- 2 Şubat 2023
- 647
- 1.423
- 43
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.301
Benim rahim ağzı kısalması olmuştu 31. Haftada. 33te de 4cm açıklıkla gezmişim. 38+3 te doğurdum. 33ten 39. Haftaya kadar 4cm açıklıkla gezdim. Daha doğrusu yattım. Ama sancı filan çekmedim hafif bel ağrılarım oluyordu. Acı eşiği herkese göre değişiyor. Açıklık 6cm olunca tabi acıdan duramadım. Sancı filan işleri kişiye göre değişiyor heralde ya. Yine de kasılma sertleşme rahatsızlık hissedince takip etmek gerekO kadar iyi anlıyorum ki psikolojini..
sancı var hissetmiyorsun…
Erken doğum riskin var sancın olursa gel diyorlar ama ‘kardeş hissetmiyorum kiiiiii!’
Şimdi her nst ayrı bi stres kaynağı olacak. Ama sancısı olan hemen doğuracak diye bi şey de yok. Birkaç cm acılmayla insanlar haftalarca yaşıyor geziyor da, 39-40 da doğum oluyor. Sana böyle bi risk var dediler ama belki bugün hiçbir belirtisi olmayan, haftası senden küçük, sancısı bile olmayan biri pıt diye doguruverecek..
Bakalım neler olacak. İnsanın gaybı bilmememesi Allahın merhameti.Gerçekten olacakları bilsek aklımızı oynatabiliriz. Bu bilgiyi kimse kaldıramaz.
Ayyy adınızı çıkaramadım o an yoksa etiketlerdim siziO bendim ya
Aynen ben de çok su içerim ama cildim de çok kurudur. Yatkınlık bence kimileri şanslı
Çorapsız gezmiyim bariBende yanıyorum ama kasık ağrıların için biraz ayacıkları sıcak tutmayı dene bakalım fayda edecek mi? Ben faydasını gördüm
Bakma sen en mantıklısı senin yaptıgınYanmayan ayak var mı kızlar şu dönem, odemden çorapla terlikle rahatsız hissediyorum, çıplak ayak daha rahat şu ara, ki ben yazın da genelde çorap giyen bı deliydim
Demek istediğim buydu. Gerçekten tam bi matematik formülü işlemiyor bu doğum denen olayda. Herkesin süreci, hikayesi başka. Bakalım biz neler yaşayacağızBenim rahim ağzı kısalması olmuştu 31. Haftada. 33te de 4cm açıklıkla gezmişim. 38+3 te doğurdum. 33ten 39. Haftaya kadar 4cm açıklıkla gezdim. Daha doğrusu yattım. Ama sancı filan çekmedim hafif bel ağrılarım oluyordu. Acı eşiği herkese göre değişiyor. Açıklık 6cm olunca tabi acıdan duramadım. Sancı filan işleri kişiye göre değişiyor heralde ya. Yine de kasılma sertleşme rahatsızlık hissedince takip etmek gerek
Bende de bugün oldu bel kasik aynı anda bi korku kapladı içimi unutmuşum bu hissiKızlar bu haftalarımızda 2 günde bir kasık agrısı bel agrısı normal mi adet sancısı gibi kasık agrılarım var kanamam olacak gibi
Burda da bir 2020 Ekim anası varHiç biri insan değiller bu kadar söylüyorum. Evladımız her şeyimiz tabi ki en ufak şeyde gideceğiz riske atmaya ne gerek var. Allah bu evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
Oh en azından 1 buçuk sene kafan rahatmis ya biz napak
1,5- 2 saattir düzenli düzensiz sancılarim var belimde böbrek ağrısı gibi ve karnimda. Bugün eşimle atistik stres oldum ağladım bebek çok durgundu tek tük vurup duruyordu. Akşam iyice taktım kafaya çikolata yiyip su içip sağıma soluma uzandim. Başladı hareketlendi baya. Ama sancı da başladı. Karnım taş gibiydi. Yeni yeni geçiyor gibi. Devam ederse yarına doktoruma haber vereceğim. Etmezse başka bir belirti de olmazsa bekleyeceğim.
