- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.541
Boşverdim bile ben ya umrumda değilAaa aa çok terbiyesiz 10 yıl bir de gerçekten bazen insanları tanıyamıyoruz yazıken güzeli arkadaşım o bilir zaten
Ah aşkım yaKız Allah seni e mi gülme krizine soktun benimaşallah maşallah diyelim hep böyle neşeli olsun grubumuz
Aynen öyle en güzeli o sırtında bu yükleri taşımak seni yorar zaten oh kuş gibi olursunBoşverdim bile ben ya umrumda değilherkes kendine yakışanı yapar buranın öbür tarafı da var
Kız ben rüyamda doğuruyorum yada çocuğu uyutmaya falan çalışıyorum rüyamda bile sürekli çocuk var bilinçaltımdaValla adamlar ne hissediyor, simdi anladım.
Her gece rüyamda. Tobe est
80 kilo bi kuşum tıpkı Sezen Aksu gibi ona da minik serçe diyorlar yaAynen öyle en güzeli o sırtında bu yükleri taşımak seni yorar zaten oh kuş gibi olursun
En kısa zamanda gitmen dileklerim ile kuzumBen ben en başından beri maalesef artık doğursam da gitsek bi hava alsak diyoruz
Ay hiç sorma ladyim bir de okuyup da yatıyorum tövbe tövbeeeeValla adamlar ne hissediyor, simdi anladım.
Her gece rüyamda. Tobe est
Kız o da var öbürü de var napalımmm ikisini de görüyorum benKız ben rüyamda doğuruyorum yada çocuğu uyutmaya falan çalışıyorum rüyamda bile sürekli çocuk var bilinçaltımda
Siz kaç haftalıksınız be daha şimdiden emekliye ayrıldınız bana doktor daha haftada bir devam diyorEn kısa zamanda gitmen dileklerim ile kuzumçok çok zormuş gidememek
Ay hiç sorma ladyim bir de okuyup da yatıyorum tövbe tövbeeeeaynen öyle bende anladım yani rüyalarımda görmek de zor adam yanıbaşında ama.....
olsun her halimiz çok güzel, çok şahane bir bakmışsın hop hepsi gitmiş zaten bende 72 kg bir tosunum kocam da gel tosun diye seviyor zaten bir gün boynuzları geçircem haberi yok80 kilo bi kuşum tıpkı Sezen Aksu gibi ona da minik serçe diyorlar ya
Sen hem doğuruyorsun hem yenisini yapıyorsunKız o da var öbürü de var napalımmm ikisini de görüyorum ben
Hahahah amin amin inşallahEn kısa zamanda gitmen dileklerim ile kuzumçok çok zormuş gidememek
Ay hiç sorma ladyim bir de okuyup da yatıyorum tövbe tövbeeeeaynen öyle bende anladım yani rüyalarımda görmek de zor adam yanıbaşında ama.....
Benim kocam da tosun diyor kendisi çocuksuz 101 kilo ama biz ikimiz de boyluyuz ben 170 varım o da 190olsun her halimiz çok güzel, çok şahane bir bakmışsın hop hepsi gitmiş zaten bende 72 kg bir tosunum kocam da gel tosun diye seviyor zaten bir gün boynuzları geçircem haberi yok
Çok güzel sade ama şık siyah elbiseler zaten çok zarifdir asaletin rengiBende belki fotoğraf çekimi yaparım diye elbise aldım hoşuma gitti normal zamanda da giyerimnasıl sizce
Ben kendimi böyle bilmezdim. Son iki haftadır full +18 çalışıyor bilinçaltı.Kız ben rüyamda doğuruyorum yada çocuğu uyutmaya falan çalışıyorum rüyamda bile sürekli çocuk var bilinçaltımda
Ahhahah maşallahhhhBenim kocam da tosun diyor kendisi çocuksuz 101 kilo ama biz ikimiz de boyluyuz ben 170 varım o da 190
Hormonlardan benimki daha çok ağlamaya ve karşı tarafı dövme ile ilgili çalışıyorBen kendimi böyle bilmezdim. Son iki haftadır +18 çalışıyormuş bilinçaltı.
Çok teşekkür ederim evet siyah her zaman iyidirÇok güzel sade ama şık siyah elbiseler zaten çok zarifdir asaletin rengi
+1Hormonlardan benimki daha çok ağlamaya ve karşı tarafı dövme ile ilgili çalışıyor
Umuyorum canımAhhahah maşallahhhhben 1.68 bacım kocam 1.75 benden zayıf şerefsiz şu anda senin kilon da kaldırır o zaman ne var Eylül de fıstık gibi olursun valla
Olmazsın olmazsın eminim sadece memitolar sarkabilir o da analığın şanı derizUmuyorum canımsarkmış bir fıstık olmak istemiyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?