2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ay benim de öyle 37-38 gibi doğurasım var 3 kiloya ulaşsın tamam diyeceğim ama vajinal doğum olunca tabii zamanlamayı hanımefendi belirleyecek
Bende hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum …
Kız zaten hepimiz öyleyiz ben ilk defa 80lere merdiven dayadım
Kız ben rüyamda doğuruyorum yada çocuğu uyutmaya falan çalışıyorum rüyamda bile sürekli çocuk var bilinçaltımda
Hauahahshs ben sürekli emzirmeyle uğraşıyorum sütüm gelmiyor, meme ucum kopmuş (krem sürmediğim için hem de) , izlediğim eğitimdeki gibi tutmuyorum çocuğu onun kaygısı bir yandan... Sağlıkla kucağıma aldıktan sonra kafayı emzirmeyle bozacağım belli oldu

ben 1.68 bacım kocam 1.75 benden zayıf şerefsiz şu anda
Ahahhahahhahahaha
Hormonlardan benimki daha çok ağlamaya ve karşı tarafı dövme ile ilgili çalışıyor
Ahhh beni de bu hormonlar mahvetti hemşire

Gündüz ağlamalı, geceleri Paris yolcusu.
Çok denüşük bi hayatım var şu ara.

Son düzenleme:
Ahahahahahahah bende doğururken şeyimden çıkıyor aha çıkıyor galiba diyorum ama o yanmayı da hissediyorum rüyamda halbuki ilk hamileliğim

Hayatımda ağlamadığım kadar bu hamileliğimde ağladım çok alınganım kendimi hiç tanıyamıyorum çok rahatsızım bu sulugöz olmaktan doğurayım 2 sene ağlamayacağım net
Ben geçen gün doktor bana iş yapma dinlen vs dedi evi süpüremiyorum neden bulaşık makinasını ben boşaltamıyorum diye ağladım kocamla görümcem şok ilk aylar yoktu bu son 3 ayda yüklendi bu ağlama bana da bende sevmiyorum sulugözlülüğü ama saçma sapan şeylere ağlayasım geliyor. Ay evet ağlamayalım

Siz kaç haftalıksınız be daha şimdiden emekliye ayrıldınız bana doktor daha haftada bir devam diyor
Kız bizim ilki 37de gelince Dr da bize güvenemedi bence bunlar bir işler karıştırmasın erken gelmesin diye daha en başta 32den sonra yok dedi yoksa ilkinde hiç yok dememisti
Sen hem doğuruyorsun hem yenisini yapıyorsun ne kadar sürdürülebilir bir karısın canım
Ahahaha ya sen beni çok güldürüyorsun gerçekten kuzum bin yaşa Rüyaları farklı zamanlarda görüyorum tabi kuzum

Bi de aşırı koku algılamam var aşırı bundan da nefret ettim ya hiç iyi bi şey değilmiş şok iyi koku alabilmek

Hayır neden ara verdiniz ama benim doktorum ara verin demedi daha haftada 1 devam diyor
Bana da demediler. Hatta Perinatoloğa sordum. Ama cevaptan tatmin olmadı kocam bey. Bir bir aydır münasebeti kesti.

Koca karnım ona hoş gelmiyor bence. Sana bakınca anne görüyorum, bebek görüyorum diyor.

Benimkiler büyümedş ya bende doğurunca heralde biraz süt dolar büyür diyorum 80 yani şu an hatta pentinin yarım atletlerini giyiyorum ben biraz büyüse benimde
Kız boşver büyüyen küçülürken sarkıyor keşke hiç büyümeseydi babaanneler gibi koca koca memelerle yürüyorum hiç de iyi hissetmiyorum

Hayatımda ağlamadığım kadar bu hamileliğimde ağladım çok alınganım kendimi hiç tanıyamıyorum çok rahatsızım bu sulugöz olmaktan doğurayım 2 sene ağlamayacağım net
Ohoooo o konuya gelirsek benimkiler öküz memesi oldu denebilir 95 90 kocaman yakında dizime gelecek
Biz iki farklı bedende aynı kişiyiz bu kadar her şeyimiz aynı olamaz

Hep birlikte yaşayalım bizim doktor yaşlı acaba kendisi gibi sanıyor da ondan mı haftada bir diyor bilemedim şimdi ben bunu bi sorayım

Bana da demediler. Hatta Perinatoloğa sordum. Ama cevaptan tatmin olmadı kocam bey. Bir bir aydır münasebeti kesti.

Koca karnım ona hoş gelmiyor bence. Sana bakınca anne görüyorum, bebek görüyorum diyor.
Bizimki de bu konuda aşırı pimpirikli asla yapamam diyor dedim lanet olsun tamam 9 senedir yaptığımıza sayıyorum ama doğurunca pişman edicem seni

Ay ben zaten normalde de alırım şimdi k9 gibi oldum evet çok kötü sürekli bir bok kokusu mu var diyorum
Ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahhahahaha bende sürekli koklayıp bura kötü kokuyor bura bok kokuyor ayak kokuyor diyorum gayptan koku duyuyorum alt komşu sıçsa alıyorum kokusunu belki de ondandır

Benimki de göbeğini kapat diyor erkekler var ya gerçekten çok garipler ya hepsi aynılar hamilelikten çok etkileniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…