- 10 Aralık 2017
- 2.086
- 8.096
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.561
Ay benim de öyle 37-38 gibi doğurasım var 3 kiloya ulaşsın tamam diyeceğim ama vajinal doğum olunca tabii zamanlamayı hanımefendi belirleyecekKuzum ben 37yi bir geçse diye düşünüyoruminşallah geçer de 38-39 bende doğursam 9 ay 10 günü doldurmasına gerek yok valla yoruldum kuzum ya ondan böyle diyorum. Sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse artık bayramı ve 37yi bir atlatsak sonrası kolay inşallah
Kız zaten hepimiz öyleyizBende hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum …
Hauahahshs ben sürekli emzirmeyle uğraşıyorum sütüm gelmiyor, meme ucum kopmuş (krem sürmediğim için hem de) , izlediğim eğitimdeki gibi tutmuyorum çocuğu onun kaygısı bir yandan... Sağlıkla kucağıma aldıktan sonra kafayı emzirmeyle bozacağım belli olduKız ben rüyamda doğuruyorum yada çocuğu uyutmaya falan çalışıyorum rüyamda bile sürekli çocuk var bilinçaltımda
Hayatımda ağlamadığım kadar bu hamileliğimde ağladım çok alınganım kendimi hiç tanıyamıyorum çok rahatsızım bu sulugöz olmaktan doğurayım 2 sene ağlamayacağım net
Ohoooo o konuya gelirsek benimkiler öküz memesi oldu denebilir 95 90 kocaman yakında dizime gelecekOlmazsın olmazsın eminim sadece memitolar sarkabilir o da analığın şanı deriz
Ahahhahahhahahahaben 1.68 bacım kocam 1.75 benden zayıf şerefsiz şu anda
Ahhh beni de bu hormonlar mahvetti hemşireHormonlardan benimki daha çok ağlamaya ve karşı tarafı dövme ile ilgili çalışıyor
AhahahahahahahAy benim de öyle 37-38 gibi doğurasım var 3 kiloya ulaşsın tamam diyeceğim ama vajinal doğum olunca tabii zamanlamayı hanımefendi belirleyecek
Kız zaten hepimiz öyleyizben ilk defa 80lere merdiven dayadım
Hauahahshs ben sürekli emzirmeyle uğraşıyorum sütüm gelmiyor, meme ucum kopmuş (krem sürmediğim için hem de) , izlediğim eğitimdeki gibi tutmuyorum çocuğu onun kaygısı bir yandan... Sağlıkla kucağıma aldıktan sonra kafayı emzirmeyle bozacağım belli oldu
Ben geçen gün doktor bana iş yapma dinlen vs dedi evi süpüremiyorum neden bulaşık makinasını ben boşaltamıyorum diye ağladım kocamla görümcem şokHayatımda ağlamadığım kadar bu hamileliğimde ağladım çok alınganım kendimi hiç tanıyamıyorum çok rahatsızım bu sulugöz olmaktan doğurayım 2 sene ağlamayacağım net
Hayır neden ara verdiniz ama benim doktorum ara verin demedi dahaAhahhahahhahahaha
Ahhh beni de bu hormonlar mahvetti hemşireGündüz ağlıyorum, geceleri Paris.
