2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar 33+2den herkese selamlarr çok şükür geldim kontrolden. Her şey yolunda bin şükür. Benim kız 2268 kg 42 cm olmuş. Haftasını yakalamış hatta 4 gün falan geçmiş 🧿🤲🏻 doğum pozisyonu almış baş aşağı duruyordu. Ellerini yüzüne kapatmış göremedik cimcimeyi 🤣❤️ 3 hafta sonra tekrar kontrolüm 36+2 de. Beyindeki su kesecigi 8 cm olmuş düşmüş yani biraz daha şükür. Herhangi bir sorun olmayacağını düşünüyorum dedi. Doğduktan sonra bıngıldak ultrasonu mu dedi o cekilecekmis tedbiren yine de. Ama sanmıyorum bir hastalığa sebebiyet vereceğini çünkü baya düştü dedi. Bu sefer nst falan istemedi. Bir dahaki randevuya nst çekilip gireceğim. Benden haberler böyle şükür. Sizler nasılsınız? ❤️🥰
Aman aman maşallah maşallah gözün aydın canım canını sıktığın haftalar çok geride kaldı bak şükürler oldun 🤲

Ben de bu uykusuz gece muhabbetine sinir oluyorum. Bunu söyleyenler de kadın ve anne oluyor genelde. Sanki şu anda düzenli ve kesintisiz gece uykumuz varmış sanki kendileri hiç bunları yaşamamış gibi 😤 nerden biliyorlar acaba bizim bebeklerimizin nasıl olacağını? Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah da ben de artık doğursam diye şafak sayanlardanım çünkü artık çok yoruldum hem fiziksel hem mental anlamda.
Mutsuz insan görmek istiyorlar , artık tüm süreçleri kabul ettim stres olsakda olmasakda sonucu değiştiremiyoruz bende çok şükür iyiyim diyince insanlar negatifi basıyor sanırım :D

Sağlıkla gelsinler bizde sağlıkla olalım , tüm sıkıntılarımız hamilelikte kalsın. Bugünler geçince bizde pozitif hikayelerimizle stresli hamişlere moral olalım <3

Canımmmm valla güle oynaya gitmedim açıkcası katılmam gereken düğündü o yüzden mecburiyetten gittim sırtım agrıdı ister istemez ama yapacak birşey yok şükür bitti gitti😂 sen nasılsın herşey yolunda mı
Belli bir haftadan sonra seyahat engelimiz var mı? Bayramda bende 35/36 oluyorum annemler memlekete çağırıyor aslında 3 saatlik yol ama ben gelemem doktor izin vermez diyorum :D

Belli bir haftadan sonra seyahat engelimiz var mı? Bayramda bende 35/36 oluyorum annemler memlekete çağırıyor aslında 3 saatlik yol ama ben gelemem doktor izin vermez diyorum :D
Valla inan bilmiyorum ama benim doktorum git hicbir sorun olmaz dedi müsade etmese gitmezdim muhtemelen
Siz yinede bir sorun bir sıkıntınız yok degil mi

Örtu bebek hareket ettikçe kayıp toplanıyor biraz zor, alezim var yıkayıp takmak daha kolay geliyor bana ya
Ben de bebek alışverişlerine sonunda başladım 😊 Kızlar anne yanı yatak için kaç tane çarşaf almayı önerirsiniz? 2 tane yeter mi yoksa 4-5 tane daha mı rahat ettirir?

Ben de bebek alışverişlerine sonunda başladım 😊 Kızlar anne yanı yatak için kaç tane çarşaf almayı önerirsiniz? 2 tane yeter mi yoksa 4-5 tane daha mı rahat ettirir?
İkisi yeter ya birini yıkayıp öbürünü serersin, zaten çok uzun süre giden seyelr değil bunlar, gerekirse zaten sonra da alırsın şimdilik depoya gerek yok

İkisi yeter ya birini yıkayıp öbürünü serersin, zaten çok uzun süre giden seyelr değil bunlar, gerekirse zaten sonra da alırsın şimdilik depoya gerek yok
Teşekkürler canım, tecrübeli annelerin bilgileri çok lazım oluyor bu dönemde. Alez de 2 tane alayım dedim, pislenirse belki kurumaz diye.

Valla inan bilmiyorum ama benim doktorum git hicbir sorun olmaz dedi müsade etmese gitmezdim muhtemelen
Siz yinede bir sorun bir sıkıntınız yok degil mi
Benim sanırım çok gidesim yok :D Oyüzden çok doktora sorasımda yok :D Kayınvalidemlerde 1 bucuk saat mesafedeler onlarada gidesim yok
Gidicem rahat oturup kalkamayacağım , kendi evimde rahat rahat yatıp yuvarlanırım diyorum, bayramda istanbulda boşalır belki biraz gezeriz.

