- 27 Ekim 2023
- 7.562
- 20.766
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.101
Hareket ederken bile oyuluyormus gibi kramptan acıdan canın yandi miKızlar ben epeydir doğru düzgün dışarı çıkmıyordum zaten raporluydum. Bugün bi eşimle bebeğin son eksiklerine bakalım diye dışarı çıktık ama bir saat bile yürümemişimdir.Bi 15-20 dk önce karnımın sağ tarafında felaket bi ağrı saplandı. Daha önceki ağrılara benzemiyordu nefesim kesildi resmen. 3-4 dk sürdü. Eşim elimi tuttu o sırada onun elini o kdar sıkmışım ki tırnaklarım geçmiş resmen eline. Gözümden yaş geldi ağrıdan. Sonra geçti. Bebişim de hemen arkasına tekme armaya devam etti. Hala atıyor muhtemelen onla ilgili bi sorun değil. Bu ağrıyı hissederken karnım kaskatı kesildi yatar pozisyondaydım. Bu sancı mıydı acaba
Evet evet sağa dönük uzanıyordum düz dönmeye çalıştım dönemedim. Bebişte hareket ettikçe iyice ağrı arttı sonra geçti. Max 4 dk sürmüştürHareket ederken bile oyuluyormus gibi kramptan acıdan canın yandi mi
Ya acayip can yakıcı olur, ters bı adım ters bı hareket yapmışsındır, zorlanmista olabilirsin, o acayip can yakici bı ağrı ya, dinlen, magnezyumun varsa al bı taneEvet evet sağa dönük uzanıyordum düz dönmeye çalıştım dönemedim. Bebişte hareket ettikçe iyice ağrı arttı sonra geçti. Max 4 dk sürmüştür
Amin inşallah canım cümlemiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah günüm yaklaştıkça korkularım başladı uykularım kaçıyor bugün hep aklıma doğumhaneye gireceğim o dakikalar geldi sonrasında ki o ağrılar acılar allahım sen bana yardım et dedim kendime hep birde bu iki gündür çok ciddi kasılmalarım var ve ağrılarım hiç böyle değildim bayağı ağırlaştımAnladım şeker çıkmadı bende de ama suyum sınıra yaklaşmış dedi ve bebekte 10 gün önde rabbim hayırlısını versin
Uzun zamandır evde olduğun için de olmuş olabilir. Magnezyum al istersen. Benim hafif tempolu yürüyüşlerden sonra kasıklarıma ağrı giriyor daha dün yaşadım halbuki doktordan geldim her şey yolunda ama kapıdan eve girerken kasıklarımı tutuyordum artık. Karın sertleşmesi bende de oluyor ilk gebeliğimde geç başlamıştı yani 30 34 ü geçirmiştim başladığında. Bünyeden bünyeye fark ediyor ki aynı beden 2 farklı hamilelik çok büyük fark var bende. Doktorum düzenli olmadıkça korkma dediKızlar ben epeydir doğru düzgün dışarı çıkmıyordum zaten raporluydum. Bugün bi eşimle bebeğin son eksiklerine bakalım diye dışarı çıktık ama bir saat bile yürümemişimdir.Bi 15-20 dk önce karnımın sağ tarafında felaket bi ağrı saplandı. Daha önceki ağrılara benzemiyordu nefesim kesildi resmen. 3-4 dk sürdü. Eşim elimi tuttu o sırada onun elini o kdar sıkmışım ki tırnaklarım geçmiş resmen eline. Gözümden yaş geldi ağrıdan. Sonra geçti. Bebişim de hemen arkasına tekme armaya devam etti. Hala atıyor muhtemelen onla ilgili bi sorun değil. Bu ağrıyı hissederken karnım kaskatı kesildi yatar pozisyondaydım. Bu sancı mıydı acaba
Şimdi içtim kuzum dün gece üşenip içmemiştim belki ondandır. Az önce bir daha geldi ağrı 2 dk falan sürdü geçti. Yarım saatte iki kere gelmiş oldu yani. Eğer bi iki sefer daha gelirse bi acile gideceğiz.Ya acayip can yakıcı olur, ters bı adım ters bı hareket yapmışsındır, zorlanmista olabilirsin, o acayip can yakici bı ağrı ya, dinlen, magnezyumun varsa al bı tane
