- 8 Ağustos 2011
- 12.644
- 15.004
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.621
Aynı sebeple emzirme atleti aldım. Çünkü emzirme sütyeni, hem penye hem balensiz olduğundan asla tutmuyor.Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Benim göğüslerim zaten sarkıktır, ufak da değildir. Şimdi daha büyüyüp daha da sarktılar. Balensiz sütyen kullanamıyorum.
İçinde destek olmayan ama balenli emzirme sütyenine rastladınız mı? Neredeyse tüm markaların emzirme sütyenlerini denedim, öyle penye ve balensiz olanlar çok kötü durdu..
Allah kabul etsinBende dün Ayasofya camiine gittim dua ettim çok güzeldi İstanbul’da oturanlara tavsiye ederim çok feyiz aldım çok güzeldi çok iyi geldi dua etmek
Biz büyük memelileri düşünen yok ben eğer memnun kalmazsam normal sütyeni kullanmaya devam edeceğim çünkü görüntü çok kötüAynı sebeple emzirme atleti aldım. Çünkü emzirme sütyeni, hem penye hem balensiz olduğundan asla tutmuyor.Atlet yine daha derli toplu duruyor.
Ama tabi günlük kullandığımız toparlayıcılar gibi düzgün durmuyor. Bir süre idare ederim. Sonra toparlayıcıya geri dönüş.
Bence ne olur ne olmaz doktorunla görüş istersen bi de eğer böyle aktığında turnusol kâğıdı edinebilirsin en azından aminyon sıvısı olup olmadığuna emin olabilirsin canımberrak sıvı öyle aktı iç çamaşırımı değiştirdim tekrar oldu bir daha oldu ama çok değil ıslaklık her seferinde avuç içini biraz geçiyordu diyebilirim. eşim çok panik oldu. bende sıvı fazlalığından çok panik olmadım ama şaşırdım istemsiz akıp gidiyor. tuhaf bir histi. son zamanlarda akıntım oluyor ama bu berraktı canım su gibi
Canımmmm valla güle oynaya gitmedim açıkcası katılmam gereken düğündü o yüzden mecburiyetten gittim sırtım agrıdı ister istemez ama yapacak birşey yok şükür bitti gittiGünaydın canım hoşgeldin
Nasıl geçti yolculuk
Hala çalışıyor musun bilmiyorum ama yarın Dr a gideceksin zaten, bu sürede temizliğe hijyene ekstra dikkat et bacım. Bir enfeksiyon durumu olmasınberrak sıvı öyle aktı iç çamaşırımı değiştirdim tekrar oldu bir daha oldu ama çok değil ıslaklık her seferinde avuç içini biraz geçiyordu diyebilirim. eşim çok panik oldu. bende sıvı fazlalığından çok panik olmadım ama şaşırdım istemsiz akıp gidiyor. tuhaf bir histi. son zamanlarda akıntım oluyor ama bu berraktı canım su gibi
Gözün aydın bacım. Güzel haberlerle başladı hafta.Kızlar 33+2den herkese selamlarr çok şükür geldim kontrolden. Her şey yolunda bin şükür. Benim kız 2268 kg 42 cm olmuş. Haftasını yakalamış hatta 4 gün falan geçmişdoğum pozisyonu almış baş aşağı duruyordu. Ellerini yüzüne kapatmış göremedik cimcimeyi 3 hafta sonra tekrar kontrolüm 36+2 de. Beyindeki su kesecigi 8 cm olmuş düşmüş yani biraz daha şükür. Herhangi bir sorun olmayacağını düşünüyorum dedi. Doğduktan sonra bıngıldak ultrasonu mu dedi o cekilecekmis tedbiren yine de. Ama sanmıyorum bir hastalığa sebebiyet vereceğini çünkü baya düştü dedi. Bu sefer nst falan istemedi. Bir dahaki randevuya nst çekilip gireceğim. Benden haberler böyle şükür. Sizler nasılsınız?
