- 4 Temmuz 2018
- 4.044
- 7.808
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.681
Ayyy bizimkinin kokmuyordu ne olduysa 2 aydır bir acayip kokuyor. Evet bunu görüyordum ya hemen alıp deneyeyim o zaman ben kurtulayım birde sıcaklarda geliyor hiç çekilmez gerçi oturmadığımız oda da ama oraya girip çıkınca bile rahatsız ediyor hava makinasını oraya koydum artık havalandırsın sürekli diyeBak o zaman sana bi ürün önereceğim bana duacı olacaksın
Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici 420 gr - Fiyatı, Yorumları
Biz bu ürünü kullanıyoruz yaklaşık 3 yıldır ve evimizde bir gr bile kedi kokusu yok. Ki iki tane kedimiz var tek de değilve benim nazlı kedim kumu kokmaya başlayınca tuvaletini hemen gider başka yere yapar. Bundan alıp temiz kumuna 3 kaşık karıştırıyorsun sıfır koku kendi babamın malı gibi bahsediyorum üründen ama bi defa kullan hayatın Kurtulacak
Kanama 30 günde süren var 50 günde kuzum ben de merak ettimBen kanama bitince lohusalık bitiyor diye biliyorum
Amin artık kimin yardımcısı olursa diyelimAllah yardımcımız olsun o zamanya da kocalarımızın da yardımcısı olabilir şimdi emin olamadım biz daha istekliyiz dimi @lady peacock
Al bakalımErkek erkekayaklarını ağzımdan çıkarmaya and içmiş bir erkek
Herkes göbüşünü atsa da görsek
Bilen biri aydınlatabilir mi lohusalık kanama bittiğinde bitiyor mu ???Kanama 30 günde süren var 50 günde kuzum ben de merak ettim
Şükürler olsun bir başak varmışAy ben varım benbaşak burcu olmak ne kadar iyi tartışılır tabi allahtan yükselenim terazi de biraz rahatım bi tane astrolog arkadaşım var lütfen haritandaki diğer burçları çalıştır başağa çok odaklanma diyor bana
Ayy sabah yaptım o kadar güzeldi kiiii. Ve çok c vitamini varmışşş çok faydalıymış
Maşallah maşallah hep böyle olalım inşallah
2 hafta mı oldubiz ilk üç ay yasaktı o yüzden hiç gidemedik Paris’e. Sonra iki hafta falan serbestti. Kanamam oldu yine yasaklandı 20 de serbest oldu 26 da tekrar plesenta yüzünden yasaklandı eşimle arkadaş gibiyiz artık işin kötüsü artık adam da istemiyor sanırım hiç bi istek ibaresi yok adamda lady ile aynı durumdayım bence şu an eşim beni kadın olarak değil de anne olarak mı görmeye başladı noldu ya napcaz bu konuyu
Ay bizde de tuvaletten çıkınca değil de mama yiyince geliyor dibime. Kafasını ağzıma getirip öptürüyor. O somonlu mama kokusu beni benden alıyor resmen. 1. Trimesterda gibiyim hemen midem bulanıyor kedoşumdan
Ayy yemin kız sandımErkek erkekayaklarını ağzımdan çıkarmaya and içmiş bir erkek
Herkes göbüşünü atsa da görsek
Ay maşallah maşallahAl bakalım
muhtemelen yediklerim şişirdi bugün kursağımla göbeğim birleştiAyy yemin kız sandımmaşallah küçük beyfendiye
Uzun zamandır göbüş güncellemesi yok atın atın
Yok yok biz de hava temizleme makinesi aldık ama hiç bi şey bu ürün kadar iyi değil bana güvenAyyy bizimkinin kokmuyordu ne olduysa 2 aydır bir acayip kokuyor. Evet bunu görüyordum ya hemen alıp deneyeyim o zaman ben kurtulayım birde sıcaklarda geliyor hiç çekilmez gerçi oturmadığımız oda da ama oraya girip çıkınca bile rahatsız ediyor hava makinasını oraya koydum artık havalandırsın sürekli diye
Malesef ben de taşıyorum yaŞükürler olsun bir başak varmış
Benimde yükselenim aslan
Kendi burcumun özelliklerinin hepsini taşırım fazlasıyla
Hemen sipariş veriyorumYok yok biz de hava temizleme makinesi aldık ama hiç bi şey bu ürün kadar iyi değil bana güven
Malesef ben de taşıyorum yaçok takıntılıydım 30 yaşına kadar ama artık yükselenemin özelliklerini taşımaya başladım sanırım daha rahat bi insanım
Hava makinesi ne aldınız canım link atar mısınYok yok biz de hava temizleme makinesi aldık ama hiç bi şey bu ürün kadar iyi değil bana güven
Malesef ben de taşıyorum yaçok takıntılıydım 30 yaşına kadar ama artık yükselenemin özelliklerini taşımaya başladım sanırım daha rahat bi insanım
Bu herkesin kendi kararı bence canım kimse karışamaz kayınvalideler aç diye yalvarır hepsi aynı her şeyi görecekler illaYine haziran annelerine göz attımbende şeyi merak ediyorum tecbübeliler hemen bi yorum yazın rica ediyorum
Ben kendi ablamda olsa kayınvalidem de olsa bebişimi yanlarında mememi açıp emzirmek istemiyorum ama kayınvalidem muhtemelen aman ne olacak dersiz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum
MaşallahAl bakalım
Çok teşekkür ederim canımRenkleri severim, süsü severim ve hatta kapı süsünü de kendim en renklisinden yaptımAma bu kapı süsünün asilliğine bayıldım! Harika bir seçim olmuş göze çok hoş geliyor, sağlıkla gelsin güzel bebiş
Bende belki fotoğraf çekimi yaparım diye elbise aldım hoşuma gitti normal zamanda da giyerimnasıl sizce
Buyrunnn Login • InstagramTaranta canım link lütfennn
Maşallah yaa çok tatlış bir göbek pembe gömlek de pek yakışmışHeybetimi gizli tutamıyorum
Kızımda kv evdeydi ben onun yanında rahat değildim emzirme önlüğü takıyordum hep ben nereye emzirme önlüğü oraya bazı kadınlar çok rahattı direk açıp emziriyorlardı hastanede dışarda vs ama ben pek rahat değilim ya çekiniyorum o yüzden emzirme önlüğüm hep benimle olurYine haziran annelerine göz attımbende şeyi merak ediyorum tecbübeliler hemen bi yorum yazın rica ediyorum
Ben kendi ablamda olsa kayınvalidem de olsa bebişimi yanlarında mememi açıp emzirmek istemiyorum ama kayınvalidem muhtemelen aman ne olacak dersiz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum
Valla gönlümüz dyson dan yanaydı ama bebek malzemelerinin hepsi aşırı pahalı olduğu için vazgeçtikHava makinesi ne aldınız canım link atar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?