2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Günaydın hanımlarrrr

34. Haftadan selamlar kontrolden geldim. Suyu derya deniz dedi. Ağrıları sordum 2 kere olursa sorun değil ama bu ağrı daha uzun sürer ve sık olursa problem dinlendiğinde geçmesi lazım dedi. Asla ama asla bir şey yapma diyor dedim yapmıyorum hocam, kadınların bir şey yapmıyorum demesi bile en kötü oturarak ütü yaparsınız, makina boşalt yerleştir bunlarda iş bunlarda yapılmayacak hiçbir şey yapmıyorumun anlamı sadece sağa dola döne döne yatmak bol bol dizi izle kitap oku uyu 1 ay sonra zaten hayatın bitecek dedi kasılmalar içinde aynı şeyi söyledi ikiden fazla ise sorun vardır hareketleri takip et dedi.

İlk zamanlar hep kendini gösteren çocuk son 4 haftadır asla göstermiyor bugünde ayağı yüzündeydi. 2.500 olmuş bende totalde 12 kg aldım bu haftaya kadar. Nst ye yine girmedim ne zaman sokacak çok merak ediyorum

Çok şükür her şey yolunda 35. Haftada yeniden görüşeceğiz.

Hay maşallah, tosuncuk

Yalnız Dr un teşhisler çok doğru. Bi şey yapmıyorum dersiniz, makine boşaltır, ütü yaparsınız diyor ya

Hay maşallah, tosuncuk

Yalnız Dr un teşhisler çok doğru. Bi şey yapmıyorum dersiniz, makine boşaltır, ütü yaparsınız diyor ya
Evet adam artık içimizi biliyor ya ve gerçekten öyle dün oturduğum yerden ütü yaptım ama nasıl duracağız ki alışmamış g.tte durmuyor don işte illa en ufak şeyde olsa yapmam lazım neyse biraz daha dikkat edeceğim artık napayım az kaldı kocama bütün işleri yıkıyorum artık

Bebek keşke birşeye alışsa Kızımın en vazgeçilmez alışkanlığı anne koynunda yatmaktı , uyusunda tek ayak üstünde bekleriz diyorduk eşimle.
İlk zamanlar reflü yatagında yatırıp koltukta masa üstünde arabada park beşik içinde kendi yatagımıza heryerde kullandık. Ayakda salladık rahat etmiştik. Büyüdükçe kaymaya başladı, üstünde yatırdık reflü yatağının dışında bulduk , sonra kaldırdık.
Anne yanı kullandım 3-4 ay onuda ev içinde heryere taşıyorduk, yanını açıp izliyordum zaten dönemiyor düşme tehlikesi yok. Oturmaya başladı , tutup kendini çekmeye başladı, dönmeye başladı anne yanı küçük geldi kenarına çarpıp kendini uyandırıyordu, düşücek diye korkuyordum. Park beşiğe geçtik, sıralamaya başladı sonra park beşik alt kademeye geçtik. Biraz bebiş bizi yönlendirdi.
İlk zamanlar önü düğmeli pijama giyip önünü açıp bebişi gögsümde yatırıyordum uyurum düşer diyede müslinde kendime bağlayıp oturur pozisyonde uyuyordum, çünkü başka türlü uyumuyordu minnoşum ahh ahh 5 yıl geçti şimdi kızım çocuk oldu bebekliğinden eser yok <3

Benimde biraz önden gidiyor , doktor herseferinde şeker sonuçlarıma bakıyor benide geriyor ama ölçüm istemedi.
Kızımda iri doğmuştu eşimle bende küçük değiliz oyüzden takılmıyorum bende genetik ve beslenmemden diyorum. Ölç bakalım nasıl çıkıcak şekerin sende şeker çıkarsa bende doktorumdan kontrol isterim .

Arkadaşlarda önermiş ama bende park beşik öneririm, kızım 3,5 yaşına kadar rahat yattı. Kolay kurulup kaldırılıyor, görece hafif. Misafirlikte çocuk nerde yatacak derdi yok. Kenarı tüllü oldugu için görebiliyorsun. Ahşaplarda kenarına çarpında canı açıyor ayağı takılıyor, koruma taksan bebeği göremiyorsun. Park beşik kademeli , tutup kalkması sıralaması kolay , düşse kenarı fileli tehlikesi yok. 2 yaşından sonra kenarını açtık kendi girip çıkmaya başladı. Fiyatları makul , ben park beşikçiyim alın aldırın

Neden haftalık kontrol istiyor, kaçırdıysam kusura bakma.
Özel durum mu var? Yoksa bukadar hareketsizlik bana aslında sağlıklı gelmiyor. Irgat gibide çalışmayalım ama hareket berekettir oluyorum :)

