- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.201
Ben 2 aydır yürüyemiyorumMide ağrısı, bulantısı, reflü ve bebek hareket ettikçe yoklayan karın ağrısı dolu berbat bir gün oluyoryürüyüş yapamıyorum artık vücut gitmiyor 10 dk zor yürüdüm. Geçen İzmir'e gidip geldk 2 saat araçla midem belim mahvoldu artık bünyem kaldırmıyor ben şimdiden ağırlaştım kızlar
teşekkür ederim canım gittik hemde iki ayrı doktor ancak tatmin etti biziBende yazmanı bekliyordum canım o gün korkuttun bizi.Çok şükür ki herşey normalmiş sevindim. iyi yaptınız başka doktora gitmekle.
Yüksekliği değil de süreleri daha önemli, mesela düzenli yirmi dk arayla üç sancı çıkması doğum hazırlığı gibi sayılır daha sonrasında süreler kisalarak azalmaya başlar en son sıklaşir bikac dk aralarla sancı gelir, doğum anı gelmiş olur, doğum yaparken de otuz kırk saniyelik max. bir dklik rahatlamalar olur o arada nefes düzenlenir, sonra sancı gelir ikinirsin, bu düzende ilerler, doğum olduğu dk herşey biterKızlar selam plates topu alıp egzersiz yapan var mı ben almayı düşünüyorum ? Bi de nst de 60lar 100ler diyoruz kaç olunca doğum oluyor onu merak ettim bilen var mı
Gözün aydın canım maşallah bebişinemerhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri
evet her gittipim görünüyor aslında bugünkü dünkü özeli devleti hep var ama o yok
demekki o hastanenin doktorları huysuz yada kendilerini farklı görüyorlarEsenler kadın doğumda hem benim hem de görümcemin doktor zorbalığı tecrübesi oldu. İkimizin doktorları da farklıydı ama davranışları benzermiş. İşleri yokuşa süren, sert ve acımasız konuşan doktorları toplamış bu hastane anlaşılan. İyi doktorları özellerden mi toplayacağız illa anlamadım ki....
Ben epey hastayım rapor da alamadım işe geç gidiyorum biraz idare etmeye çalışıyorum ama burnum çok akıyor ve tıkalı
Benim işyerimdeki herkes de çok iyi davranıyor. Yalnız kötü niyetli olmadıklarını düşünsem de bizim millet cidden biraz fazla meraklı. Kurumda selamım sabahım olmayan insanlarda bile bir ilgi bir merak. Herkes yok ne kadar kaldı, yok kaç haftalık, cinsiyeti ne, ismi ne olacak gibi sorularla boğuyor artık. Ya geçen mescite gittim orada bir kadın tanımam etmem. O bile kaç haftalık diye soruyor. Ben de özelinden bahsetmeyi seven biri değilim açıkçası. Çok samimi sıcakkanlı biri de değilimdir. Ona rağmen bu kadar sorulması tuhafıma gidiyor. Mesela otobüse biniyorum. Teyzenin biri gözünü dikmiş karnıma nasıl bakıyorBenim eşimde pediküre yollasaydım seni diyorHamileliğim inişli çıkışlı gidiyor ama herkes prenses gibi davranıyor çok seviyorum hamileliği, çevremdeki insanlar iyiki varlar <3
Bu gün işe geldim kantinde beni gören sırasını verdi, ablalar hamile kadın herhalde itiraz eden olmaz diye önden seslendi , ayy diyorum evet hamileyim tşk ederim
Doktordan güzel haberlerle gelmene sevindim , süreçleri güzelliklerle tamamlarız inş
rahatladı canım allah razı olsun birde eskisi gibi harektlenirse daha iyi olacam inşaallahGözün aydın canım maşallah bebişine
İçin rahatlamıştır şimdi sıkıntı yapma kendine artık
Ayyy gerçekten doğum olduğu dk her şey bitiyor mu bebeği kucağına Aldığın anYüksekliği değil de süreleri daha önemli, mesela düzenli yirmi dk arayla üç sancı çıkması doğum hazırlığı gibi sayılır daha sonrasında süreler kisalarak azalmaya başlar en son sıklaşir bikac dk aralarla sancı gelir, doğum anı gelmiş olur, doğum yaparken de otuz kırk saniyelik max. bir dklik rahatlamalar olur o arada nefes düzenlenir, sonra sancı gelir ikinirsin, bu düzende ilerler, doğum olduğu dk herşey biter
