Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benim rahim ağzı kısalması olmuştu 31. Haftada. 33te de 4cm açıklıkla gezmişim. 38+3 te doğurdum. 33ten 39. Haftaya kadar 4cm açıklıkla gezdim. Daha doğrusu yattım. Ama sancı filan çekmedim hafif bel ağrılarım oluyordu. Acı eşiği herkese göre değişiyor. Açıklık 6cm olunca tabi acıdan duramadım. Sancı filan işleri kişiye göre değişiyor heralde ya. Yine de kasılma sertleşme rahatsızlık hissedince takip etmek gerek

O bendim ya

Aynen ben de çok su içerim ama cildim de çok kurudur. Yatkınlık bence kimileri şanslı
Ayyy adınızı çıkaramadım o an yoksa etiketlerdim sizi ne kadar yağlansam da evet vücudum kuru. Hatta normal zaman da kuruluk kaşıntı yaptığı için hiçbir krem de işe yaramadığı için ben bel sorunumdan dolayı geçen sene yaz ortasında kolajene başlamıştım. Kuruluğum onunla baya hafiflemişti. Ama gebelikten ötürü bırakmak zorunda kalınca şimdi yine aynısı oldum. Doğumdan çıkar çıkmaz kolajenime geri dönücem

Demek istediğim buydu. Gerçekten tam bi matematik formülü işlemiyor bu doğum denen olayda. Herkesin süreci, hikayesi başka. Bakalım biz neler yaşayacağız

Burda da bir 2020 Ekim anası var
2020 bebeleri de çok varmış burda sanırım

Yaa ne güzel bir mesaj gelmiş sabah sabah görünce duygulandım Rabbim dularını kabul eylesin inşallah ibadetlerinizi de
Herşey yolunda gidecektir inşallah çok güzel yerdesin

Ayyy Allahım gün doğmuş grubumuza Rabbim tüm yorgunluğunu alsın üzerinden. Sıcaklığı hissettirmesin sana. Kolayca ibadetini yap gel ülkene. Doğumun vakti zamanında olsun inşallah sana bol bol dua edelim
Dün gece iki üç defa bacağıma bir kramp girdi şuan uyandım yürüyemiyorım resmen ağrıyor bacağım
Benim bi ara her gün uyurken giriyordu eşim masaj yapa yala açıyordu bacağımı. Magnezyumu ikiye çıkarttım. Şimdi düzeldi şükür

Benim eşim dün yanımda uyumadı uyusaydı kaldırırdım belki yap diye ama işte adamı salonda bıraktık uyuyunca bir daha kalkamayanlardan bende bırakıp yatağa geçtim
Gece magnezyumu almıştım aslında bir tane içtim ama olacağı varmış yine kramp girdi
Bende her zaman olmuyor aslında ara ara yapıyor bu kramplar ama dün üst üste olunca sabahı yürüyememekle geçiriyorum

Aralık 2020 anneleri grubunda var mıydın sende yoksa ben Aralık 2020deydim on gün varmış aramızda. Kızım 17 Kasım'da gelmeyi tercih etti
Burda da bir 2020 Ekim anası var
2020 bebeleri de çok varmış burda sanırım
Aynen 2020 bebeleri çokmuş gerçekten
Daha kahvaltı yapmadan bebemin hıçkırıkları başlamış
Hiç sorma bende kahvaltı yaptım başladı geçmesini bekliyorum,

Bence bebiş vaktini bekleyecek canım açılma fln yok sancılar olup geçebilir zaten 2 hafta daha dursa 3 kg yu da gecer tam zamanlı haline gelir inşallah Ben de haziranda doğuracağımı düşünüyorum zaten tam 40 haftamda 2 temmuzda doluyor yani bakalım nasip

Analar grubunda yoktum vardım da aktiflik olarak böyle değildim oo o zamandan böyle aktif olsam daha çok tecrübe edinirdim

Bacım hiç sorma ya, zaten çok duygusal değilim diye kendimi yarım anne diye düşünüp duruyodum bi de hissetmediğim sancılar gelince üstüne dedim ki heralde benden olmayacak

Bi de ısrarla hiç mi hissetmiyosun diyolar, Allah şahidim olsun ki... yok dedim tık acı yok
Kendimi dinlememe neden oldular sürekli bakıyorum ağrı acı sancı var mı diye ama ı-ıhh yok
Ay inşallah benim de 40 hafta 10 temmuz ama oraya kadar imkansız durmaz diyo doktor yine de bi haziran sonunu görürsek en azından bende de cahil cahil erken doğru düşünceleri olmaz

Şöyle kolayca tutabilecek kıvamda olsa 3ü geçse dediğin gibi bana yeter arkadaşım ağzın bal yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…