- 29 Nisan 2024
- 247
- 1.093
- 33
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.641
Renkleri severim, süsü severim ve hatta kapı süsünü de kendim en renklisinden yaptımKapı süsümüz geldiEki Görüntüle 3599002
Kırk gün lohusa, bı on gün de kafa izni, yorgunluk falan ahhh ahhhh, bu konuda karanlık günler yineOlsun olsun sağlıkla gelsinler de sonra Parisler, Romalar bizim olacak
Hayır ona çok şefkatli bana da bazen şefkati abartıyor annesi annesi annesi diyor dedim ne annesi ya yaşlı babaanne ve dedeler daha iyidir bizden böyle aşk meşk hiç bi şey kalmaz dedim bana ismimle seslen yada aşkım falan de dedimAhhahahhahahgaaynııı gerçekten aynııı oh iyi demişsin dur bidaha bende dicem damarıma basarsa
Zaten o anlar öyle olacak ki düşünmeye fırsat olamayacak diye düşünüyorum o yüzden biz bi Eylül de falan adamla kavuşuruz heraldeKırk gün lohusa, bı on gün de kafa izni, yorgunluk falan ahhh ahhhh, bu konuda karanlık günler yine
Onlara şefkatleri ama çok güzel beni çok duygulandırıyorHayır ona çok şefkatli bana da bazen şefkati abartıyor annesi annesi annesi diyor dedim ne annesi ya yaşlı babaanne ve dedeler daha iyidir bizden böyle aşk meşk hiç bi şey kalmaz dedim bana ismimle seslen yada aşkım falan de dedim
Başka açamayan var mı ?Yok canims acilmiyor niye ki
Yok anam ben açtım dinledim
Ay ben yine uyuyup kalmışımBen hiç ara vermemiştim swverim de bu ara baya abandım yiyorum
Evet baba olarak çok şefkatli ama benim babamda yengeç zaten o da bana çok şefkatli benim kocam bana bu kadar şefkatli olmasın yaOnlara şefkatleri ama çok güzel beni çok duygulandırıyorAhhahah evet doğru demişsin benim ki karrrım der bana annesi demiyor allahtan bende sevmem öyle aramızdaki aşkı sevgiyi oradayken hissetsin evladım
Ahahhahahha haklısın valla doğru diyorsun kocam biraz şefkat değil şehvet lütfenEvet baba olarak çok şefkatli ama benim babamda yengeç zaten o da bana çok şefkatli benim kocam bana bu kadar şefkatli olmasın ya
aaa doğru eşler arasında böyle şeyler yaşanıyordu dimi bak anımsadım şimdi :))Kız bizim ilki 37de gelince Dr da bize güvenemedi bence bunlar bir işler karıştırmasın erken gelmesin diye daha en başta 32den sonra yok dediyoksa ilkinde hiç yok dememisti
Ahahaha ya sen beni çok güldürüyorsun gerçekten kuzum bin yaşaRüyaları farklı zamanlarda görüyorum tabi kuzum
Ahahah doğru ya birde o vardı çareler tükenmez
Kız aslında bazen rahat bırakırım kendimi bazen de kasarım ama sonrasın da hep ağrı yaşarım rahat yürüyemem bilmiyorum bir farklı oluyor yaKendini kasiyorsundur o ağrı yaptirir
Ahahaha sanırımTek normal olan seninki demek ki
Ay ben varım benHerkeste bir yay yengeç aslan uçuşuyor
Yok mu benim gibi temizlik hastası bir başak
Ayy sabah yaptım o kadar güzeldi kiiii. Ve çok c vitamini varmışşş çok faydalıymışCanım biber kızartması çekti yağını iyice havluya çektirip yogurtladim bence olabilecek max. Sağlık seviyesinde
Maşallah maşallah hep böyle olalım inşallahYalnız bugün topiğe keyif verici bir madde salınmış gibi bi hal var bizde. Fark ediyonuz mu ?
2 hafta mı olduHahahahaa ay kız yaa gelmezse benimki öyle yapicam bu sefer bende güzel planmış
Ah Ladyciğimm hepi topu 2 hafta oldu ara vereli adamım gözümde tütüyor desem yeridirdaha uzun zamandır Paris'e gidemeyen bacılarıma sabırlar diliyorum
Ay bizde de tuvaletten çıkınca değil de mama yiyince geliyor dibime. Kafasını ağzıma getirip öptürüyor. O somonlu mama kokusu beni benden alıyor resmen. 1. Trimesterda gibiyim hemen midem bulanıyor kedoşumdanHahahaha yaaaa offf çok iyibizde de bir kedi var kızım diyorum git Allah aşkına tuvaletten çıkınca gelme
ayyyy offf çok zor ya koku hassasiyeti fenalık getiriyor bazen neyse allahtan kocadan koku gelmiyor yoksa napardım
Evet ya aynen öyle ama işte bunlara hamilelikte bir şey oluyor gerçekten ben anladım bunu bakalım inş düzene gireriz beni hep anne gibi görür diye korkuyorumAhahhahahha haklısın valla doğru diyorsun kocam biraz şefkat değil şehvet lütfen
biz konuya dahi giremiyoruz kızın yanında konuşulmaz diyoruz delimiyiz ne:)))Bana da demediler. Hatta Perinatoloğa sordum. Ama cevaptan tatmin olmadı kocam bey. Bir bir aydır münasebeti kesti.
Koca karnım ona hoş gelmiyor bence. Sana bakınca anne görüyorum, bebek görüyorum diyor.
Ahahahhahaaaa doğru eşler arasında böyle şeyler yaşanıyordu dimi bak anımsadım şimdi :))
Çok çok yakışmış canımBende belki fotoğraf çekimi yaparım diye elbise aldım hoşuma gitti normal zamanda da giyerimnasıl sizce
sayılı gün çabuk geçsin inşallah kızlarKırk gün lohusa, bı on gün de kafa izni, yorgunluk falan ahhh ahhhh, bu konuda karanlık günler yine
YaşaaaKurban olurum güzelliğinee kuzummm maşallah
Ama dedim heybetimi gizli tutamıyorum diyeKız maşallah bu ne göbüşşşşşşş
Sanki benim ki bir tık aşağı inmiş gibi hissediyorum seninkini görünce
Çocuk duyar ne biçim konuşuyosun diyo ahahahahbiz konuya dahi giremiyoruz kızın yanında konuşulmaz diyoruz delimiyiz ne:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?