2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ayyyy bana gittiğim bi doktor ismi lazım değil hangi magnezyumu kullanırsan kullan sezaryen yerinden dolayı ağrıları yaşayacaksın demişti evet hangi ağrılar normal hangileri anormal bende karar veremiyorum kamu spotu yapsalar da bunu keşke bilgilensek doğum şekline varasıya kadar

Kızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ?
Ben osteocare kullanıyorum günde 2 sabah akşam. Evde sadece nefes alırsam iyiyim more than markasının magnezyum yağını kullanıyorum kramp girerse bacaklarıma (kramplarım iç dış varislerimden dolayı). Bir de elimde magosit var 6 7 haftalıktan beri. Osteocare a başlayınca magositi bıraktım lazım olmuyo

Magnezyum için beni de etiketler misin rica etsem

Evet sanırım özel durumlar olunca insan biraz daha hassas oluyor :)
Benimki Viganes diye bir ilaç. Doktor gece yatmadan alacaksın demişti. Demiri sabah alıyorum magnezyumu gece alıyorum. Bir ara düzeni şaştı magnezyumu sabah almaya başladım hemen bacak kasılmaları geri gelmişti. Günde bir tane alıyorum doktora karnımdaki kasılmaları söyledim ikiye de çıkarmadı :/

Aynen benim de ne hayallerim vardı. İnstagram hamileleri gibi olacaktım elimde sağlıklı shake'ler nefes egzersizleri falan Nöbet neyse de sizin işin ayakta olması kötü. Kim olsa zorlanır boşver hiç kasma al raporu gitsin zaten keyfi değil

Bazen bende senin tarif ettiğini yaşıyorum canım

Kızlar memlekete gidiyorum 9 saat bi yolumuz var doktorum müsade verdi dogurmadan gider gelirim inş
Allahımmm plesentası yukarı çıktı da bi de 9 saat yola gidiyorrrrrr iyi yolculuklar kaderdaşımm. Dikkat et dinlene dinlene git

Magnezyum için beni de etiketler misin rica etsem
Heheh osteocare benimki de ama benim her gün bacaklarıma kramp giriyor gece uyurken. Ağrıdan ağlayarak uyanıyorum resmen. Hatta günde iki defa alıyorum düşün. O yüzden çok işe yarıyor mu emin değilim. Magnezyum sonucum çıksın da bi bakalım.
Aynen bu instagörller nasıl böyle hamilelikler geçiriyorlar ya

progestan rahim açılmasına ve doğum kramplarına etki etmiyor ondan ziyade rahmi sertleştirerek rahim yumuşamasının önüne geçiyor yani progestanı bırakır bırakmaz gelmez bebek Vaalbara ‘nın dediği gibi bebeğin keyfi bilir
ben orzax ocean extramag kullanıyorum lady peacock içinde malat bisglisinat ve sitrat 3 formu da var. uyumadan önce alıyorum demirle beraber

ben de hayatım boyunca spor yaptım hamileyken de böyle yoga şöyle pilates yapıcam diye başladığım bu yolculukta kanama alanları, serviks kısalığı derken karpuz gibi yata yata büyüyoruz kızımla beraber neden böyle olduk…

Uzun zamandır alıyo musun osteocare ı. Ben de 20 22 haftalıktan beri alıyorum. Kramplarım oluyo ama benimkiler konudan bağımsız varislerimden dolayı kramp giriyo. Yoksa osteocare ın suçu yok adam daha napsın

Uzun zamandır alıyo musun osteocare ı. Ben de 20 22 haftalıktan beri alıyorum. Kramplarım oluyo ama benimkiler konudan bağımsız varislerimden dolayı kramp giriyo. Yoksa osteocare ın suçu yok adam daha napsın
Çok uzun zamandır alıyorum bende. 15 de falan başladım sanırım. Fibromiyaljim var hadi sırtım o yüzden ağrıyor ama hiç kramp falan girmezdi bacaklarıma bence yetmiyor bu ilaç bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…