2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Sizin ikiz bebek galiba ikizler için 34-35 güzel haftalar.
benim daha çok haftam var önümde. İnşallah bebeğim erken gelmeye çalışmaz herşeyini tamamlarda öyle gelir. Giderseniz bilgi verin mutlaka

Benim eşimde pediküre yollasaydım seni diyor Hamileliğim inişli çıkışlı gidiyor ama herkes prenses gibi davranıyor çok seviyorum hamileliği, çevremdeki insanlar iyiki varlar <3

Bu gün işe geldim kantinde beni gören sırasını verdi, ablalar hamile kadın herhalde itiraz eden olmaz diye önden seslendi , ayy diyorum evet hamileyim tşk ederim

Doktordan güzel haberlerle gelmene sevindim , süreçleri güzelliklerle tamamlarız inş.

Ahhh iyi canım benimki gibi olmuşsun sende. İnşallah bekler bebeklerimiz zamanlarını. Peki sancı hissediyor musun hala , karnında toplanma falan devam ediyor mu ?
Nidilat yazmadı mı sana devam etmeyecek miymişsin ?

Karnımda sertleşme oluyor evet sabah daha fazla ve düzenliydi. Şimdi ilaçlardan dolayı azaldı sanırım. Henüz evde kullanacağım ilaçları yazmadı taburcu etmediği için. Ama muhtemelen bana da aynılarını yazar devam edeceksin dedi çünkü ultrasonda bebeğe bakarken.

Benim aslında her zaman sertleşmem vardı 18.haftadan beri. Hiçbir kontrolümde bebekte sorun görülmeyince, rahim ağzında sorun görülmeyince ben de hiç üstelememiştim. Daha cumartesi günü kontrolümde doktorum her şey süper demişti. Dün sabah aynı doktor noldu gelmeye mi karar verdi dedi yatışımı yaptı.

En son Salı günü akşam vajinadan mukus tıkacına benzer bir parça gelince ertesi gün nstde patladım 60 sancıyla. Yani bana göre o an hissettiğim sertleşme sıradan her zamanki gibi hissettiklerimden biriydi ama nstye 60 yansıdı. Ben de anlamadım bunun dengesini çok tuhaf.

Geçen aile hekiminde sırada bı amcayla eşi de bana öyle bı muamele yaptı, sıramı bekliyordum arkada, geldi o çift öndeki amcalara teyzelere araya yaşlıyım diye kaynayanlara bı bağırdılar, "utanmıyor musunuz bu kızın önüne geçmeye, ölümünüz gelmiş utanın biraz saygı gösterin" diye, ay gulecektim zor tuttum kendimi yok ayıp olmasın aman falan diyorum bı taraftan beni öne cekistirmelerine izin veriyorum falan

Bende hamileliğim boyunca düşündüğümde hep sancı yaşamışım. Kaçıncı haftada başladığını kestiremiyorum ama hep bir toplanma , yatarken sağdan sola dönüşlerde ağrı hissediyordum ama ilk gebeliğim olunca normal olduğunu düşündüm .

19 mayısda misafirim vardı çok yorulmuştum. Kuyruk sokumumda ağrı hissedince korktum doktora gitmeye karar verdim . Sancım çıkınca da kendime çok kızdım şu zamana kadar bebeği içerde sürekli strese sokuyormuşum.
Sancı ve toplanma olduktan sonra bebeğim hareket ediyordu bende bunu ne kadar hareketli bebek diye yorumluyordum.

Bende hamileliğim boyunca düşündüğümde hep sancı yaşamışım. Kaçıncı haftada başladığını kestiremiyorum ama hep bir toplanma , yatarken sağdan sola dönüşlerde ağrı hissediyordum ama ilk gebeliğim olunca normal olduğunu düşündüm .

19 mayısda misafirim vardı çok yorulmuştum. Kuyruk sokumumda ağrı hissedince korktum doktora gitmeye karar verdim . Sancım çıkınca da kendime çok kızdım şu zamana kadar bebeği içerde sürekli strese sokuyormuşum.
Sancı ve toplanma olduktan sonra bebeğim hareket ediyordu bende bunu ne kadar hareketli bebek diye yorumluyordum.

