2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Doğumdan sonra da bebeğe düştün beni unuttun der triplenir ama
Öyle olur öyle dogurursun doktor tamam artık iyi der gece bebeği uyutursun pat yanında biter benimle ne zaman ilgileneceksin diye sende yorgunluktan mahvolmuş yatak gözünde tütüyor olursun istemezsin unuttun der sonra da yaşadık bacım yaşadık
Aynen göstereceğim ona dursun daha dediğin gibi aslan burcu da akrepin arkasından gelir bu konuda artı yükselenim akrep sen düşün yani
. Aynen kuzum benim görecek gününü
Canım benim de aynı ayaklarımın altına yastık koyup dinlendirince geçiyor ancak. Bol su az tuz ilerlemeye çalışıyorum benim de sol sağdan daha sis kemikler kayboluyor. Başka çare de yok sanırım bol bol dinlendirmek lazım
Ben sorarım doktorum beni yıllardır tanıyor o da bana çok gülüyor merak etme çarşamba gidince sorarım
Sor da Çarşamba anlat merakla bekliyor olacağım kuzum
Eşim aynısı ben istemiyordum o istiyordu. Bizim ilişkimizde hep aynı normalde. Doktor yasak demese kesin devamdık haftada 1-2. Yanasmayinca triplenirdi. Şimdi bende yapamıyorum ya özlüyorum farkında burnumu sürtmeye çalışıyor
Zaten o anlar öyle olacak ki düşünmeye fırsat olamayacak diye düşünüyorum o yüzden biz bi Eylül de falan adamla kavuşuruz heralde
Eylülde kavuşuruz diye eylüle tatil ayarladık sen düşün ufacık bebek ve 5 yaşında evlatla nasıl olacaksa bakalım yaşayıp göreceğiz yeni bir macera

Yaaa bizimkinin bu ara tuvaleti çok kokuyor bana üstüne de siniyor sanki böyle aşırı rahatız ediyor kocam her gün temizliyorda nerdeyse ama neden öyle oluyor anlamıyorum. Ayyy bizim ki biraz çıkarcı mamayı aldıysa gelmez alacağını almıştır keşke öyle olsa diyordum ama neyse vazgeçtim
Evet ya aynen öyle ama işte bunlara hamilelikte bir şey oluyor gerçekten ben anladım bunu bakalım inş düzene gireriz beni hep anne gibi görür diye korkuyorum
Evet canım maalesef oluyor ama bence çocuk doğunca düzelecekler hayır ya düzelecekler ya düzelecekler başka yolu yok zaten

Zaten o anlar öyle olacak ki düşünmeye fırsat olamayacak diye düşünüyorum o yüzden biz bi Eylül de falan adamla kavuşuruz heralde
Daha dün 40 gün dogumdan sonra nın muhabbeti döndü aramızda bi ses gitti telefonda malum biz uzağız kocişimle ama dogumda 1 ay yanımda o bana bakar ben ona muhtemelen

Hahahah olur olur balayı gibi düşünün her şeye inat tüm olumsuzlukları silip atıp eğlenmenize bakın çünkü bu çocuklar artık hep hayatımızda

aaa doğru eşler arasında böyle şeyler yaşanıyordu dimi bak anımsadım şimdi :))
Unuttumm diyorsun neyin ne olduğunu neyse az kaldı be biraz daha sabır diyelim.
Kız adam istekli de yasaklıyız yoksa adam beni rahat bırakmıyordu. İki hafta şekerim ama iki haftada ben bittim arkadaşlar uzun zamandır asker arkadaşı olanlara sabırlar diliyorum valla

Bak o zaman sana bi ürün önereceğim bana duacı olacaksın
Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici 420 gr - Fiyatı, Yorumları

Biz bu ürünü kullanıyoruz yaklaşık 3 yıldır ve evimizde bir gr bile kedi kokusu yok. Ki iki tane kedimiz var tek de değil ve benim nazlı kedim kumu kokmaya başlayınca tuvaletini hemen gider başka yere yapar. Bundan alıp temiz kumuna 3 kaşık karıştırıyorsun sıfır koku kendi babamın malı gibi bahsediyorum üründen ama bi defa kullan hayatın Kurtulacak

Allah yardımcımız olsun o zaman ya da kocalarımızın da yardımcısı olabilir şimdi emin olamadım biz daha istekliyiz dimi lady peacock

Ahh ahh hayırlısı, inşallah tez vakitte
Başka açamayan var mı ?
Şu video.

Eki Görüntüle 3599003
Video kısıtlı diyordu şimdi bakarım tamamdır sağol uğraştın
Bende açtım ya kafam almadi şu adamın cirkefini değiştirdim
Ay ben yine uyuyup kalmışım Allahım bir güç kuvvet ver ütü yapamadım hala
Bu arada hurma bebişe kilo yapar mı kız bende bırakmıştım başladım 1-2 tane günde
Ye ye afiyet şifa olsun gayet sağlıklı

Peki bir soru daha lohusalik hep 40 mı oluyor genel de 40 mı yani bu gün sayısı yoksa öyle söyleniyor ama daha mı az
40 canım 40 mız çıksında 40 mız çıkacak gibi şeyler hatta kayınvalidem 40 tan önce evde kalmam gerektiğini söylüyor ama bi arastırdım bebiş icin havadar ortamlar ama sessiz sakin yerler çok iyi geliyormuş

Hahahah olur olur balayı gibi düşünün her şeye inat tüm olumsuzlukları silip atıp eğlenmenize bakın çünkü bu çocuklar artık hep hayatımızda
Aynen öyle eglenmekten başka çaremiz yok bebelerimizle yeni hayatimiza adapte olmaya çalışacağız
Bizde bilgilendir gidişat ile alakalı
Ahahaha ayıp ettin canım bilgilendiririm elbette

Yanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..

Bi kere genel konuşurken çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam
Doğumdan sonra onun geldiği ilk fırsatta ben seni baba olarak görüyorum napiyimm diye pesınden koşturt hakkındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…