Şimdi içtim kuzum magnezyumu. Bakalım ağrı tekrarlarsa bi acile gitmeyi planlıyoruzUzun zamandır evde olduğun için de olmuş olabilir. Magnezyum al istersen. Benim hafif tempolu yürüyüşlerden sonra kasıklarıma ağrı giriyor daha dün yaşadım halbuki doktordan geldim her şey yolunda ama kapıdan eve girerken kasıklarımı tutuyordum artık. Karın sertleşmesi bende de oluyor ilk gebeliğimde geç başlamıştı yani 30 34 ü geçirmiştim başladığında. Bünyeden bünyeye fark ediyor ki aynı beden 2 farklı hamilelik çok büyük fark var bende. Doktorum düzenli olmadıkça korkma dedi
Tabi tabi tekrarlarsa gidin muhakkakŞimdi içtim kuzum dün gece üşenip içmemiştim belki ondandır. Az önce bir daha geldi ağrı 2 dk falan sürdü geçti. Yarım saatte iki kere gelmiş oldu yani. Eğer bi iki sefer daha gelirse bi acile gideceğiz.
Şimdi içtim kuzum magnezyumu. Bakalım ağrı tekrarlarsa bi acile gitmeyi planlıyoruz
İyi yaparsın, tekrarlarsa gitmende fayda var, yeter ki bı sıkıntı olmasın gidip gelmiş olursunŞimdi içtim kuzum dün gece üşenip içmemiştim belki ondandır. Az önce bir daha geldi ağrı 2 dk falan sürdü geçti. Yarım saatte iki kere gelmiş oldu yani. Eğer bi iki sefer daha gelirse bi acile gideceğiz.
Şimdi içtim kuzum magnezyumu. Bakalım ağrı tekrarlarsa bi acile gitmeyi planlıyoruz
Ped, hasta bezi, bebise bez, ıslak mendil, kuru mendil, terlik, ben korsemi de koydum oğlumda odama geçince giyabilirsin demişlerdi, göğüs ucu kremi, aklıma gelenler bunlarKızlar doğum için çantamı hazırladım valizimi hazırladım sizler neler koydunuz ben üç takım bebeğe üç takım da kendime koydum çok terliyoruz doğumdan sonra yedek olsun dedim sütyen kilot çorap ped bebek bezi üç tane battaniye penye ve müslin birden kişisel biraz makyaj malz. Tarak deodorant falan koydum terlik birde sizce eksik bişey varmı atladığım unutmuşum
1 kere onu bende yaşadım felaket birşeydi dönmeye çalışsan agrıyor ayağa kalksan agrıyor ben biraz hareket etmemiştim kramp gibiydi bende de öyle olduKızlar ben epeydir doğru düzgün dışarı çıkmıyordum zaten raporluydum. Bugün bi eşimle bebeğin son eksiklerine bakalım diye dışarı çıktık ama bir saat bile yürümemişimdir.Bi 15-20 dk önce karnımın sağ tarafında felaket bi ağrı saplandı. Daha önceki ağrılara benzemiyordu nefesim kesildi resmen. 3-4 dk sürdü. Eşim elimi tuttu o sırada onun elini o kdar sıkmışım ki tırnaklarım geçmiş resmen eline. Gözümden yaş geldi ağrıdan. Sonra geçti. Bebişim de hemen arkasına tekme armaya devam etti. Hala atıyor muhtemelen onla ilgili bi sorun değil. Bu ağrıyı hissederken karnım kaskatı kesildi yatar pozisyondaydım. Bu sancı mıydı acaba
Duramayacağınız ve dinlenince geçmeyen ağrılar ise doktora gidin isterseniz bebiş hareketleri nasılKızlar ben bugün dışarıdaydım hareketli bir gün geçirdim gündüzden beri çok ağrım var parol magnezyum progestan ne varsa içtim ama yok yok...erken yattım dinleneyim diye tuvalete kalktım oğluma kızıma baktım. 1 saattir uykuya geçemiyorum ağrıdan. Bugün açık ara en kötü olduğum günlerden biri diyebilirim kasık kalça bacak bel kombine bir şekilde ağrıyor.
