2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Oyy sende mi aynı durumdasın bacım vallahi bir haftadır mahvoldum ben eşim kızıyor kaşıma diye ama elimde değil beş dakşka da bir kaşınma hissi oluyor kabarmış karın etrafı yara yaptım böyle giderse çok kötü olacak

Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah ibadetlerinizi haccınızı kabul eylesin
Dularında bizleri de unutma
Sende Allah’a emanet ol

Sağlıkla afiyetle gidin gelin inşallah Allah kabul etsin ibadetinizi yolunuz açık olsun

Sen hiiiç o konuşanlara bakma. Herkes dönsün kendi hayatına baksın. Erkek diye insan değillermi? Benimde 3.oğlum geliyor kızı tutturamadınmı diyenler kız evlat öz evlat bide kız yap diyenler gözümün içine baka baka kız olsun çamurdan olsun diyenler eyvah hayatın bitti 4 erkekle ömürmü geçer diyenler neler neler.. hepsi boş etrafımda hayırsız kız örneğide çook yaramaz çirkef kız örneğide. Evladın kızı erkeği olmaz. Yemeğede dahil ediyorum temizliğede. İllaki farkları olacak ama Allah bize bunu uygun ve hayırlı gördüyse vardır bi bildiği.. çokta duyma evlatlarınla mutlu olmaya bak. Bunu bulamayanlarda var evlat evlat diye yananlar var. Çok şükür Rabbim sağ selamet bize evlatlar bahşetmiş daha ne isteriz? Ahlaklı terbiyeli yetiştirmek için çabalıycaz. Evet hareketli oluyorlar ama ona göre düzen kurcaz. Sık sık dışarı aktiviteleri yapıyoruz biz çocuğu sen yorcan yoksa o seni yorar. Enerjisini attırmayı bilirsek hiiiç sıkıntı olmaz. Ayrıca bnmde 1.numaram çok hareketli bi çocuk ama yaramaz değil zarar vermiyo kimseye etrafına 2 numaram daha sakin mizaçlı daha kolay yoruluyo oturmalı aktiviteleri seviyor. Erkek diye yaramaz olcak diye bişey yok. Çocuklarımın sınıflarında çok efendi erkek çocuklar var. Tamamen mizaç meselesi çocuğu tanıyıp ona göre yol çizicez. Biz herşeyin üstesinden geliriz evelallah boş boş konuşanlar dönsünde kendine baksın. Hiç sıkma canını. Ayrıca doğumdan sonra enerjimizde gelicek sen bir defa ben iki defa tecrübe ettik. Son aylar ağırlaşıyoruz böyle olmamız normal. Ben hep sayılı gün bi şekilde bitecek diye motive ediyorum kendimi. Ve akıl ve beden sağlığımızdan daha önemli bişey yok. Varsın işler aksasın yetişemeyelim herşey olur herşey yerine konur. Olduğu kadarını yaparız. Gücümüz neye yetiyorsa. Dünyanın sonu değil ya. Dert etmeye gelmez. Şimdi kalkıp yapalım bi kahve evlatlarımızla mutlu huzurlu eğlenceli zamanlarımızın hayallerini kuralım. Zihnimizde neyi düşünür canlandırırsak onları yaşıycaz
Ayy ne güzel o maneviyatı alacak bebiş. Çok mutlu oldum sizin adınıza. Sağ salim kolaylıkla ibadetlerinizi yapar ve dönersiniz inş. Yolunuz açık, haccınız makbul olsun.

Allah yolunuzu açık etsin inşallah en güzel şekilde kazasız belasız gider dönersiniz. Bebek de hacca gitmiş olacak şimdiden kısmetiyle geldi maşallah. İçinizi ferah tutun Allah böyle nasip ettiyse vardır bir hikmeti. Bana da dua edin çok fena hasta oldum kulaklarım boğazım çok fena durumdayım gripten. Bakacak kimsem de yok İçimizden birinin gitmesi çok iyi oldu hiç yoktan ufacık bir dua bile yeter. Allah'a emanet olun. Rabbim sizi korusun şimdiden Allah kabul etsin

Kızlar iki gündür zaten nane mollaydım bugün bir uyandım kulaklarım, boğazım yanıyor gözlerim bile yanıyor burun akıntısı var çok pis grip olmuşum. Kbb randevu bulamadım ne yapayım sizce kadın doğuma gidebilirim ona gideyim mi bilemedim. En son ayın 16 sında muayene olmuştum normalde kontrolüm cuma günüydü acaba kadın doğum önerir mi bir şeyler.