Benimkiler büyümedş ya bende doğurunca heralde biraz süt dolar büyür diyorum 80 yani şu an hatta pentinin yarım atletlerini giyiyorum ben biraz büyüse benimdeOhoooo o konuya gelirsek benimkiler öküz memesi oldu denebilir 95 90 kocaman yakında dizime gelecek
Kız bizim ilki 37de gelince Dr da bize güvenemedi bence bunlar bir işler karıştırmasın erken gelmesin diye daha en başta 32den sonra yok dediSiz kaç haftalıksınız be daha şimdiden emekliye ayrıldınız bana doktor daha haftada bir devam diyor
Ahahaha ya sen beni çok güldürüyorsun gerçekten kuzum bin yaşaSen hem doğuruyorsun hem yenisini yapıyorsunne kadar sürdürülebilir bir karısın canım
Bi de aşırı koku algılamam var aşırı bundan da nefret ettim ya hiç iyi bi şey değilmiş şok iyi koku alabilmekBen geçen gün doktor bana iş yapma dinlen vs dedi evi süpüremiyorum neden bulaşık makinasını ben boşaltamıyorum diye ağladım kocamla görümcem şokilk aylar yoktu bu son 3 ayda yüklendi bu ağlama bana da bende sevmiyorum sulugözlülüğü ama saçma sapan şeylere ağlayasım geliyor. Ay evet ağlamayalım
Bana da demediler. Hatta Perinatoloğa sordum. Ama cevaptan tatmin olmadı kocam bey. Bir bir aydır münasebeti kesti.Hayır neden ara verdiniz ama benim doktorum ara verin demedi dahahaftada 1 devam diyor
Kız boşver büyüyen küçülürken sarkıyor keşke hiç büyümeseydi babaanneler gibi koca koca memelerle yürüyorum hiç de iyi hissetmiyorumBenimkiler büyümedş ya bende doğurunca heralde biraz süt dolar büyür diyorum 80 yani şu an hatta pentinin yarım atletlerini giyiyorum ben biraz büyüse benimde
Ay ben zaten normalde de alırım şimdi k9 gibi oldumBi de aşırı koku algılamam var aşırı bundan da nefret ettim ya hiç iyi bi şey değilmiş şok iyi koku alabilmek
Hayatımda ağlamadığım kadar bu hamileliğimde ağladım çok alınganım kendimi hiç tanıyamıyorum çok rahatsızım bu sulugöz olmaktan doğurayım 2 sene ağlamayacağım net
Biz iki farklı bedende aynı kişiyiz bu kadar her şeyimiz aynı olamazOhoooo o konuya gelirsek benimkiler öküz memesi oldu denebilir 95 90 kocaman yakında dizime gelecek
Hep birlikte yaşayalımKız bizim ilki 37de gelince Dr da bize güvenemedi bence bunlar bir işler karıştırmasın erken gelmesin diye daha en başta 32den sonra yok dediyoksa ilkinde hiç yok dememisti
Ahahaha ya sen beni çok güldürüyorsun gerçekten kuzum bin yaşaRüyaları farklı zamanlarda görüyorum tabi kuzum
Bizimki de bu konuda aşırı pimpirikli asla yapamam diyor dedim lanet olsun tamam 9 senedir yaptığımıza sayıyorum ama doğurunca pişman edicem seniBana da demediler. Hatta Perinatoloğa sordum. Ama cevaptan tatmin olmadı kocam bey. Bir bir aydır münasebeti kesti.
Koca karnım ona hoş gelmiyor bence. Sana bakınca anne görüyorum, bebek görüyorum diyor.
Hauahahshsh bizim evde 1 köpek 2 kedi var. Bazı akşamlar koku geliyor eşim de dahil herkesi kontrol ediyorum kim bıraktı diyeAy ben zaten normalde de alırım şimdi k9 gibi oldumevet çok kötü sürekli bir bok kokusu mu var diyorum
AhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaAy ben zaten normalde de alırım şimdi k9 gibi oldumevet çok kötü sürekli bir bok kokusu mu var diyorum
YaaaaKız boşver büyüyen küçülürken sarkıyor keşke hiç büyümeseydi babaanneler gibi koca koca memelerle yürüyorum hiç de iyi hissetmiyorum
Benimki de göbeğini kapat diyorBana da demediler. Hatta Perinatoloğa sordum. Ama cevaptan tatmin olmadı kocam bey. Bir bir aydır münasebeti kesti.
Koca karnım ona hoş gelmiyor bence. Sana bakınca anne görüyorum, bebek görüyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?