Ben Bi nefes egzersizi videosuna denk gelmiştim. Korkular endişeler devam ettikçe bebek gelmeyi reddeder ve açılma olmaz demişti . Geçecek diyorum herkes dogum yapıyor ve kac kere dogum yapıyorlar o sancılar acılar unutuluyor ki tekrar dogum yapıyorlar o yüzden evet sancı olacak ama gececek bitecek sonra bebişiniz doğmuş kendinizi buna adapte edin kendi kendimizi motive etmemiz lazım olumlu motivasyon videoları izleyin iyi gelebilir hepimizin illaki endişeleri var ama düşünürseniz sürekli sıkıntı olabilir agrılar icinde hafife almayın bi doktora görününAmin inşallah canım cümlemiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah günüm yaklaştıkça korkularım başladı uykularım kaçıyor bugün hep aklıma doğumhaneye gireceğim o dakikalar geldi sonrasında ki o ağrılar acılar allahım sen bana yardım et dedim kendime hep birde bu iki gündür çok ciddi kasılmalarım var ve ağrılarım hiç böyle değildim bayağı ağırlaştım
Kızlar ben epeydir doğru düzgün dışarı çıkmıyordum zaten raporluydum. Bugün bi eşimle bebeğin son eksiklerine bakalım diye dışarı çıktık ama bir saat bile yürümemişimdir.Bi 15-20 dk önce karnımın sağ tarafında felaket bi ağrı saplandı. Daha önceki ağrılara benzemiyordu nefesim kesildi resmen. 3-4 dk sürdü. Eşim elimi tuttu o sırada onun elini o kdar sıkmışım ki tırnaklarım geçmiş resmen eline. Gözümden yaş geldi ağrıdan. Sonra geçti. Bebişim de hemen arkasına tekme armaya devam etti. Hala atıyor muhtemelen onla ilgili bi sorun değil. Bu ağrıyı hissederken karnım kaskatı kesildi yatar pozisyondaydım. Bu sancı mıydı acaba
Saol bacımmerhaba herkese, birkaç hafta önce korkunc bir ağrıyla acile gitmiştim, ondan beridir genelde yatıyorum. Buralara fazla bakamadım.
lady peacock çok geçmiş olsun. Neler olmuş bu sırada..
Yarın 32. haftaya giriyorum, hastane çantasını hazırlayacağım.
Zarf tulumlarla mı, patikli tulumlarla mı, daha çok hangi kıyafetle rahat eder acaba bebekler ilk doğduklarında? Hastane çıkışlarının bazılarında çok rahatsız kıyafetler var gibi geldi..
Onun dışında birşeyi daha merak ediyorum. :) Şimdi biz diyelim normal doğum için hastaneye gece gittik, o gece yattık, bebek sabah doğdu, doğduğu gün mü çıkıyoruz yoksa bir gece daha mı yatıyoruz? Fiyat alırken normal doğumda bir gece yatış demişlerdi ama sonuçta hastaneye kaçta git diyeceğini bilmiyorum ki doktorun.. bebek doğduğu gün de kalınması gerekiyorsa o zaman ikinci günün ücretini mi ödeyeceğiz ek olarak?
Özel ebeyle çalışan var mı aramızda bir de onu merak ediyorum. Hakikaten avantajını görüyor musunuz varsa?
Bir deee fotografçıyla anlaşan varsa tavsiye edeceği var mı İstanbul’da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?