2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende çok seviyorum ama bedenime güvenemedigim için ya erken doğum açılma olursa diye yemedim bu zamana kadar. Denk gelirse 1 tane sadece yedim o kadar kuzum. Başlasam mı biraz daha beklesem mi bilemedim tetikler mi diye.
İnan oğlumda yemedigim kalmadı, hurma hindistancevizi, annaas, mango, bitki çayları...
Sonucunu biliyorsunuz bı halta yaramadı

Ahahaha buna çok güldüm kız
Allah iyiliğini versin

İnan oğlumda yemedigim kalmadı, hurma hindistancevizi, annaas, mango, bitki çayları...
Sonucunu biliyorsunuz bı halta yaramadı
Sen Paris'e gidip gelmemişsin ondan olmamış bak ben bir parise gidip geldim sonrasını biliyorsun 37de geldi şimdi de korkuma hurma bile yiyemiyorum
Canım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
Afiyet bal şeker olsun canım biber kızartması da yiyemeyeceksek yani bence de sağlıklı ye gitsin
Ahahaha buna çok güldüm kız
Allah iyiliğini versin
Hepimizin iyiliğini versin inşallah Rabbim kuzum benim

Benimde çok nankör bi yengeç burcu arkadaşım vardı kız sözü için temizliğe çağırdı 3 gün temizledim sonra sözüne çağırmadı
Ohaaaaa çok ayıp ayy inanmıyorum ya resmen bu insan kullanmak.. terbiyesiz biz işte vicdanlı merhametli insanlar olduğumuz için kıyamayıp yaparız karşılığı da bu neyse Allah büyük yani yanına kalmaz

Ben 35 teyim henüz öyle bir şey demedi hatta 30. Haftamdı sanırım benimde ikiye çıkardı

Takip tedbir amaçlı istemiştir korkma 1 haftalık gerilik çok önemli değil.

Yaaaa öyle bişey mi varmış keşke dayanabilsek kemik kas ağrılarına kramplarına adet ağrılarına da bırakabilsek şuracıkta doğururuz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…