Bende acayip yorulmaya başladım ama ilk gebeliğin tadını çıkarın kızlar benim 2. oğlumdan yatıp dinlemeye vakit kalmıyor ancak akşam o uyuduktan sonra
Evet çalışır raporu aldıktan sonra çalışamaz alabilrisin ama çalışamaz aldıktan sonra tekrar çalışır alamıyorsun canım
Biz yataş twiny kullandık ben memnundum ondan
Hem de nasıl benimkinin kafası sağ üstte ayakları aşağı vajinaya doğru geriniyor sanırım ama karnımı deliyor resmen
İnsanın içi bi hoş oluyor hem çok güzel aynı zamanda çok rahatsız edici değil mi
Ben sağlık bakanlığında çalışıyorum 2023 ekimde doğum yaptım o zaman hep ay ay yattı sonradan değiştiyse bilmiyorum canım
Yine oğlumda diycem de park beşik abiden kalma yoyko marka yatağını da yataş twiny almıştım şimdi kardeşi de kullanacak ben memnundum
Bebekler bir şeye alışınca bırakıp yeni bir düzene alışması max 3-4 gün sen istikrarlı olursan alışmadı uyumadı diye değiştirirsen alışmaz zaten canım

Ben şahsen oğlumda sıkıntı yaşamadım
Benim ilk gebeliğimde 37.haftada başı aşağı dönmüştü 39.haftada doğum kanalına girmişti doktorum bir günde bile girip dönebilir belli olmaz demişti