2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Yemek istiyorum da hele şu ilerimi halledeyim ne olur ne olmaz ani bir şey olur kalırım dımdızlak işe yarayacak mı onu da bilmiyorum ama deneyeceğiz
İnşallah yarar kuzum yaramazsa son haftalarda Paris seçeneğini kullanırsın bak Vaalbara bir sürü şey saymış. Elbet biri ise yarar. Kız Vaalbara bu arada ben mangonun açılma yaptığını bilmiyordum o zaman hem hurma yedim hem mango bir de ilişki desene hepsi üst üste geldi

Hindistancevizi de tam afrodizyak etkili iç ye sonra eşine salça ol benim planim o yönde

Off ben diyecegim ki simdi 37 den 52 oldum 15 kilo aldim yani linclenecegim ama gelin gorun ki boyum yok oldum bir dunya hayatimda bir kere 45 i gordum daha ustu hic olmadi xs den L beden kuloda gectim bide bu kilo sirf bende bebek geriden geliyor yanayim yanayim sistigime yanayim

Canım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
Dünyada en sevdiğim yemek biber kızartması olabilir
Heybetimi gizli tutamıyorum
Harikasın bebeğim
Ahhhh Parisssss! Nerelerdesinnnn????
Bende belki fotoğraf çekimi yaparım diye elbise aldım hoşuma gitti normal zamanda da giyerim nasıl sizce
Elbise de çok güzel, sen de çok zarifsin

Kalmaz inşAllah 10 yıldan fazladır arkadasımdı zaten rabbime havale ettim

Ay bunu simdi gordum. Kusura bakma canim. Artik saldim yaa olacagina varacak ne yesem ne yapsam belli bir rutini yok yeter ki saglikla dogsun artik
Bana ozellikle magnezyumu birakma dedi carsamba gunu gitttigimde cunku yalanci kasilmalarim oldugu icin bebek strese girebilir yalancida olsada dengede tutmak lazim dedi.
Canım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
Yaaa bana doktor her gun biber kizart ye dedi muthis c vitamini varmis. Tabii olabildiginde yagsiz hatta kozlersen daha iyi olur dedi

Hindistancevizi de tam afrodizyak etkili iç ye sonra eşine salça ol benim planim o yönde
Hahahahaa ay kız yaa gelmezse benimki öyle yapicam bu sefer bende güzel planmış
Dünyada en sevdiğim yemek biber kızartması olabilir

Harikasın bebeğim full

Ahhhh Parisssss! Nerelerdesinnnn????

Elbise de çok güzel, sen de çok zarifsin
Ah Ladyciğimm hepi topu 2 hafta oldu ara vereli adamım gözümde tütüyor desem yeridir daha uzun zamandır Paris'e gidemeyen bacılarıma sabırlar diliyorum

37, böyle bi grupta ya ayakkabı numarası olur, ya da yaş. 37 diye kilo mu olur yaaaa?!

Az cana gelmişsindir. Bence çok da yakışmıştır sana. Doğumdan sonra hepsi gitmez ins. Bir kısmı kalsın

Ben ben en başından beri maalesef artık doğursam da gitsek bi hava alsak diyoruz

Ah Ladyciğimm hepi topu 2 hafta oldu ara vereli adamım gözümde tütüyor desem yeridir daha uzun zamandır Paris'e gidemeyen bacılarıma sabırlar diliyorum
Valla adamlar ne hissediyor, simdi anladım.

Her gece rüyamda. Tobe est

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…