- 22 Mart 2023
- 4.200
- 2.691
- 63
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.521
OfffffffCanım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
İnşallah yarar kuzum yaramazsa son haftalarda Paris seçeneğini kullanırsınYemek istiyorum da hele şu ilerimi halledeyim ne olur ne olmaz ani bir şey olur kalırım dımdızlakişe yarayacak mı onu da bilmiyorum ama deneyeceğiz
Çok şık çok güzelBende belki fotoğraf çekimi yaparım diye elbise aldım hoşuma gitti normal zamanda da giyerimnasıl sizce
Hindistancevizi de tam afrodizyak etkili iç ye sonra eşine salça ol
olabilir gibi naptın bebek hareket ettimi nasıl şimdiBenim fıstık da 2 hafta önden gidiyor ondan olabilir galiba
Teşekkür ederim kuzummm çok sağolÇok şık çok güzelgüle güle iyi günlerde giy kuzum çok beğendim
Off ben diyecegim ki simdi 37 den 52 oldum 15 kilo aldim yani linclenecegim ama gelin gorun ki boyum yok oldum bir dunya17 kiloyla sana o bayrağı bırakamadım canım malesefçok isterdim rekor bende olmasın. Hatta küsüratıda var 80.70 çıktım tartıda ama onu saymıyom beynim kabullenemiyor. Bende hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım 78i görmüştüm en son ilk gebeliğimde.
Dünyada en sevdiğim yemek biber kızartması olabilirCanım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
Harikasın bebeğimHeybetimi gizli tutamıyorum
Ahhhh Parisssss! Nerelerdesinnnn????Sen Paris'e gidip gelmemişsin ondan olmamış bak ben bir parise gidip geldim sonrasını biliyorsun37de geldi şimdi de korkuma hurma bile yiyemiyorum
Afiyet bal şeker olsun canımbiber kızartması da yiyemeyeceksek yani bence de sağlıklı ye gitsin
Hepimizin iyiliğini versin inşallah Rabbim kuzum benim
Elbise de çok güzel, sen de çok zarifsinBende belki fotoğraf çekimi yaparım diye elbise aldım hoşuma gitti normal zamanda da giyerimnasıl sizce
Kalmaz inşAllah 10 yıldan fazladır arkadasımdı zaten rabbime havale ettimOhaaaaaçok ayıp ayy inanmıyorum ya resmen bu insan kullanmak.. terbiyesiz biz işte vicdanlı merhametli insanlar olduğumuz için kıyamayıp yaparız karşılığı da bu neyse Allah büyük yani yanına kalmaz
Ay bunu simdi gordum. Kusura bakma canim. Artik saldim yaa olacagina varacak ne yesem ne yapsam belli bir rutini yok yeter ki saglikla dogsun artikMerhabalar yazdıklarına istinaden cevap yazmak istedim içinin ferahlaması açısından. Ben de eşimde uzun boylu insanlarız ilk gebeliğimde yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde muzlar kaşar peynirler etler tavuklar.. oğlum 2800 kg doğmuştu. Bünye meselesi sanırım ben de 2500 doğmuşum mesela. Baya da 38 haftayı doldurmuştuk kilo alımı yavaşladığı için sezaryen günü belirlemiştik 38+2 de doğum yaptım. Her şey olacağına varıyor onu anladım bu 2. Gebeliğimde yediğime cocuk kilo alsın gözüyle bakmıyorum kendimi strese sokmuyorum ilkinde stres olmuştum o da zarar çünkü.
Bana ozellikle magnezyumu birakma dedi carsamba gunu gitttigimde cunku yalanci kasilmalarim oldugu icin bebek strese girebilir yalancida olsada dengede tutmak lazim dedi.Kızlar bir şey soracağım sizlere.
Bugün bir gebe arkadaşıma doktoru 34. haftasında magnezyumu bırak demiş. Kasılmaları ve ağrıları önlediği için kullanma demiş. Kendisi şu an 37.haftasında
Benim doktor daha 2 hafta önce kasık ağrılarım var diye magnezyumu ikiye çıkar demişti. Sizin doktorlarınız magnezyumla ilgili bir şey dedi mi?
Yaaa bana doktor her gun biber kizart ye dedi muthis c vitamini varmis. Tabii olabildiginde yagsiz hatta kozlersen daha iyi olur dediCanım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
Hahahahaa ay kız yaa gelmezse benimki öyle yapicam bu sefer bende güzel planmışHindistancevizi de tam afrodizyak etkili iç ye sonra eşine salça olbenim planim o yönde
Ah Ladyciğimm hepi topu 2 hafta oldu ara vereli adamım gözümde tütüyor desem yeridirDünyada en sevdiğim yemek biber kızartması olabilir
Harikasın bebeğimfull
Ahhhh Parisssss! Nerelerdesinnnn????
Elbise de çok güzel, sen de çok zarifsin
Ayyy şimdi kanatlanıp uçacağımmm amaDünyada en sevdiğim yemek biber kızartması olabilir
Harikasın bebeğim
Ahhhh Parisssss! Nerelerdesinnnn????
Elbise de çok güzel, sen de çok zarifsin
Rabbim çenemize zeval vermeçünkü yaylar çok konuşur:)))
37, böyle bi grupta ya ayakkabı numarası olur, ya da yaş. 37 diye kilo mu olur yaaaa?!Off ben diyecegim ki simdi 37 den 52 oldum 15 kilo aldim yani linclenecegim ama gelin gorun ki boyum yok oldum bir dunyahayatimda bir kere 45 i gordum daha ustu hic olmadi xs den L beden kuloda gectim bide bu kilo sirf bende bebek geriden geliyor yanayim yanayim sistigime yanayim
Aaa aa çok terbiyesiz 10 yıl bir de gerçekten bazen insanları tanıyamıyoruz yazıkKalmaz inşAllah 10 yıldan fazladır arkadasımdı zaten rabbime havale ettim
Ben ben en başından beri maalesef artık doğursam da gitsek bi hava alsak diyoruzHahahahaa ay kız yaa gelmezse benimki öyle yapicam bu sefer bende güzel planmış
Ah Ladyciğimm hepi topu 2 hafta oldu ara vereli adamım gözümde tütüyor desem yeridirdaha uzun zamandır Paris'e gidemeyen bacılarıma sabırlar diliyorum
Kız Allah seni e mi gülme krizine soktun beniRabbim çenemize zeval verme
Valla adamlar ne hissediyor, simdi anladım.Ah Ladyciğimm hepi topu 2 hafta oldu ara vereli adamım gözümde tütüyor desem yeridirdaha uzun zamandır Paris'e gidemeyen bacılarıma sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?