2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben gebeliğin başından beri 24 saat nöbet şeklinde çalışıyordum hep. Son 3 haftadır da raporluydum. Bu hafta gündüz mesai şeklinde çalışayım dedim. Gündüz çalışmak ne kadar güzel bi duyguymuş ya. Gece acilde koşa koşa çalışıyordum resmen. Şimdi herkes çayımı koyuyor sen sakın kalkma otur diyor böyle olsa 37 ye kadar çalışırmışım plesentam da yukarı çoktan çıkarmış ya

Hanımlar Herkese merhaba bayağı konuşmuşsunuz Ben uzun zamandır gelemedim kendi işlerimin yoğunluğundan dolayı.
Kendimi Bildim Bileli hep çalıştığım için evde oturmak beni çok yordu O yüzden örgü işlerine biraz daha fazla zaman ayırmak istedim satışlar yapmaya başladım tekrar Çünkü bebeğim doğduktan sonra onu kendim büyütmeyi düşünüyorum Bu yüzden de bir alıcı kitlesi oluşturmam gerekiyordu kendime buralarla çok ilgilenemedim
Nasılsınız İnşallah hepiniz iyisinizdir neler kaçırdım çok merak ediyorum bir arkadaş doğum yapacakmış galiba Mesajını yeni gördüm İnşallah her şey güzeldir başka doğum yapan falan var mı Ben bugün 34+1'im 11 Haziran'da muayenem var ilk nst ye giricem ogun de.

Randevu almak için daha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım. Ne kadar yoğun bi Dr old unutmuşum. Haziran sonuna kadar randevuları dolu diyor telefonda görüştüğüm temsilci. Dedim ki o kadar vaktim yok, ben o zamana doğurmuş olurum.

Daha önce de kendisinin hastasıydım. Bazen aradan alma durumu olabiliyordu dedim. Telefonumu aldı. Asistanına iletmek için. İns dönüş yapar. Yoksa açıkta kalıcam..

İlk bulduğun acilden girersin, nasıl son dkya kaldın ki boyle

Banyo çekmecelerini düzenlerken test buldum. Boşa gitmesin diye bir de değerlendirdim. Ayy çok özleyeceğim bu heyecanları, beta artışları, ilk kalp atışı, hamileliği, karnımdaki tekmeleri, paytak yürüyüşleri... Çok duygulandım saçma sapan

Eklentiler

• IMG_20250602_122441.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 88
Ben de geçen gruptan birinin mesajını arıyordum. İlk mesajlardan itibaren okumaya başladım. lady peacock falan gebelik testi vermiş sonucu falan beklemiş. Herkes o kadar heyecanlı ki başlarda görmeniz lazım insan bi girip okuyunca duygulanıyor

Ana kucağı hangisini aldın canım

Aaa şimdi okudum grupta ilk lady peacock Y YagmurrTanem PenceredekiKiz C cokyenianne Eldorin varmış ne güzel heyecanlardı, yosun gözlüm ilk zamanlar çok aktifti artık hiç girmiyor umarım bebeği iyidir.

İlk bulduğun acilden girersin, nasıl son dkya kaldın ki boyle
Doğumda da refakatçim olacak ahiretliğim beni devamlı azarlıyor. Kızıyordu.

İki Dr arasında gidip geldim. Özel muayenesi olan Dr a gitmeye ve doğumu onla yapmaya karar vermiştim ki dün eşim geldi. Bi daha istişare yaptık. Sonuçta daha önce doğum yaptığım hastane ve Dr da karar kıldık. Ama gec kaldık demek

Her gün konuşuyoruz. Şimdi bugün aramaya korkuyorum. Aramasam neyse o soracak ne yaptın diye
Yaaaa Her zorluğunda bile bi güzellik vardı. Cok şükür bu günlere geldik
Hey gidiiii! Sorsan bir ay önce diye anlatırım. Ne ara o kadar zaman geçti. Neler yaşadık. Korktuk, heyecanlandık. Ne aşamalardan geçtik. Şimdi buradayız

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Kızlar az evvel kontrolden geldim. 33+2 olduk bugün ama karın çevresi tam 36+2 yani 3 hafta önde dedi doktorum şekerden etkilenmiş gibi duruyo dedi. Dahiliye için randevu baktım tam 15 gün sonraya bulabildim.16 mayıstaki kilom ile de aynıyım bu arada ama stres panik evham hepsi hat safhada

Zaten şeker ölçüyordun. Dahiliye takibindeydin. Açlıklar yüksekti. Tokluklar çok çıkmıyordu. Yapacak bi şey varsa şimdi belki ilaç verirler. Bu şekilde olacağını onlar da kestiremedi bence. Yoksa daha önce verirlerdi. Sen anne olarak sorumluluğunu yerine getirdin hani.

Bende çok yavaş yürüyorum uzun soluklu yürüyemiyorum sık sık dinlenme isteği geliyor. Mecbur olmasan hiç dışarı çıkmam o derece sonra diyorum yürüyüş olsun harekette lazım. Yürümek hadi bi nebze yokuş ve merdiven çıkmak... Aman Allahım yok böyle bi bacak ağrısı sızısı. Sanki 10 kg yük kaldırıyorum her adım atışta. Her fırsatta uzanıp yatasım geliyor yatıncada midem yanıyor hele yeni yemek yediysem nefed alamıyorum sanki ciğerlerim sıkışıyo. Ayyy bir dokun bin ah işit gibi oldu yorgunum dostlar birde. İş yapsamda yorgunum yapmasamda. Doğum bi gelse artık diyorum sonra 36 bi geçsinde o zamana kadar gelmesin diyorum.

Yaaa evet yosun gözlümü bende göremiyorum hiç. Grubumuzun ilk üyeleri

Gözler nemli..

Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Yaaa ben de kendi ilk mesajımı bulamadım ben hamile kalana kadar siz sayfalarca konuşmuşsunuz çoktan ama resmen sizin mesajlarınızı okumak bile o kadar duygulandırdı ki

Kızlar ben artık rahat yürüyemiyorım az bir şey işim olsa çıksam Dışarıya alttan çok baskı hissediyorum ağrı oluyor yürümem zorlanıyor
Ben de aynıyım. Kızımda iken 39-40. Haftalarda çarşıya iniyordum. Geziyordum. Şimdi evin içinde yürürken bile ağır çekimde hareket ediyorum.

Kızımı okuldan almaya bazen ben gidiyorum. 10 dk lık yol için evden yarım saat önce çıkıyorum.

Ama bir hafta önce olan sezaryen yerine bası epey azaldı. Hatta yok gibi.

Merhaba canım benim.. Teşekkürler çoğumuz iyiyiz sen nasılsın? Bebekleri beklemenin heyecani içindeyiz. Sen bayadir yoktun gerçekten bende seni merak ediyordum.. ama instada görüyordum paylaşımlarını yoğun olduğunu da görüyordum. Sen yokken iki arkadaşımız doğum yaptı geçenlerde. İkizlerimiz birmucizeistiyorum ve ilk bebeğimiz L lavienroselove var. Bugün de bir arkadasimiz doğum yapacaktı T Ttn arkadaşımız. Böyle haberleri bekliyoruz işte bizler de. Doğumlar başladı heyecanlıyız. Ne zaman sıra bize gelecek diye bekliyoruz. Umarım senin kontrollerin de güzel geçmiştir bu zamana kadar. Sen de bebeğin de iyisinizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…