2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benim de karnıma dokunuyorlar seviyorlar ama asla hoşlanmıyorum sevdiğim de insanlar bişey diyemiyorum bazen refleksle ani geri çekiliyorum

Sağlıkla zamanında kavuşun inşallah bebişinizle

Merhaba 31.haftada kaç cm e düşmüştü hatırlıyor musunuz? Ben de bugün 30+4teyim. 1.5 gün hastanede yattım nstde sancı çıkınca. Cumartesi günü 32mm çıkan rahim ağzı Çarşamba günü 28mm e düşmüştü. Açılma görmedi doktor ama nasıl bir süreç yaşayacağım bilmiyorum çok endişeliyim.

Hastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galiba inş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
Ben de varım bırak hastane çantasını 1 parça kıyafet bile almadım bayram dönüşüne bıraktım oğlumdan kalan kıyafetleri döküp ne eksik belirleyeceğim. Oğlumun yenidoğan kıyafetleri yepyeni duruyor ama bebişe yeni birşeyler alacağım hatıra olarak ikisine de ayrı ayrı saklarım hastane çıkışlarını

kızlar bence bir an önce yapmaya calısın yavas yavas ertelemeyin çünkü ben şuan hiçbir sey yapamıyorum gecen avm ye gittim son eksikleri alayım diye 2 saatte perte cıktım her yerim ağrıdı akşam ayağa kalkamadım yani ağırlasma ihtimalinden dolayı diyorum

Benimde karnım çatlamıs hep alt kısımda diye görmüyordum eşim farketti üzüldüm ama ne yapalım

ben de üzülüyorum ama tişörtü indirince geçiyor

Hastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galiba inş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
bende varım herşeyi yıkandı sayılır ütüleyip artık çanta hazırlıcam da eksikler hala var artık aldıkça eklerim bugün halim olursa ütü yapacam

Ben şu halde ne kadar gerekli olursa olsun eksik bi şeyi almaya avm ye bile gidemem artık. Kendimde o gücü görmüyorum. Netten sipariş veririm. Kimse bana yürüme, ayakta durma vs demedi ama çekiniyorum. Zaten bacak ve vajinaya vuran ağrı var. Hiçbir şey olmayacaksa bile kafam rahat olsun.

Benim de karnıma dokunuyorlar seviyorlar ama asla hoşlanmıyorum sevdiğim de insanlar bişey diyemiyorum bazen refleksle ani geri çekiliyorum
onu bende sevmiyorum görüntülü konuşmada göbeğine balım diyenlerin aramasını bile açmıyorum ya birde şu var telde arayıp bebiş napıyor diye soruyorlar ya direk beynime diken batar gibi oluyorum nedense sonki doğmuş ben nerden bilim napıyor

birde çiş var ondan da çıkılmıyor bence dışarı ben cesaret edemiyorum çünkü dışarda tuvalete gitmek istemiyorum

Kızlar merhaba 33. Haftadan selamlar bebişkonun dün sabahtan beri hareketi yoktu. Kahvaltı kahve öğle yemeği derken yine yoktu çikolata ve soda ikilisinden sonra birkaç tekme hissedebildim saat 16.00 gibi. (Normalde aşırı hareketli bir bebek) tamam dedim demekki uyuyordu düzeldi sonra birdaha ne yaptımsa hareket alamadım. Gece 23.30 civarı panikle devlet hs acile gittim ultrason normal çıktı nst de normal çıktı sancı da yok. Doktor bebeğin kalp atışları ve ultrasonu herşeyi çok normal hiçbişey yok dedi. Devam ederse polikliniğe gel dedi. Ben hala hiç hareket hissetmiyorum ve hala paniğim geçmedi. Bebiş makat geliş pozisyondaymış ayakları da kasıklarımın çok çok aşağısında acaba o yüzden mi hissetmiyorum. Var mı fikri olan?

Ben çok su içen biriyim 20 ltlik damacana su bizim evde 7-8 gün gider yani su ile alakalı olsa çatlamazdım sanırım alt karnım ve yanlarım fena çatladı
Kız bizde 20 lik damacana en fazla 3 gün gidiyor geçen haftasonu cumadan taktı kocam memlekete gitti geldi pazar akşamı bitmişti adam şok sana damacana bayisi almak lazımmış yada hortumu direk bağlayalım diyor ama bende de çok az çatlama oldu ama ben kendim yaptım kaşıdım kaşımamak lazım yoksa olmazdı

Benim yalancı sancılar başlayınca dedim artık hazır etmem lazım daha fazla agırlasmadan halledelim

Analar grubunda yoktum vardım da aktiflik olarak böyle değildim oo o zamandan böyle aktif olsam daha çok tecrübe edinirdim
Anladım canım ben baya aktiftim o zaman da. İyi ki de aktifmisim yoksa en ufak şeyde doktora giderdim. O zaman da tecrübeli anneler içimi rahatırdı Bakalım bu bebisleri.ne zaman alacağız kucağımıza temmuzda mı yoksa Haziran'da mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…