- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.067
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.181
Sürekli oluyor mu dinlenince geçiyor mu ona bak yalancı sancılar normal ama dinlenince geçmiyorsa acile gider baktırırsın canımKızlar bu haftalarımızda 2 günde bir kasık agrısı bel agrısı normal mi adet sancısı gibi kasık agrılarım var kanamam olacak gibi
Çok çok sagol canımmm 1 ay boyunca böyle yalancı sancılar mı olacakSürekli oluyor mu dinlenince geçiyor mu ona bak yalancı sancılar normal ama dinlenince geçmiyorsa acile gider baktırırsın canım
Tabiki evet canım vücut hazırlanıyor doğumaÇok çok sagol canımmm 1 ay boyunca böyle yalancı sancılar mı olacak
Ne güzel ben daha almadım kayar düşerim diye de korkuyorum
Ay bu ben oğlumda 14 ay regl olmadım en son doktora gittim ben niye olmuyorum kesin yine hamileyim diye kafayı bozmustum doktorda normal bazıları 2 sene bile olmayabilir emzirirken demişti sonraki ay olmustum çok şükür yarabbi demiştim yaDoğumdan hemen 3 ay sonra
Biraz erken oldu regl işi ama 3 ay yine idare ettikkişiden kişiye değişiyor tabi ama bazıları 6 ay 1 sene bile olmayan var çok şanslılar
Yok yav ben de hiç kimseden bir ayrıcalık öncelik görmedimGöbeğim var sonuctaaman gel sen hamilesin aman öncelik verilsin gibi şeyleri görmeden doğuracam mı yani
Ay ne güzel ya. Bende lohusalığın peşine hemen olmaya başladım hiç ara vermeden iki doğumumdadaAy bu ben oğlumda 14 ay regl olmadım en son doktora gittim ben niye olmuyorum kesin yine hamileyim diye kafayı bozmustum doktorda normal bazıları 2 sene bile olmayabilir emzirirken demişti sonraki ay olmustum çok şükür yarabbi demiştim ya
Kız sorma ya üzülmüştüm üç ay olmayınca bir sevindin bir sevindim sonra bir ağrı ile güne başladımSende mi bendensin yaçok gıcık oluyor erkenden gelince de
Oyyy maşallah kız ne güzel işteAy bu ben oğlumda 14 ay regl olmadım en son doktora gittim ben niye olmuyorum kesin yine hamileyim diye kafayı bozmustum doktorda normal bazıları 2 sene bile olmayabilir emzirirken demişti sonraki ay olmustum çok şükür yarabbi demiştim ya
Bende de pkos var, evde lazer cihazı olan biri olarak sana tavsiyem ALMAEpilasyon şans işi sanırım. 2020 2022 arası 18 seans gördüm sonlara doğru zaman aralıkları seyrekleşen seanslardı. Hala tamamen bitmiş değil. 6 ayda bir rütuş yaptırmaya giderdim.
Şimdi yapabildiğim kadar jilet yapıyorum ama assla özel bölge bitmek bilmiyor. Artık bebekle gitmem zor olur şu evde lazerlerden alacağım doğurunca. Bitmiyor bitmiyor. Bir de göbek çıktı yeni. Polikistik over olduğum için kaderim bu heralde
Bende her türlü ağrı var mide, kasık, bel, çatı, karın ... Suyum gelene kadar sakince geçmesini bekliyorumKızlar bu haftalarımızda 2 günde bir kasık agrısı bel agrısı normal mi adet sancısı gibi kasık agrılarım var kanamam olacak gibi
yani tabiki rahatladık hatta çanta hazırlama işini bile boşlamıştım bugün kalanlarıda yıkamaya devam ettimBebişinin iyi olmasına sevindim canım yeni doktor görüşleri de içini rahatlatmıştırama acildeki doktora daha çok sinir oldum şimdi
çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim hastane yoruyor insanı zamanında sağlıkla alalım inşaallah kucağımızaSinir harbiyle başlayan hastane günü nihayet bitti, kan idrar verdim, hastaneden çıkıyorum.
Muayenede aksi bi durum yok. Yanlış anlamadıysam kilosuna 2600 civarı dedi. Aşağı doğru hissettiğim basıncı sordum. Her zaman mı hissediyorsun dedi. Yok dedim. Devamlı düzenli bi basınç değil. 3-5 dk yoğun hissediyorum sanki patlayacak gibi, sonra 1-2 saat hiç yok gibi. Başını sezaryen yerine dayamış. Bası ondan dedi.
