2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ayyy bizimkinin kokmuyordu ne olduysa 2 aydır bir acayip kokuyor. Evet bunu görüyordum ya hemen alıp deneyeyim o zaman ben kurtulayım birde sıcaklarda geliyor hiç çekilmez gerçi oturmadığımız oda da ama oraya girip çıkınca bile rahatsız ediyor hava makinasını oraya koydum artık havalandırsın sürekli diye

Şükürler olsun bir başak varmış
Benimde yükselenim aslan
Kendi burcumun özelliklerinin hepsini taşırım fazlasıyla

Yok yok biz de hava temizleme makinesi aldık ama hiç bi şey bu ürün kadar iyi değil bana güven
Şükürler olsun bir başak varmış
Benimde yükselenim aslan
Kendi burcumun özelliklerinin hepsini taşırım fazlasıyla
Malesef ben de taşıyorum ya çok takıntılıydım 30 yaşına kadar ama artık yükselenemin özelliklerini taşımaya başladım sanırım daha rahat bi insanım

Yine haziran annelerine göz attım bende şeyi merak ediyorum tecbübeliler hemen bi yorum yazın rica ediyorum
Ben kendi ablamda olsa kayınvalidem de olsa bebişimi yanlarında mememi açıp emzirmek istemiyorum ama kayınvalidem muhtemelen aman ne olacak der siz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum

Hava makinesi ne aldınız canım link atar mısın

Bu herkesin kendi kararı bence canım kimse karışamaz kayınvalideler aç diye yalvarır hepsi aynı her şeyi görecekler illa

Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Kızımda kv evdeydi ben onun yanında rahat değildim emzirme önlüğü takıyordum hep ben nereye emzirme önlüğü oraya bazı kadınlar çok rahattı direk açıp emziriyorlardı hastanede dışarda vs ama ben pek rahat değilim ya çekiniyorum o yüzden emzirme önlüğüm hep benimle olur

Hava makinesi ne aldınız canım link atar mısın
Valla gönlümüz dyson dan yanaydı ama bebek malzemelerinin hepsi aşırı pahalı olduğu için vazgeçtik
Odanın metrekaresine göre alınması gerekiyormuş boyutunun. Biz kedilerimizden ötürü salonumuzu çok kullanmıyoruz geri kalan odalarımız da çok büyük değil. O yüzden bu boyut bize yeterli oldu. 2-3 aydır kullanıyoruz memnunuz

Mi Smart Air Purifier 4 - Xiaomi Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…