2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Gece burdaydım akşam bir nst sabahta bir nst yapıldı doktoru bekliyoruz gelse de baksa diye son durum bu canım
E nabızdan tahlillere baktın mı bacım, bi şey var mı ? Nst lerde hala yüksek mi kalp atışı?

Bizde 9.30da viziteye geliyordu Dr. Birazdan gelir ins seninki de 🤲🏼

IMG_5791.webp

Boğazım fena, midem bulanıyor, başım ağrıyor. :KK61:Gece boyu en az on küsür kez kalktım. Oğlum da saolsun bu gece başka bi oynadı aşağı tarafla. Doğuyor sandım rahatsızlıkla uyandım garip hareketler yapıyor. Can acıtır gibi 😣

E nabızdan tahlillere baktın mı bacım, bi şey var mı ? Nst lerde hala yüksek mi kalp atışı?

Eki Görüntüle 3595727

Boğazım fena, midem bulanıyor, başım ağrıyor. :KK61:Gece boyu en az on küsür kez kalktım. Oğlum da saolsun bu gece başka bi oynadı aşağı tarafla. Doğuyor sandım rahatsızlıkla uyandım garip hareketler yapıyor. Can acıtır gibi 😣
Tahlillere baktım pek bır sey göremedim normal görünüyor haftasonu olduğu için bi tırsıyorum inşallah doktor gelir ya . Hemsireler nst lerle ilgili hiç yorum yapmıyo insanın yüzüne bakmıyorlar ya cekınıyorum sormaya ters ters cevaplar doktor bi gelse sorucam da

Evet çok şükür veriyolar durumu iyi 💕 gebelik haftasını doldurmasını bekliyorlar göz muayenesini de yapıp taburcu edebiliriz diyorlar en az 3 hafta daha orda olacak yani ama buna da şükür
Oy çok şükür ne güzel haberler bunlar. Rabbim tez zamanda kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin kuzucum. Grubumuzun ilk bebişi 🥰🥰🥰
Gece burdaydım akşam bir nst sabahta bir nst yapıldı doktoru bekliyoruz gelse de baksa diye son durum bu canım
Canımm nasıl çıktı nst ler? Hemşireler hiç mi bir şey söylemiyor ? Sende varsa görüntüleri chatcpt ye soralım 😀

Eki Görüntüle 3595727

Geçmiş olsun arkadaşımm. Bugün ben de güne boğaz ağrısıyla uyananlardanım. Hasta değilim ama iyi de değil gibiyim 🤣 hemen bi zencefil çayıyla güne başlayıp olası hastalığı önlemeye çalışacağım. Sen de dikkat et aman artık dona yaklaşıyoruz enfeksiyon olmasa iyi olur vücutta

2 doz novorapid çok düşük değil mi ya ben 8 yapıyorum anca dengeliyor. Bide zaman zaman hiçbir sebep yokken de yükseliyor çok yaşadım onu . Tahin pekmez çok tehlikeli ya onları tüketmesen mi? Pekmezi özellikle vurgulamışlardı sen hamilesin kan yapar diye yedirmeye çalışırlar aman ha dedi doktorum. O zamandan beri korkuyorum pekmezden
Evet 2 doz novorapid yeterli gelmiyor bence hala insülinlerim yetersiz bi toparlanamadı şekerim. Kadın doğumcum da tepki gösterdi gıdım gıdım veriyorlar sana insülini dedi her hafta doz yükseltiliyor ama az az
Canım aşırı tatlı istediğinde 1 kaşık yedim pekmez tahin karışımını ama yükseltmedi şekerimi canım bazen enerjim o kadar tükeniyor ki oğlum küçük ve hiç yerime oturamıyorum genelde çok yorgun olduğum anlarda istiyor canım

Tahlillere baktım pek bır sey göremedim normal görünüyor haftasonu olduğu için bi tırsıyorum inşallah doktor gelir ya . Hemsireler nst lerle ilgili hiç yorum yapmıyo insanın yüzüne bakmıyorlar ya cekınıyorum sormaya ters ters cevaplar doktor bi gelse sorucam da
Tahiller iyi o zaman 🤲🏼

Hemşireler bende iyi kötü birkaç kelime yorum yapıyordu. Ben de biraz okumayı öğrendim. Reaktif test.. Akserelasyon, kontrasksiyon 😄 gözüm toco değerinde devamlı. Ne kadar yükseldi ne kadar düştü 😬

Ama neticede Dr un kanaati önemli. İns güzel yorumlar yapar 🤲🏼 🌺

Canımm nasıl çıktı nst ler? Hemşireler hiç mi bir şey söylemiyor ? Sende varsa görüntüleri chatcpt ye soralım 😀
Odada Arkadaşa söyledim de o şöyle çekmiş nst nin fotoğrafını

Eklentiler

• DC50F591-E748-4854-A272-4C19B3166BE2.webp
    DC50F591-E748-4854-A272-4C19B3166BE2.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 48
Tahiller iyi o zaman 🤲🏼

