2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Amin bende de kalbe vurdu benim de vücudum kilo istemiyor hiç sevmiyor zayıf hiç bi zaman olmadım da kilolu da olmadım hep normal

Hauahahshsh bizim evde 1 köpek 2 kedi var. Bazı akşamlar koku geliyor eşim de dahil herkesi kontrol ediyorum kim bıraktı diye
Hahahaha yaaaa offf çok iyi bizde de bir kedi var kızım diyorum git Allah aşkına tuvaletten çıkınca gelme
Ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahhahahaha bende sürekli koklayıp bura kötü kokuyor bura bok kokuyor ayak kokuyor diyorum gayptan koku duyuyorum alt komşu sıçsa alıyorum kokusunu belki de ondandır
ayyyy offf çok zor ya koku hassasiyeti fenalık getiriyor bazen neyse allahtan kocadan koku gelmiyor yoksa napardım

Ben kendimi böyle bilmezdim. Son iki haftadır full +18 çalışıyor bilinçaltı. Gündüz sorsan aklıma gelmez derim.
Off aynı valla aynı ya bacım gündüz gram aklımda değil ama hiç yani gece olunca işin rengi değişiyor o düşünce ile de yatmiyorum ama neden görüyorum bilmiyorum
Kız seni öyle iyi anlıyorum ki her şeye ağlayan biri olarak hormonlar ayarimizi bozdu. Eşim bayramda köyüne gidecek 1 günlüğüne bende babamların yanında olacağım dün agladim adama ya sen benim yanımda değilken doğum başlarsa diye baban getirir dedi ki haklı mesafe 1 saat var yok sen dogurcan ben orda mı durcam bende basar gelirim yetişirim dedi 2 saatlik yol onlarınki de. Ya yetişemezseeeenn diye ağladım niye yetişemeyecekse sanki ilkini hık diye dogurmusum gibi

İlk zamanlar kocama büyüğünü yapmaması için yalvarıyordum adam diyordu nereye yapıcam sen manyak mısın diyordum git kaynanama sıç

Ahhahaha offf yaaaaayyy bende geçen aynısını yaptım kocama Ahahhahah ama işte insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor ya saçma sapan Napalım mani olamıyoruz işte evet çok mantıksız ama ya olursa da yer ediyor

Bugün pek aktif ve keyifliyiz maşallahhhh ayyy bir burçdaş dahaaa

İlk zamanlar kocama büyüğünü yapmaması için yalvarıyordum adam diyordu nereye yapıcam sen manyak mısın diyordum git kaynanama sıç
offff ölcem gülmekten yaaa doğurcam valla o kadar çok güldüm ki çocuk anam ne yaşıyor diyordur ama gerçekten ben hala bile yapınca diyorum ki iyice havalandır çamaşır suyu dök yoksa öğürüyorum

Off aynı valla aynı ya bacım gündüz gram aklımda değil ama hiç yani gece olunca işin rengi değişiyor o düşünce ile de yatmiyorum ama neden görüyorum bilmiyorum
Kız, bi gece rüyadan uyandım. Uyandım da tekrar dalamıyorum. Kafa başka yerde. Tobe.

Evin içinde bi o yana bi o yana yürümeye başladım. Eşim uyandı diyor ki sancın mı var ? Hayır dedim. Sen yat. (Ona da kuyruğu dik tutuyorum. Demiyorum gerçeği) Sabahı zor ettim.
Bende akrep burcuyum.hani, seni en iyi ben anlarım
Uyyyyyy!!!!!

Aynen bendir bu Şu saatten sonra beni yalnız bi yere bırakırsan bozuşuruz diye başını yediğim doğrudur hatta bunu senin düşünmen lazım diye tribimi de atmışımdır

Bende hayatta diyemem yanaşamam hiç öyle bi şeyim yok 2 yıllık kocam ondan önce 8 yıllık sevgilimdi ama yok bende o işler

Bende hayatta diyemem yanaşamam hiç öyle bi şeyim yok 2 yıllık kocam ondan önce 8 yıllık sevgilimdi ama yok bende o işler
Yanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..

Bi kere genel konuşurken çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…