2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bunu ben de düşündüm. Y YagmurrTanem misal, şeker yüklemesi yapmıştı sanıyorum. O zaman sonuçlar normal geldi. Sonraki haftalarda gebelik şekeri var dediler
Aaa öyle miydi
Eminim herkeste böyle olmuyordur ama yinede sonradan çıkabilme ihtimali varsa yüklemeyi sorguladım şu an

Hayır açıkça söyleyeyim yükleme normal çıkınca şekerim yokmuş gibi yedim yani
Yine de aşırıya kaçmadan ama şekerim olsa asla böyle yiyemezdim

Takip yapmaya başladım bakalım inşallah yoktur kendim için değil bebeğim için çok vicdan yaparım Allah korusun

Canım kalp parlaklığı tek başına bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum . Kardeşime de dediler ama çok şükür gayet sağlıklı bebeği var . Canını sıkma

çok teşekkür ederim kızlar başlangıçta yoktu bişey denmemişti 32. haftadayım söyleyince şaşırdım ama takılmadım da çünkü artık yoruldum her seferinde bişeyler söylenmesi yordu

Umutvari ne yaptın bacım ?

Tarif ettiğin o kramp gibi sancı bana da geliyor. Genelde oturduğum yada yattığım yerden kalkarken ters bi hareket yapıyorum sanırım o zaman. Göbek deliğinin sağında yada solunda şöyle 2-3 parmak aşagısında, nefesimi keser derecede kuvvetli. Belki bi otuz saniye kıpırdayamıyorum. Sonra geçiyor

Son düzenleme:
Yok canım ya başvurdum ama e devletten olmadı yine ilçe sağlığa gitmem gerekiyor onun içinde 6ay demişti sanırım süre geçmesi gerekiyor dolduğu gün halledicem
Sen değiştirmedin mi daha benim başvurduğum gün değişti iyi ki değiştirmişim yenisini sevdim

1 kere onu bende yaşadım felaket birşeydi dönmeye çalışsan agrıyor ayağa kalksan agrıyor ben biraz hareket etmemiştim kramp gibiydi bende de öyle oldu

Kuzum iyimisin ?

Umutvari iyi misin kuzum aklım sende ne yaptın gece geçti mi ağrın?

Umutvari ne yaptın canimm nasıl oldu ağrın

Çok teşekkür ederim. Bilmiyordum baya aydınlandım :) muhtemelen doğum izni bitince önce heyet raporu alacağım. Sonrasında da kendi yıllık iznim var 40 gün onu alırım. En son da gerekirse ücretsiz izin alırım diye düşündüm
Umutvari iyi misin canım
Yeni yeni okuyorum mesajları umarım iyisindir

Ya kızlar Allah razı olsun hepinizden. Gece bir kere daha geldi o sancı sonra tekrar gelmedi. Sanırım biraz fazla yürüdüm diye oldu. Plesenta da bebeğin kafası da aşağıda olduğu için belki baskı yapmıştır bilemedim. Ama bugün hiç bir şey yok Allah’a şükür. Bebişin hareketleri aynı şekilde devam. Yarın zaten perinatolog kontrolü var. Ağrı da tekrarlamadığı için doktora gitmedik. Hepiniz canımsınız seviyorum sizi belki plesenta yukarı çıkmaya çalışmıştır diye pozitif enerjiler yolladım Dndmdmd (benim umut seviyesi ) bu arada ağrım aşırı fazla olunca eşime dedim ki acaba doğum sancısı böyle bi şey mi. Diyor ki böyle bi şey olduğunu sanmıyorum bundan daha fazladır. Sen nereden biliyorsun yaaaa doğum profesörü müsün diye çıkıştım tamam ya ne kızıyorsun diyor

Geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah bir daha Bana da yürümek hiç yaramıyor. 10 dakika yürüsem hemen karnımda kasılmalar, kasıklarımda ağrılar başlıyor. O yüzden hiç zorlamıyorum önceden de o kadar yürürdüm ki. Havalar da güzelleşti eşim çıkalım çıkalım diyor ama kapandım eve. Hatta evde mesela yemek yaparken bile biraz ayakta dursam kasılma başlıyor hemen oturuyorum dinleniyorum kalkıyorum tekrar başlıyor derken güç bela iş yapabiliyorum. Benim bebek aşağıdaymış yukarı çıkmadı sanırım ondan oluyor bunlar. Az kaldı bitince yürürüz bol bol inşallah bebek arabalarıyla :)

Doğum öncesi ve doğum sonrası izinlerde maaş kesintisiz şekilde yatıyor canım. Hatta ek olarak idari işler biriminize çocuğunuzun olduğuna dair bildirimde bulunuyorsunuz çocuk yardım parasıda ekleniyor

Ya biri dedi ki doğum öncesi için topluca bi defa doğum sonrası için topluca bi defa yattı dedi ama anlamadım ona göre bi bütçe planlaması yapalım inşallah bilen biri vardır
Memurlarda toplu yatım diye bişey söz konusu değil. Her ay aynı düzende memur maaşı alacaksınız

Şükür iyi olmana çok sevindim kuzum benim doğum profesörü çok iyiymiş yalnız ahahaha

Vaalbara sizin hareketler azaldı diye doktora gitmiştiniz şükür bir sorun çıkmamıştı hala aynı mı durum? Bende de azaldı demiştim o zamanlar ama şimdi daha da azaldı :/ Diyorum koca bebek oldu nasıl bu kadar az hissedebilirim Baskısını kasıklarımda yoğun hissediyorum onun haricinde şekerli yesem önceden hareketlenirdi hemen. Şimdi onu da yapmıyor. Hiç hissetmiyor değilim ama tekmeleri büyük hareketleri azaldı.

Şuraya sancım, ağrım, sıkıntım var yazan olunca bı heyecanla bekliyorum nedense her an doğum.haberi gelecek diye
Kızımdaki sancılara baktım bu zamanlarda 100 leri görmüşüm . Ama hiç panik yoktu hissetmiyordum :) bunda az ağrı olsa hissediyorum ondan çok tedirginim . Galiba eski sezaryen yerim de ağrıyor bütün etkiler var . O ağrıya da normal diyorlar . Anormal ağrı hangisi acaba :)

Tembellikten ya da Yorgunluktan falan olabilir hiç problem.gormedim dedi, anlık sancı kasilmada gelirsen acilde bı sancı boyutunu görelim dedi, hareket arada bi güçlü tekme sonrasında aralıklı minik hareketler şeklinde, vurunca tekmeleri güçlü ama pek vurasi yok

Bende tam öyleyim hissetmiyor değilim ama büyük hareket nadir, aşağıya baski yoğun

Ya tam öyle biraz önce siyah paltoyla konuşuyorduk ona söyledim, bu haftamda oğlumda sancılarım çıkmıştı ama 41i ucundan gördük, bu sefer de aynı hisler var ciddiye almıyorum daha vakit var diye, bakalım sonumuz hayrolsun

Aynen benimki de aynı şekilde el ense yapıyor. Belki ağırlaştıkları için böyle olmuştur. Yeter ki iyi olsunlar tabii ama insan korkuyor. Daha geçen cuma kontrole gittim nst de bakıldı o yüzden hemen yeniden gitmek istemiyorum. Bazen ne kadar takıntılıyım diye düşünmeden edemiyorum. Millet karnını sallaya sallaya geziyor hiç takılmıyor yok hareketiymiş yok kasılmasıymış. Şöyle rahat bir insan olamadık

Aynen ya millet gamsız mıdır nedir, su kadar rahat olsak mis gibi geçecek günler, ya benim önceden kayiplarim.oldugu için, hiçte o surecte anlamadığım.icin sanırım, şimdi her hareketi değişimi takip etmeye mecbur hissediyorum.sanki

22.Haftamdan beri progestan kullanıyorum vajınal olarak şuan 30 haftalığım 35 taneye yakın ilacım daha var 35 haftalıkken biticek sanırım ilaç bittikten sonra dogum hemen mi olur ? Detaylıda rahim ağzı 30mm ölçüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…