- 8 Ağustos 2011
- 12.648
- 15.009
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.161
Ah çok şükür bacım.merhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri acaba
Ay çok şükür çok sevindim sancı çıkmamasınaSinir harbiyle başlayan hastane günü nihayet bitti, kan idrar verdim, hastaneden çıkıyorum.
Muayenede aksi bi durum yok. Yanlış anlamadıysam kilosuna 2600 civarı dedi. Aşağı doğru hissettiğim basıncı sordum. Her zaman mı hissediyorsun dedi. Yok dedim. Devamlı düzenli bi basınç değil. 3-5 dk yoğun hissediyorum sanki patlayacak gibi, sonra 1-2 saat hiç yok gibi. Başını sezaryen yerine dayamış. Bası ondan dedi.
Ebe odasının kapısında yarım litre suyu kafaya diktim. Sonra nst ye girdim. Okuyup üfleyerek.. Sancı çıkmadı çok şükür.
Canim benim inşallah son kontrol de güzel geçer için rahat atlatırsın inşallah bayramı da.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun babanı da şuan daha iyidir inşallah.Bebekler bazen stres durumunda çok hareketli oluyorlar. Şimdi nasıl bebeğin normal hareket ediyor dimi. Sakin ol kuzum bak geçip gitmiş şükür sakin ol
Dualarım seninle bacım güzel haberlerle gelmen dileğimle
Off hamileliğin son zamanları tırnak kesmek zulüm ya gerçekten. Kızımda da aynıydı bacağımı nasıl koysam da kessem rahat olur diye uğraşıyordum. Yine aynı uğraşıp duruyorum. Uzasa rahat edemem kesinlikle kısa olacak. Başkasına da hayatta kes diyemem eşime falan. Kendim yapıyorum. BirazVaalbara gibiyim eşim benim yanımdayken yapmak istemem öyle tiksinmesin diye. O da tam tersi tiksinmem neden tiksineyim falan der kılından tüyünden der ama ben rahat edemiyorum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Anne için gerçekten çok zor bir durum. Allah korusun minik yavrunusakin ol kuzum karnindakini de düşün. Bak kötü hissedersen hastaneye git bekleme sakın.
Geçmiş olsun canım benim tansiyonum da hep düşük seyreder genelde. Kaç çıkıyor seninki? Dikkat et tansiyon düşmesi de problem olmasın tuzlu bir seyler ye. Bende aynı durumdayım tansiyon düşüyor tuzlu yiyorum sonra ayaklarım şişiyor iyice. Napcam bilmiyorum.
aryakusum kızucum çok geçmiş olsun. Geçmiş gitmiş olsun. Bak iyiymiş şu an. Kendini iyice rahatlat ki bebişin de rahatlasın
Bende de başladı malesef. Tansiyonum 8-4 civarında çıkıyor hep. Demir ilacı da kullanıyorum 2 tane demir düştü desem o da değil. Aşırı halsizlik uyku halinde geri döndü. Ben de 3. Trimester demek ki böyle bir şey diye düşünüyordum kendimce
Ay evet yaaa hamilelik bitince rahat rahat halledeceğiz her işimizi inşallah
Ben de her işimi kendim yapmaya o kadar alışmışım ki bulaşık makinesini boşaltınca bile eşim kızıyor sen niye boşaltıyorsun diye. ( boyum kısa olduğu için üst raflara yetişemiyorum da) Allah razı olsun geçen çorabımı giymeye çalışıyordum bundan sonra ben giydiririm sen uğraşma dedi. Dün gece de diyor ki ben de hamileliğe böyle dahil olabiliyorum belki fiziksel bi acı ağrı çekmiyorum ama bunları yapınca bende bir şeyler yapmış hissediyorum kendimi diyor bi kaç ay önce her yaptığı batan kocamı şimdi de çok sevmeye başladım bakalım bi kaç güne fikrim değişecek mi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabıırve şifa versin
Canım kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun
Bende yazmanı bekliyordum canım o gün korkuttun bizi.Çok şükür ki herşey normalmiş sevindim. iyi yaptınız başka doktora gitmekle.merhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri acaba
Gözün aydın bacım şükür iyi haberlerle gelmişssinSinir harbiyle başlayan hastane günü nihayet bitti, kan idrar verdim, hastaneden çıkıyorum.
Muayenede aksi bi durum yok. Yanlış anlamadıysam kilosuna 2600 civarı dedi. Aşağı doğru hissettiğim basıncı sordum. Her zaman mı hissediyorsun dedi. Yok dedim. Devamlı düzenli bi basınç değil. 3-5 dk yoğun hissediyorum sanki patlayacak gibi, sonra 1-2 saat hiç yok gibi. Başını sezaryen yerine dayamış. Bası ondan dedi.
Ebe odasının kapısında yarım litre suyu kafaya diktim. Sonra nst ye girdim. Okuyup üfleyerek.. Sancı çıkmadı çok şükür.
