- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.581
Ahahahahhahahahahaha bende diyorum koku geliyor osurdun mu doğru söyle bi de hayır deyince yemin et diyorum ahahahahhahaHauahahshsh bizim evde 1 köpek 2 kedi var. Bazı akşamlar koku geliyor eşim de dahil herkesi kontrol ediyorum kim bıraktı diye
Amin bende de kalbe vurdu benim de vücudum kilo istemiyor hiç sevmiyor zayıf hiç bi zaman olmadım da kilolu da olmadım hep normal
Hahahaha yaaaa offf çok iyiHauahahshsh bizim evde 1 köpek 2 kedi var. Bazı akşamlar koku geliyor eşim de dahil herkesi kontrol ediyorum kim bıraktı diye
Ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahhahahahabende sürekli koklayıp bura kötü kokuyor bura bok kokuyor ayak kokuyor diyorum gayptan koku duyuyorum alt komşu sıçsa alıyorum kokusunu belki de ondandır
35+ 2 miyim neyim galiba da 36.Haftanın içimdeyim soranlara 36 diyorum aynen artık heyecan doruktaYa şu burda an en ileri hafta sizinki galiba 36 ileÇook heyecanlı haftalarrr.
1 gün farkla arkadan geliyorum35+ 2 miyim neyim galiba da 37. Haftanın içimdeyim soranlara 36 diyorum aynen artık heyecan dorukta
Off aynı valla aynı ya bacımBen kendimi böyle bilmezdim. Son iki haftadır full +18 çalışıyor bilinçaltı.Gündüz sorsan aklıma gelmez derim.
Kız seni öyle iyi anlıyorum ki her şeye ağlayan biri olarakBen geçen gün doktor bana iş yapma dinlen vs dedi evi süpüremiyorum neden bulaşık makinasını ben boşaltamıyorum diye ağladım kocamla görümcem şokilk aylar yoktu bu son 3 ayda yüklendi bu ağlama bana da bende sevmiyorum sulugözlülüğü ama saçma sapan şeylere ağlayasım geliyor. Ay evet ağlamayalım
Bende akrep burcuyum.hani, seni en iyi ben anlarımBen kendimi böyle bilmezdim. Son iki haftadır full +18 çalışıyor bilinçaltı.Gündüz sorsan aklıma gelmez derim.
İlk zamanlar kocama büyüğünü yapmaması için yalvarıyordumHahahaha yaaaa offf çok iyibizde de bir kedi var kızım diyorum git Allah aşkına tuvaletten çıkınca gelme
ayyyy offf çok zor ya koku hassasiyeti fenalık getiriyor bazen neyse allahtan kocadan koku gelmiyor yoksa napardım
Ben haziranda doğururum gibi geliyor zaten bana1 gün farkla arkadan geliyorum
Ahhahaha offf yaaaaOff aynı valla aynı ya bacımgündüz gram aklımda değil ama hiç yani gece olunca işin rengi değişiyor o düşünce ile de yatmiyorum ama neden görüyorum bilmiyorum
Kız seni öyle iyi anlıyorum ki her şeye ağlayan biri olarakhormonlar ayarimizi bozdu. Eşim bayramda köyüne gidecek 1 günlüğüne bende babamların yanında olacağım dün agladim adama ya sen benim yanımda değilken doğum başlarsa diye baban getirir dedi ki haklı mesafe 1 saat var yok sen dogurcan ben orda mı durcam bende basar gelirim yetişirim dedi 2 saatlik yol onlarınki de. Ya yetişemezseeeenn diye ağladım niye yetişemeyecekse sanki ilkini hık diye dogurmusum gibi
Bugün pek aktif ve keyifliyiz maşallahhhhYa neler konusulmuş böyle oku oku canım çıktı.
Bu arada ben de aslanım yükselenim yay ates burclarına bayılırım
Kilo konusunda 55 le basladım 66.5 gördüm en son ama ağzımı tutamıyorum 2 3 kilo daha alırım gibi geliyor
Kız bütün ateş burçlarına su burcu çocuk vermiş Rabbim yaBugün pek aktif ve keyifliyiz maşallahhhhayyy bir burçdaş dahaaa
İlk zamanlar kocama büyüğünü yapmaması için yalvarıyordumadam diyordu nereye yapıcam sen manyak mısın diyordum git kaynanama sıç
Kız, bi gece rüyadan uyandım. Uyandım da tekrar dalamıyorum.Off aynı valla aynı ya bacımgündüz gram aklımda değil ama hiç yani gece olunca işin rengi değişiyor o düşünce ile de yatmiyorum ama neden görüyorum bilmiyorum
Uyyyyyy!!!!!Bende akrep burcuyum.hani, seni en iyi ben anlarım
Aynen bendir buKız seni öyle iyi anlıyorum ki her şeye ağlayan biri olarakhormonlar ayarimizi bozdu. Eşim bayramda köyüne gidecek 1 günlüğüne bende babamların yanında olacağım dün agladim adama ya sen benim yanımda değilken doğum başlarsa diye baban getirir dedi ki haklı mesafe 1 saat var yok sen dogurcan ben orda mı durcam bende basar gelirim yetişirim dedi 2 saatlik yol onlarınki de. Ya yetişemezseeeenn diye ağladım niye yetişemeyecekse sanki ilkini hık diye dogurmusum gibi
Bende öyle hatta bana 18 Haziran da doğuracaksın diyip duruyorlar çocuğumu şartladılar ama Haziran da doğacaklar bunlar da beklemez fazlaBen haziranda doğururum gibi geliyor zaten bana
Bende hayatta diyemem yanaşamam hiç öyle bi şeyim yok 2 yıllık kocam ondan önce 8 yıllık sevgilimdi ama yok bende o işlerKız, bi gece rüyadan uyandım. Uyandım da tekrar dalamıyorum. Kafa başka yerde. Tobe.
Evin içinde bi o yana bi o yana yürümeye başladım. Eşim uyandı diyor ki sancın mı var ? Hayır dedim. Sen yat. (Ona da kuyruğu dik tutuyorum. Demiyorum gerçeği) Sabahı zor ettim.
Uyyyyyy!!!!!
Bu da bizim imtihanımız olacak bence onlar bizim ateşimizi söndürecekKız bütün ateş burçlarına su burcu çocuk vermiş Rabbim yaböyle bi şey olur mu
Ben Köşelerde sıkıştırıp bı mıncık aliyorum tövbe çekip duruyor, birşey yaptik sankiUyyyyyy!!!!!
Yanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..Bende hayatta diyemem yanaşamam hiç öyle bi şeyim yok 2 yıllık kocam ondan önce 8 yıllık sevgilimdi ama yok bende o işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?