Ben normalde Aralık 2020 annesi olacaktım ama Kasım 2020 annesiyim bende
2020 mayis li kizim var.5 yıl iyi korunduk vesselam.Burda da bir 2020 Ekim anası var
2020 bebeleri de çok varmış burda sanırım
Yaa ne güzel bir mesaj gelmiş sabah sabah görünce duygulandımSelam güzel annelerkabeden hepinize selam ve dua ile... Güzel mesajlariniz için hepinize teşekkür ederim Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.... ilk önce alintilamaya çalıştım ama sonra gerek özelden gerek forumdan o kadar çok mesaj aldım ki alintilamaya yetistiremedim..... Dün Kabe'nin karşısında özelden ismini yazanlara ismiyle dua ettim rabbim kabul etsin... Diğerlerine de nicknamelerinizle burda günler çok yoğun geçiyor hava tahminimden çok daha sıcak.. burda Türklerin Hastanesi'nde doğumhane yokmuş. Tabi belli bir yaş üstü geldiği için şaşırmadım inşallah her şey yolunda gider de gerek kalmaz ülkemizde doğum gerçekleşir... Fırsat buldukça yazarım inşallah dikkat edin kendinize
Ayyy Allahım gün doğmuş grubumuzaSelam güzel annelerkabeden hepinize selam ve dua ile... Güzel mesajlariniz için hepinize teşekkür ederim Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.... ilk önce alintilamaya çalıştım ama sonra gerek özelden gerek forumdan o kadar çok mesaj aldım ki alintilamaya yetistiremedim..... Dün Kabe'nin karşısında özelden ismini yazanlara ismiyle dua ettim rabbim kabul etsin... Diğerlerine de nicknamelerinizle burda günler çok yoğun geçiyor hava tahminimden çok daha sıcak.. burda Türklerin Hastanesi'nde doğumhane yokmuş. Tabi belli bir yaş üstü geldiği için şaşırmadım inşallah her şey yolunda gider de gerek kalmaz ülkemizde doğum gerçekleşir... Fırsat buldukça yazarım inşallah dikkat edin kendinize
Benim bi ara her gün uyurken giriyordu eşim masaj yapa yala açıyordu bacağımı. Magnezyumu ikiye çıkarttım. Şimdi düzeldi şükürDün gece iki üç defa bacağıma bir kramp girdi şuan uyandım yürüyemiyorım resmen ağrıyor bacağım
Benim eşim dün yanımda uyumadı uyusaydı kaldırırdım belki yap diye ama işte adamı salonda bıraktık uyuyunca bir daha kalkamayanlardanAyyy Allahım gün doğmuş grubumuzaRabbim tüm yorgunluğunu alsın üzerinden. Sıcaklığı hissettirmesin sana. Kolayca ibadetini yap gel ülkene. Doğumun vakti zamanında olsun inşallah sana bol bol dua edelim
Benim bi ara her gün uyurken giriyordu eşim masaj yapa yala açıyordu bacağımı. Magnezyumu ikiye çıkarttım. Şimdi düzeldi şükür
Ben adet sancısını unutmuşumBende de bugün oldu bel kasik aynı anda bi korku kapladı içimi unutmuşum bu hissi
Aralık 2020 anneleri grubunda var mıydın sende yoksaAyyy bende bende normal de 17 aralıktı ilk zamanlar usg fotolarında öyle yazıyodu sonra 27 Kasım da 38+2 de Kasım anası oluverdimşimdi de ağustos 23tü 19a düştü az daha zorlasa temmuz sonuna gelir mi diye sizin burlarda da varım
Aynen 2020 bebeleri çokmuş gerçektenBurda da bir 2020 Ekim anası var
2020 bebeleri de çok varmış burda sanırım
Hiç sorma bende kahvaltı yaptım başladı geçmesini bekliyorum,Daha kahvaltı yapmadan bebemin hıçkırıkları başlamış
Bence bebiş vaktini bekleyecek canım açılma fln yok sancılar olup geçebilir zaten 2 hafta daha dursa 3 kg yu da gecer tam zamanlı haline gelir inşallahKızlar merhabalar, bugün rutin kontrol için gittim sabahtan nst çekildi doktorum pek beğenmedim öğleden sonra tekrar çekilsin bi de perinatoloji görsün demişti.