Bebişte negüzel kilo almış maşAllah , sende az almış sanada maşAllah

Over torsiyonundan şüphelendiler ama ne radyoloji ne gene cerrahi ne de kadın doğum tam emin olamadı. Nst’de sancı çıkmadı. Birkaç gün iyi olup sonra tekrar başlıyordu ağrı. Dünden beri iyiyim tamamen diyebilirim.
Benim ilk bebek, herhalde tecrübesizim de… ayırt edemiyorum ağrıları..
Apandistten de şüphelendiler ama sonuçta bir şeye tam yoramadılar.
Bayıltan ağrılar, ağrı şiddetlenince sürekli istifra ettiren, bacağımı falan uyuşturan ağrılar.

Şimdi ise suyum fazla, bebek iri, biraz ondan zorlanıyorum ama çok şükür geçti.

Umarım sen de iyisin, bol bol dinlenir bebeğini zamanında alırsın kucağına.

Over torsiyonundan şüphelendiler ama ne radyoloji ne gene cerrahi ne de kadın doğum tam emin olamadı. Nst’de sancı çıkmadı. Birkaç gün iyi olup sonra tekrar başlıyordu ağrı. Dünden beri iyiyim tamamen diyebilirim.
Benim ilk bebek, herhalde tecrübesizim de… ayırt edemiyorum ağrıları..
Apandistten de şüphelendiler ama sonuçta bir şeye tam yoramadılar.
Bayıltan ağrılar, ağrı şiddetlenince sürekli istifra ettiren, bacağımı falan uyuşturan ağrılar.

Şimdi ise suyum fazla, bebek iri, biraz ondan zorlanıyorum ama çok şükür geçti.

Umarım sen de iyisin, bol bol dinlenir bebeğini zamanında alırsın kucağına.

1 gece daha kalıyorsun dogumdan sonra ama normal dogumda 1 gece sezaryen olursa bence 2 gece. Kontrol amaçlı. Kaldığınız her gecenin ücreti farklı Evet ben de istanbuldayım. Ben dış çekimimi yaptırdığım fotoğrafçıdan çok memnun kalmıştım ondan fiyat aldım ama biz yenidoğan çekimi icin avrupa yakasındayım

Maşallah maşallah çok şükür canımm

Benim 30. Hafta başında bi kaşıntı durumu söz konusu oldu orda bir tırstık gebelik kolestazı mı diye falan derken ondan sonra seni her hafta görmek istiyorum dedi benimde işime geliyor en başından hikayemi de anlatınca 9 senelik bir mücadele 2 kayıp 2 başarısız tüp bebek sonrası bu mucize gibi kendiliğinden gelince işi şansa bırakmak istemiyor kıymetli gebeliksin diyor

Ya bana kalsa da öyle ama ben ne zaman öyle şeyler yapsam hep kasılmam oluyor bebek daha az hareketli oluyor vs o yüzden biraz ciddiye alacağım yoksa bende hep yürüyüş yapayım hareket edeyim işte görüyorum pilates vs gidiyorlar içimde kaldı bunlar neyse diyorum sağlıkla alalım da kucağımıza böyle olsun hareket etmeyiz bizde.

Çok sağol canım

kızlar bugün perinatoloji kontrolüm vardı suyun fazlalığı ve bebeğin böbrek genişlemesine bakmak için çağırmıştı doktor. gittim suya sınırda fazla korkulacak fazlalık değil dedi böbrekler normal genişleme yok kaybolmuş dedi ama bana döndü kalpte parlaklık gördüğümüzü söylemişmiydik dedi haydaa dedim dememişti böyle bişey bu haftada böyle bişey çıktı açıkcası korktummu kendimi strese sokmamak için duymamazlıktan geldim ama ne düşüneceğimi şaşırdım. eşime muayene oldum dediğimde her gidişimizde bişey söylüyorlar umarım kötü bişey yoktur dedi diyemedim adama kalpte parlaklık gördü diye ne yapayım ben kafam karıştı

Allahım çok tatlı ya anlattıklarınız maşallah size

Güzel haberlerle gelmene çok sevindim kuzum maşallah bebeğine bakalım pazartesi bende güzel haberler alırım inşallah

Canım ben de böyleyim inan okurken kendim yazdım sandım . Vajinamda bir baskı var ağrı . Zaten yatmam kalkmam desen zor . Biran önce sağlıkla kavuşayım diye diye dua ediyorum . Cumartesi kontrolüm var . Aşağı vurdukça idrar torbam vajinam ağrıyor çıkacak sanıyorum . En son sancılar vardı ciğer geliştirici oldum . Bakalım cumartesi durum ne olacak . 2 hafta daha sabretseler diye diye geldik bu zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…