2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Selam kızlarr 💕 33+3 deyiz son bir haftadır filan bebeğim aşırı hareketli. Bazı zamanlar oturup dinlediğimde bazı hareketleri rutin olarak tekrarladığını farkettim mesela bir yerden vuruyor ve üç dört dakika boyunca aynı şekilde aynı aralıkta vurmaya devam ediyor yani sanki vücudu aynı hareketi tekrar ediyor gibi. Tam anlatamıyorum ama hani gözünüz seğirir durur ya onun gibi. Bu biraz beni endişelendirdi vücudunda herhangi bir problem mi var diye düşündüm benimle aynı durumu yaşayan var mı? Evham yapıyor da olabilirim 🥹

Selam kızlarr 💕 33+3 deyiz son bir haftadır filan bebeğim aşırı hareketli. Bazı zamanlar oturup dinlediğimde bazı hareketleri rutin olarak tekrarladığını farkettim mesela bir yerden vuruyor ve üç dört dakika boyunca aynı şekilde aynı aralıkta vurmaya devam ediyor yani sanki vücudu aynı hareketi tekrar ediyor gibi. Tam anlatamıyorum ama hani gözünüz seğirir durur ya onun gibi. Bu biraz beni endişelendirdi vücudunda herhangi bir problem mi var diye düşündüm benimle aynı durumu yaşayan var mı? Evham yapıyor da olabilirim 🥹
Hıçkırıyor ondan 🙊

22.Haftamdan beri progestan kullanıyorum vajınal olarak şuan 30 haftalığım 35 taneye yakın ilacım daha var 35 haftalıkken biticek sanırım ilaç bittikten sonra dogum hemen mi olur ? Detaylıda rahim ağzı 30mm ölçüldü
Gebeliğimin en başından beri progestan kullanıyordum. 33.haftamda bıraktım doktorum da hemen doğum olur vs demedi.
Yani onunla ilgili değildir bence :)

22.Haftamdan beri progestan kullanıyorum vajınal olarak şuan 30 haftalığım 35 taneye yakın ilacım daha var 35 haftalıkken biticek sanırım ilaç bittikten sonra dogum hemen mi olur ? Detaylıda rahim ağzı 30mm ölçüldü
Hoşgeldinn, tamamen bebeğin keyfine bağlı, progestan kullanımıyla hiç bı alakası yok

Kızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ? 🌺
Magnorm 365 canim

Kız hickiriyor hickiriyor 😂😂

Valla sağa dönsem soldaki sola dönsem sağdaki bazen ikiside toplanıyor 🥴
Uslu dursunlar lütfen, geçen gece tostoparlak olmuş iki gecedir de oğlumun oksurugunden uyumuyorduk bı içim geçmiş döneyim dedim bir canim yandı aglayacaktim, birseyler koptu zannettim oturdum o duzelip rahatlayana kadar, bacağa giren kramplar gibi acıdı 🤦🏻‍♀️

Solgar magnesyum sitrat kullanıyordum iki güne kadar. Hem kramplar, kas ağrıları için çok iyi hem de kabızlık için çok iyi kullanabilirsin. Kaş ağrıları kramplar için zaten mahnezyumun sitrat formu öneriliyor.

Uslu dursunlar lütfen, geçen gece tostoparlak olmuş iki gecedir de oğlumun oksurugunden uyumuyorduk bı içim geçmiş döneyim dedim bir canim yandı aglayacaktim, birseyler koptu zannettim oturdum o duzelip rahatlayana kadar, bacağa giren kramplar gibi acıdı 🤦🏻‍♀️
Annelik zor ya vallahi ☺️son günler geldikçe insan bi an önce doğursam diyor ama tabiki zamanında gelsinler 🫶🤲🏻

Hangi marka kullanacaksan kullan sitrat formu olandan olsun.
Ben de tansiyonum yükselmeye başladığı için artık hiçbir magnezyum kullanmıycam.
Günlük vitamin kompleksinde biraz magnezyum biraz da kalsiyum da var onunla idare edeceğim artık.

Bence hıçkırık tutması o. Benimkini de tutuyor. Tık tık atıp duruyor 🥰

Geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah bir daha 🙏🏻 Bana da yürümek hiç yaramıyor. 10 dakika yürüsem hemen karnımda kasılmalar, kasıklarımda ağrılar başlıyor. O yüzden hiç zorlamıyorum önceden de o kadar yürürdüm ki. Havalar da güzelleşti eşim çıkalım çıkalım diyor ama kapandım eve. Hatta evde mesela yemek yaparken bile biraz ayakta dursam kasılma başlıyor hemen oturuyorum dinleniyorum kalkıyorum tekrar başlıyor derken güç bela iş yapabiliyorum. Benim bebek aşağıdaymış yukarı çıkmadı sanırım ondan oluyor bunlar. Az kaldı bitince yürürüz bol bol inşallah bebek arabalarıyla :)
Bende hep pilates yapmak istedim. Yürüyüş yapmak istedim ama hamilelikte hiç biri nasip olmadı her şey yasak 😀 doğum sonrası artık. İki haftadır raporluydum. Doktorum 32 ye kadar rapor vereyim gitme dedi ama bugün nöbete geldim sadece bir saattir ayaktayım belim ikiye ayrılacak. Doktoru dinleseymişim keşke yarın gidip rapor alacağım tekrar
Doğum öncesi ve doğum sonrası izinlerde maaş kesintisiz şekilde yatıyor canım. Hatta ek olarak idari işler biriminize çocuğunuzun olduğuna dair bildirimde bulunuyorsunuz çocuk yardım parasıda ekleniyor
Çok teşekkür ederim 🥰
Memurlarda toplu yatım diye bişey söz konusu değil. Her ay aynı düzende memur maaşı alacaksınız
Çok teşekkürler 🥰
Şükür iyi olmana çok sevindim kuzum benim ❤️ doğum profesörü çok iyiymiş yalnız ahahaha🤣🤣🤣🤣
Her şeyi pek bilir 🤣
Ben aslında çok iyi bir marka kullanıyorum içinde tüm formlarını da bulunduruyor. Doktorum en iyisi bu demişti. Hatta ilaç mümessili arkadaşım var o da bunu kullan başka bir şey kullanma dedi ama benim magnezyum bence hala çok düşük çünkü kramplar devam ediyor. Şimdi kan aldık bi bakacağım eğer yükseldiyse adını vereyim kuzum

Back
X