- 8 Ağustos 2011
- 12.645
- 15.004
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.381
E nabızdan tahlillere baktın mı bacım, bi şey var mı ? Nst lerde hala yüksek mi kalp atışı?Gece burdaydım akşam bir nst sabahta bir nst yapıldı doktoru bekliyoruz gelse de baksa diye son durum bu canım
Tahlillere baktım pek bır sey göremedim normal görünüyor haftasonu olduğu için bi tırsıyorum inşallah doktor gelir ya . Hemsireler nst lerle ilgili hiç yorum yapmıyo insanın yüzüne bakmıyorlar ya cekınıyorum sormaya ters ters cevaplar doktor bi gelse sorucam daE nabızdan tahlillere baktın mı bacım, bi şey var mı ? Nst lerde hala yüksek mi kalp atışı?
Bizde 9.30da viziteye geliyordu Dr. Birazdan gelir ins seninki de
Eki Görüntüle 3595727
Boğazım fena, midem bulanıyor, başım ağrıyor.Gece boyu en az on küsür kez kalktım. Oğlum da saolsun bu gece başka bi oynadı aşağı tarafla. Doğuyor sandım rahatsızlıkla uyandım garip hareketler yapıyor. Can acıtır gibi
Oy çok şükür ne güzel haberler bunlar. Rabbim tez zamanda kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin kuzucum. Grubumuzun ilk bebişiEvet çok şükür veriyolar durumu iyigebelik haftasını doldurmasını bekliyorlar göz muayenesini de yapıp taburcu edebiliriz diyorlar en az 3 hafta daha orda olacak yani ama buna da şükür
Canımm nasıl çıktı nst ler? Hemşireler hiç mi bir şey söylemiyor ? Sende varsa görüntüleri chatcpt ye soralımGece burdaydım akşam bir nst sabahta bir nst yapıldı doktoru bekliyoruz gelse de baksa diye son durum bu canım
Geçmiş olsun arkadaşımm. Bugün ben de güne boğaz ağrısıyla uyananlardanım. Hasta değilim ama iyi de değil gibiyimE nabızdan tahlillere baktın mı bacım, bi şey var mı ? Nst lerde hala yüksek mi kalp atışı?
Bizde 9.30da viziteye geliyordu Dr. Birazdan gelir ins seninki de
Eki Görüntüle 3595727
Boğazım fena, midem bulanıyor, başım ağrıyor.Gece boyu en az on küsür kez kalktım. Oğlum da saolsun bu gece başka bi oynadı aşağı tarafla. Doğuyor sandım rahatsızlıkla uyandım garip hareketler yapıyor. Can acıtır gibi
Evet 2 doz novorapid yeterli gelmiyor bence hala insülinlerim yetersiz bi toparlanamadı şekerim. Kadın doğumcum da tepki gösterdi gıdım gıdım veriyorlar sana insülini dedi her hafta doz yükseltiliyor ama az az2 doz novorapid çok düşük değil mi ya ben 8 yapıyorum anca dengeliyor. Bide zaman zaman hiçbir sebep yokken de yükseliyor çok yaşadım onu . Tahin pekmez çok tehlikeli ya onları tüketmesen mi? Pekmezi özellikle vurgulamışlardı sen hamilesin kan yapar diye yedirmeye çalışırlar aman ha dedi doktorum. O zamandan beri korkuyorum pekmezden
Tahiller iyi o zamanTahlillere baktım pek bır sey göremedim normal görünüyor haftasonu olduğu için bi tırsıyorum inşallah doktor gelir ya . Hemsireler nst lerle ilgili hiç yorum yapmıyo insanın yüzüne bakmıyorlar ya cekınıyorum sormaya ters ters cevaplar doktor bi gelse sorucam da
Odada Arkadaşa söyledim de o şöyle çekmiş nst nin fotoğrafınıCanımm nasıl çıktı nst ler? Hemşireler hiç mi bir şey söylemiyor ? Sende varsa görüntüleri chatcpt ye soralım
Cumartesi açık bacım eczanelerMagnezyum bitti iki gündür kullanmadım gidip almadım da sabah gözümu bacağa giren krampla açtım, şimdi eczane arayıp bulucam.ilk iş
İnşallah canım ya bekliyoruz bakalım doktoru son nst şöyle bi fotoğraf var yarımTahiller iyi o zaman
