- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.621
Ben dedim geçen boşboğaz gibi yapabilirken istemiyordun özlersin şimdi öyle işte dedi benim vicdansız daYanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..
Bi kere genel konuşurken çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam
Ben sorarım doktorum beni yıllardır tanıyor o da bana çok gülüyorKız nasıl soracaksin bu konuyu çok merak ettim bak şimdi
Ahahahadur sen gostercem gününü demişsin resmen adama
Çok heyecanlı yaaz kalmış 36 deyince içim garip oldu
Aslan burçları da az değil bu konudaakreplerin arkasından gelirler
Of çok zor yaa her ihtimali düşünüp halt var gibi ağlıyorum gıcık oldum bu hormonlara da
Atesimizi söndürsünler diye diyecektimozmut demiş
Cok sinir bozucu ya gerçekten desen dert demesen dert hesabıtak diye uyanıyorum şöyle bir dönüp bakiyorum adama yanımda usul usul uyuyor bir iç çekip devam ediyorum uyumaya
Ahahahadün aynısını yaptım ya sen beni nasıl bırakır gidersin hamile karını niye bırakıp gidiyorsun. Yedim başını valla
Ahahahahaaaay valla karnım çatlayacak gülmekten uzun zamandır sakallıydı benimki. Kesmiş gelmiş 2 gün önce. Bir sıkıştırdım odada tam uzak duracagımız zamanı mı buldun kesmek için diye ben sana bu zamana kadar kes demedim ki diye gör de yanasama diye diyor utanmazz çok ayıp dedim sorarım hesabını
Offf şimdi ben bunu söyler dururumO zaman bu şarkı hepimize.
02.28den itibaren dinleyin
Bence de 8 ay diyor kadınOfff şimdi ben bunu söyler dururumbeterin beteri var haline şükret dostum
Eve geliyor oğlummm naptı nasıldı hareketleri iyimiydi falan diyor aynısını dedim ona ama gece uyumadığında da oğluna aynı ilgiyi göster salona kaçmaya çalışma boşuna uykular haram sanaA aaaaa bunların hepsi aynı kız valla benimki de odaklanamıyor hep çocuk aklındaoğlum oğlum diye geziyor doğurduktan sonra o ağlamalara başka odaya kaçacaklar uyumaya ama
Açılmıyor kiii ne attın kiO zaman bu şarkı hepimize.
02.28den itibaren dinleyin
Benim eşimde tam tersiYanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..
Bi kere genel konuşurken çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam
aminnnn :)Rabbim çenemize zeval verme
Eve geliyor oğlummm naptı nasıldı hareketleri iyimiydi falan diyor aynısını dedim ona ama gece uyumadığında da oğluna aynı ilgiyi göster salona kaçmaya çalışma boşuna uykular haram sana
Kendini kasiyorsundur o ağrı yaptirirBenim eşimde tam tersi
Ben istemem o ister ben terslerim o gelir istediğini alırım veririm derecesine kadarbende de son zamanlarda asla olmuyor istek yani bebekten dolayı sanırım böyle kendimi hiç rahat hissetmiyorum bazen ağrısı oluyor sonradan
Tek normal olan seninki demek kiBenim eşimde tam tersi
Ben istemem o ister ben terslerim o gelir istediğini alırım veririm derecesine kadarbende de son zamanlarda asla olmuyor istek yani bebekten dolayı sanırım böyle kendimi hiç rahat hissetmiyorum bazen ağrısı oluyor sonradan
Açılmıyor kiii ne attın ki
olmaz güzelim bana da aynısını dedi doktor hatta kafa 1 hafta önden karın 1 hafta geriden geliyor dedi. 2 hafta sonra her şey normaldi.Kızlar 32. Haftadayim kontrole gittim karın cevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi biraz panik yapip korktum acaba bişey olur mu haftaya tekrar görmek istedi bayramdan önce
ben de 58,5 ile başladığım bu yolculuğa 72.2 olarak devam ediyorumKızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
kızlar sormayınBence beğenilmemek değilde onlarda tedirgin oluyorlar. Bak biz en son çocuğu yaptık bilmeden ondan sonra asla olmadı yani adama da dedim yapabiliriz vs diye yok asla yanaşmadı onlar da farklı bir kafa yapısı var bence biz öyle düşünmüyoruz bu konuda daha bilinçliyiz bence ama onlar öyle değil. Yoksa ben napayım anam adamla asker arkadaşı gibiyiz 8 aydır
Ahhahahhahahgahepsi aynı geliyor karnıma babaaaam babaaaaam naptın babam iyi misin babam ne yedin babam bende en son dedim bende iyiyim gerizekalı
Yok canims acilmiyor niye ki
Beterin beteri var- gülen gözler filminden bi kesit.
Olsun olsun sağlıkla gelsinler de sonra Parisler, Romalar bizim olacakolmaz güzelim bana da aynısını dedi doktor hatta kafa 1 hafta önden karın 1 hafta geriden geliyor dedi. 2 hafta sonra her şey normaldi.
ben de 58,5 ile başladığım bu yolculuğa 72.2 olarak devam ediyorumhayatımda 62’nin üstüne çıkmamıştım. şoktayım.
kızlar sormayınparis konusunda ben de çok kötü haldeyim kanama alanları, progestan şimdi de rahim azğı kısalması yüzünden adama aylardır açım aç. korkudan o da yanaşmıyor arada birkaç hafta doktorun iyisin, deneyebilirsiniz dediği zamanlarda bile tedirgindi. ne yapalım, bu da sınavlarımızdan biri olsun. sonu hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?