2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ayyy 36.hafta
Çok az kalmış oluyor şaka gibi

Bence değildir, tüy enfeksiyona karşı korur mu daha çok barındırır diye düşünüyorum.
Bir yerde okumuştum sakal da bile mikrop vardır diyordu kaldı ki genital bölge yani bilemedim

Günlerden bir gün yine gerilerden geliyorum bu kez okuyarak ha gayret !
Ben bazen yetişemiyorum sayfalar geçmiş oluyor geldiğim yerden devam ediyorum gözüme çarpan cevap, yorum, ya da bana etiket olursa anca öyle donebiliyorum, sayfaları karıştiriyorum takip edemiyorum kii

Merak etme çok az kaldı. İnşallah doğum sonrası insüline de ihtiyacın kalmayacak. Azcık daha sabır
Seninle aynı haftadayız bir iki kişi daha görmüştüm aynı haftalarda olduğumuz
Evet canımm. Eldorin ve tilyam ile de aynı aslında son adet tarihlerimiz

Ben bazen yetişemiyorum sayfalar geçmiş oluyor geldiğim yerden devam ediyorum gözüme çarpan cevap, yorum, ya da bana etiket olursa anca öyle donebiliyorum, sayfaları karıştiriyorum takip edemiyorum kii
Bi de artık sonlara yaklaştık ya çok konuşuyoruz hepimiz ben de yetişemiyorum. Bu arada saat yine gece 2 olmuş yine ikimiz buradayız

Ben çok su içen biriyim 20 ltlik damacana su bizim evde 7-8 gün gider yani su ile alakalı olsa çatlamazdım sanırım alt karnım ve yanlarım fena çatladı

Merak etme çok az kaldı. İnşallah doğum sonrası insüline de ihtiyacın kalmayacak. Azcık daha sabır

Evet canımm. Eldorin ve tilyam ile de aynı aslında son adet tarihlerimiz
Evet sahi eldorini göremiyorum birkaç zamandır ağustos ve temmuz grubuna bakıyorum ama diğer gruba uzun zamandır bakamadım

O bendim ya
Ben çok su içen biriyim 20 ltlik damacana su bizim evde 7-8 gün gider yani su ile alakalı olsa çatlamazdım sanırım alt karnım ve yanlarım fena çatladı
Aynen ben de çok su içerim ama cildim de çok kurudur. Yatkınlık bence kimileri şanslı

O arkadaşın benim bacımne bitmez lohusa kanaması demiştim 85 gün meğer 12 haftalık hamileymişim oğlumda kucağımda üç aylıktı doktor hamilesin diyince oda bende bir ağladık bir ağladık çocuk ondan sonra kendine gelemedi 1 ay geceleri ağladı

Ya kızlar şuan karnım o kadar gergin ki patlayacak gibi sanki alttada ağrılarım var ayağa kalkınca oluyor neyse ki bebiş hareketli içerde
Benim deee akşamları özellikle o kasılmalar fazla oluyor.
Tabi. Tehlikeli idi durumu. Çünkü sezaryenle doğurmuştu. Hangi Dr a gittiyse riskli gebelik dedi almadı. Bir senede iki sezaryen düşünün. Allah korudu da kötü bi şey olmadı
Pööfff! İnanamıyorum yaaa! Böyle bi şey nasıl atlanır ? Nasıl böyle bi hata olur ? Ben de acaba dahiliye Dr u mu insülin ilacının dozunu ayarlayamıyor, başka Dr a mı gitse diye düşünmüştüm. Allah akıl fikir versin. Neyseki Allah duyurdu sana. Yani hamile olarak da her şeyi biz mi takip edicez ?
Uuuuyyyy!
Olacağı varmış ama büyük şok.

O kadar iyi anlıyorum ki psikolojini..
sancı var hissetmiyorsun…
Erken doğum riskin var sancın olursa gel diyorlar ama ‘kardeş hissetmiyorum kiiiiii!’

Şimdi her nst ayrı bi stres kaynağı olacak. Ama sancısı olan hemen doğuracak diye bi şey de yok. Birkaç cm acılmayla insanlar haftalarca yaşıyor geziyor da, 39-40 da doğum oluyor. Sana böyle bi risk var dediler ama belki bugün hiçbir belirtisi olmayan, haftası senden küçük, sancısı bile olmayan biri pıt diye doguruverecek..

Bakalım neler olacak. İnsanın gaybı bilmememesi Allahın merhameti. Gerçekten olacakları bilsek aklımızı oynatabiliriz. Bu bilgiyi kimse kaldıramaz.

Selam güzel anneler kabeden hepinize selam ve dua ile... Güzel mesajlariniz için hepinize teşekkür ederim Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.... ilk önce alintilamaya çalıştım ama sonra gerek özelden gerek forumdan o kadar çok mesaj aldım ki alintilamaya yetistiremedim..... Dün Kabe'nin karşısında özelden ismini yazanlara ismiyle dua ettim rabbim kabul etsin... Diğerlerine de nicknamelerinizle burda günler çok yoğun geçiyor hava tahminimden çok daha sıcak.. burda Türklerin Hastanesi'nde doğumhane yokmuş. Tabi belli bir yaş üstü geldiği için şaşırmadım inşallah her şey yolunda gider de gerek kalmaz ülkemizde doğum gerçekleşir... Fırsat buldukça yazarım inşallah dikkat edin kendinize

Eklentiler

• IMG_20250529_113030.webp
    65 KB · Görüntüleme: 32
O zaman geriye tek seçenek kalıyor genetik yatkınlık annenizde var mıydı

Ah ne güzel bi mesajla aydınlandı gün
Ne mutlu sana. İns bize de nasip olsun

Sağlıkla, selametle ve kolaylıkla ibadetini yapıp dönersin ve bebeğini burada dogurursun ins. Ben de buna dua ediyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…