Öğleden sonra tekrar perinatoloji nst çekti. Dediler ki şuan doğum sancısı çektiğinin farkında mısınyoo dedim bi ağrım yok. Ama sancım varmış. Doğumu durdurmuyoruz bu haftalarda dedi 34+0 bugün.
Kendi doktorum da sancı var yataktan kalkamayacak kadar ağrın olursa haberim olsun yatış yapalım hemen dedi. Bayramı geçiririz dedi. Salı tekrar çağırdı nstler sıklaşacakmış.
Kilo 2600, 35+5 ile uyumlu dedi. 35ten sonra da ciğer geliştirici yapmıyolarmış. Doktorum şuan da yapmayı düşünmüyorum, kanal kapalı dedi.
Haziran'da doğurma ihtimali olanlara eklendim
Analar grubunda yoktum vardım da aktiflik olarak böyle değildim oo o zamandan böyle aktif olsam daha çok tecrübe edinirdimAralık 2020 anneleri grubunda var mıydın sende yoksaben Aralık 2020deydim on gün varmış aramızda. Kızım 17 Kasım'da gelmeyi tercih etti
Aynen 2020 bebeleri çokmuş gerçekten
Hiç sorma bende kahvaltı yaptım başladı geçmesini bekliyorum,
Bacım hiç sorma ya, zaten çok duygusal değilim diye kendimi yarım anne diye düşünüp duruyodum bi de hissetmediğim sancılar gelince üstüne dedim ki heralde benden olmayacakO kadar iyi anlıyorum ki psikolojini..
sancı var hissetmiyorsun…
Erken doğum riskin var sancın olursa gel diyorlar ama ‘kardeş hissetmiyorum kiiiiii!’
Şimdi her nst ayrı bi stres kaynağı olacak. Ama sancısı olan hemen doğuracak diye bi şey de yok. Birkaç cm acılmayla insanlar haftalarca yaşıyor geziyor da, 39-40 da doğum oluyor. Sana böyle bi risk var dediler ama belki bugün hiçbir belirtisi olmayan, haftası senden küçük, sancısı bile olmayan biri pıt diye doguruverecek..
Bakalım neler olacak. İnsanın gaybı bilmememesi Allahın merhameti.Gerçekten olacakları bilsek aklımızı oynatabiliriz. Bu bilgiyi kimse kaldıramaz.
Kendimi dinlememe neden oldular sürekli bakıyorum ağrı acı sancı var mı diye ama ı-ıhh yokBenim rahim ağzı kısalması olmuştu 31. Haftada. 33te de 4cm açıklıkla gezmişim. 38+3 te doğurdum. 33ten 39. Haftaya kadar 4cm açıklıkla gezdim. Daha doğrusu yattım. Ama sancı filan çekmedim hafif bel ağrılarım oluyordu. Acı eşiği herkese göre değişiyor. Açıklık 6cm olunca tabi acıdan duramadım. Sancı filan işleri kişiye göre değişiyor heralde ya. Yine de kasılma sertleşme rahatsızlık hissedince takip etmek gerek
Ay inşallah benim de 40 hafta 10 temmuz ama oraya kadar imkansız durmaz diyo doktor yine de bi haziran sonunu görürsek en azından bende de cahil cahil erken doğru düşünceleri olmazBence bebiş vaktini bekleyecek canım açılma fln yok sancılar olup geçebilir zaten 2 hafta daha dursa 3 kg yu da gecer tam zamanlı haline gelir inşallahBen de haziranda doğuracağımı düşünüyorum zaten tam 40 haftamda 2 temmuzda doluyor yani bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?