Aiyy evet tuvalet düşüncesi beni de rahatsız etti şu an bu aklımdan çıkmış. Halbuki günümün yarısını da orada geçiriyorum

Sen doktora gittin mi bu arada kuzucum ?

dün bayılacak gibi oldum bi ölçtük 7ye3 çıktı canım

merhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri acaba

Gözünüz aydın bebek iyiymiş için rahatlamıştır . Nasıl gözükmez e nabızda Allah Allah ben de ağrıyla acile gittiğimde hemen düşmüştü e nabıza , şikayet edin bence de geceyi gündüzü zehir etti ya gerçekten

Kendinize haksızlık etmeyin aslında kasılmalar esnasında veya sonrasında bebeğin hareketlenmesi, strese girmediğini gösterirmiş aksine kasılmalara tepki vermezse durgunlaşırsa kasılmaların onu etkilediği farz edilirmiş. Her şey nasip gerçekten. Doktorum ilk geldiğimde 48 saat sonunda yol alamazsak muhtemelen doğar demişti. Bugün de aynı şekilde genelde gerçek sancı olduğunda 48 saatte doğuyor dedi. Belli ki yorulduk, stres yaptık ne biliyim ben de bunun için kötü hissediyorum. Çok şükür şimdilik bir şey olmadı. Sağlıkla doğsunlar sağlıkla büyüsünler dilerim

Kızlar umarım herkes iyidir aylardir giremedim biraz kötü günler geçirdik kayinbabam bypass olmustu eskiler bilir vefat etti .iki tane erkek cocuk okullari dersleri derken son iki haftadir ara ara goz gezdirdim yazilanlara .bendr dun gittim doktora regl gününe gore 31 yumurtlama gününe gore 32 yim bana gore 32yim tabi:)) bebek 1800 gram dedi .sol kasigimda yurudugumde filan cekme vardi onu soyledim cekme oldugunda dinlenme pozisyonuna gec dedi.bide kahvalti sonrası elim ayagim tutmuyor gibi oluyor bir saat kendime gelemiyorum dedim ki bu gunlerdir boyle tokluk kan sekerine baktir dedi .seker yuklemesi yaptirmamistim.bugun verdim kani yarin sonuçlar cikicak idarimda enfeksiyon cikti ne zaman gitsem cikiyor .bakalim tokluk sekerimi merak ediyorum bende .uc hafta sonra gel dedi heyecanlanmaya basladim bendee.milletin aptal saptal yorumlarina bakmayin yaa insani asiri korkutuyorlar .. hersey gelir gecer bize bisiy olmasin guzel hamisler :))

merhaba arkadaşlar alıntı Yapma işini çok beceremedim böyle yazım istedim dün bütün günüm berbat geçti iki perinotolog aradım haftaya vardı randevuları okadar bekleyemezdim dün başka bir doktora gittik 2500 civarı ölçtü bebeği bebekte sorun olmaz neden olsun kontrol altında zaten şekerin ki beklediğimiz bişey iri bebek olması insülin kullanan bir gebede zaten bu yüzden kullanıyorsun dedi hatta biz severiz iri bebeği doktorlar olarak dedi aşırı bir büyüme olmadıpı sürece iyi durumun dedi boyu ve herşeyi iyi dedi serviks miydi bişey dedi onuda 29 mm dedi diye hatırlıyorum oda iyi dedi biz dayanamayıp bugün de çam sakuraya gittik randevu bulup sadece kalp atışına baktı dün muayene oldupumu söyleyince olanları anlattım oda aynı şekilde asla böyle bişeyin problem olmayacağını söyledi 36. haftada gel ameliyat günü al dedi içimiz rahat döndük gitmişken çalışmaz raporuda aldım artık iş de yok rahatım inşaallah. Bana felaket tellallığı yapan hastane de esenler kadın doğum du ama nedense doktorun ismine bakmak için e nabıza girdiğimde ogüne dair hiçbir kayıt yok eşim tavrından dolayı şıkayet edelim diyor ama tek kayıt yok ogüne dair enabızdan başka nerde bulabilirim ki o bilgileri
evet her gittipim görünüyor aslında bugünkü dünkü özeli devleti hep var ama o yok

