- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.401
geçmiş olsunBence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar.
Boğaz şişmesi gibi değil de yaygın bi boğaz acısı, yoğun geniz akıntısı. Öyleki otururken bile öksürtüyor boğulur gibi
Tüm vücudum kırılıyor. Özellikle kaba etlerim, bacaklarım kollarım. Sanki sopalarla dövmüşler beni
Kızım okuldan getirdi. Kendi de hala atlatamadı. 9 gün oldu. Sonra eşim, şimdi ben. Kendinize dikkat edin bacılar.
C cokyenianne bacım Dr gelmiştir sanırım. Durum nedir ?
Valla ben de anlamadım işte levemir 8 ünite ama değerlerimde değişen pek bir şey yok. Pekmez yedim ama 2 hafta mesela asla tatlı hiçbir şey yemedim onun sonunda 1 kaşık yedim dikkat ediyorum yani. Ekmeği çok kıstım diyet listemdekinin yarısı kadar bile yemiyorum ekmeği karbonhidratı. Ara öğünlerim çoğunlukla boş geçiyor. Akşam tokluktan sonra sabaha kadar şekerim düşmüyor bunu söyledim yine de akşama novorapid eklemedi. Kadın doğumcum bile dedi akşama da eklemeleri lazım insülin vurunmadığın bir öğün diğer öğününü etkilediği için yüksek çıkıyor diye. Anlamadım vallaAma hamilelik ilerliyor gıdım gıdım yükseltmeleri çok mantıksız ilerledikçe de şekerin önüne geçmek çok zorlaşıyor ben başlarda insülinsiz diyetle az da olsa dengeliyordum şimdi imkansız 8 doz novorapid geceleri de 4 doz levemir ancak dengeliyor şekeri. Ki zaten o iğnenin acısını çekiyorsun insülin kullandırmamaya çalışsalar hadi neyse de başlamışsın yani en azından işine yarayacak şekilde ayarlasalar dozları . 180ler çok yüksek ya dikkat et
Ayyyy gelmiş geçmiş olsun haberlerde orda burda duymasak da hala aramızda seneler oldu ama bitmedi bi türlüBence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar.
Boğaz şişmesi gibi değil de yaygın bi boğaz acısı, yoğun geniz akıntısı. Öyleki otururken bile öksürtüyor boğulur gibi
Tüm vücudum kırılıyor. Özellikle kaba etlerim, bacaklarım kollarım. Sanki sopalarla dövmüşler beni
Kızım okuldan getirdi. Kendi de hala atlatamadı. 9 gün oldu. Sonra eşim, şimdi ben. Kendinize dikkat edin bacılar.
Bence doktora git enfeksiyon baktırBence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar.
Olmaz merak etme canimm ama ağrın falan olursa tedbiren bı doktora gidersin, dikkatli olBen de ayagım kaydı dizimin üstüne düştüm popom veya vajina kısmım yere değmedi bile bir şey olmaz dimi ?
Bende bayramda hiç bir şey yiyememiştim ama mecburi elimizden gelen bir şey yok Malesef tadımlık bak canın çektiği bir şeye ama fazlasını yemeValla dayanacak gücüm kalmadı yine bayram geliyor geçen bayram da korkuma hiçbir yere ziyarete gidemedim koyulan şeyleri yememek ayıp diye. Milyon tane fesat akraba olduğu için de şekerimi söylemek istemiyorum yoksa çocuğumu engelli bile yaparlar . Bu bayram yine evdeyim
Gözün aydın canım inşallah taburcu olup evine dönersin biran önce10 da doktorlar geldi son nst iyi ultrasona alalım dedi orda da kalp atımı iyi cıktı öğleden sonra taburcu olabilirim inşallah öyle görünüyor
Çok geçmiş olsun ladycimBence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar.
