2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ben 2 aydır yürüyemiyorum 20 dakıka yürüsem 2 saat yorgunluktan uyuyorum vallahi per perişan geciyor günüm yürüyüş yaparsam
Bende ağırlaştım

Kızlar selam plates topu alıp egzersiz yapan var mı ben almayı düşünüyorum ? Bi de nst de 60lar 100ler diyoruz kaç olunca doğum oluyor onu merak ettim bilen var mı
Yüksekliği değil de süreleri daha önemli, mesela düzenli yirmi dk arayla üç sancı çıkması doğum hazırlığı gibi sayılır daha sonrasında süreler kisalarak azalmaya başlar en son sıklaşir bikac dk aralarla sancı gelir, doğum anı gelmiş olur, doğum yaparken de otuz kırk saniyelik max. bir dklik rahatlamalar olur o arada nefes düzenlenir, sonra sancı gelir ikinirsin, bu düzende ilerler, doğum olduğu dk herşey biter

Gözün aydın canım maşallah bebişine
İçin rahatlamıştır şimdi sıkıntı yapma kendine artık

demekki o hastanenin doktorları huysuz yada kendilerini farklı görüyorlar

Geçmiş olsun aryakusum
Rabbim beterinden saklasın.

vicky3461 nasıl oldun bacım ? Daha iyisin ins.

Bugün Perinatoloji randevum var. Gören dua etsin canlar. Güzel haberler alayım
Ben epey hastayım rapor da alamadım işe geç gidiyorum biraz idare etmeye çalışıyorum ama burnum çok akıyor ve tıkalı Sürekli sümkürmek zorunda kalıyorum affedersin çok da şiddetli sümküremiyorum bebek sarsılır diye Sen nasıl oldun daha iyi misin? Hastaneye gitmişsin çok şükür her şey yolunda sanırım maşallah
Benim işyerimdeki herkes de çok iyi davranıyor. Yalnız kötü niyetli olmadıklarını düşünsem de bizim millet cidden biraz fazla meraklı. Kurumda selamım sabahım olmayan insanlarda bile bir ilgi bir merak. Herkes yok ne kadar kaldı, yok kaç haftalık, cinsiyeti ne, ismi ne olacak gibi sorularla boğuyor artık. Ya geçen mescite gittim orada bir kadın tanımam etmem. O bile kaç haftalık diye soruyor. Ben de özelinden bahsetmeyi seven biri değilim açıkçası. Çok samimi sıcakkanlı biri de değilimdir. Ona rağmen bu kadar sorulması tuhafıma gidiyor. Mesela otobüse biniyorum. Teyzenin biri gözünü dikmiş karnıma nasıl bakıyor Bir ara dışarı bakıyor sonra yine bakıyor karnıma. Örtmeye çalışıyorum falan kendim de zayıf olduğumdan çok saklayamıyorum görünüyor hemen. Hayatımda hiç bu kadar ilgi çektiğim bir dönem olmamıştı. Sırf bu yüzden tuvalete çıkmak istemiyorum yine biri yakalayacak koridorda diye. Bilmem sizin kurum da böyle mi. Artık kısa kesiyorum hemen yoluma devam ediyorum, işim var diyorum öyle öyle biraz azaldı.

Ayyy gerçekten doğum olduğu dk her şey bitiyor mu bebeği kucağına Aldığın an

Ama bende de her ay hamile miyim değil miyim kaygısı oldu adam akıllı korunmamıştık stres yüklenmişti Bu sefer 2 cocuktan sonra ona da bir el atmam lazım arkadasım 3. Bebeğinden sonra kolundan deri altı implantı taktırdı ben de düşünmeye basladım

Ayyy gerçekten doğum olduğu dk her şey bitiyor mu bebeği kucağına Aldığın an
Kucagina bile almadan bitiyor kuzucum, doğduğu dk pırt diye bebiş çıkıyor ağrı sızı ne varsa bebisle çıkıp gidiyor, bı dinginlik çöküyor, ağrı sızı hicbirsey kalmıyor

Üzülme ve mümkün olduğunca kendi doktoruna muayene olmaya çalış başka doktora gitme mecbur kalmadıkça . Hepsi farklı bişey söylüyor boşu boşuna strese sokuyorlar . Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız

