- 4 Temmuz 2018
- 4.044
- 7.808
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.481
O tarafları da var evet sevmediğim bir kaç kişi de gördüm onu zaten ya o yüzden hayatımda değillerKız çok duygusal olmuyorlar aksine manipülatif oluyorlar
Yalnız vakit yaklaşıp iş ciddiye binince, deliliğe vurmak da olayın stresinden kaçmak için güzel yolİş yerinde burada doğuracaksın diyenlere ambulansı arayıverirsiniz artık sevabına diyorum
En iyisi ama hafif kin ve yapılanı unutamama da var dikkatli ol yine deO tarafları da var evet sevmediğim bir kaç kişi de gördüm onu zaten ya o yüzden hayatımda değiller
Bende yapılanı unutmam sorun yok karşı karşıya gelirizEn iyisi ama hafif kin ve yapılanı unutamama da var dikkatli ol yine de
Bende hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum …
Benimde çok nankör bi yengeç burcu arkadaşım vardı kız sözü için temizliğe çağırdı 3 gün temizledim sonra sözüne çağırmadıBende yapılanı unutmam sorun yok karşı karşıya gelirizhayatımda değiller ya en güzeli o benim için
Amin bende de kalbe vurdu benim de vücudum kilo istemiyor hiç sevmiyor zayıf hiç bi zaman olmadım da kilolu da olmadım hep normalBak yemin ediyorum sabah yataktan yere bastığım andan itibaren ayaklarım zonkluyor. Bu kilo bu ayaklara çok ağır geliyorherkesin göbeği çatlar benim ayaklarımın altı çatladı ne törpüler ne yağlar asla yumuşamıyor. Dile gelseler bana neler saydırırlar neler Ben de bu kiloyu ilk defa görüyorum ve umarım son defa olur da hemen veririz kiloları
Ben düşük yaptım önceki yıl üst üste öyle ödem.yaptim ki odemden sonra ayaklarım çatlak değil bildiğin yarıklar oluştu sürekli kanamalı üzerine basamadim ki kilom da yoktu yani, denemediğim.krem.falan kalmadı, iki üç ay ağladım basarken, en son silikon topuk çorabı aldım iki gece giyip yattım üçüncü gün ağrı sızı kalmadı kanamli yerleri toparlandi düzeldi gitti şükür tekrar etmediBak yemin ediyorum sabah yataktan yere bastığım andan itibaren ayaklarım zonkluyor. Bu kilo bu ayaklara çok ağır geliyorherkesin göbeği çatlar benim ayaklarımın altı çatladı ne törpüler ne yağlar asla yumuşamıyor. Dile gelseler bana neler saydırırlar neler Ben de bu kiloyu ilk defa görüyorum ve umarım son defa olur da hemen veririz kiloları
Ben düşük yaptım önceki yıl üst üste öyle ödem.yaptim ki odemden sonra ayaklarım çatlak değil bildiğin yarıklar oluştu sürekli kanamalı üzerine basamadim ki kilom da yoktu yani, denemediğim.krem.falan kalmadı, iki üç ay ağladım basarken, en son silikon topuk çorabı aldım iki gece giyip yattım üçüncü gün ağrı sızı kalmadı kanamli yerleri toparlandi düzeldi gitti şükür tekrar etmedi
Ben hiç ara vermemiştim swverim de bu ara baya abandım yiyorumKızlar bu arada hurma yemeye başladınız mıyiyen var mı aramızda?
Günde 1 defa kullanıyorum canım ben. İlk hamileligimde de sona kadar kullanmıştım hiç bana bırak dememisti. Bunda da demez diye düşünüyorumKızlar bir şey soracağım sizlere.
Bugün bir gebe arkadaşıma doktoru 34. haftasında magnezyumu bırak demiş. Kasılmaları ve ağrıları önlediği için kullanma demiş. Kendisi şu an 37.haftasında
Benim doktor daha 2 hafta önce kasık ağrılarım var diye magnezyumu ikiye çıkar demişti. Sizin doktorlarınız magnezyumla ilgili bir şey dedi mi?
Bana hastaneden taburcu olurken, sadece magnezyum yazdı dr kasılmaları azaltsın diye.Kızlar bir şey soracağım sizlere.
Bugün bir gebe arkadaşıma doktoru 34. haftasında magnezyumu bırak demiş. Kasılmaları ve ağrıları önlediği için kullanma demiş. Kendisi şu an 37.haftasında
Benim doktor daha 2 hafta önce kasık ağrılarım var diye magnezyumu ikiye çıkar demişti. Sizin doktorlarınız magnezyumla ilgili bir şey dedi mi?
Kızlar bu arada hurma yemeye başladınız mıyiyen var mı aramızda?
Bı bak canım baya iş görüyor, yoksa yarildikca yariliyor allahimm ne çok canım yanmisti aklıma geldikçe içim sizliyorVallahi mi ?? ilk defa duyuyorum onu hemen bakayım. Çatlak diyorum ama yarığa doğru gidiyor galiba benim de...
Bende çok seviyorum ama bedenime güvenemedigim için ya erken doğum açılma olursa diye yemedim bu zamana kadar. Denk gelirse 1 tane sadece yedim o kadar kuzum. Başlasam mı biraz daha beklesem mi bilemedim tetikler mi diye.Ben hiç ara vermemiştim swverim de bu ara baya abandım yiyorum
Ben müge izlerim de esrayi pek takip etmiyorum konuları beni benden alıyor da bu mevzuyu kv.m ile izlemiştim arada bı açıyorum şimdi pek değişiklik yok heralde hala evlenmeye niyetleri yok gibiydiAy kızlar ya Esra Erolda Kübra ile Abdullah’ı izleyen var mı
Bana hastaneden taburcu olurken, sadece magnezyum yazdı dr kasılmaları azaltsın diye.
34. Te neden bıraktırıyor ki? Hani sona gelse 39-40-41 olsa tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?