Ama bende de her ay hamile miyim değil miyim kaygısı oldu adam akıllı korunmamıştık stres yüklenmiştiOyyy maşallah kız ne güzel işteannem doğumuma geldiğinde kızımda bana hep inşallah bir sene kadar olmazsın demişti neden diye sorduğumda hamile kalamazsın emzirdiğin için ama olursan regl dikkat et ne olur ne olmaz sürprizi yaşamayın dedi
Annem böyle deyince bir ümitliydim ama olmadı neyseki kendi yöntemimizle korunduk
Kucagina bile almadan bitiyor kuzucum, doğduğu dk pırt diye bebiş çıkıyor ağrı sızı ne varsa bebisle çıkıp gidiyor, bı dinginlik çöküyor, ağrı sızı hicbirsey kalmıyorAyyy gerçekten doğum olduğu dk her şey bitiyor mu bebeği kucağına Aldığın an
Üzülme ve mümkün olduğunca kendi doktoruna muayene olmaya çalış başka doktora gitme mecbur kalmadıkça . Hepsi farklı bişey söylüyor boşu boşuna strese sokuyorlar . Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağızTeşekkür ederim canım benim allah razı olsun sormuşsun beni düşünüp dün telefonuma bakmayı bırak bişey bile yiyemedim canımın sıkıntısından rabbim sağsalim doğurup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
kalbi rahatsızmış sanırım ben de çok üzüldüm gecen hastanede yattığımdaki oda arkadaşımda 14 günlükken kaybetmiş bebeğini bu 2. Bebeğiydi çok ağır bir imtihan Rabbim kimseye göstermesinBen çok üzüldüm ya Haziran annelerinde bı arkadaş doğumdan sonra kaybetmiş bebeğini birşey yazamadan çıktım, ne denir ki...
Yaaa ne kadar güzel yazdın öyle okurken bile gözlerim doldu dileyen herkese hepimize nasip olur inşallahKucagina bile almadan bitiyor kuzucum, doğduğu dk pırt diye bebiş çıkıyor ağrı sızı ne varsa bebisle çıkıp gidiyor, bı dinginlik çöküyor, ağrı sızı hicbirsey kalmıyor
Agahahhahaha ben denemek istiyoruminan ben yatakta sağdan sola zor dönüyorum onu hiç beceremem galiba
sen de çok güzel anlatıyorsun ya gerçektenYüksekliği değil de süreleri daha önemli, mesela düzenli yirmi dk arayla üç sancı çıkması doğum hazırlığı gibi sayılır daha sonrasında süreler kisalarak azalmaya başlar en son sıklaşir bikac dk aralarla sancı gelir, doğum anı gelmiş olur, doğum yaparken de otuz kırk saniyelik max. bir dklik rahatlamalar olur o arada nefes düzenlenir, sonra sancı gelir ikinirsin, bu düzende ilerler, doğum olduğu dk herşey biter
O duyguyu çok iyi bilirim Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallahBugün biraz regl ağrısı çekiyorum. Ama karnım yumuşak. O yüzden endişeli değilim. Ama bu ağrıyı inanır mısınız hiç özlememişimhatta bu ağrı travma olmuş sanırım bende. Her ay kendimi hamile sanıp bu ağrıyla karşılaşınca yıkılıyordum. Sahi doğumdan ne kadar sonra tekrar regl olmaya başlıyoruz
Hadi ya yıkıldım şuan. Alexandre oldum bide güçlü atışlarla ağlaya ağlaya gittim. Hiç bitmedi. Kökü zayıfladı ama hiç bitmeyecek o zaman ben kabulleneyim bunuBende de pkos var, evde lazer cihazı olan biri olarak sana tavsiyem ALMAözel bölgede hiç etkisi yok, ben koltuk altımda bile randıman alamadım boşa masraf... Profesyonel yerde yaptır daha etkili.
Bende her türlü ağrı var mide, kasık, bel, çatı, karın ... Suyum gelene kadar sakince geçmesini bekliyorumgeçiyor da.
Ben de sahilde bi parkta mobil tuvalet sırası bekledim malum saat başı şeyettiğimiz içinGöbeğim var sonuctaaman gel sen hamilesin aman öncelik verilsin gibi şeyleri görmeden doğuracam mı yani
Bendeki cihaz bu.Bende de pkos var, evde lazer cihazı olan biri olarak sana tavsiyem ALMAözel bölgede hiç etkisi yok, ben koltuk altımda bile randıman alamadım boşa masraf... Profesyonel yerde yaptır daha etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?