nasıl gidiyor ben asla yapmayanlardanım
Ben eve dönene kadar ypruldugumu anlamıyorum ama koltuğa uzaninca anlıyorumBen çok çabuk yoruluyorum yürüdüğümde
Ben direk uzanınca uyuyorumBen eve dönene kadar ypruldugumu anlamıyorum ama koltuğa uzaninca anlıyorumbir de sabahlari uyanır uyanmaz çikolata yiyorum doktora sordum abartmadigin sürece sorun yok dedi
Yok kız enerji değil sabah uyanınca ağzımda o kadar ekşi acımsı bi tat oluyor ki yemezsem tüm gün devam ediyorBen direk uzanınca uyuyorumçikolata enerji almak için mi
İlaclardan dolayı mı acaba yada değer eksikligindenYok kız enerji değil sabah uyanınca ağzımda o kadar ekşi acımsı bi tat oluyor ki yemezsem tüm gün devam ediyor
Ben bebeğin nabzında pik oluşuyor diye biliyorum tam emin olmamakla birlikte.Nst'de bebeğin hareketi nerede ölçülüyor ya hu? Üstteki kalp atışı alttaki de sancı diye biliyorum 2 farklı çizgi yok mu sadece
Ahşap beşik hiç alma park beşik rahat 1 1 bucuk yaşında görür kuzucum. Ahşap beşiklerde şöyle söyleyeyim 3 4 ay anca yatar böyle 5 6 aylık gibi bebekler ek gıda öncesi oturmaya kalkmaya başlayabilirler Allah muhafaza çok tehlikeli. Benim oğlan 5 ayı doldurduğunda ayağa kalkmaya başlamıştı tutunup. Hiç unutmuyorum böyle ek gıdalara yeni başladığımız zamanlardı hatta. Park yataklar 2 kademeli oluyor. Ayağa kalkmaya başlayınca biz aşağı kata almıştık yatak yerini. Naçizane tavsiyem kuduruk çocuklar için özellikleBen beşikte kararsızım ya park düşünüyodum sonra daha uzun süre kullansın diye ahşap beşik düşünüyorum şimdi. Şimdiki yeni Evim küçük 2 beşik alma lüksüm yok. Sallanan ahşap mı alsam ne alayım bilemedim tecrübeliler yardım akıl verin ne alalım
Hem de şunu ekleyeyim park yatak içinde rahatça oynar sen günlük işlerini görürkenBen beşikte kararsızım ya park düşünüyodum sonra daha uzun süre kullansın diye ahşap beşik düşünüyorum şimdi. Şimdiki yeni Evim küçük 2 beşik alma lüksüm yok. Sallanan ahşap mı alsam ne alayım bilemedim tecrübeliler yardım akıl verin ne alalım
Bütün değerlerim de normal bakti doktor ama anlam veremedim bende son 3 haftadır falan var yataktan kalkmadan eşim getiriyor hemen artıkİlaclardan dolayı mı acaba yada değer eksikliginden
Hadi bakalımmmm çok geçmiş olsun oldu bitti gitti zamanında gelecek bebiş
ağızdan mı vajinadan mı önerdiler o baya tutunmasını sağlıyor ben aylarca kullandım ondan sordum
estağfurullah ne demek
ben pierre cardinin şu modelini aldım bakalım artık eleleyi düşünüyorum park yatak olarak sen madre mi aldın 6n1 mi ana kucağı aldın mı
Ay valla sarılalımtakıntılı biri değilim tanıdıklardan bebiş eşyası almaya çok müsaytm ama yok nerde benim ailemde en küçük 16 yaşında eşimin ailedede herkes dağıtmış mecbur alıyoruz herşeyi
Yok bebişimin yaşıtı malesefOooo ailede bebeye yaşıt da olmayacak o zaman dimi ? Ben de takıntılı değilim zaten biliyorum ki bebek ürünlerinin çoğu max 6-8 ay kullanılıyor ve tertemiz oluyor. Sağlık olsun bizler artık tanıdıklara veririz ilerde
Evet aynısı bana da oldu sabah aç gitmiştim çok az hareket etti doktor sen aç mısın hemen bıseyler ye çikolata ye tekrar çektir dedi ve bi daha nst cektirdim bu daha iyi ama haftaya tekrar bakıcaz dedi . Bebeğin hareketini testin güvenirliliği açısından istiyorlar diye biliyorum direk hareketleri ölçmüyorlarKızlar bundan sonra her gittiğimizde nst ye gireceğiz aç gitmemeye çalışın hastaneye ben iki haftadır nst ye giriyorum dün hastanede çok vakit geçirdiğim için nst ye biraz aç girdim bebiş pek hareketli değildi oksijen bağlandı serum takıldı bebiş hareketlensin diye bi de gidip gelip salladılar göbeğimi hoş olmuyor
Evet amaç hareket ölçmek değil bana da serumdan sonra artık daha iyi dediler bi süre daha gözlemleyip çıkardılarEvet aynısı bana da oldu sabah aç gitmiştim çok az hareket etti doktor sen aç mısın hemen bıseyler ye çikolata ye tekrar çektir dedi ve bi daha nst cektirdim bu daha iyi ama haftaya tekrar bakıcaz dedi . Bebeğin hareketini testin güvenirliliği açısından istiyorlar diye biliyorum direk hareketleri ölçmüyorlar
Bir arkadaşımızın önerisiyle kitabı edindim ve okuyorum
Yok bebişimin yaşıtı maleseftek artısı bebeğe hasret kaldı aileler bu avantaj
sağ olasın leydimGeçmiş olsun. İyi ki başka Dr lara da göründün.Kısalmanın tek çaresi yatmak. Hafta ilerledikçe bebek büyüyor, yerçekimi etkisiyle rahim ağzına binen yük artıyor. Bu da daha fazla yıpranma demek. Protestan da vermişler. Şifan olur ins.
Göztepe de hangi Dr lara gittin? Ben de rutin takibimi orada yaptırıyorum.
Çok şükür bacım.
Gerçi bana da 34 35 e kadar progestan kullanalım agrilarindan dolayı dedi
Hadi bakalımmmm çok geçmiş olsun oldu bitti gitti zamanında gelecek bebiş
ağızdan mı vajinadan mı önerdiler o baya tutunmasını sağlıyor ben aylarca kullandım ondan sordum
estağfurullah ne demek
ben pierre cardinin şu modelini aldım bakalım artık eleleyi düşünüyorum park yatak olarak sen madre mi aldın 6n1 mi ana kucağı aldın mı
Biraz büyüsünler iyi arkadaş iyi kuzen olurlarBu da baya güzel bir avantaj el üstünde tutulur tekne kazıntıları geneldeBenim görümcem gebe aralarında 3 ay olacak sadece. Tek yaşıtı o olacak gibi duruyor. Onlar da farklı şehirde ama olsun o kadar
Evet vajinadan daha etkili oluyor ilaç ondan söyledim canımsağ olasın leydimlady peacock inş olur bir hal çare bol bol yatıp dinleneceğiz artık ben bugün melis altuğ inan’a gittim o da melisa hocam diye çağırdığı bir hocayla beraber baktı. tatlı ve ilgili insanlara benziyorlardı
Susuuuu o da aslında seni telaşlandırmadan destek vermiş rahime
rdrsn vajinadan alıyorum çiçeğim ilk 20 hafta zaten kanamam vardı o zaman da hep vajinadan alımı önermişti doktorum o yüzden bu sefer sormadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?