- 26 Eylül 2018
- 613
- 1.870
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.321
Benim de karnıma dokunuyorlar seviyorlar ama asla hoşlanmıyorum sevdiğim de insanlar bişey diyemiyorum bazen refleksle ani geri çekiliyorumBen epey hastayım rapor da alamadım işe geç gidiyorum biraz idare etmeye çalışıyorum ama burnum çok akıyor ve tıkalıSürekli sümkürmek zorunda kalıyorum affedersin çok da şiddetli sümküremiyorum bebek sarsılır diye Sen nasıl oldun daha iyi misin? Hastaneye gitmişsin çok şükür her şey yolunda sanırım maşallah
Benim işyerimdeki herkes de çok iyi davranıyor. Yalnız kötü niyetli olmadıklarını düşünsem de bizim millet cidden biraz fazla meraklı. Kurumda selamım sabahım olmayan insanlarda bile bir ilgi bir merak. Herkes yok ne kadar kaldı, yok kaç haftalık, cinsiyeti ne, ismi ne olacak gibi sorularla boğuyor artık. Ya geçen mescite gittim orada bir kadın tanımam etmem. O bile kaç haftalık diye soruyor. Ben de özelinden bahsetmeyi seven biri değilim açıkçası. Çok samimi sıcakkanlı biri de değilimdir. Ona rağmen bu kadar sorulması tuhafıma gidiyor. Mesela otobüse biniyorum. Teyzenin biri gözünü dikmiş karnıma nasıl bakıyorBir ara dışarı bakıyor sonra yine bakıyor karnıma. Örtmeye çalışıyorum falan kendim de zayıf olduğumdan çok saklayamıyorum görünüyor hemen. Hayatımda hiç bu kadar ilgi çektiğim bir dönem olmamıştı. Sırf bu yüzden tuvalete çıkmak istemiyorum yine biri yakalayacak koridorda diye. Bilmem sizin kurum da böyle mi. Artık kısa kesiyorum hemen yoluma devam ediyorum, işim var diyorum öyle öyle biraz azaldı.
Sağlıkla zamanında kavuşun inşallah bebişinizleKızlar merhabalar, bugün rutin kontrol için gittim sabahtan nst çekildi doktorum pek beğenmedim öğleden sonra tekrar çekilsin bi de perinatoloji görsün demişti.
Öğleden sonra tekrar perinatoloji nst çekti. Dediler ki şuan doğum sancısı çektiğinin farkında mısınyoo dedim bi ağrım yok. Ama sancım varmış. Doğumu durdurmuyoruz bu haftalarda dedi 34+0 bugün.
Kendi doktorum da sancı var yataktan kalkamayacak kadar ağrın olursa haberim olsun yatış yapalım hemen dedi. Bayramı geçiririz dedi. Salı tekrar çağırdı nstler sıklaşacakmış.
Kilo 2600, 35+5 ile uyumlu dedi. 35ten sonra da ciğer geliştirici yapmıyolarmış. Doktorum şuan da yapmayı düşünmüyorum, kanal kapalı dedi.
