- 27 Ekim 2023
- 7.563
- 20.777
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.141
Canım kalp parlaklığı tek başına bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum . Kardeşime de dediler ama çok şükür gayet sağlıklı bebeği var . Canını sıkmakızlar bugün perinatoloji kontrolüm vardı suyun fazlalığı ve bebeğin böbrek genişlemesine bakmak için çağırmıştı doktor. gittim suya sınırda fazla korkulacak fazlalık değil dedi böbrekler normal genişleme yok kaybolmuş dedi ama bana döndü kalpte parlaklık gördüğümüzü söylemişmiydik dedi haydaa dedim dememişti böyle bişey bu haftada böyle bişey çıktı açıkcası korktummu kendimi strese sokmamak için duymamazlıktan geldim ama ne düşüneceğimi şaşırdım. eşime muayene oldum dediğimde her gidişimizde bişey söylüyorlar umarım kötü bişey yoktur dedi diyemedim adama kalpte parlaklık gördü diye ne yapayım ben kafam karıştı
Kalpte parlaklık benim bebede de var. Tek başına anlam ifade etmiyor merak etmeyin. Doğuma yakın veya doğumdan sonra kaybolabiliyormuş. 14. Haftada farkedildi detaylıda 23. Haftada hala vardı bizim bebekte de.kızlar bugün perinatoloji kontrolüm vardı suyun fazlalığı ve bebeğin böbrek genişlemesine bakmak için çağırmıştı doktor. gittim suya sınırda fazla korkulacak fazlalık değil dedi böbrekler normal genişleme yok kaybolmuş dedi ama bana döndü kalpte parlaklık gördüğümüzü söylemişmiydik dedi haydaa dedim dememişti böyle bişey bu haftada böyle bişey çıktı açıkcası korktummu kendimi strese sokmamak için duymamazlıktan geldim ama ne düşüneceğimi şaşırdım. eşime muayene oldum dediğimde her gidişimizde bişey söylüyorlar umarım kötü bişey yoktur dedi diyemedim adama kalpte parlaklık gördü diye ne yapayım ben kafam karıştı
Maşallah gözün aydınnGünaydın herkese,
Biz 2000 gram olup haftamızı yakalamışız teyzeleri
Sen değiştirmedin mi daha benim başvurduğum gün değişti iyi ki değiştirmişim yenisini sevdimYarın yine aile hekiminden kontrole çağırmışlar, tahlilleri yenileriz diyor, sanki idrar verecek tuvaletleri var, evden götürsem olmaz mı acaba
Ayyy darısı başıma gözün aydın olsun canımGünaydın herkese,
Gözün aydın bacımGünaydın herkese,
Tabi ki ben doğum paketi aldım ondan rahatım aslında yoksa dediğin gibi çok zor diğer türlüsü maddi açıdanHer hafta gitmek güzel de buna maddi açıdan nasıl yetisicez?
Bi muayene olmuş 2 bin. Hadi diğeri kontrol oluyor para ödemiyorsun desen, diğerinde yine vereceksin. Nst si tahlili son aylar bu bakımdan çok masraflı.