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz baktım ama daha yazmamışsın inşallah öyle bir ihtimal değildir bizim oğlanlar yaramazlık yapıp kafalarını olmadık yerlere koyuyorlardır
Benimki de diyor normal de her ay giderdim manikür pediküre ama hamile kaldığımdan beri gidemiyorum içimden de gelmedi açıkçası ama doğumdan önce gidip yaptırsam iyi olur

Ayyy evet kesinlikle bende çok seviyorum prenseslik çok güzel evet güzel kalpli insanlar iyi ki varlar bana da dün tuvalet sırasında herkes buyrun buyrun sizin önceliğiniz var diye öne geçirdi

Çok sağol kuzum inşallah hepimiz güzelliklerle tamamlayalım

Bebişinin iyi olmasına sevindim canım yeni doktor görüşleri de içini rahatlatmıştır ama acildeki doktora daha çok sinir oldum şimdi

Seni çok merak etmiştim içim rahatladı . Dün benim doktorum da kontrol altında olduğu sürece şeker bebeğe ekstrem zararlar vemez demişti senin durumunu sorduğumda . Çok sevindim , gözün aydın . O doktor müsfettesini de allah bildiği gibi yapsın

dün bayılacak gibi oldum bi ölçtük 7ye3 çıktı canım
Küçük tansiyon için 3 baya baya düşük değil mi canım? Bence vakit kaybetmeden bir an önce doktoruna danış bu durumu. Tansiyonunu yükseltebilecek şeyleri bol bol tüket bir de lütfen. Geçmiş olsun.
Canım benim çok sevindim. Her şey yolunda bende böyle düşünüyorum. Acil doktorları adamı deli ederler. Hem bir şeyden anlamıyorlar hem de insanı yok yere azarlayip saçma saçma konuşup strese sokuyorlar. Kızım bebekti 1 yaşında var yok. Ateşlendi 41 dereceyi buldu ne yapsak düşmedi yükseldi falan. Eşimle panikle gece gittik Corona zamanı. Doktor dedi ki atesleniyor diye getiriyorsunuz da burada zaten hasta dolu da iyice mikrop kapar da bilmem ne de hocam 41i buldu ateşi dedim çocuk havale geçirecek diye korktuk dedim. Bana diyor ki ates olacaak ateş olacaak enfeksiyon cart curt. Ben çok mu merakliydim gecenin 3 ünde kalkıp gitmeye hastaneye. Kızıma bir şey olacak diye aklım çıkmış gördüğüm muameleye bak. Yani bazısı çok sinir bozucu. Çok şükür hiç bir şey yok bebeğinde sağlıkla da vaktinde gelecek inşallah kuzum benim gerekirse hastaneye gidip sorun asistanlara o gece kim nöbetçiydi. Madem e nabizda çıkmıyor o tarihte kim nöbetçiydi sorun kuzum.

Sinir harbiyle başlayan hastane günü nihayet bitti, kan idrar verdim, hastaneden çıkıyorum.

Muayenede aksi bi durum yok. Yanlış anlamadıysam kilosuna 2600 civarı dedi. Aşağı doğru hissettiğim basıncı sordum. Her zaman mı hissediyorsun dedi. Yok dedim. Devamlı düzenli bi basınç değil. 3-5 dk yoğun hissediyorum sanki patlayacak gibi, sonra 1-2 saat hiç yok gibi. Başını sezaryen yerine dayamış. Bası ondan dedi.

Ebe odasının kapısında yarım litre suyu kafaya diktim. Sonra nst ye girdim. Okuyup üfleyerek.. Sancı çıkmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…