- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.281
Ayyy 36.haftaEvet canım ben de oluyor hatta gecen haftalarda ben de demiştim çocuk aşağıdan hemen çıkıverecekmiş gibi geliyor acaba kanala fln mı girdi bu bebe naptı diye düşünmüştüm benim de baskı hissi fazla ayakta kaldıgımda hele ağrı da oluyor makata doğru aşağıda
Bence değildir, tüy enfeksiyona karşı korur mu daha çok barındırır diye düşünüyorum.Bana doktorum 35. haftadan sonra ağda veya jilet yapma enfeksiyon riskini arttırır istersen kısaltabilirsin makasla dedi. Genital bölgedeki kıllar enfeksiyona karşı koruma sağlar kılların olmaması bizim için temizliği gösteren bir durum değil, biz tüy var yok fark bile etmiyoruz dedi. Her doktor aynı fikirde midir bilmem ama farklı bir bakış açısı.
Ben bazen yetişemiyorum sayfalar geçmiş oluyor geldiğim yerden devam ediyorumGünlerden bir gün yine gerilerden geliyorum bu kez okuyarak ha gayret !
Merak etme çok az kaldı. İnşallah doğum sonrası insüline de ihtiyacın kalmayacak. Azcık daha sabırŞu gebelikte herşey düşüyor bi şeker düşmüyor. Valla ben de sen gibiyim yatmadan önce iğne yapıcam onun korkusuna yatağa gitmemek için elimden geleni yapıyorum. Arka arkaya elli tane ilaç var iç iç bitmiyor. Gün içerisinde her öğün başı 3 kere deldiğim parmaklarım ve iğnelerden morarmış kollarımı saymıyorum bile . Ama her halimize şükür diyorum belki bu çilelerin tümüne razı olup her gün bir evlat için dua eden kaç tane hemcinsimiz vardır . Allah bugünümüzü aratmasın
Evet canımm.Seninle aynı haftadayız bir iki kişi daha görmüştüm aynı haftalarda olduğumuz
Bi de artık sonlara yaklaştık ya çok konuşuyoruz hepimizBen bazen yetişemiyorum sayfalar geçmiş oluyor geldiğim yerden devam ediyorumgözüme çarpan cevap, yorum, ya da bana etiket olursa anca öyle donebiliyorum, sayfaları karıştiriyorum takip edemiyorum kii
Ben çok su içen biriyim 20 ltlik damacana su bizim evde 7-8 gün gider yani su ile alakalı olsa çatlamazdım sanırım alt karnım ve yanlarım fena çatladıDaha 6 bucuk aylık olmama rağmen karnım 9 aylık gibi ilk gebelikten kalan çatlaklarımla şuan yola devam 1 2 aya kalmaz çatlamayan yerlerimde çatlar. Shea butter kullanıyorum sadece. Dün liearac kullanıp çatlayan birisi vardı sanırım yatkınlık az su içmek olayı tetikliyor bence
Cis yok mu bu çiş arka arkaya gidince de uykum kaçıyorBi de artık sonlara yaklaştık ya çok konuşuyoruz hepimizben de yetişemiyorum. Bu arada saat yine gece 2 olmuş yine ikimiz buradayız
Geldim geldim sonunda beBen bazen yetişemiyorum sayfalar geçmiş oluyor geldiğim yerden devam ediyorumgözüme çarpan cevap, yorum, ya da bana etiket olursa anca öyle donebiliyorum, sayfaları karıştiriyorum takip edemiyorum kii
Böyle dedikleri için de insan kendini dinliyorbakalım kimler doğuracak haziranda ben çok hetecan yapıyorum artık inşaallah herkes sağlıkla doğurur sende güzel haberler verirsin bizlere
O bendim yaDaha 6 bucuk aylık olmama rağmen karnım 9 aylık gibi ilk gebelikten kalan çatlaklarımla şuan yola devam 1 2 aya kalmaz çatlamayan yerlerimde çatlar. Shea butter kullanıyorum sadece. Dün liearac kullanıp çatlayan birisi vardı sanırım yatkınlık az su içmek olayı tetikliyor bence
Aynen ben de çok su içerim ama cildim de çok kurudur. Yatkınlık bence kimileri şanslıBen çok su içen biriyim 20 ltlik damacana su bizim evde 7-8 gün gider yani su ile alakalı olsa çatlamazdım sanırım alt karnım ve yanlarım fena çatladı
O arkadaşın benim bacımBeni doğumdan sonraki 3. Ay regl oldum.
Belki biliyorsunuz ama uyarayım.
