- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.661
Öyle olur öyleDoğumdan sonra da bebeğe düştün beni unuttun der triplenir ama
Aynen göstereceğim ona dursun daha dediğin gibi aslan burcu da akrepin arkasından gelir bu konuda artı yükselenim akrep sen düşün yani
Canım benim de aynı ayaklarımın altına yastık koyup dinlendirince geçiyor ancak. Bol su az tuz ilerlemeye çalışıyorum benim de sol sağdan daha sis kemikler kayboluyor. Başka çare de yok sanırım bol bol dinlendirmek lazımMerhaba kızlar, henüz okumam gereken 30 sayfa var ama okumayı sonraya bırakıp araya girmem gerekti maalesef
Dün işlerim vardı bütün gün koltukta ayaklarımı toplayarak oturdum ve sonra da yemek vs derken ayaktaydım bir süre. Akşam tekrar işlere devam etmek için oturdum. Tam yatmaya hazırlanırken ayaklarıma bir baktım resmen balon gibi olmuş patlayacak sanki. Hamilelik psikolojisinden oturdum ağladım üstelikÖdem olacağını biliyordum ama böyle bir şey beklemiyordum. Ayak bileğimdeki çıkıntılı eklem kemiklerim kayboldu. Ayaklarım su dolu, ağrıyor, yorgunluk yaptı. Uyuyunca geçer sandım geçmedi ayaklarımı yüksekte tutunca birkaç saatte iniyor hafif şişlik ama aşağı salar salmaz tekrar şişiyor. Ve sol bilek sağ bileğe göre çok daha şişik nedense. Çoğumuzun bu durumu yaşadığını biliyorum, acilen öneride bulunabilecek var mıdır? En etkili yöntem nedir, yaşama biçimimi ne yönde değiştirmeliyim? Tuzu azaltayım tatlıyı azaltayım diyorum ama sadece bunlar yeterli olur mu ne dersiniz? Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Sor da Çarşamba anlat merakla bekliyor olacağım kuzumBen sorarım doktorum beni yıllardır tanıyor o da bana çok gülüyormerak etme çarşamba gidince sorarım
Eşim aynısı ben istemiyordum o istiyordu. Bizim ilişkimizde hep aynı normalde. Doktor yasak demese kesin devamdık haftada 1-2. Yanasmayinca triplenirdi. Şimdi bende yapamıyorum ya özlüyorum farkında burnumu sürtmeye çalışıyorBenim eşimde tam tersi
Ben istemem o ister ben terslerim o gelir istediğini alırım veririm derecesine kadarbende de son zamanlarda asla olmuyor istek yani bebekten dolayı sanırım böyle kendimi hiç rahat hissetmiyorum bazen ağrısı oluyor sonradan
Eylülde kavuşuruz diye eylüle tatil ayarladık sen düşünZaten o anlar öyle olacak ki düşünmeye fırsat olamayacak diye düşünüyorum o yüzden biz bi Eylül de falan adamla kavuşuruz heralde
Yaaa bizimkinin bu ara tuvaleti çok kokuyor bana üstüne de siniyor sanki böyle aşırı rahatız ediyor kocam her gün temizliyorda nerdeyse ama neden öyle oluyor anlamıyorum. Ayyy bizim ki biraz çıkarcı mamayı aldıysa gelmez alacağını almıştır keşke öyle olsa diyordum ama neyse vazgeçtimAy ben varım benbaşak burcu olmak ne kadar iyi tartışılır tabi allahtan yükselenim terazi de biraz rahatım bi tane astrolog arkadaşım var lütfen haritandaki diğer burçları çalıştır başağa çok odaklanma diyor bana
Ayy sabah yaptım o kadar güzeldi kiiii. Ve çok c vitamini varmışşş çok faydalıymış
Maşallah maşallah hep böyle olalım inşallah
