- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.201
Ayyyy bana gittiğim bi doktor ismi lazım değil hangi magnezyumu kullanırsan kullan sezaryen yerinden dolayı ağrıları yaşayacaksın demiştiKızımdaki sancılara baktım bu zamanlarda 100 leri görmüşüm . Ama hiç panik yoktu hissetmiyordum :) bunda az ağrı olsa hissediyorum ondan çok tedirginim . Galiba eski sezaryen yerim de ağrıyor bütün etkiler var . O ağrıya da normal diyorlar . Anormal ağrı hangisi acaba :)
Ben osteocare kullanıyorum günde 2 sabah akşam. Evde sadece nefes alırsam iyiyimKızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ?
Magnezyum için beni de etiketler misin rica etsemBende hep pilates yapmak istedim. Yürüyüş yapmak istedim ama hamilelikte hiç biri nasip olmadı her şey yasakdoğum sonrası artık. İki haftadır raporluydum. Doktorum 32 ye kadar rapor vereyim gitme dedi ama bugün nöbete geldim sadece bir saattir ayaktayım belim ikiye ayrılacak. Doktoru dinleseymişim keşke yarın gidip rapor alacağım tekrar
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler
Her şeyi pek bilir
Ben aslında çok iyi bir marka kullanıyorum içinde tüm formlarını da bulunduruyor. Doktorum en iyisi bu demişti. Hatta ilaç mümessili arkadaşım var o da bunu kullan başka bir şey kullanma dedi ama benim magnezyum bence hala çok düşük çünkü kramplar devam ediyor. Şimdi kan aldık bi bakacağım eğer yükseldiyse adını vereyim kuzum
Benimde aynıMagnorm 365 mg efervesan
Evet sanırım özel durumlar olunca insan biraz daha hassas oluyor :)Aynen ya millet gamsız mıdır nedir, su kadar rahat olsak mis gibi geçecek günler, ya benim önceden kayiplarim.oldugu için, hiçte o surecte anlamadığım.icin sanırım, şimdi her hareketi değişimi takip etmeye mecbur hissediyorum.sanki
Benimki Viganes diye bir ilaç. Doktor gece yatmadan alacaksın demişti. Demiri sabah alıyorum magnezyumu gece alıyorum. Bir ara düzeni şaştı magnezyumu sabah almaya başladım hemen bacak kasılmaları geri gelmişti. Günde bir tane alıyorum doktora karnımdaki kasılmaları söyledim ikiye de çıkarmadı :/Kızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ?
Aynen benim de ne hayallerim vardı. İnstagram hamileleri gibi olacaktım elimde sağlıklı shake'ler nefes egzersizleri falanBende hep pilates yapmak istedim. Yürüyüş yapmak istedim ama hamilelikte hiç biri nasip olmadı her şey yasakdoğum sonrası artık. İki haftadır raporluydum. Doktorum 32 ye kadar rapor vereyim gitme dedi ama bugün nöbete geldim sadece bir saattir ayaktayım belim ikiye ayrılacak. Doktoru dinleseymişim keşke yarın gidip rapor alacağım tekrar
Osteocare içinde kalsiyum d vitamini ve çinkoda var. Ama kasılmalar yoğunlaştığında gece magnorm da alıyorum bazen ilaveKızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ?