Hemşireler bende iyi kötü birkaç kelime yorum yapıyordu. Ben de biraz okumayı öğrendim. Reaktif test.. Akserelasyon, kontrasksiyongözüm toco değerinde devamlı. Ne kadar yükseldi ne kadar düştü
Ama neticede Dr un kanaati önemli. İns güzel yorumlar yapar
Odada Arkadaşa söyledim de o şöyle çekmiş nst nin fotoğrafını
Bugün pazar değil mi yaCumartesi açık bacım eczaneler
Canım lady çok güzel yorumlamış. Chatcpt de şu yorumları yaptıOdada Arkadaşa söyledim de o şöyle çekmiş nst nin fotoğrafını
Ama hamilelik ilerliyor gıdım gıdım yükseltmeleri çok mantıksız ilerledikçe de şekerin önüne geçmek çok zorlaşıyor ben başlarda insülinsiz diyetle az da olsa dengeliyordum şimdi imkansız 8 doz novorapid geceleri de 4 doz levemir ancak dengeliyor şekeri. Ki zaten o iğnenin acısını çekiyorsun insülin kullandırmamaya çalışsalar hadi neyse de başlamışsın yani en azından işine yarayacak şekilde ayarlasalar dozları . 180ler çok yüksek ya dikkat etEvet 2 doz novorapid yeterli gelmiyor bence hala insülinlerim yetersiz bi toparlanamadı şekerim. Kadın doğumcum da tepki gösterdi gıdım gıdım veriyorlar sana insülini dedi her hafta doz yükseltiliyor ama az az
Canım aşırı tatlı istediğinde 1 kaşık yedim pekmez tahin karışımını ama yükseltmedi şekerimi canım bazen enerjim o kadar tükeniyor ki oğlum küçük ve hiç yerime oturamıyorum genelde çok yorgun olduğum anlarda istiyor canım
Youtube da varmış cnm bir sürü. Doğum nefes teknikleri diye bakabilirsin.Hangi nefes egzersizi veya taktikleri yapıyorsa bizle de paylaşsan çünkü dikiş olmaması için ne gerekiyorsa yapabilirim
Geçmiş olsun bacımBence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar.
Boğaz şişmesi gibi değil de yaygın bi boğaz acısı, yoğun geniz akıntısı. Öyleki otururken bile öksürtüyor boğulur gibi
Tüm vücudum kırılıyor. Özellikle kaba etlerim, bacaklarım kollarım. Sanki sopalarla dövmüşler beni
Kızım okuldan getirdi. Kendi de hala atlatamadı. 9 gün oldu. Sonra eşim, şimdi ben. Kendinize dikkat edin bacılar.
C cokyenianne bacım Dr gelmiştir sanırım. Durum nedir ?
120-160 arası atım normal sınırlarda.
Yalnız baz noktası yüksek. Yani genel hat 150 civarında seyrediyor.
Akserelasyon dedikleri yükselmeler iyi. Bebeğe giden kan akışında problem yok demek.
Kasılmaların yok denecek kadar az ve iyi
10 da doktorlar geldi son nst iyi ultrasona alalım dedi orda da kalp atımı iyi cıktı öğleden sonra taburcu olabilirim inşallah öyle görünüyorCanım lady çok güzel yorumlamış. Chatcpt de şu yorumları yaptı
Hadi ins bacım.10 da doktorlar geldi son nst iyi ultrasona alalım dedi orda da kalp atımı iyi cıktı öğleden sonra taburcu olabilirim inşallah öyle görünüyor
Sana da çok gecmıs olsun canım covid de çok vücut eklem kas ağrısı olmuştu bende de olabilir dediğin gibii inşallah kısa zamanda kolayca atlatırsınnBence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar.
Boğaz şişmesi gibi değil de yaygın bi boğaz acısı, yoğun geniz akıntısı. Öyleki otururken bile öksürtüyor boğulur gibi
Tüm vücudum kırılıyor. Özellikle kaba etlerim, bacaklarım kollarım. Sanki sopalarla dövmüşler beni
Kızım okuldan getirdi. Kendi de hala atlatamadı. 9 gün oldu. Sonra eşim, şimdi ben. Kendinize dikkat edin bacılar.
C cokyenianne bacım Dr gelmiştir sanırım. Durum nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?