2 hafta mı oldubiz ilk üç ay yasaktı o yüzden hiç gidemedik Paris’e. Sonra iki hafta falan serbestti. Kanamam oldu yine yasaklandı 20 de serbest oldu 26 da tekrar plesenta yüzünden yasaklandı eşimle arkadaş gibiyiz artık işin kötüsü artık adam da istemiyor sanırım hiç bi istek ibaresi yok adamda lady ile aynı durumdayım bence şu an eşim beni kadın olarak değil de anne olarak mı görmeye başladı noldu ya napcaz bu konuyu
Ay bizde de tuvaletten çıkınca değil de mama yiyince geliyor dibime. Kafasını ağzıma getirip öptürüyor. O somonlu mama kokusu beni benden alıyor resmen. 1. Trimesterda gibiyim hemen midem bulanıyor kedoşumdan
Evet canım maalesef oluyor ama bence çocuk doğunca düzelecekler hayır ya düzelecekler ya düzelecekler başka yolu yok zatenEvet ya aynen öyle ama işte bunlara hamilelikte bir şey oluyor gerçekten ben anladım bunu bakalım inş düzene gireriz beni hep anne gibi görür diye korkuyorum
Daha dün 40 gün dogumdan sonra nın muhabbeti döndü aramızdaZaten o anlar öyle olacak ki düşünmeye fırsat olamayacak diye düşünüyorum o yüzden biz bi Eylül de falan adamla kavuşuruz heralde
Hahahah olur olur balayı gibi düşünün her şeye inat tüm olumsuzlukları silip atıp eğlenmenize bakınÖyle olur öyledogurursun doktor tamam artık iyi der gece bebeği uyutursun pat yanında biter benimle ne zaman ilgileneceksin diye sende yorgunluktan mahvolmuş yatak gözünde tütüyor olursun istemezsin unuttun der sonra da yaşadık bacım yaşadık
. Aynen kuzum benim görecek gününü
Canım benim de aynı ayaklarımın altına yastık koyup dinlendirince geçiyor ancak. Bol su az tuz ilerlemeye çalışıyorum benim de sol sağdan daha sis kemikler kayboluyor. Başka çare de yok sanırım bol bol dinlendirmek lazım
Sor da Çarşamba anlat merakla bekliyor olacağım kuzum
Eşim aynısı ben istemiyordum o istiyordu. Bizim ilişkimizde hep aynı normalde. Doktor yasak demese kesin devamdık haftada 1-2. Yanasmayinca triplenirdi. Şimdi bende yapamıyorum ya özlüyorum farkında burnumu sürtmeye çalışıyor
Eylülde kavuşuruz diye eylüle tatil ayarladık sen düşünufacık bebek ve 5 yaşında evlatla nasıl olacaksa bakalım yaşayıp göreceğiz yeni bir macera
Bizde bilgilendir gidişat ile alakalıEylülde kavuşuruz diye eylüle tatil ayarladık sen düşünufacık bebek ve 5 yaşında evlatla nasıl olacaksa bakalım yaşayıp göreceğiz yeni bir macera
Biraz daha bakışacağız gibi ya maalesefDaha dün 40 gün dogumdan sonra nın muhabbeti döndü aramızdabi ses gitti telefonda malum biz uzağız kocişimle ama dogumda 1 ay yanımda o bana bakar ben ona muhtemelen
Yaşaaa
Ama dedim heybetimi gizli tutamıyorum diye
Çocuk duyar ne biçim konuşuyosun diyo ahahahah
Maşallah maşallahHeybetimi gizli tutamıyorum
Unuttumm diyorsun neyin ne olduğunuaaa doğru eşler arasında böyle şeyler yaşanıyordu dimi bak anımsadım şimdi :))
Kız adam istekli de yasaklıyız yoksa adam beni rahat bırakmıyordu.Ay ben varım benbaşak burcu olmak ne kadar iyi tartışılır tabi allahtan yükselenim terazi de biraz rahatım bi tane astrolog arkadaşım var lütfen haritandaki diğer burçları çalıştır başağa çok odaklanma diyor bana
Ayy sabah yaptım o kadar güzeldi kiiii. Ve çok c vitamini varmışşş çok faydalıymış
Maşallah maşallah hep böyle olalım inşallah