İçini ferah tut her şeyden önce zor biliyorum ama burada neler neler okuyoruz her şey çok normal şekilde de ilerleyebilir. Görümcem vardı şeker sorunu hep cocukları 4 ve üstü doğdu abur cabur tarzı şeyler yememeye çalıştı insülin iğnesi de kullanıyordu tabi ama 3 doğum yaptı dediğim gibi kiloları 4 ve üstü olmasına rağmen küvezde kalmadılar hiçarkadaşlar bende şimdi geldim doktordan kendi doktorumun son ölçümleri 3 hafta önceydi bebeğin boyu bir hafta öndeyken bir hafta geriye düşmüş bu sorun değil dedi kilosu 1600 ken bugün 2400 ölçtü bende bir kilo almışım ki zaten bebeğe gitmiş oda bu arada 31+2 haftalığım çok iri bir bebek dedi 4 buçuk kiloyu bulur doğum kilosu bu gidişle dedi suyu iyi herşeyi iyi insüline devam et dedi şeker ölçümlerimde iyi ama bebek büyük ihtimalle küveze girebilir doğumda kan şekeri düşebilir dedi buda canımı çok sıktı hayır ben napabilirim bebeğim zarar görmesin diye lütfen önerisi olan varsa beklerim doktora aç kalım almasın kilo dedim diyor olur mu öyle şey zararlı şeyler yeme yeterli dedi başı da aşağı pozisyona inmiş genel durumu iyi bir sıkntı yok desede küvez olayı çok üzdü beni dua edecem bolca öyle bişeye gerek kalmaz inşaallah 31. haftada başının aşağı dönmesi normalmi mesela bana erken döndü gibi geldi
Doktor genetik biraz demişti. Siz nasılsınız kuzum minyon olan var mıKızlar selam kontrolden geliyorum. Benim kızın kafa çapı 3 hafta göbek çevresi 2 hafta ilerdezaten sezeryan yapıcam her türlü ama bu büyüklük sorun mu sizce daha önce başına gelen falan oldu mu? Bu arada 31+5 im 2055 gr kilosu 38+3 gibi de sezeryan planladık.
Oyyy maşallah bir kaç bebe böyle tombalak olacak sanırımarkadaşlar bende şimdi geldim doktordan kendi doktorumun son ölçümleri 3 hafta önceydi bebeğin boyu bir hafta öndeyken bir hafta geriye düşmüş bu sorun değil dedi kilosu 1600 ken bugün 2400 ölçtü bende bir kilo almışım ki zaten bebeğe gitmiş oda bu arada 31+2 haftalığım çok iri bir bebek dedi 4 buçuk kiloyu bulur doğum kilosu bu gidişle dedi suyu iyi herşeyi iyi insüline devam et dedi şeker ölçümlerimde iyi ama bebek büyük ihtimalle küveze girebilir doğumda kan şekeri düşebilir dedi buda canımı çok sıktı hayır ben napabilirim bebeğim zarar görmesin diye lütfen önerisi olan varsa beklerim doktora aç kalım almasın kilo dedim diyor olur mu öyle şey zararlı şeyler yeme yeterli dedi başı da aşağı pozisyona inmiş genel durumu iyi bir sıkntı yok desede küvez olayı çok üzdü beni dua edecem bolca öyle bişeye gerek kalmaz inşaallah 31. haftada başının aşağı dönmesi normalmi mesela bana erken döndü gibi geldi
Ben minyon değilim aslında. Eşim uzun boylu ama iri değil. 2.5 kg doğmuşum aslında ben eşim de kilolu değilmiş bebekkenDoktor genetik biraz demişti. Siz nasılsınız kuzum minyon olan var mı
Bence bebiş şişko annesiBen minyon değilim aslında. Eşim uzun boylu ama iri değil. 2.5 kg doğmuşum aslında ben eşim de kilolu değilmiş bebekkenBebiş şişko şişko şekerim de yok neden böyle oldu bilemiyorum genetiktir belki
İnşallah canımGözün aydın canım inşallah taburcu olup evine dönersin biran önce
Tamam canım teşekkür ederimOlmaz merak etme canimm ama ağrın falan olursa tedbiren bı doktora gidersin, dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?