Ben çok üzüldüm ya Haziran annelerinde bı arkadaş doğumdan sonra kaybetmiş bebeğini birşey yazamadan çıktım, ne denir ki...
kalbi rahatsızmış sanırım ben de çok üzüldüm gecen hastanede yattığımdaki oda arkadaşımda 14 günlükken kaybetmiş bebeğini bu 2. Bebeğiydi çok ağır bir imtihan Rabbim kimseye göstermesin

Kucagina bile almadan bitiyor kuzucum, doğduğu dk pırt diye bebiş çıkıyor ağrı sızı ne varsa bebisle çıkıp gidiyor, bı dinginlik çöküyor, ağrı sızı hicbirsey kalmıyor
Yaaa ne kadar güzel yazdın öyle okurken bile gözlerim doldu dileyen herkese hepimize nasip olur inşallah

inan ben yatakta sağdan sola zor dönüyorum onu hiç beceremem galiba
Agahahhahaha ben denemek istiyorum
sen de çok güzel anlatıyorsun ya gerçekten

O duyguyu çok iyi bilirim Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah ben 5. Ayımda olmuştum bakalım bunda nasıl olcak

Hadi ya yıkıldım şuan. Alexandre oldum bide güçlü atışlarla ağlaya ağlaya gittim. Hiç bitmedi. Kökü zayıfladı ama hiç bitmeyecek o zaman ben kabulleneyim bunu

Ya arkadaşlar ben gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Bir tabak taze fasulye biraz salata bir bardak ayran şeker 163 . Üstelik öncesinde de 8 ünite insülin yaptım . Doktorlar bebeğimde bir sorun olmadığını söyleseler de bir haftadır şekerim çok yüksek ne yaptıysam düşüremedim. Hiçbir şekilde kaçamak yapmıyorum sadece yürüyüş yapamıyorum o da bacaklarım kasılıp kaldığı için. Niye böyle oluyor anlamıyorum moralim bozuluyor bozuldukça daha çok çıkıyor şeker. Beneğimde sorun olmadığıni biliyorum ama çocuk sürekli yüksek şekere maruz kalıyor doğduktan sonra bir komplikasyon yaşamaktan korkuyorum

Göbeğim var sonucta aman gel sen hamilesin aman öncelik verilsin gibi şeyleri görmeden doğuracam mı yani
Ben de sahilde bi parkta mobil tuvalet sırası bekledim malum saat başı şeyettiğimiz için Benim karın zaten bu ay 9aylık gibi şiş kocaman. Bana dediler ki sen öne geç. Bi mutlu oldum sevindirik oldum ilk kez ayrıcalık gibi olmuş oldu. Artık göstere göstere giriyorum ortamlara. Gebelik hürmeti görmek de varmış nasipte öğrenciler kudurukluk yapmıyo hocamızı üzmeyelim diyolar. Ay ağlayasım geldi bak. Negzel Allahım şükürler olsun bu günlerimize

Bende de pkos var, evde lazer cihazı olan biri olarak sana tavsiyem ALMA özel bölgede hiç etkisi yok, ben koltuk altımda bile randıman alamadım boşa masraf... Profesyonel yerde yaptır daha etkili.
Bendeki cihaz bu. pirelideve

Kardeşimin aslında. O hamile kalınca bana verdi kullan diye. Bikini bölgesinin üst kısmı ve koltuk altına 5-6 kez yaptım. Sonra ben de hamile kaldım ve bıraktım. Ama inanın o yaptığım birkaç uygulama beni tüm hamilelik boyu rahat ettirdi. Yaptığım bölgelerde tek tük tüy çıktı. Ne kolaylık varmış dedim. Keşke daha önce üstüne düşseydim diye hayıflandım.

Kızım da rahat etsin diye kendim cihaz alacağım şimdi. (Genç kızlarda düzenli regl olduktan 2 sene sonra başlanabiliyormuş)

Kardeşim tüm vücudunda, özellikle kollarında, parmaklarının üstünde kullandı. Benden daha koyu tüyleri. Büyük oranda etki etti ve memnun kaldı. Zaten onun üstüne bana ısrar etti kullanayım diye.

Yanı kişiden kişiye verim olayı bu kadar fark ediyor mu, neye göre değişiyor bilmiyorum. Taranta ama benim şahsi tecrübem olumlu.

Eklentiler

• IMG_5840.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5841.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…