Haziran'da doğurma ihtimali olanlara eklendim
Benim rahim ağzı kısalması olmuştu 31. Haftada. 33te de 4cm açıklıkla gezmişim. 38+3 te doğurdum. 33ten 39. Haftaya kadar 4cm açıklıkla gezdim. Daha doğrusu yattım. Ama sancı filan çekmedim hafif bel ağrılarım oluyordu. Acı eşiği herkese göre değişiyor. Açıklık 6cm olunca tabi acıdan duramadım. Sancı filan işleri kişiye göre değişiyor heralde ya. Yine de kasılma sertleşme rahatsızlık hissedince takip etmek gerek
Ben de varımHastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galibainş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
kızlar bence bir an önce yapmaya calısın yavas yavas ertelemeyin çünkü ben şuan hiçbir sey yapamıyorum gecen avm ye gittim son eksikleri alayım diye 2 saatte perte cıktım her yerim ağrıdı akşam ayağa kalkamadımBen de varımbırak hastane çantasını 1 parça kıyafet bile almadım bayram dönüşüne bıraktım oğlumdan kalan kıyafetleri döküp ne eksik belirleyeceğim. Oğlumun yenidoğan kıyafetleri yepyeni duruyor ama bebişe yeni birşeyler alacağım hatıra olarak ikisine de ayrı ayrı saklarım hastane çıkışlarını
Ayy bende bendeHastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galibainş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
Benimde karnım çatlamıs hep alt kısımda diye görmüyordum eşim farketti üzüldüm ama ne yapalım
ben de üzülüyorum ama tişörtü indirince geçiyor
bende varım herşeyi yıkandı sayılır ütüleyip artık çanta hazırlıcam da eksikler hala var artık aldıkça eklerim bugün halim olursa ütü yapacamHastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galibainş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
Ben şu halde ne kadar gerekli olursa olsun eksik bi şeyi almaya avm ye bile gidemem artık.kızlar bence bir an önce yapmaya calısın yavas yavas ertelemeyin çünkü ben şuan hiçbir sey yapamıyorum gecen avm ye gittim son eksikleri alayım diye 2 saatte perte cıktım her yerim ağrıdı akşam ayağa kalkamadımyani ağırlasma ihtimalinden dolayı diyorum
Ben de hiç bi şey hazırlamadım yaşaşsın tembellikHastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galibainş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
onu bende sevmiyorum görüntülü konuşmada göbeğine balım diyenlerin aramasını bile açmıyorum ya birde şu var telde arayıp bebiş napıyor diye soruyorlar ya direk beynime diken batar gibi oluyorum nedense sonki doğmuş ben nerden bilim napıyorBenim de karnıma dokunuyorlar seviyorlar ama asla hoşlanmıyorum sevdiğim de insanlar bişey diyemiyorum bazen refleksle ani geri çekiliyorum
birde çiş var ondan da çıkılmıyor bence dışarı ben cesaret edemiyorum çünkü dışarda tuvalete gitmek istemiyorumkızlar bence bir an önce yapmaya calısın yavas yavas ertelemeyin çünkü ben şuan hiçbir sey yapamıyorum gecen avm ye gittim son eksikleri alayım diye 2 saatte perte cıktım her yerim ağrıdı akşam ayağa kalkamadımyani ağırlasma ihtimalinden dolayı diyorum
Hahahhahaha ben gezmeden fırsat bulamadım vede herşeyi en sona bırakıp elim ayağıma dolasmasına bayılıyorumBen de hiç bi şey hazırlamadım yaşaşsın tembellik
Artık 4-5 haftamız kaldı tamamlayalımbende varım herşeyi yıkandı sayılır ütüleyip artık çanta hazırlıcam da eksikler hala var artık aldıkça eklerim bugün halim olursa ütü yapacam
Kızzzz sayımız oldukça fazlaAyy bende bende
Kız bizde 20 lik damacana en fazla 3 gün gidiyorBen çok su içen biriyim 20 ltlik damacana su bizim evde 7-8 gün gider yani su ile alakalı olsa çatlamazdım sanırım alt karnım ve yanlarım fena çatladı
Benim yalancı sancılar başlayınca dedim artık hazır etmem lazımBen de varımbırak hastane çantasını 1 parça kıyafet bile almadım bayram dönüşüne bıraktım oğlumdan kalan kıyafetleri döküp ne eksik belirleyeceğim. Oğlumun yenidoğan kıyafetleri yepyeni duruyor ama bebişe yeni birşeyler alacağım hatıra olarak ikisine de ayrı ayrı saklarım hastane çıkışlarını
Bende aşkım ya ertelemeye ve son anda yetiştirmeye bayılırım ki benim zaten bir sürü eksiğim varHahahhahaha ben gezmeden fırsat bulamadım vede herşeyi en sona bırakıp elim ayağıma dolasmasına bayılıyorum
Anladım canım ben baya aktiftim o zaman da. İyi ki de aktifmisim yoksa en ufak şeyde doktora giderdim. O zaman da tecrübeli anneler içimi rahatırdıAnalar grubunda yoktum vardım da aktiflik olarak böyle değildim oo o zamandan böyle aktif olsam daha çok tecrübe edinirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?