2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ahhahahhahahga aynııı gerçekten aynııı oh iyi demişsin dur bidaha bende dicem damarıma basarsa
Hayır ona çok şefkatli bana da bazen şefkati abartıyor annesi annesi annesi diyor dedim ne annesi ya yaşlı babaanne ve dedeler daha iyidir bizden böyle aşk meşk hiç bi şey kalmaz dedim bana ismimle seslen yada aşkım falan de dedim

Onlara şefkatleri ama çok güzel beni çok duygulandırıyor Ahhahah evet doğru demişsin benim ki karrrım der bana annesi demiyor allahtan bende sevmem öyle aramızdaki aşkı sevgiyi oradayken hissetsin evladım

Onlara şefkatleri ama çok güzel beni çok duygulandırıyor Ahhahah evet doğru demişsin benim ki karrrım der bana annesi demiyor allahtan bende sevmem öyle aramızdaki aşkı sevgiyi oradayken hissetsin evladım
Evet baba olarak çok şefkatli ama benim babamda yengeç zaten o da bana çok şefkatli benim kocam bana bu kadar şefkatli olmasın ya

aaa doğru eşler arasında böyle şeyler yaşanıyordu dimi bak anımsadım şimdi :))

Ahahah doğru ya birde o vardı çareler tükenmez
Kendini kasiyorsundur o ağrı yaptirir
Kız aslında bazen rahat bırakırım kendimi bazen de kasarım ama sonrasın da hep ağrı yaşarım rahat yürüyemem bilmiyorum bir farklı oluyor ya
Tek normal olan seninki demek ki
Ahahaha sanırım

Herkeste bir yay yengeç aslan uçuşuyor
Yok mu benim gibi temizlik hastası bir başak
Ay ben varım ben başak burcu olmak ne kadar iyi tartışılır tabi allahtan yükselenim terazi de biraz rahatım bi tane astrolog arkadaşım var lütfen haritandaki diğer burçları çalıştır başağa çok odaklanma diyor bana
Canım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
Ayy sabah yaptım o kadar güzeldi kiiii. Ve çok c vitamini varmışşş çok faydalıymış
Yalnız bugün topiğe keyif verici bir madde salınmış gibi bi hal var bizde. Fark ediyonuz mu ?
Maşallah maşallah hep böyle olalım inşallah
2 hafta mı oldu biz ilk üç ay yasaktı o yüzden hiç gidemedik Paris’e. Sonra iki hafta falan serbestti. Kanamam oldu yine yasaklandı 20 de serbest oldu 26 da tekrar plesenta yüzünden yasaklandı eşimle arkadaş gibiyiz artık işin kötüsü artık adam da istemiyor sanırım hiç bi istek ibaresi yok adamda lady ile aynı durumdayım bence şu an eşim beni kadın olarak değil de anne olarak mı görmeye başladı noldu ya napcaz bu konuyu
Ay bizde de tuvaletten çıkınca değil de mama yiyince geliyor dibime. Kafasını ağzıma getirip öptürüyor. O somonlu mama kokusu beni benden alıyor resmen. 1. Trimesterda gibiyim hemen midem bulanıyor kedoşumdan

Bana da demediler. Hatta Perinatoloğa sordum. Ama cevaptan tatmin olmadı kocam bey. Bir bir aydır münasebeti kesti.

Koca karnım ona hoş gelmiyor bence. Sana bakınca anne görüyorum, bebek görüyorum diyor.
biz konuya dahi giremiyoruz kızın yanında konuşulmaz diyoruz delimiyiz ne:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…