Ebe odasının kapısında yarım litre suyu kafaya diktim. Sonra nst ye girdim. Okuyup üfleyerek.. Sancı çıkmadı çok şükür.
ya asistan yok o hastanede normal uzman doktordu o kadar haklısın ki sanki çok keyfi gidiyoruz gecenin yarısı onlara öyle geliyor heralde hatta yazık eşim işten gelip dinlenmek yerine bizi götürmüştü ve eşim çocuk konusunda benden çok daha istekli yani biz tüp bebekle yaptık bu bebeği ve hem maddi hem manevi neler yaşadık allah biliyor tam 5 kaybım var tabiki en ufak bişeyde gidecem riske atamamKüçük tansiyon için 3 baya baya düşük değil mi canım? Bence vakit kaybetmeden bir an önce doktoruna danış bu durumu. Tansiyonunu yükseltebilecek şeyleri bol bol tüket bir de lütfen. Geçmiş olsun.
Canım benim çok sevindim. Her şey yolunda bende böyle düşünüyorum. Acil doktorları adamı deli ederler. Hem bir şeyden anlamıyorlar hem de insanı yok yere azarlayip saçma saçma konuşup strese sokuyorlar. Kızım bebekti 1 yaşında var yok. Ateşlendi 41 dereceyi buldu ne yapsak düşmedi yükseldi falan. Eşimle panikle gece gittik Corona zamanı. Doktor dedi ki atesleniyor diye getiriyorsunuz da burada zaten hasta dolu da iyice mikrop kapar da bilmem ne de hocam 41i buldu ateşi dedim çocuk havale geçirecek diye korktuk dedim. Bana diyor ki ates olacaak ateş olacaak enfeksiyon cart curt. Ben çok mu merakliydim gecenin 3 ünde kalkıp gitmeye hastaneye. Kızıma bir şey olacak diye aklım çıkmış gördüğüm muameleye bak. Yani bazısı çok sinir bozucu. Çok şükür hiç bir şey yok bebeğinde sağlıkla da vaktinde gelecek inşallah kuzum benimgerekirse hastaneye gidip sorun asistanlara o gece kim nöbetçiydi. Madem e nabizda çıkmıyor o tarihte kim nöbetçiydi sorun kuzum.
Teşekkür ederim canım benim allah razı olsun sormuşsun beni düşünüp dün telefonuma bakmayı bırak bişey bile yiyemedim canımın sıkıntısından rabbim sağsalim doğurup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimizeSeni çok merak etmiştim içim rahatladı . Dün benim doktorum da kontrol altında olduğu sürece şeker bebeğe ekstrem zararlar vemez demişti senin durumunu sorduğumda . Çok sevindim , gözün aydın . O doktor müsfettesini de allah bildiği gibi yapsın
Ben bir buçuk sene olmamıştım, bu nerden çıktı diye anlık şok yasadim ne olduğunu anlayana kadarAy ne güzel ya. Bende lohusalığın peşine hemen olmaya başladım hiç ara vermeden iki doğumumdadahep çk özenmişimdir emzirirken adet olmayanlara bakalım bu nasıl olacak.
inan ben yatakta sağdan sola zor dönüyorum onu hiç beceremem galibaKızlar selam plates topu alıp egzersiz yapan var mı ben almayı düşünüyorum ? Bi de nst de 60lar 100ler diyoruz kaç olunca doğum oluyor onu merak ettim bilen var mı
Biraz önce eczanede kız ben girince gel abla sen dedi bende pıtı pıtı gittim, aldı recetemi otur sen ben getireceğim hazirlayinca dedi, oturdum bende, bikac kere ayrıcalığını yaşamış oldumGöbeğim var sonuctaaman gel sen hamilesin aman öncelik verilsin gibi şeyleri görmeden doğuracam mı yani
Hehehhehee az kaldı öyle düşün teselli olalımYok yav ben de hiç kimseden bir ayrıcalık öncelik görmediminsanlar sanki bakıyor ama göbeğime öylesine bakıyor gibi hayatında hiç mi hamile görmedin diyesim geliyor ya japonya mıyız da acayip bir olay sanki hamile olmak
Keyfini çıkar kesinlikleBiraz önce eczanede kız ben girince gel abla sen dedi bende pıtı pıtı gittim, aldı recetemi otur sen ben getireceğim hazirlayinca dedi, oturdum bende, bikac kere ayrıcalığını yaşamış oldum
haklısın canım da o an işte insan şok oluyor ama kendime söz verdim bir daha bunu kendime yaşatmıcam ve bana öyle davranan kim olursa olsun susmucamAh çok şükür bacım.
Zaten böyle olacağını biliyordum ama ne korku ve stres yaşadığını gördüğümüzden, bugün bunları kendin duymana sevindim.
Bizi iki dk acilde gören Dr lara, genel durumumuz konusunda fazla itibar etmememiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?