2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende aynıyım tıpa tıp parfüm var koyun oraya sıksın o da çok işe yaramıyor geçen gün bi videoda gördüm büyük tuvaletimi yaptıktan sonra parfümü sıktım şimdi ev tropikal esintili osuruk kokuyor diyordu çok gülmüştüm

Yanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..

Bi kere genel konuşurken dedim çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam
Onun beğenmemek ile alakası yok kendini kötü hissetme erkekler hamilelikten çok etkileniyor hepsinin bilinçaltı bu şekilde anne gibi görüyor bu yüzden doğumdan sonra cinsellik çok bozuluyor bunun senin fiziğinle alakası yok

Ay yok parfümle karışınca daha mide bulandırıcı oluyor ahahahhahahah çok iyi yorum beğendim kullanırım bunu

Yanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..

Bi kere genel konuşurken dedim çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam
Aa adama bak kadın istekli adam yok cekiyor, silkele sen bı kocanı, ben he desem dükkanı kapatır gelir adam

Bence beğenilmemek değilde onlarda tedirgin oluyorlar. Bak biz en son çocuğu yaptık bilmeden ondan sonra asla olmadı yani adama da dedim yapabiliriz vs diye yok asla yanaşmadı onlar da farklı bir kafa yapısı var bence biz öyle düşünmüyoruz bu konuda daha bilinçliyiz bence ama onlar öyle değil. Yoksa ben napayım anam adamla asker arkadaşı gibiyiz 8 aydır

Doğumdan sonra da bebeğe düştün beni unuttun der triplenir ama

8 ay mı ???

Doğumdan sonra da bebeğe düştün beni unuttun der triplenir ama
ben şeyden çok çekiniyorum ilişki sırasında süt gelir diye benimki de çok uzaklaştı zaten annem de kalacağız bir süre biz herhalde yakında ense enseye gezer napıyon amcaoğlu diye takılırız

Hep birlikte yaşayalım bizim doktor yaşlı acaba kendisi gibi sanıyor da ondan mı haftada bir diyor bilemedim şimdi ben bunu bi sorayım
Kız nasıl soracaksin bu konuyu çok merak ettim bak şimdi
Bizimki de bu konuda aşırı pimpirikli asla yapamam diyor dedim lanet olsun tamam 9 senedir yaptığımıza sayıyorum ama doğurunca pişman edicem seni
Ahahaha dur sen gostercem gününü demişsin resmen adama
35+ 2 miyim neyim galiba da 36.Haftanın içimdeyim soranlara 36 diyorum aynen artık heyecan dorukta
Çok heyecanlı ya az kalmış 36 deyince içim garip oldu
Bende akrep burcuyum.hani, seni en iyi ben anlarım
Aslan burçları da az değil bu konuda akreplerin arkasından gelirler
Of çok zor yaa her ihtimali düşünüp halt var gibi ağlıyorum gıcık oldum bu hormonlara da
Kız bütün ateş burçlarına su burcu çocuk vermiş Rabbim ya böyle bi şey olur mu
Atesimizi söndürsünler diye diyecektim ozmut demiş
Cok sinir bozucu ya gerçekten desen dert demesen dert hesabı tak diye uyanıyorum şöyle bir dönüp bakiyorum adama yanımda usul usul uyuyor bir iç çekip devam ediyorum uyumaya
Aynen bendir bu Şu saatten sonra beni yalnız bi yere bırakırsan bozuşuruz diye başını yediğim doğrudur hatta bunu senin düşünmen lazım diye tribimi de atmışımdır
Ahahaha dün aynısını yaptım ya sen beni nasıl bırakır gidersin hamile karını niye bırakıp gidiyorsun. Yedim başını valla
Ben Köşelerde sıkıştırıp bı mıncık aliyorum tövbe çekip duruyor, birşey yaptik sanki
Ahahahahaaa ay valla karnım çatlayacak gülmekten uzun zamandır sakallıydı benimki. Kesmiş gelmiş 2 gün önce. Bir sıkıştırdım odada tam uzak duracagımız zamanı mı buldun kesmek için diye ben sana bu zamana kadar kes demedim ki diye gör de yanasama diye diyor utanmazz çok ayıp dedim sorarım hesabını

Onu da yemez Bana diyor ki normal doğum çok zor zorlanma bence sezeryan iyi günü de belli ulan dedim al çocuğu sok içine o zaman sen taşısaydın
A aaaaa bunların hepsi aynı kız valla benimki de odaklanamıyor hep çocuk aklında oğlum oğlum diye geziyor doğurduktan sonra o ağlamalara başka odaya kaçacaklar uyumaya ama

Aynen göstereceğim ona dursun daha dediğin gibi aslan burcu da akrepin arkasından gelir bu konuda artı yükselenim akrep sen düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…