2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ah çok şükür bacım.

Zaten böyle olacağını biliyordum ama ne korku ve stres yaşadığını gördüğümüzden, bugün bunları kendin duymana sevindim.

Bizi iki dk acilde gören Dr lara, genel durumumuz konusunda fazla itibar etmememiz lazım.

Ay çok şükür çok sevindim sancı çıkmamasına Korkutuyo bu bebeler bizi ya

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabıırve şifa versin

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babana aryakusum
Canım kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun

Bugün biraz regl ağrısı çekiyorum. Ama karnım yumuşak. O yüzden endişeli değilim. Ama bu ağrıyı inanır mısınız hiç özlememişim hatta bu ağrı travma olmuş sanırım bende. Her ay kendimi hamile sanıp bu ağrıyla karşılaşınca yıkılıyordum. Sahi doğumdan ne kadar sonra tekrar regl olmaya başlıyoruz

Bende yazmanı bekliyordum canım o gün korkuttun bizi.Çok şükür ki herşey normalmiş sevindim. iyi yaptınız başka doktora gitmekle.

Gözün aydın bacım şükür iyi haberlerle gelmişssin

Ay daha geçen metrobus e bindim yer veren yok belim koptu koptu artık metrobus hayatıma son verdim son binmemdi bugün asm gittim pantolon gömlektim şalımın iki ucunu ön taraftan yapınca belli olmuyor ama bana göre belli yani elim karnımda mı geziyim napıyım ayakta kalıyorum nede sıraveriyorlar

Kız penguen gibi yürümüyor musun sen
Öyle net anlaşılıyor hantal hantal anlamak işlerine gelmemistir

Kaç haftalıksın bebeklerimizin kilosu aynı

Kızlar selam plates topu alıp egzersiz yapan var mı ben almayı düşünüyorum ? Bi de nst de 60lar 100ler diyoruz kaç olunca doğum oluyor onu merak ettim bilen var mı
Pilates topunu ilk ay aldım ben. Rahatlatıyor egzersizler sırtımı belimi. Gebe pilatesi açıyorum ayına uygun. Kendimi zorlamadan yapabildiğim kadar yapıyorum.
Buda kişiye göre değişiyor kimi lohusalığın peşine regl olurkem kimi emzirme süresince olmuyo. Kimiside 6-7 ay sonra oluyo. Net bi durum yok

Esenler kadın doğumda hem benim hem de görümcemin doktor zorbalığı tecrübesi oldu. İkimizin doktorları da farklıydı ama davranışları benzermiş. İşleri yokuşa süren, sert ve acımasız konuşan doktorları toplamış bu hastane anlaşılan. İyi doktorları özellerden mi toplayacağız illa anlamadım ki....

Epilasyon şans işi sanırım. 2020 2022 arası 18 seans gördüm sonlara doğru zaman aralıkları seyrekleşen seanslardı. Hala tamamen bitmiş değil. 6 ayda bir rütuş yaptırmaya giderdim.
Şimdi yapabildiğim kadar jilet yapıyorum ama assla özel bölge bitmek bilmiyor. Artık bebekle gitmem zor olur şu evde lazerlerden alacağım doğurunca. Bitmiyor bitmiyor. Bir de göbek çıktı yeni. Polikistik over olduğum için kaderim bu heralde

Çok şükür bin şükür güzel haberlerle gelmişsin bacım benim 2-3 kaç hafta daha sabretsin senin oğlan
Canım ben doğumdan 3 ay sonra olmuştum millet olmuyordu ne güzel ben hemen regl olmuştum çok üzülmüştüm hemen geldi biraz daha keyfini sürseydim diye

Kızlar selam plates topu alıp egzersiz yapan var mı ben almayı düşünüyorum ? Bi de nst de 60lar 100ler diyoruz kaç olunca doğum oluyor onu merak ettim bilen var mı

3 aydır pilates yapıyorum. Özellikle pilates topuyla yapılan egzersizler kesinlikle çok iyi geliyor bazı ağrılara. Ben tavsiye ederim.

Doğumdan hemen 3 ay sonra
Biraz erken oldu regl işi ama 3 ay yine idare ettik kişiden kişiye değişiyor tabi ama bazıları 6 ay 1 sene bile olmayan var çok şanslılar

Ben daha almadım ama almam gerekiyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…