BenimdeBenimde aynı
Bana hamileliğin başından beri verdi kabızlık yaşadım diye çok şükür kramp vs de olmadı öyle düzenli kullanınca faydasını gördüm ben sende fayda etti mi?Benimde aynı
Bazen bende senin tarif ettiğini yaşıyorum canımSelam kızlarr33+3 deyiz son bir haftadır filan bebeğim aşırı hareketli. Bazı zamanlar oturup dinlediğimde bazı hareketleri rutin olarak tekrarladığını farkettim mesela bir yerden vuruyor ve üç dört dakika boyunca aynı şekilde aynı aralıkta vurmaya devam ediyor yani sanki vücudu aynı hareketi tekrar ediyor gibi. Tam anlatamıyorum ama hani gözünüz seğirir durur ya onun gibi. Bu biraz beni endişelendirdi vücudunda herhangi bir problem mi var diye düşündüm benimle aynı durumu yaşayan var mı? Evham yapıyor da olabilirim
Evet kalsiyum ve devit de önemli kas ve kemik sağlığı için hem bebeğe de iyi gelir diye bende 5 6 haftadır onunla devam ediyorumOsteocare içinde kalsiyum d vitamini ve çinkoda var. Ama kasılmalar yoğunlaştığında gece magnorm da alıyorum bazen ilave
Allahımmm plesentası yukarı çıktı da bi de 9 saat yola gidiyorrrrrrKızlar memlekete gidiyorum 9 saat bi yolumuz vardoktorum müsade verdi dogurmadan gider gelirim inş
Heheh osteocare benimki deMagnezyum için beni de etiketler misin rica etsem
Aynen bu instagörller nasıl böyle hamilelikler geçiriyorlar yaEvet sanırım özel durumlar olunca insan biraz daha hassas oluyor :)
Benimki Viganes diye bir ilaç. Doktor gece yatmadan alacaksın demişti. Demiri sabah alıyorum magnezyumu gece alıyorum. Bir ara düzeni şaştı magnezyumu sabah almaya başladım hemen bacak kasılmaları geri gelmişti. Günde bir tane alıyorum doktora karnımdaki kasılmaları söyledim ikiye de çıkarmadı :/
Aynen benim de ne hayallerim vardı. İnstagram hamileleri gibi olacaktım elimde sağlıklı shake'ler nefes egzersizleri falanNöbet neyse de sizin işin ayakta olması kötü. Kim olsa zorlanır boşver hiç kasma al raporu gitsin zaten keyfi değil
Bacım bu çocuk devamlı mı hıçkırıyor beş dakika boyunca tıklatıyor aynı yerdenKız hickiriyor hickiriyor
progestan rahim açılmasına ve doğum kramplarına etki etmiyor ondan ziyade rahmi sertleştirerek rahim yumuşamasının önüne geçiyor yani progestanı bırakır bırakmaz gelmez bebek22.Haftamdan beri progestan kullanıyorum vajınal olarak şuan 30 haftalığım 35 taneye yakın ilacım daha var 35 haftalıkken biticek sanırım ilaç bittikten sonra dogum hemen mi olur ? Detaylıda rahim ağzı 30mm ölçüldü
ben orzax ocean extramag kullanıyorumKızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ?
ben de hayatım boyunca spor yaptım hamileyken de böyle yoga şöyle pilates yapıcam diye başladığım bu yolculukta kanama alanları, serviks kısalığı derken karpuz gibi yata yata büyüyoruz kızımla beraberAllahımmm plesentası yukarı çıktı da bi de 9 saat yola gidiyorrrrrriyi yolculuklar kaderdaşımm. Dikkat et dinlene dinlene git
Heheh osteocare benimki deama benim her gün bacaklarıma kramp giriyor gece uyurken. Ağrıdan ağlayarak uyanıyorum resmen. Hatta günde iki defa alıyorum düşün. O yüzden çok işe yarıyor mu emin değilim. Magnezyum sonucum çıksın da bi bakalım.
Aynen bu instagörller nasıl böyle hamilelikler geçiriyorlar ya
Uzun zamandır alıyo musun osteocare ı. Ben de 20 22 haftalıktan beri alıyorum. Kramplarım oluyo ama benimkiler konudan bağımsız varislerimden dolayı kramp giriyo. Yoksa osteocare ın suçu yok adam daha napsınAllahımmm plesentası yukarı çıktı da bi de 9 saat yola gidiyorrrrrriyi yolculuklar kaderdaşımm. Dikkat et dinlene dinlene git
Heheh osteocare benimki deama benim her gün bacaklarıma kramp giriyor gece uyurken. Ağrıdan ağlayarak uyanıyorum resmen. Hatta günde iki defa alıyorum düşün. O yüzden çok işe yarıyor mu emin değilim. Magnezyum sonucum çıksın da bi bakalım.
Aynen bu instagörller nasıl böyle hamilelikler geçiriyorlar ya
Çok uzun zamandır alıyorum bende. 15 de falan başladım sanırım. Fibromiyaljim var hadi sırtım o yüzden ağrıyor ama hiç kramp falan girmezdi bacaklarımaUzun zamandır alıyo musun osteocare ı. Ben de 20 22 haftalıktan beri alıyorum. Kramplarım oluyo ama benimkiler konudan bağımsız varislerimden dolayı kramp giriyo. Yoksa osteocare ın suçu yok adam daha napsın
Kızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ?
Benim deli oğlan kendi hıçkırığına sinirlenip tekmelemeye başlıyo hahahahaKız hickiriyor hickiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?