Allah şimdiden kabul etsin <3 Sağlıkla gidin gelin.
Bizleride dualarınızda eksik etmeyin , tüm yaşadığımız stresler üzüntüler hamileliğimizde kalsın bebişlerimiz ve biz sağlıklı süreçler geçirelim.

Son düzenleme:
5 yaşındaki kızıma 3 gün 3 gece doğum günü yaptım çok keyifliydi ama bende bittim :)
Sanırım artık akıllanıyorum eskiden olsa seyit onbaşı gibi herşeyi ben yapardım şimdi yardım edeyim mi diyen herkese olabilir aslında nasıl birşey var aklında diyorum
Kayınvalidem ve annem aile içindeki doğum gününün ikramlarını yaptı, sonra mutfağı toplayalım mı dedi kayınvalidem normalde bardağını mutfaga götürmez olabilir aslında, ben bir salona bakıp geliyorum dedim tüm işi halletmiş, gözünün yağını yiyim dedim.
Okulla olanı iki çoçugun ortak yaptık çok keyifliydi , diğer veliler destek oldu okul pikniği gibi oldu.
Birde arkadaşlarımız süpriz yapıp gününde gelmişler , onlarla yaptık.
5 yaşda böylelikle bitmiş oldu

Bakalım bebiş nasıl olacak onla nasıl heyecanlar yaşayacağız <3 Artık sabırsızlanmaya başladım, erkende gelsin istemiyorum ama kucağıma almak istiyorum. Hazır mısın uykusuz gecelere, kakalı bezlere diyorlar sanırım unutmuşum çok romantik geliyor bu dedikleri bana

Buz uygula kaşınan yere canım ben goğsumun altı kasininca öyle yaptım iyi geldi

Ben de bu uykusuz gece muhabbetine sinir oluyorum. Bunu söyleyenler de kadın ve anne oluyor genelde. Sanki şu anda düzenli ve kesintisiz gece uykumuz varmış sanki kendileri hiç bunları yaşamamış gibi nerden biliyorlar acaba bizim bebeklerimizin nasıl olacağını? Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah da ben de artık doğursam diye şafak sayanlardanım çünkü artık çok yoruldum hem fiziksel hem mental anlamda.

Cok gecmisler olsun canım
Hamile olduğumuz için bize ilaç vereceklerini sanmıyorum. Öyle old için de hiç hastaneye gitme niyetinde olmadım

Belki ozele gidersen serum verebilirler. Bi rahatlık sağlar mı bilmiyorum ama

Dün gece hiç uyuyamadım. Vücut ağrısı, terleme, burun tıkanıklığı, baş ağrısı. Pert vaziyetteyim. Parol içsem daha iyi olur muydu acaba ? Dr a gidecek varsa sorsun kızlar. Parol içebiliyor muyuz ?

tilyam bacım Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns kolaylıkla geçersin sınavı. Duamdasın

Allah kabul etsin. bizleri unutma inşaallah amin. Sağlıkla güzellikle geçsin inşaallah amin

Kızlar benimde dün üç kere falan amniyon sıvısı geldi galiba azar azar yarın sabahtan kontrole gideceğim normalde cuma gidecektim şekerden dolayı amniyon sıvısı fazla olduğundan telaşlanmadım ama ilk defa başıma geldi şaşırdım

Hay maşallah güzel bacım ya ne güzel nasibin varmış hem senin hem evladının lütfen bizleri de duana kat inşAllah bize de nasip olsun

Nasıl anladın amniyon sıvısı olduğunu canım

Ne kadar sakin yazmışsın bacım. amniyon sıvısı old nerden anladın, normalde akıntın olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…