Kamu spotu Doğumdan sonra henüz regl olmadım diye rahat davranmayın. Regl olmamanız, yumurtlama olmadığı anlamına gelmez.
Benim bi arkadaşım, (lohusalık kanaması biter bitmez ilk ilişkilerinden birinde) yani daha doğumdan sonraki 1 yada 2. Ayda yine hamile kaldı. İki çocuğu arasında 10 ay var. Bir senede iki doğum yaptı yani.
Bende yanıyorum ama kasık ağrıların için biraz ayacıkları sıcak tutmayı dene bakalım fayda edecek mi? Ben faydasını gördümBende çıplak ayaklıyım yanıyor ayaklarım
Benim deeeYa kızlar şuan karnım o kadar gergin ki patlayacak gibi sanki alttada ağrılarım var ayağa kalkınca oluyorneyse ki bebiş hareketli içerde
Tabi. Tehlikeli idi durumu. Çünkü sezaryenle doğurmuştu. Hangi Dr a gittiyse riskli gebelik dedi almadı. Bir senede iki sezaryen düşünün. Allah korudu da kötü bi şey olmadıLohusalık sürecimiz biter bitmez adet olmaya başladımoğlum 11 aylıktı korunmayı bıraktığımda Kasımda 5 yaşına girecek ben ağustosta doğum yapıcam 11 aylık diye bıraktığım kprunma sürecimiz 5 yaşı buldu böyle hemen şıp diye hamile kalanları çokca tebrik ediyorum işin zorluğu tabi kolay değildir vücut bile daha toparlayamadan hem de
Pööfff!İnanır mısın geçen hafta yazdıkları d vitamini damlası çıkarıyormuş benim şekerimi. Bide bana idrar yolu enfeksiyonu için bi toz vermişlerdi onu içmiştim kan şekerinde denge diye bişey kalmamış . Acilde de ölçtürdüm 189 çıktı kullandığım ilaçları sordular söyleyince öğrendim . Bide benim doktorum diyabetli olduğumu biliyor bu ilacı yazarken düşünebiliyor musunuz
Uuuuyyyy!O arkadaşın benim bacımne bitmez lohusa kanaması demiştim 85 gün meğer 12 haftalık hamileymişim oğlumda kucağımda üç aylıktı doktor hamilesin diyince oda bende bir ağladık bir ağladık çocuk ondan sonra kendine gelemedi 1 ay geceleri ağladı
O kadar iyi anlıyorum ki psikolojini..Kızlar merhabalar, bugün rutin kontrol için gittim sabahtan nst çekildi doktorum pek beğenmedim öğleden sonra tekrar çekilsin bi de perinatoloji görsün demişti.
Öğleden sonra tekrar perinatoloji nst çekti. Dediler ki şuan doğum sancısı çektiğinin farkında mısınyoo dedim bi ağrım yok. Ama sancım varmış. Doğumu durdurmuyoruz bu haftalarda dedi 34+0 bugün.
Kendi doktorum da sancı var yataktan kalkamayacak kadar ağrın olursa haberim olsun yatış yapalım hemen dedi. Bayramı geçiririz dedi. Salı tekrar çağırdı nstler sıklaşacakmış.
Kilo 2600, 35+5 ile uyumlu dedi. 35ten sonra da ciğer geliştirici yapmıyolarmış. Doktorum şuan da yapmayı düşünmüyorum, kanal kapalı dedi.
Haziran'da doğurma ihtimali olanlara eklendim
O zaman geriye tek seçenek kalıyor genetik yatkınlıkBen çok su içen biriyim 20 ltlik damacana su bizim evde 7-8 gün gider yani su ile alakalı olsa çatlamazdım sanırım alt karnım ve yanlarım fena çatladı
Ah ne güzel bi mesajla aydınlandı günSelam güzel annelerkabeden hepinize selam ve dua ile... Güzel mesajlariniz için hepinize teşekkür ederim Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.... ilk önce alintilamaya çalıştım ama sonra gerek özelden gerek forumdan o kadar çok mesaj aldım ki alintilamaya yetistiremedim..... Dün Kabe'nin karşısında özelden ismini yazanlara ismiyle dua ettim rabbim kabul etsin... Diğerlerine de nicknamelerinizle burda günler çok yoğun geçiyor hava tahminimden çok daha sıcak.. burda Türklerin Hastanesi'nde doğumhane yokmuş. Tabi belli bir yaş üstü geldiği için şaşırmadım inşallah her şey yolunda gider de gerek kalmaz ülkemizde doğum gerçekleşir... Fırsat buldukça yazarım inşallah dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?