2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Doğumdan hemen 3 ay sonra
Biraz erken oldu regl işi ama 3 ay yine idare ettik kişiden kişiye değişiyor tabi ama bazıları 6 ay 1 sene bile olmayan var çok şanslılar
Ay bu ben oğlumda 14 ay regl olmadım en son doktora gittim ben niye olmuyorum kesin yine hamileyim diye kafayı bozmustum doktorda normal bazıları 2 sene bile olmayabilir emzirirken demişti sonraki ay olmustum çok şükür yarabbi demiştim ya

Göbeğim var sonucta aman gel sen hamilesin aman öncelik verilsin gibi şeyleri görmeden doğuracam mı yani
Yok yav ben de hiç kimseden bir ayrıcalık öncelik görmedim insanlar sanki bakıyor ama göbeğime öylesine bakıyor gibi hayatında hiç mi hamile görmedin diyesim geliyor ya japonya mıyız da acayip bir olay sanki hamile olmak

Ay ne güzel ya. Bende lohusalığın peşine hemen olmaya başladım hiç ara vermeden iki doğumumdada hep çk özenmişimdir emzirirken adet olmayanlara bakalım bu nasıl olacak.

Sende mi bendensin ya çok gıcık oluyor erkenden gelince de
Kız sorma ya üzülmüştüm üç ay olmayınca bir sevindin bir sevindim sonra bir ağrı ile güne başladım
Oyyy maşallah kız ne güzel işte annem doğumuma geldiğinde kızımda bana hep inşallah bir sene kadar olmazsın demişti neden diye sorduğumda hamile kalamazsın emzirdiğin için ama olursan regl dikkat et ne olur ne olmaz sürprizi yaşamayın dedi
Annem böyle deyince bir ümitliydim ama olmadı neyseki kendi yöntemimizle korunduk

Bende de pkos var, evde lazer cihazı olan biri olarak sana tavsiyem ALMA özel bölgede hiç etkisi yok, ben koltuk altımda bile randıman alamadım boşa masraf... Profesyonel yerde yaptır daha etkili.
Kızlar bu haftalarımızda 2 günde bir kasık agrısı bel agrısı normal mi adet sancısı gibi kasık agrılarım var kanamam olacak gibi
Bende her türlü ağrı var mide, kasık, bel, çatı, karın ... Suyum gelene kadar sakince geçmesini bekliyorum geçiyor da.

Bebişinin iyi olmasına sevindim canım yeni doktor görüşleri de içini rahatlatmıştır ama acildeki doktora daha çok sinir oldum şimdi
yani tabiki rahatladık hatta çanta hazırlama işini bile boşlamıştım bugün kalanlarıda yıkamaya devam ettim

Mide ağrısı, bulantısı, reflü ve bebek hareket ettikçe yoklayan karın ağrısı dolu berbat bir gün oluyor yürüyüş yapamıyorum artık vücut gitmiyor 10 dk zor yürüdüm. Geçen İzmir'e gidip geldk 2 saat araçla midem belim mahvoldu artık bünyem kaldırmıyor ben şimdiden ağırlaştım kızlar

çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim hastane yoruyor insanı zamanında sağlıkla alalım inşaallah kucağımıza

ya asistan yok o hastanede normal uzman doktordu o kadar haklısın ki sanki çok keyfi gidiyoruz gecenin yarısı onlara öyle geliyor heralde hatta yazık eşim işten gelip dinlenmek yerine bizi götürmüştü ve eşim çocuk konusunda benden çok daha istekli yani biz tüp bebekle yaptık bu bebeği ve hem maddi hem manevi neler yaşadık allah biliyor tam 5 kaybım var tabiki en ufak bişeyde gidecem riske atamam

Teşekkür ederim canım benim allah razı olsun sormuşsun beni düşünüp dün telefonuma bakmayı bırak bişey bile yiyemedim canımın sıkıntısından rabbim sağsalim doğurup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Ay ne güzel ya. Bende lohusalığın peşine hemen olmaya başladım hiç ara vermeden iki doğumumdada hep çk özenmişimdir emzirirken adet olmayanlara bakalım bu nasıl olacak.
Ben bir buçuk sene olmamıştım, bu nerden çıktı diye anlık şok yasadim ne olduğunu anlayana kadar

Göbeğim var sonucta aman gel sen hamilesin aman öncelik verilsin gibi şeyleri görmeden doğuracam mı yani
Biraz önce eczanede kız ben girince gel abla sen dedi bende pıtı pıtı gittim, aldı recetemi otur sen ben getireceğim hazirlayinca dedi, oturdum bende, bikac kere ayrıcalığını yaşamış oldum

Hehehhehee az kaldı öyle düşün teselli olalım

Biraz önce eczanede kız ben girince gel abla sen dedi bende pıtı pıtı gittim, aldı recetemi otur sen ben getireceğim hazirlayinca dedi, oturdum bende, bikac kere ayrıcalığını yaşamış oldum
Keyfini çıkar kesinlikle ailelerden ben ayrıcalık gördüğüm icin eşime diyorum ben hamileligi çok sevdim

haklısın canım da o an işte insan şok oluyor ama kendime söz verdim bir daha bunu kendime yaşatmıcam ve bana öyle davranan kim olursa olsun susmucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…