- 26 Mayıs 2025
- 51
- 102
- 8
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.141
benim daha çok haftam var önümde. İnşallah bebeğim erken gelmeye çalışmaz herşeyini tamamlarda öyle gelir. Giderseniz bilgi verin mutlakaCanım dün geceden beri bir ağrı hali var bende de . Bebekler büyüdüğü için sanırım iyice baskıları arttı . Yarın doktor kontrolüm var bakalım . Hareketleri iyi gibi . Su kanama vs olmadığı içinde bugünden gitmedim doktora . Yarın 33+0 oluyoruz inşallah . Ama doktorum 31 de sancı çıktığında herhalde 34-35 ancak demişti .
Benim eşimde pediküre yollasaydım seni diyorValla ben ne zamandır kesemiyorum ayak tırnaklarımı hep kocam kesiyor asla yetişemiyorum bir kere utanarak söyledim saçmalama dedi o günden beri o yapar çorabımı ayakkabımı giydirir hatta iç çamaşırımı bile bazen banyodan sonra o giydiriyor sağolsun. Onun dışında evin tüm işleri onda birde görümceme diyorum üst katımda o gelip makina vs boşaltıyor sağolsun. Son zamanlar riske atmadan kolaylıkla geçsin şu günlerde bayramdan sonra zaten yaprak dökümü başlar
Ahhh iyi canım benimki gibi olmuşsun sende. İnşallah bekler bebeklerimiz zamanlarını. Peki sancı hissediyor musun hala , karnında toplanma falan devam ediyor mu ?
Nidilat yazmadı mı sana devam etmeyecek miymişsin ?
Geçen aile hekiminde sırada bı amcayla eşi de bana öyle bı muamele yaptı, sıramı bekliyordum arkada, geldi o çift öndeki amcalara teyzelere araya yaşlıyım diye kaynayanlara bı bağırdılar, "utanmıyor musunuz bu kızın önüne geçmeye, ölümünüz gelmiş utanın biraz saygı gösterin" diye, ay gulecektim zor tuttum kendimi yok ayıp olmasın aman falan diyorum bı taraftan beni öne cekistirmelerine izin veriyorum falanBenim eşimde pediküre yollasaydım seni diyorHamileliğim inişli çıkışlı gidiyor ama herkes prenses gibi davranıyor çok seviyorum hamileliği, çevremdeki insanlar iyiki varlar <3
Bu gün işe geldim kantinde beni gören sırasını verdi, ablalar hamile kadın herhalde itiraz eden olmaz diye önden seslendi , ayy diyorum evet hamileyim tşk ederim
Doktordan güzel haberlerle gelmene sevindim , süreçleri güzelliklerle tamamlarız inş.
Bende hamileliğim boyunca düşündüğümde hep sancı yaşamışım. Kaçıncı haftada başladığını kestiremiyorum ama hep bir toplanma , yatarken sağdan sola dönüşlerde ağrı hissediyordum ama ilk gebeliğim olunca normal olduğunu düşündüm .Karnımda sertleşme oluyor evet sabah daha fazla ve düzenliydi. Şimdi ilaçlardan dolayı azaldı sanırım. Henüz evde kullanacağım ilaçları yazmadı taburcu etmediği için. Ama muhtemelen bana da aynılarını yazar devam edeceksin dedi çünkü ultrasonda bebeğe bakarken.
Benim aslında her zaman sertleşmem vardı 18.haftadan beri. Hiçbir kontrolümde bebekte sorun görülmeyince, rahim ağzında sorun görülmeyince ben de hiç üstelememiştim. Daha cumartesi günü kontrolümde doktorum her şey süper demişti. Dün sabah aynı doktor noldu gelmeye mi karar verdi dedi yatışımı yaptı.
En son Salı günü akşam vajinadan mukus tıkacına benzer bir parça gelince ertesi gün nstde patladım 60 sancıyla. Yani bana göre o an hissettiğim sertleşme sıradan her zamanki gibi hissettiklerimden biriydi ama nstye 60 yansıdı. Ben de anlamadım bunun dengesini çok tuhaf.
Aiyy evet tuvalet düşüncesi beni de rahatsız etti şu anBahçıvan görüntüde tatlı dursa da bana kullanıssız geliyor. Günümüzün bi kısmının WC se geçtiğini düşünürsekher sefer askısını aç çöz, paçası yere mi aldı, süründü mü?.. Beni gerer bu durum. Ama foto için düşünülebilir tabi
dün bayılacak gibi oldum bi ölçtük 7ye3 çıktı canımCanim benim inşallah son kontrol de güzel geçer için rahat atlatırsın inşallah bayramı da.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun babanı da şuan daha iyidir inşallah.Bebekler bazen stres durumunda çok hareketli oluyorlar. Şimdi nasıl bebeğin normal hareket ediyor dimi. Sakin ol kuzum bak geçip gitmiş şükür sakin ol
Dualarım seninle bacım güzel haberlerle gelmen dileğimle
Off hamileliğin son zamanları tırnak kesmek zulüm ya gerçekten. Kızımda da aynıydı bacağımı nasıl koysam da kessem rahat olur diye uğraşıyordum. Yine aynı uğraşıp duruyorum. Uzasa rahat edemem kesinlikle kısa olacak. Başkasına da hayatta kes diyemem eşime falan. Kendim yapıyorum. BirazVaalbara gibiyim eşim benim yanımdayken yapmak istemem öyle tiksinmesin diye. O da tam tersi tiksinmem neden tiksineyim falan der kılından tüyünden der ama ben rahat edemiyorum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Anne için gerçekten çok zor bir durum. Allah korusun minik yavrunusakin ol kuzum karnindakini de düşün. Bak kötü hissedersen hastaneye git bekleme sakın.
