2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
İş yerinde burada doğuracaksın diyenlere ambulansı arayıverirsiniz artık sevabına diyorum
Yalnız vakit yaklaşıp iş ciddiye binince, deliliğe vurmak da olayın stresinden kaçmak için güzel yol

I love huni
We love huni

Bende hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum …

Bak yemin ediyorum sabah yataktan yere bastığım andan itibaren ayaklarım zonkluyor. Bu kilo bu ayaklara çok ağır geliyor herkesin göbeği çatlar benim ayaklarımın altı çatladı ne törpüler ne yağlar asla yumuşamıyor. Dile gelseler bana neler saydırırlar neler Ben de bu kiloyu ilk defa görüyorum ve umarım son defa olur da hemen veririz kiloları

Amin bende de kalbe vurdu benim de vücudum kilo istemiyor hiç sevmiyor zayıf hiç bi zaman olmadım da kilolu da olmadım hep normal

Kızlar bir şey soracağım sizlere.
Bugün bir gebe arkadaşıma doktoru 34. haftasında magnezyumu bırak demiş. Kasılmaları ve ağrıları önlediği için kullanma demiş. Kendisi şu an 37.haftasında
Benim doktor daha 2 hafta önce kasık ağrılarım var diye magnezyumu ikiye çıkar demişti. Sizin doktorlarınız magnezyumla ilgili bir şey dedi mi?

Ben düşük yaptım önceki yıl üst üste öyle ödem.yaptim ki odemden sonra ayaklarım çatlak değil bildiğin yarıklar oluştu sürekli kanamalı üzerine basamadim ki kilom da yoktu yani, denemediğim.krem.falan kalmadı, iki üç ay ağladım basarken, en son silikon topuk çorabı aldım iki gece giyip yattım üçüncü gün ağrı sızı kalmadı kanamli yerleri toparlandi düzeldi gitti şükür tekrar etmedi

Vallahi mi ?? ilk defa duyuyorum onu hemen bakayım. Çatlak diyorum ama yarığa doğru gidiyor galiba benim de...

Günde 1 defa kullanıyorum canım ben. İlk hamileligimde de sona kadar kullanmıştım hiç bana bırak dememisti. Bunda da demez diye düşünüyorum

Bana hastaneden taburcu olurken, sadece magnezyum yazdı dr kasılmaları azaltsın diye.

34. Te neden bıraktırıyor ki? Hani sona gelse 39-40-41 olsa tamam

Ben hiç ara vermemiştim swverim de bu ara baya abandım yiyorum
Bende çok seviyorum ama bedenime güvenemedigim için ya erken doğum açılma olursa diye yemedim bu zamana kadar. Denk gelirse 1 tane sadece yedim o kadar kuzum. Başlasam mı biraz daha beklesem mi bilemedim tetikler mi diye.

Bana hastaneden taburcu olurken, sadece magnezyum yazdı dr kasılmaları azaltsın diye.

34. Te neden bıraktırıyor ki? Hani sona gelse 39-40-41 olsa tamam

Bilmiyorum bana da erken geldi. Sancıları kesmesin akışta oluşan sancıları takip etme açısından istedi sanırım. Bu Pazartesi kontrolde soracağım doktoruma aslı var mıdır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…