- 27 Ekim 2023
- 7.587
- 20.858
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.501
İnan oğlumda yemedigim kalmadı, hurma hindistancevizi, annaas, mango, bitki çayları...Bende çok seviyorum ama bedenime güvenemedigim için ya erken doğum açılma olursa diye yemedim bu zamana kadar. Denk gelirse 1 tane sadece yedim o kadar kuzum. Başlasam mı biraz daha beklesem mi bilemedim tetikler mi diye.
Ne güzel ya ben açılma olur diye yemeye başlamadım henüz kuzumUzun zamandır yiyorum ben yoğurda doğrayıp. Sona doğru arttırırım mutlaka
Laydcim sende daha gençsin kendini hiç o duruma getirme bacımKız siz gençsiniz. Uçup gidecek o kilolar..sevmem o lafı ama “ben demiştim” diyicem o zaman
Ahahhahaa
Sen yine de dikkatli ol Evliya Çelebi
Çok garip geliyor dimi yani öncesinde de çok zayıf biri değildim ama 68-69 civarları gidip gelirdim ama o bile bana zayıflık gelirdi hahah şimdi 80 sayısı bana çok geliyorBende hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum …
Ahahaha buna çok güldüm kızKuzum ben 37yi bir geçse diye düşünüyoruminşallah geçer de 38-39 bende doğursam 9 ay 10 günü doldurmasına gerek yok valla yoruldum kuzum ya ondan böyle diyorum. Sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse artık bayramı ve 37yi bir atlatsak sonrası kolay inşallah
Şimdi kocamın ilk aşkı kim diye düşüneceğim teşekkürler canım aklıma yeni bir kuruntu soktuğun için
Kız nasıl vercez doğumdan sonra ödemler gidecek biz de bebelerin arkasında koştururken emzir, gaz çıkar, uyut, hoplat zıplat derken bir tarafımızdan ter akarken çok afedersin vericez merak etme
Ben çok isterim ya güzel olurdu bebelerle cümbür cemaat buluşmakBu grup kapanmaz canım hatta çok istiyorum şöyle bebeklerin 40 I çıksın hep beraber buluşma partisi
Heybetimi gizli tutamıyorumYalnız vakit yaklaşıp iş ciddiye binince, deliliğe vurmak da olayın stresinden kaçmak için güzel yol
I love huni
We love huni
Sen Paris'e gidip gelmemişsin ondan olmamış bak ben bir parise gidip geldim sonrasını biliyorsunİnan oğlumda yemedigim kalmadı, hurma hindistancevizi, annaas, mango, bitki çayları...
Sonucunu biliyorsunuz bı halta yaramadı
Afiyet bal şeker olsun canımCanım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
Hepimizin iyiliğini versin inşallah Rabbim kuzum benimAhahaha buna çok güldüm kız
Allah iyiliğini versin
Kurban olurum güzelliğinee kuzummm maşallahHeybetimi gizli tutamıyorum
Yemek istiyorum da hele şu ilerimi halledeyim ne olur ne olmaz ani bir şey olur kalırım dımdızlakKızlar bu arada hurma yemeye başladınız mıyiyen var mı aramızda?
OhaaaaaBenimde çok nankör bi yengeç burcu arkadaşım vardı kız sözü için temizliğe çağırdı 3 gün temizledim sonra sözüne çağırmadı
Kız maşallah bu ne göbüşşşşşşşHeybetimi gizli tutamıyorum
çünkü yaylar çok konuşur:)))Ah bir yay dahayalnız neyi farkettim biliyor musunuz hep en çok konuştuğum insanlar yay çıktı ya tesadüfe bak
Ben 35 teyim henüz öyle bir şey demedi hatta 30. Haftamdı sanırım benimde ikiye çıkardıKızlar bir şey soracağım sizlere.
Bugün bir gebe arkadaşıma doktoru 34. haftasında magnezyumu bırak demiş. Kasılmaları ve ağrıları önlediği için kullanma demiş. Kendisi şu an 37.haftasında
Benim doktor daha 2 hafta önce kasık ağrılarım var diye magnezyumu ikiye çıkar demişti. Sizin doktorlarınız magnezyumla ilgili bir şey dedi mi?
Takip tedbir amaçlı istemiştir korkma 1 haftalık gerilik çok önemli değil.Kızlar 32. Haftadayim kontrole gittim karın cevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi biraz panik yapip korktum acaba bişey olur mu haftaya tekrar görmek istedi bayramdan önce
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur
Devletteki doktorlar bi tuhaflar anlamiyorum hani hemen panik yaptirabilecek şekilde davraniyorlar
Yaaaa öyle bişey mi varmışKızlar bir şey soracağım sizlere.
Bugün bir gebe arkadaşıma doktoru 34. haftasında magnezyumu bırak demiş. Kasılmaları ve ağrıları önlediği için kullanma demiş. Kendisi şu an 37.haftasında
Benim doktor daha 2 hafta önce kasık ağrılarım var diye magnezyumu ikiye çıkar demişti. Sizin doktorlarınız magnezyumla ilgili bir şey dedi mi?
Çok güzel çok zarif durmuş güzel günlerde giyBende belki fotoğraf çekimi yaparım diye elbise aldım hoşuma gitti normal zamanda da giyerimnasıl sizce
Yaaa çok teşekkür ederim amin inşallahÇok güzel çok zarif durmuş güzel günlerde giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?