2 hafta mı oldubiz ilk üç ay yasaktı o yüzden hiç gidemedik Paris’e. Sonra iki hafta falan serbestti. Kanamam oldu yine yasaklandı 20 de serbest oldu 26 da tekrar plesenta yüzünden yasaklandı eşimle arkadaş gibiyiz artık işin kötüsü artık adam da istemiyor sanırım hiç bi istek ibaresi yok adamda lady ile aynı durumdayım bence şu an eşim beni kadın olarak değil de anne olarak mı görmeye başladı noldu ya napcaz bu konuyu
Ay bizde de tuvaletten çıkınca değil de mama yiyince geliyor dibime. Kafasını ağzıma getirip öptürüyor. O somonlu mama kokusu beni benden alıyor resmen. 1. Trimesterda gibiyim hemen midem bulanıyor kedoşumdan
Bak o zaman sana bi ürün önereceğim bana duacı olacaksınYaaa bizimkinin bu ara tuvaleti çok kokuyor bana üstüne de siniyor sanki böyle aşırı rahatız ediyor kocam her gün temizliyorda nerdeyse ama neden öyle oluyor anlamıyorum. Ayyy bizim ki biraz çıkarcı mamayı aldıysa gelmez alacağını almıştır keşke öyle olsa diyordum ama neyse vazgeçtim
Evet canım maalesef oluyor ama bence çocuk doğunca düzelecekler hayır ya düzelecekler ya düzelecekler başka yolu yok zaten
Allah yardımcımız olsun o zamanUnuttumm diyorsun neyin ne olduğununeyse az kaldı be biraz daha sabır diyelim.
Kız adam istekli de yasaklıyız yoksa adam beni rahat bırakmıyordu.İki hafta şekerim ama iki haftada ben bittim arkadaşlar uzun zamandır asker arkadaşı olanlara sabırlar diliyorum valla
Ahh ahh hayırlısı, inşallah tez vakitteZaten o anlar öyle olacak ki düşünmeye fırsat olamayacak diye düşünüyorum o yüzden biz bi Eylül de falan adamla kavuşuruz heralde
Video kısıtlı diyordu şimdi bakarım tamamdır sağol uğraştın
Bende açtım ya kafam almadi şu adamın cirkefini değiştirdim
Ye ye afiyet şifa olsun gayet sağlıklıAy ben yine uyuyup kalmışımAllahım bir güç kuvvet ver ütü yapamadım hala
Bu arada hurma bebişe kilo yapar mı kız bende bırakmıştım başladım 1-2 tane günde
40 canım 40 mız çıksında 40 mız çıkacak gibi şeyler hatta kayınvalidem 40 tan önce evde kalmam gerektiğini söylüyor ama bi arastırdım bebiş icin havadar ortamlar ama sessiz sakin yerler çok iyi geliyormuşPeki bir soru daha lohusalik hep 40 mı oluyor genel de 40 mı yani bu gün sayısı yoksa öyle söyleniyor ama daha mı az
Rabbim düşmanıma böyle çocuk vermesinAhh ahh hayırlısı, inşallah tez vakitte
Video kısıtlı diyordu şimdi bakarım tamamdır sağol uğraştın
Bende açtım ya kafam almadi şu adamın cirkefini değiştirdim
Ye ye afiyet şifa olsun gayet sağlıklı
Aynen öyle eglenmekten başka çaremiz yok bebelerimizle yeni hayatimiza adapte olmaya çalışacağızHahahah olur olur balayı gibi düşünün her şeye inat tüm olumsuzlukları silip atıp eğlenmenize bakınçünkü bu çocuklar artık hep hayatımızda
AhahahaBizde bilgilendir gidişat ile alakalı
Doğumdan sonra onun geldiği ilk fırsatta ben seni baba olarak görüyorum napiyimm diye pesınden koşturt hakkındırYanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..
Bi kere genel konuşurken çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam
Ben kanama bitince lohusalık bitiyor diye biliyorum40 canım 40 mız çıksında 40 mız çıkacak gibi şeyler hatta kayınvalidem 40 tan önce evde kalmam gerektiğini söylüyor ama bi arastırdım bebiş icin havadar ortamlar ama sessiz sakin yerler çok iyi geliyormuş
Erkek erkekolsun çok tatlı duruyor göbüşün maşallah yusyuvarlak göbüşün
Kız dimi bu arada net bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?