2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Canım kalp parlaklığı tek başına bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum . Kardeşime de dediler ama çok şükür gayet sağlıklı bebeği var . Canını sıkma

Kalpte parlaklık benim bebede de var. Tek başına anlam ifade etmiyor merak etmeyin. Doğuma yakın veya doğumdan sonra kaybolabiliyormuş. 14. Haftada farkedildi detaylıda 23. Haftada hala vardı bizim bebekte de.
Ama detaylıya bakan prof, çocuk kardiyologlar önemsemiyor bile zamanla kaybolan bişey, kalbin çalışmasında metabolik hiçbir sorun yaratmıyor dedi. Eğer ikili testte veya fetal dna da sorun görüldüyse dikkate alıyorlar. Tek başına izole başka sorun yoksa önemli görülmüyor kardiyak odak

Günaydın kızlar , herkesteki o ağrılardan bende de çok olmaya başladı ya sanki çocuk çıkacakmış gibi hissediyorum böyle kas ağrısı gibi değil yoğun baskı hissi komple altımda Yarın randevum var rahim ağzı uzunluğunu bir soracağım ya da iyice aşağı kanala fln mı indi bu bebe naptı bi bakalım

Her hafta gitmek güzel de buna maddi açıdan nasıl yetisicez?

Bi muayene olmuş 2 bin. Hadi diğeri kontrol oluyor para ödemiyorsun desen, diğerinde yine vereceksin. Nst si tahlili son aylar bu bakımdan çok masraflı.
Tabi ki ben doğum paketi aldım ondan rahatım aslında yoksa dediğin gibi çok zor diğer türlüsü maddi açıdan çünkü doktor muayenesi 2.500 dü en son birde nst eklenirse her hafta üstesinden gelemezdik. Doğum paketi her şeyi kapsıyor nst vs de dahil.

Günaydın herkese,
Biz 2000 gram olup haftamızı yakalamışız teyzeleri
Canımmmm çok ama çok sevindim teyzesinin güzeli iyi kg almış masallahhh darısı benim kızın başına bakalım öğreneceğiz pazartesi nasipse kaç kg olmuş benim cimcime
Canım çok yoruyor ya o ağrılar ve baskı. Dün zor yürüdüm evin içinde resmen elektrik çarpması gibi bir baskı bir rahatsızlık hissi her an çıkacak gibi bir his. Dışarıda yürümek zaten uzun zamandır eziyet olmuş durumda. Bakalım ne diyecek yarın sana haber ver e mi merak ederiz
Çok sağol kuzummmm amin aminnn inşallah çok çok güzel haberler ile geleceksin inanıyorum
Aminnn inşallah canım benim insallahhh

Ya biri dedi ki doğum öncesi için topluca bi defa doğum sonrası için topluca bi defa yattı dedi ama anlamadım ona göre bi bütçe planlaması yapalım inşallah bilen biri vardır
Maaşını her ayın 15 inde alıyorsun düzenli olarak. Ek ücretlerin varsa onu almıyorsun hiç bir zaman. Sağlıkçılarda nöbet ücreti öğretmenlerin ek ders ücreti gibi ücretler alınmıyor.

Doğum izninden sonra ücretsiz izne ayrılmak istediğinde ise dilekçe veriyorsun falan tarihte ücretsiz izne ayrılacam diye ona göre ya son maaşın yatmıyor ya da yatınca geri iade ediyorsun. Ücretsiz iznin bitip başlamak istediğinde ise ilk maaşını iki maaş ya da bir buçuk maaş olarak alıyorsun.

Devlet memurları önce maaşlarını alıp sonra çalıştıkları için ücretsiz izin ya da emeklilik durumunda bir ay fazla çalışıyorsun ya da 1 aylık maaş iadesi yapıyorsun.

İlk atandığımda çalışmadığım halde ilk ayın 15. De bir buçuk maaş almıştım. Ağustos 27. De atanmıştım eylülde bir buçuk maaş almıştım. Bu sene Eylül ayında ücretsiz izne ayrılınca da bana yatan maaşı iade ettim. Bu nisanın başında başlangıç yaptım yine yarım maaş kadar olmasa da bir buçuk maaş aldım Nisan 15 te. Haftaya doğum iznine ayrılınca maaşım yyatmaya devam edecek doğum izinlerim bitene kadar yatar. Yine ücretsiz izne ayrılırsam son maaşı iade etmek zorunda kalacağım. Yok heyet raporu vs alırsam maaş yatmaya devam eder.

Yook anam yoook dediklerim senin için geçerli değil mümkünse sen premmsesler gibi yat dinlen , bebişine güzel güzel tembihler ver akıllı uslu olsun gazsız güler yüzlü uyumayı seven bir bebek olsun <3 gezmeyi yemeyi sevsin sizinle ortak zevkleri olsun , eşinle birlikte bebişi büyütmek nasip olsun <3

İnşallah her şey yolundadır tamam inşallah canım

Ben hep tok gidiyorum. Yazık bebeğe. Belki ondan geri çıkıyorudr

Yaaaa canımsınnnn aminnn inşallah hepimizin bebişleriiii böyle akıllı, uslu olsun analarını üzmesinler zamanında sağlıkla kolaylıkla gelsinler

Tamam canım söylerim umarım çıkmaz. Şuanlık iyi gidiyor şekerim

Bana doktor bazen ileri haftalarda şeker çıkabiliyor sen ölçüm yapmışsındır ama ölçümden sonra çıkabilir dedi bence saçma bi durum o zaman ölçümün ne anlamı var ki

Bunu ben de düşündüm. Y YagmurrTanem misal, şeker yüklemesi yapmıştı sanıyorum. O zaman sonuçlar normal geldi. Sonraki haftalarda gebelik şekeri var dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…