2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bu caramel’in 7li ağız bezinden bende de var. Banyo havlusu ve battaniye için Müslin kumaş alınca çeşitli ebatlarda, tek kat-çift kat 20den fazla diktim. Hala da kumaş var. Dikicem. Sonuçta bu her zaman lazım bi şey. Ter bezi gibi kullanılır, önlük gibi kullanılır. Fazlasından zarar gelmez.

Valla benden önce doğum yapan arkadaşlarım "şunu al" dediler ben aldım demek kki lazım oluyor dedim sorgulamadım
Yok canım ne suçun olsunn
Güle güle sağlıcakla kullanın
Amiiiiinnnnn, şimdi sen de al hadi yalnız hissetmeyeyim

Atlattın düğünü şükür bir sıkıntı olmadan

Çok şükür iyiyim canım yeni yeni oluşan çatlaklarla kasık ağrılarla mücadeleye devam kontrol gününü bekliyorum bende

Atlattın düğünü şükür bir sıkıntı olmadan

Çok şükür iyiyim canım yeni yeni oluşan çatlaklarla kasık ağrılarla mücadeleye devam kontrol gününü bekliyorum bende
Kasık ağrıları benide yokluyor arada çatlaklarda ağrı varsa kantaron iyi geliyor yara yanık arılara birebir aklında olsun

Kızlar burnum hep tıkalnık ve nefes alamıyorum ya sürekli ciğerlerim küçülmüş gibi
Benim burnum tıkanık değil ama sürekli derin içli nefes alıyorum nefesim yetmiyo gibi. Deein nefes alıncada verirken babannem gibi Allah çok şükür yarabbi deme hissi geliyor ve diyorumbu bebişlerr akciğerlerin yerlerini baya daralttı galiba

Kızlar tecrübeli analar size bir sorum var
Gidişatım normal doğumu gösteriyor biliyorsunuz sezeryan olsa eşim planlı gelecekti ne güzel
Normal dogumda birkac gün öncesinden dogum sinyalleri başlar mı dogum ne zaman olacak bilmiyoruz eşim yurt dısında erken gelse dogumdan sonra fazla kalsın kalacak cünki bu konuda fikirlerinizi alayım size zahmet

Kızlar bişey soracam size.30. haftadan bu yana adet ağrısına benzer sancım oluyor günde iki üç defa şuan 33+2 deyim iki üç gündür gunde dört beş defa olmaya başladı.uzun sürmüyor geçiyor bir dakika sonra...normal mi acaba tecrübeli anneler yaşadı mi bu durumu yada benimle birlikte aynı şeyi yaşayan oldu mu..

Ben 3 günde bir kahve iciyorum bazen 1 fincan ama canım istemiyor
Çay ise evdeysem günde 3-4 bardak ama bazen eşlik edecek birileri varsa 5-6bardak dikkat edecegimi hic düşünmedim ama 3 litre su içiyorum

Ben 1 bardak akşam açık çay içiyorum gün içinde kafeinsiz Türk kahvesi yada bazen canım soğuk kahve isterse evde tek shot ekspressonun da yarısını bol süte döküp öyle içiyorum. Günlük belli bir miktar alımı var zaten bunlarla o alımı geçmiş olmazsın.

Canim benim baya yorulmussun sen muhtemelen o tetikledi bu durumu. Ben artık ağır ise de uzun yürüyüşlere de gelemiyorum zaten yürüyemiyorum evin içinde bile zor geziyorum çok zorlaniyorum. İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle. İnşallah vaktini bekler bebeğin zamanında gelir.
Çok sağol canım benim çok şükür ya teyzesi geçmiş bile valla amin inşallahhh herkes zamanında sağlıkla alsın bebeğini kucağına dualarım hep bu yönde
Oyy maşallah cimcimeye
Gözün aydın canım benim güzel haberlerle gelmişsin bak
Çok sağol canım benim çok şükür, darısı başınıza inşallah
Aman aman maşallah maşallah gözün aydın canım canını sıktığın haftalar çok geride kaldı bak şükürler oldun
Çok sağol kuzum inşallah geride kaldı inşallah.. hele bir doğsun saglikli desinler bana içim o zaman rahatlayacak inşallah
Canim ben 2 sabahtan 2 de akşam içiyorum. Çayı çok severim kahve hiç tüketmedim hamileligin başından beri.. çok açık içiyorum 2şer bardak içiyorum..
Canım herkesin bir olur mu bilmiyorum. Genelde başlıyor diyorlar ama. Benim 2 gün önce başlamıştı açılma, sancı, nişan. 2 gün sonra da geldi. Yani hiç bir belirti olmadan ya da sen anlamadan daha fazla acılman olur mu hiç bir fikrim yok

Benlm de aynı senin gibi canım tecrübeli anne değilim ama regl ağrısı gibi bel kasık ağrıları oluyor arada bir geçiyor sonra bazen geceleri uykuda oluyor

Haziran grubunda haziran ayı gelmeden maşallah doğuran doğurana ay bizde acaba temmuz gelmeden mi doğuracağız ya heyecanlanıyorum
Bence de haziran girince dökülmeye başlayacağız Rabbim, vakitlice sağlıkla kolaylıkla göndersin bu bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…