Çok sağol kuzummmmGüzel haberlerle gelmene çok sevindim kuzum maşallah bebeğinebakalım pazartesi bende güzel haberler alırım inşallah
Maşallah maşallah ohhh çok şükürGünaydın herkese,
Canımmmm çok ama çok sevindimGünaydın herkese,
Canım çok yoruyor ya o ağrılar ve baskı.Günaydın kızlar , herkesteki o ağrılardan bende de çok olmaya başladı ya sanki çocuk çıkacakmış gibi hissediyorum böyle kas ağrısı gibi değil yoğun baskı hissi komple altımdaYarın randevum var rahim ağzı uzunluğunu bir soracağım ya da iyice aşağı kanala fln mı indi bu bebe naptı bi bakalım
Aminnn inşallah canım benim insallahhhÇok sağol kuzummmmamin aminnn inşallah çok çok güzel haberler ile geleceksin inanıyorum
Maaşını her ayın 15 inde alıyorsun düzenli olarak. Ek ücretlerin varsa onu almıyorsun hiç bir zaman. Sağlıkçılarda nöbet ücreti öğretmenlerin ek ders ücreti gibi ücretler alınmıyor.Ya biri dedi ki doğum öncesi için topluca bi defa doğum sonrası için topluca bi defa yattı dedi ama anlamadımona göre bi bütçe planlaması yapalım inşallah bilen biri vardır
Yook anam yoook dediklerim senin için geçerli değil mümkünse sen premmsesler gibi yat dinlen , bebişine güzel güzel tembihler ver akıllı uslu olsun gazsız güler yüzlü uyumayı seven bir bebek olsun <3 gezmeyi yemeyi sevsin sizinle ortak zevkleri olsun , eşinle birlikte bebişi büyütmek nasip olsun <3Benim 30. Hafta başında bi kaşıntı durumu söz konusu oldu orda bir tırstık gebelik kolestazı mı diye falan derken ondan sonra seni her hafta görmek istiyorum dedi benimde işime geliyoren başından hikayemi de anlatınca 9 senelik bir mücadele 2 kayıp 2 başarısız tüp bebek sonrası bu mucize gibi kendiliğinden gelince işi şansa bırakmak istemiyor kıymetli gebeliksin diyor
Ya bana kalsa da öyle ama ben ne zaman öyle şeyler yapsam hep kasılmam oluyor bebek daha az hareketli oluyor vs o yüzden biraz ciddiye alacağım yoksa bende hep yürüyüş yapayım hareket edeyim işte görüyorum pilates vs gidiyorlar içimde kaldı bunlarneyse diyorum sağlıkla alalım da kucağımıza böyle olsun hareket etmeyiz bizde.
Çok sağol canım
İnşallah her şey yolundadır tamam inşallah canımCanım çok yoruyor ya o ağrılar ve baskı.Dün zor yürüdüm evin içinde resmen elektrik çarpması gibi bir baskı bir rahatsızlık hissi her an çıkacak gibi bir his. Dışarıda yürümek zaten uzun zamandır eziyet olmuş durumda. Bakalım ne diyecek yarın sana haber ver e mi merak ederiz
Ben hep tok gidiyorum. Yazık bebeğe. Belki ondan geri çıkıyorudrAklıma ne geldi, ben hep kontrole aç karna gidiyorum sabahları, doktor tahlil vs isterse diye. Acaba tok gitsem bebeğin kilosu etkilenir mi? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum, siz nasıl gidiyorsunuz var mı aç gidip kilosu da normal gelen? Ay bi umut napiyim ya
Aslında kilodan ziyade karın çevresi işte, akşam yemeğini 5 gibi yiyorum sabah doktordan geldik derken 10 oluyor çocuğun karnı belki küçülüyordur diyorum
Yaaaa canımsınnnnYook anam yoook dediklerim senin için geçerli değil mümkünse sen premmsesler gibi yat dinlen , bebişine güzel güzel tembihler ver akıllı uslu olsun gazsız güler yüzlü uyumayı seven bir bebek olsun <3 gezmeyi yemeyi sevsin sizinle ortak zevkleri olsun , eşinle birlikte bebişi büyütmek nasip olsun <3
Tamam canım söylerim umarım çıkmaz. Şuanlık iyi gidiyor şekerimBenimde biraz önden gidiyor , doktor herseferinde şeker sonuçlarıma bakıyor benide geriyor ama ölçüm istemedi.
Kızımda iri doğmuştu eşimle bende küçük değiliz oyüzden takılmıyorum bende genetik ve beslenmemden diyorum. Ölç bakalım nasıl çıkıcak şekerin sende şeker çıkarsa bende doktorumdan kontrol isterim .
Bunu ben de düşündüm. Y YagmurrTanem misal, şeker yüklemesi yapmıştı sanıyorum. O zaman sonuçlar normal geldi. Sonraki haftalarda gebelik şekeri var dedilerTamam canım söylerim umarım çıkmaz. Şuanlık iyi gidiyor şekerim
Bana doktor bazen ileri haftalarda şeker çıkabiliyor sen ölçüm yapmışsındır ama ölçümden sonra çıkabilir dedi bence saçma bi durum o zaman ölçümün ne anlamı var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?