Geçmiş olsun canım benim tansiyonum da hep düşük seyreder genelde. Kaç çıkıyor seninki? Dikkat et tansiyon düşmesi de problem olmasın tuzlu bir seyler ye. Bende aynı durumdayım tansiyon düşüyor tuzlu yiyorum sonra ayaklarım şişiyor iyice. Napcam bilmiyorum.
Gözünüz aydın bebek iyiymiş için rahatlamıştır . Nasıl gözükmez e nabızda Allah Allah ben de ağrıyla acile gittiğimde hemen düşmüştü e nabıza , şikayet edin bence de geceyi gündüzü zehir etti ya gerçektenmerhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri acaba
Bende hamileliğim boyunca düşündüğümde hep sancı yaşamışım. Kaçıncı haftada başladığını kestiremiyorum ama hep bir toplanma , yatarken sağdan sola dönüşlerde ağrı hissediyordum ama ilk gebeliğim olunca normal olduğunu düşündüm .
19 mayısda misafirim vardı çok yorulmuştum. Kuyruk sokumumda ağrı hissedince korktum doktora gitmeye karar verdim . Sancım çıkınca da kendime çok kızdım şu zamana kadar bebeği içerde sürekli strese sokuyormuşum.
Sancı ve toplanma olduktan sonra bebeğim hareket ediyordu bende bunu ne kadar hareketli bebek diye yorumluyordum.
evet her gittipim görünüyor aslında bugünkü dünkü özeli devleti hep var ama o yokGözünüz aydın bebek iyiymiş için rahatlamıştır . Nasıl gözükmez e nabızda Allah Allah ben de ağrıyla acile gittiğimde hemen düşmüştü e nabıza , şikayet edin bence de geceyi gündüzü zehir etti ya gerçekten
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz baktım ama daha yazmamışsınmaşallah
İns benimki de kafasını seninki gibi oraya dayamıştır. Diğer ihtimalden korkuyorum.
Ben de seni sormak için telefonu elime aldım. Yazmışsın bile
Güzel haberlere çok sevindim.
Benim durumumda bu kararı vermeleri 4 gün sürdü. Tabi yatışın tatile gelmesiyle de belki alakası vardır da, sağlık olsun yeter ki oldukları yerde dursunlar.
Benimki de diyor normal de her ay giderdim manikür pediküreBenim eşimde pediküre yollasaydım seni diyorHamileliğim inişli çıkışlı gidiyor ama herkes prenses gibi davranıyor çok seviyorum hamileliği, çevremdeki insanlar iyiki varlar <3
Bu gün işe geldim kantinde beni gören sırasını verdi, ablalar hamile kadın herhalde itiraz eden olmaz diye önden seslendi , ayy diyorum evet hamileyim tşk ederim
Doktordan güzel haberlerle gelmene sevindim , süreçleri güzelliklerle tamamlarız inş.
Bebişinin iyi olmasına sevindim canım yeni doktor görüşleri de içini rahatlatmıştırmerhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri acaba
Seni çok merak etmiştim içim rahatladı . Dün benim doktorum da kontrol altında olduğu sürece şeker bebeğe ekstrem zararlar vemez demişti senin durumunu sorduğumda . Çok sevindim , gözün aydın . O doktor müsfettesini de allah bildiği gibi yapsınmerhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri
evet her gittipim görünüyor aslında bugünkü dünkü özeli devleti hep var ama o yok
Küçük tansiyon için 3 baya baya düşük değil mi canım? Bence vakit kaybetmeden bir an önce doktoruna danış bu durumu. Tansiyonunu yükseltebilecek şeyleri bol bol tüket bir de lütfen. Geçmiş olsun.dün bayılacak gibi oldum bi ölçtük 7ye3 çıktı canım
Canım benim çok sevindim. Her şey yolunda bende böyle düşünüyorum. Acil doktorları adamı deli ederler. Hem bir şeyden anlamıyorlar hem de insanı yok yere azarlayip saçma saçma konuşup strese sokuyorlar. Kızım bebekti 1 yaşında var yok. Ateşlendi 41 dereceyi buldu ne yapsak düşmedi yükseldi falan. Eşimle panikle gece gittik Corona zamanı. Doktor dedi ki atesleniyor diye getiriyorsunuz da burada zaten hasta dolu da iyice mikrop kapar da bilmem ne de hocam 41i buldu ateşi dedim çocuk havale geçirecek diye korktuk dedim. Bana diyor ki ates olacaak ateş olacaak enfeksiyon cart curt. Ben çok mu merakliydim gecenin 3 ünde kalkıp gitmeye hastaneye. Kızıma bir şey olacak diye aklım çıkmış gördüğüm muameleye bak. Yani bazısı çok sinir bozucu. Çok şükür hiç bir şey yok bebeğinde sağlıkla da vaktinde gelecek inşallah kuzum benimmerhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?