Ay daha geçen metrobus e bindim yer veren yok belim koptu koptu artık metrobus hayatıma son verdim son binmemdiGeçen aile hekiminde sırada bı amcayla eşi de bana öyle bı muamele yaptı, sıramı bekliyordum arkada, geldi o çift öndeki amcalara teyzelere araya yaşlıyım diye kaynayanlara bı bağırdılar, "utanmıyor musunuz bu kızın önüne geçmeye, ölümünüz gelmiş utanın biraz saygı gösterin" diye, ay gulecektim zor tuttum kendimi yok ayıp olmasın aman falan diyorum bı taraftan beni öne cekistirmelerine izin veriyorum falan
Kız penguen gibi yürümüyor musun senAy daha geçen metrobus e bindim yer veren yok belim koptu koptu artık metrobus hayatıma son verdim son binmemdibugün asm gittim pantolon gömlektim şalımın iki ucunu ön taraftan yapınca belli olmuyor ama bana göre belli yani elim karnımda mı geziyim napıyım ayakta kalıyorum nede sıraveriyorlar
Göbeğim var sonuctaKız penguen gibi yürümüyor musun sen
Öyle net anlaşılıyor hantal hantalanlamak işlerine gelmemistir
Kaç haftalıksın bebeklerimizin kilosu aynıSinir harbiyle başlayan hastane günü nihayet bitti, kan idrar verdim, hastaneden çıkıyorum.
Pilates topunu ilk ay aldım ben. Rahatlatıyor egzersizler sırtımı belimi. Gebe pilatesi açıyorum ayına uygun. Kendimi zorlamadan yapabildiğim kadar yapıyorum.Kızlar selam plates topu alıp egzersiz yapan var mı ben almayı düşünüyorum ? Bi de nst de 60lar 100ler diyoruz kaç olunca doğum oluyor onu merak ettim bilen var mı
Buda kişiye göre değişiyorBugün biraz regl ağrısı çekiyorum. Ama karnım yumuşak. O yüzden endişeli değilim. Ama bu ağrıyı inanır mısınız hiç özlememişimhatta bu ağrı travma olmuş sanırım bende. Her ay kendimi hamile sanıp bu ağrıyla karşılaşınca yıkılıyordum. Sahi doğumdan ne kadar sonra tekrar regl olmaya başlıyoruz
merhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri
evet her gittipim görünüyor aslında bugünkü dünkü özeli devleti hep var ama o yok
Çok şükür bin şükür güzel haberlerle gelmişsin bacım benimSinir harbiyle başlayan hastane günü nihayet bitti, kan idrar verdim, hastaneden çıkıyorum.
Canım ben doğumdan 3 ay sonra olmuştum millet olmuyordu ne güzel ben hemen regl olmuştum çok üzülmüştüm hemen geldi biraz daha keyfini sürseydim diyeBugün biraz regl ağrısı çekiyorum. Ama karnım yumuşak. O yüzden endişeli değilim. Ama bu ağrıyı inanır mısınız hiç özlememişimhatta bu ağrı travma olmuş sanırım bende. Her ay kendimi hamile sanıp bu ağrıyla karşılaşınca yıkılıyordum. Sahi doğumdan ne kadar sonra tekrar regl olmaya başlıyoruz
Kızlar selam plates topu alıp egzersiz yapan var mı ben almayı düşünüyorum ? Bi de nst de 60lar 100ler diyoruz kaç olunca doğum oluyor onu merak ettim bilen var mı
Doğumdan hemen 3 ay sonraBugün biraz regl ağrısı çekiyorum. Ama karnım yumuşak. O yüzden endişeli değilim. Ama bu ağrıyı inanır mısınız hiç özlememişimhatta bu ağrı travma olmuş sanırım bende. Her ay kendimi hamile sanıp bu ağrıyla karşılaşınca yıkılıyordum. Sahi doğumdan ne kadar sonra tekrar regl olmaya başlıyoruz
Sende mi bendensin yaDoğumdan hemen 3 ay sonra
Biraz erken oldu regl işi ama 3 ay yine idare ettikkişiden kişiye değişiyor tabi ama bazıları 6 ay 1 sene bile olmayan var çok şanslılar
Ben daha almadım ama almam gerekiyor evetPilates topunu ilk ay aldım ben. Rahatlatıyor egzersizler sırtımı belimi. Gebe pilatesi açıyorum ayına uygun. Kendimi zorlamadan yapabildiğim kadar yapıyorum.
Buda kişiye göre değişiyorkimi lohusalığın peşine regl olurkem kimi emzirme süresince olmuyo. Kimiside 6-7 ay sonra oluyo. Net bi durum yok
Ne güzel ben daha almadım kayar düşerim diye de korkuyorum3 aydır pilates yapıyorum. Özellikle pilates topuyla yapılan egzersizler kesinlikle çok iyi geliyor bazı ağrılara. Ben tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?