Hayırlı olsun, en güzel alışveriş <3 Ben müslin sermiştim , ilk zamanlarda reflü yatagında yatırıyordum onunla koyuyordum hiç kirlenmemişti. Reflü yatagının üstünede müslin örtüp altından bağlamıştım.

bana 24 saat etkili olanı sadece kullan dedi sanırım işe yaradı bende tabi arada yükseliyor ama strese de bağladım ben
Stres gerçekten çok tetikliyor. Biz basit bir beşik konusunda eşimle atıştık sinirden uyuyamadım akşam yemeğinden sonra atıştırmalık bile yapmamıştım ona rağmen sabah 10.30 da açlık şekerim 115 çıktı gözlerime inanamadım. Bide ekmeği değiştirmek çok etki ediyor ya bünyeden bünyeye değişir mi bilmiyorum ama çavdar ekmeği tam buğdaydan çok çok daha iyi geldi bana düşük geliyor değiştirdiğimden beri

Günaydın temmuz ayının güzel anneleri....💐 Ben kısa bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Bize 10 yılın sonunda hac çıktı bugün de yolcuyuz Allah nasip ederse 🕋 sadece bir yıl erteleme hakkımız vardı bir sene sonra iki çocukla daha zor olacagindan ertelemedik inşallah doğru bir karardir....doktordan uçağa binmek için raporumu aldım. Okulların bitmesine az bir şey kalmıştı idari izinli sayılacağım. Hepiniz aklimdasiniz plasentasi aşağıda olanlar haftası geride olanlar. Eşiyle sıkıntılı olanlar duamda olacaksınız inşallah🤲🏻 sizde bana dua edin dogurmadan geleyim oralardan😂 kızım 40. Haftaya kadar beklemişti inşallah oğlum da bekler diye umuyorum. Normal doğum olduğu için de her an her şey olabilir tabi.... Hepiniz Allah'a emanet olun 💐
Allah kabul etsin, dualarınız kabul olsun 🙏🏼 İnşallah kolaylıkla gider gelirsiniz, bebiş de vaktini bekler 😍

Benim sanırım çok gidesim yok :D Oyüzden çok doktora sorasımda yok :D Kayınvalidemlerde 1 bucuk saat mesafedeler onlarada gidesim yok
Gidicem rahat oturup kalkamayacağım , kendi evimde rahat rahat yatıp yuvarlanırım diyorum, bayramda istanbulda boşalır belki biraz gezeriz.

Hayırlı olsun, en güzel alışveriş <3 Ben müslin sermiştim , ilk zamanlarda reflü yatagında yatırıyordum onunla koyuyordum hiç kirlenmemişti. Reflü yatagının üstünede müslin örtüp altından bağlamıştım.
Hehehehhehe o zaman doktor izin vermiyor dogru dogru 😂

Zaten yatağa da örtü atarsın çarşaf nevresim olsa da, örtülerini yıkamak daha kolay olur, ince müslin örtüler işini görür 😊
Teşekkürler canım, tecrübeli annelerin bilgileri çok lazım oluyor bu dönemde. Alez de 2 tane alayım dedim, pislenirse belki kurumaz diye.

Kızlar günde kaç bardak çay ya da kahve tüketiyorsunuz ? Kafein konusuna dikkat ediyor musunuz. Ben max 2 bardak çay içiyorum biri sabah biri akşam. Eğer o gün kahve içeceksem sadece bi bardak çay içmeye çalışıyorum ama aşırı zorlanıyorum ya
İki üç bardah çay iciyorum ama çok açık içiyorum bir fincanda kahve içiyorum fix
Suyunu güzel tuketiyorsan çay kahve içmekte problem yok zaten içilebilir, ekstra bı durum yoksa, doktor ille de içmeyeceksin demediyse icebilirsin 🤷🏻‍♀️

Kızlar günde kaç bardak çay ya da kahve tüketiyorsunuz ? Kafein konusuna dikkat ediyor musunuz. Ben max 2 bardak çay içiyorum biri sabah biri akşam. Eğer o gün kahve içeceksem sadece bi bardak çay içmeye çalışıyorum ama aşırı zorlanıyorum ya
2 fincan Türk kahvesi + 1 bardak kafeinsiz filtre kahve içiyorum ben. Çay sevmediğim için tüketmiyorum hiç iş yerinde ne içicem yoksa sudan başka :halay:

Ben de aile evine geldim bu hafta, çay çok içilir bizde zorlanıyorum valla. Açık ince belli 4-5 bardak içtim dün, bir de ufak fincan filtre kahve içtim ama bugün daha az tüketmeye çalışacağım.

Zaten yatağa da örtü atarsın çarşaf nevresim olsa da, örtülerini yıkamak daha kolay olur, ince müslin örtüler işini görür 😊
Kızlar peki kaç müslin örtü ve ağız bezi önerirsiniz? 5 tane müslin örtü, 10 ağız bezi aldım abarttım mı acaba?

Ben de aile evine geldim bu hafta, çay çok içilir bizde zorlanıyorum valla. Açık ince belli 4-5 bardak içtim dün, bir de ufak fincan filtre kahve içtim ama bugün daha az tüketmeye çalışacağım.

Kızlar peki kaç müslin örtü ve ağız bezi önerirsiniz? 5 tane müslin örtü, 10 ağız bezi aldım abarttım mı acaba?
Bende ağız mendili 30 tane falan var. Şuan ben abartmış gibi hissettim :halay:

Back
X