Hemşireler bende iyi kötü birkaç kelime yorum yapıyordu. Ben de biraz okumayı öğrendim. Reaktif test.. Akserelasyon, kontrasksiyon 😄 gözüm toco değerinde devamlı. Ne kadar yükseldi ne kadar düştü 😬

Ama neticede Dr un kanaati önemli. İns güzel yorumlar yapar 🤲🏼 🌺
İnşallah canım ya bekliyoruz bakalım doktoru son nst şöyle bi fotoğraf var yarım

Eklentiler

• 7EEBC883-B194-4E74-96E9-CE5B4F6672FE.webp
    7EEBC883-B194-4E74-96E9-CE5B4F6672FE.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 49
Odada Arkadaşa söyledim de o şöyle çekmiş nst nin fotoğrafını

120-160 arası atım normal sınırlarda.
Yalnız baz noktası yüksek. Yani genel hat 150 civarında seyrediyor.
Akserelasyon dedikleri yükselmeler iyi. Bebeğe giden kan akışında problem yok demek.

Kasılmaların yok denecek kadar az ve iyi 🌺

Son düzenleme:
Evet 2 doz novorapid yeterli gelmiyor bence hala insülinlerim yetersiz bi toparlanamadı şekerim. Kadın doğumcum da tepki gösterdi gıdım gıdım veriyorlar sana insülini dedi her hafta doz yükseltiliyor ama az az
Canım aşırı tatlı istediğinde 1 kaşık yedim pekmez tahin karışımını ama yükseltmedi şekerimi canım bazen enerjim o kadar tükeniyor ki oğlum küçük ve hiç yerime oturamıyorum genelde çok yorgun olduğum anlarda istiyor canım
Ama hamilelik ilerliyor gıdım gıdım yükseltmeleri çok mantıksız ilerledikçe de şekerin önüne geçmek çok zorlaşıyor ben başlarda insülinsiz diyetle az da olsa dengeliyordum şimdi imkansız 8 doz novorapid geceleri de 4 doz levemir ancak dengeliyor şekeri. Ki zaten o iğnenin acısını çekiyorsun insülin kullandırmamaya çalışsalar hadi neyse de başlamışsın yani en azından işine yarayacak şekilde ayarlasalar dozları . 180ler çok yüksek ya dikkat et 🥹

Bence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar. 😓

Boğaz şişmesi gibi değil de yaygın bi boğaz acısı, yoğun geniz akıntısı. Öyleki otururken bile öksürtüyor boğulur gibi 😣

Tüm vücudum kırılıyor. Özellikle kaba etlerim, bacaklarım kollarım. Sanki sopalarla dövmüşler beni😖

Kızım okuldan getirdi. Kendi de hala atlatamadı. 9 gün oldu. Sonra eşim, şimdi ben. Kendinize dikkat edin bacılar. 🥺

C cokyenianne bacım Dr gelmiştir sanırım. Durum nedir ?

Bence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar. 😓

Boğaz şişmesi gibi değil de yaygın bi boğaz acısı, yoğun geniz akıntısı. Öyleki otururken bile öksürtüyor boğulur gibi 😣

Tüm vücudum kırılıyor. Özellikle kaba etlerim, bacaklarım kollarım. Sanki sopalarla dövmüşler beni😖

Kızım okuldan getirdi. Kendi de hala atlatamadı. 9 gün oldu. Sonra eşim, şimdi ben. Kendinize dikkat edin bacılar. 🥺

Geçmiş olsun bacım
Klimalardan ya da akşamları üstünü açık uyuyorsan o etkilemiş olabilir mi? Benim bu dönemlerde sinüzit kaynaklı geniz akıntım çok olur o da boğazımı tahriş ettiği için korkunç bir yanma yapar birkaç gün. Kırgınlık da yapıyor bu tabii.

120-160 arası atım normal sınırlarda.
Yalnız baz noktası yüksek. Yani genel hat 150 civarında seyrediyor.
Akserelasyon dedikleri yükselmeler iyi. Bebeğe giden kan akışında problem yok demek.

Kasılmaların yok denecek kadar az ve iyi 🌺

Canım lady çok güzel yorumlamış. Chatcpt de şu yorumları yaptı
10 da doktorlar geldi son nst iyi ultrasona alalım dedi orda da kalp atımı iyi cıktı öğleden sonra taburcu olabilirim inşallah öyle görünüyor 🌸

Sana da çok gecmıs olsun canım covid de çok vücut eklem kas ağrısı olmuştu bende de olabilir dediğin gibii inşallah kısa zamanda kolayca atlatırsınn😘

Kızlar selam kontrolden geliyorum. Benim kızın kafa çapı 3 hafta göbek çevresi 2 hafta ilerde 🥲 zaten sezeryan yapıcam her türlü ama bu büyüklük sorun mu sizce 😔 daha önce başına gelen falan oldu mu? Bu arada 31+5 im 2055 gr kilosu 38+3 gibi de sezeryan planladık.

Back
X