Amin. Tamamdır canım sağol. Çalışıyorum canım işteyim şuan yarın sabah için izin aldım. sabahtan dr a gideceğim bakalım. Cuma izin almıştım dr randevuları o gün diye. O kadar şey yaşayınca başından beri bunu böyle karşıladım galibaHala çalışıyor musun bilmiyorum ama yarın Dr a gideceksin zaten, bu sürede temizliğe hijyene ekstra dikkat et bacım. Bir enfeksiyon durumu olmasın
Oluyor bu aralar bizlerde de yaaksi gibi kafama takılan bişeyler de yok sebepsiz uyuyamıyorum çok ilginç :))
Amin inşallah canım şükür güzel haberlerle geldimAmin inşallah canım benimhepimiz için Rabbim yardımcımız olsun
Kontrolden sonra güzel haberlerle döneceksin inşallah
Bizlere haber edersin
Geçmiş olsun canım bence git yine de. Geçenlerde hafif geniz burun akıntısı yaşadığımda agirlasirsa bir şeyler yazarız.demisti doktorum eğer o kadar ağırsan git illa bir çaresine bakılır diye düşünüyorum.. çok geçmiş olsunKızlar iki gündür zaten nane mollaydım bugün bir uyandım kulaklarım, boğazım yanıyor gözlerim bile yanıyor burun akıntısı var çok pis grip olmuşum. Kbb randevu bulamadım ne yapayım sizce kadın doğuma gidebilirim ona gideyim mi bilemedim. En son ayın 16 sında muayene olmuştum normalde kontrolüm cuma günüydü acaba kadın doğum önerir mi bir şeyler.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Randevun yarinmis daha da kötü olmazsan ağrı vs bekle bence yarın söylersin. Dikkatli ol ama. Bizleri de haberdar etKızlar benimde dün üç kere falan amniyon sıvısı geldi galiba azar azar yarın sabahtan kontrole gideceğim normalde cuma gidecektim şekerden dolayı amniyon sıvısı fazla olduğundan telaşlanmadım ama ilk defa başıma geldi şaşırdım
Yazdım ama ekstra onun için birşey yazmadı yarın sabah 9.30 ta gel dedi.Bence ne olur ne olmaz doktorunla görüş istersen bi de eğer böyle aktığında turnusol kâğıdı edinebilirsin en azından aminyon sıvısı olup olmadığuna emin olabilirsin canım
Sağol güzel bacım çok sağol. İnşallah hep böyle güzel habeler alırız herkestenGözün aydın bacım. Güzel haberlerle başladı hafta.maşallah kızçene
Ağrılar kasılmalar akşam olmaya başladı uyku desen bende de yok. perşembe cuma kendimi çok yordum cmt de işe geldim pazarda böyle oldu ben öyle yordum. cuma hep hastanelerdeydim. hem cam sakura hem kendi dr uma gittim geldim evi süpür temizle yemek yap. perşembe bebeğin tüm kıyafetlerini yıka ütüle as yıka ütüle as hastane çantasını hazırla. kızın okulda yıl sonu gösterisi vardı ona git gel kızı gezdir yedir içir avm de. iki gün fazla yordum galiba. Cmt de üstüne işe gelince pazar kahvaltı hazırlarken durum böyle oldu. Birşey çıkmaz inşaallah amin. 38. haftayı bekleyelimde sağlıklaOluyor bu aralar bizlerde de yasanırım uykusuzluk durumuna da alisiyoruz yavaştan
Amin inşallah canım şükür güzel haberlerle geldim
Geçmiş olsun canım bence git yine de. Geçenlerde hafif geniz burun akıntısı yaşadığımda agirlasirsa bir şeyler yazarız.demisti doktorum eğer o kadar ağırsan git illa bir çaresine bakılır diye düşünüyorum.. çok geçmiş olsun
Canım öncelikle geçmiş olsun. Randevun yarinmis daha da kötü olmazsan ağrı vs bekle bence yarın söylersin. Dikkatli ol ama. Bizleri de haberdar et
Maşallahhhh maşalllahhhhKızlar 33+2den herkese selamlarr çok şükür geldim kontrolden. Her şey yolunda bin şükür. Benim kız 2268 kg 42 cm olmuş. Haftasını yakalamış hatta 4 gün falan geçmişdoğum pozisyonu almış baş aşağı duruyordu. Ellerini yüzüne kapatmış göremedik cimcimeyi 3 hafta sonra tekrar kontrolüm 36+2 de. Beyindeki su kesecigi 8 cm olmuş düşmüş yani biraz daha şükür. Herhangi bir sorun olmayacağını düşünüyorum dedi. Doğduktan sonra bıngıldak ultrasonu mu dedi o cekilecekmis tedbiren yine de. Ama sanmıyorum bir hastalığa sebebiyet vereceğini çünkü baya düştü dedi. Bu sefer nst falan istemedi. Bir dahaki randevuya nst çekilip gireceğim. Benden haberler böyle şükür. Sizler nasılsınız?
Oyy maşallah cimcimeyeKızlar 33+2den herkese selamlarr çok şükür geldim kontrolden. Her şey yolunda bin şükür. Benim kız 2268 kg 42 cm olmuş. Haftasını yakalamış hatta 4 gün falan geçmişdoğum pozisyonu almış baş aşağı duruyordu. Ellerini yüzüne kapatmış göremedik cimcimeyi 3 hafta sonra tekrar kontrolüm 36+2 de. Beyindeki su kesecigi 8 cm olmuş düşmüş yani biraz daha şükür. Herhangi bir sorun olmayacağını düşünüyorum dedi. Doğduktan sonra bıngıldak ultrasonu mu dedi o cekilecekmis tedbiren yine de. Ama sanmıyorum bir hastalığa sebebiyet vereceğini çünkü baya düştü dedi. Bu sefer nst falan istemedi. Bir dahaki randevuya nst çekilip gireceğim. Benden haberler böyle şükür. Sizler nasılsınız?
Tüm burnu büyüyen gebeşler olarak hepimiz tatlıyızAbahahaha çok tatlısın
Geçmiş olsun ladyciğim nereden kaptık bu kadar hastalığıCok gecmisler olsun canım
Hamile olduğumuz için bize ilaç vereceklerini sanmıyorum. Öyle old için de hiç hastaneye gitme niyetinde olmadım
Belki ozele gidersen serum verebilirler. Bi rahatlık sağlar mı bilmiyorum ama
Dün gece hiç uyuyamadım. Vücut ağrısı, terleme, burun tıkanıklığı, baş ağrısı. Pert vaziyetteyim.Parol içsem daha iyi olur muydu acaba ? Dr a gidecek varsa sorsun kızlar. Parol içebiliyor muyuz ?
@tilyam bacım Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns kolaylıkla geçersin sınavı. Duamdasın
hemde nasıl canım derin derin çatlamış üstüne kaşımanın da izi kalır geçmez büyük ihtimalleOyy sende mi aynı durumdasın bacım vallahi bir haftadır mahvoldum ben eşim kızıyor kaşıma diye ama elimde değil beş dakşka da bir kaşınma hissi oluyor kabarmış karın etrafı yara yaptım böyle giderse çok kötü olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?