- 22 Mayıs 2023
- 2.522
- 7.149
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.081
Bu benayy böyle doğum haberlerini okuyunca beni bir korku saldı çantamda hazır değil nasıl hazırlayacağıma dair bir fikrim de yok örneğimde
İki paket de sigara versinler, evlilikte patlama olur.Biz izin uzasın diye dua ederken aile yılı kapsamında verdikleri şeye bakın aklımı deliricem
İlk bulduğun acilden girersin, nasıl son dkya kaldın ki boyleRandevu almak için daha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım. Ne kadar yoğun bi Dr old unutmuşum. Haziran sonuna kadar randevuları dolu diyor telefonda görüştüğüm temsilci.Dedim ki o kadar vaktim yok, ben o zamana doğurmuş olurum.
Daha önce de kendisinin hastasıydım. Bazen aradan alma durumu olabiliyordu dedim. Telefonumu aldı. Asistanına iletmek için. İns dönüş yapar. Yoksa açıkta kalıcam..
Ben de geçen gruptan birinin mesajını arıyordum. İlk mesajlardan itibaren okumaya başladım.Banyo çekmecelerini düzenlerken test buldum. Boşa gitmesin diye bir de değerlendirdim. Ayy çok özleyeceğim bu heyecanları, beta artışları, ilk kalp atışı, hamileliği, karnımdaki tekmeleri, paytak yürüyüşleri...Çok duygulandım saçma sapan
Ana kucağı hangisini aldın canımBence elzem değil aldığımız çoğu şeyde zorunlu değil biz zamanında nasıl büyümüşüz :) ama hayatı kolaylaştırmıştı. İlk 3 ay kullandım bebişimde hızlı büyüdü sonra sığamadı kaydı üstünden sonra kaldırdık. Bizden sonra 4 bebiş daha kullandı aynı yatağı
Sağlıkla kullanın <3
Ben biraz annelere bırakmıştım annelerde kafası yamuk olmasın diye döndüre döndüre yatırıyordu :)
Benim bebeğim çok gazlıydı sırt üstü yatamıyordu sancıdan yüz üstü ayakları karnına çekik şekilde yatırıyorduk kafası bir sağa bir sola , kusma durumu olmasına karşıda reflü yatağının üst kısmı delikliydi satan kişi boğulma tehlikesini düşürüyor demişti.
Zaten 7/24 başındasında olası dikkatsizliğe karşı güvenli gelmişti bana.
Çoğu gece gögsüme müslinle bağlayarak uyuttum anca o şekilde rahatlıyordu minnoşum.
İnş gazsız, huzurlu sağlıklı bebişlerimiz olur.
Aaa şimdi okudum grupta ilkBen de geçen gruptan birinin mesajını arıyordum. İlk mesajlardan itibaren okumaya başladım.lady peacock falan gebelik testi vermiş sonucu falan beklemiş. Herkes o kadar heyecanlı ki başlarda görmeniz lazım insan bi girip okuyunca duygulanıyor
Doğumda da refakatçim olacak ahiretliğim beni devamlı azarlıyor. Kızıyordu.İlk bulduğun acilden girersin, nasıl son dkya kaldın ki boyle
YaaaaBanyo çekmecelerini düzenlerken test buldum. Boşa gitmesin diye bir de değerlendirdim. Ayy çok özleyeceğim bu heyecanları, beta artışları, ilk kalp atışı, hamileliği, karnımdaki tekmeleri, paytak yürüyüşleri...Çok duygulandım saçma sapan
Hey gidiiii! Sorsan bir ay önce diye anlatırım. Ne ara o kadar zaman geçti. Neler yaşadık. Korktuk, heyecanlandık. Ne aşamalardan geçtik. Şimdi buradayızBen de geçen gruptan birinin mesajını arıyordum. İlk mesajlardan itibaren okumaya başladım.lady peacock falan gebelik testi vermiş sonucu falan beklemiş. Herkes o kadar heyecanlı ki başlarda görmeniz lazım insan bi girip okuyunca duygulanıyor
Gözler nemli..Benim de şimdi çıkmış kan sonucu. 163 diyor.
2-3 gün sonra gidip tekrar mı kan vermeli ?
Zaten şeker ölçüyordun. Dahiliye takibindeydin. Açlıklar yüksekti. Tokluklar çok çıkmıyordu. Yapacak bi şey varsa şimdi belki ilaç verirler. Bu şekilde olacağını onlar da kestiremedi bence. Yoksa daha önce verirlerdi. Sen anne olarak sorumluluğunu yerine getirdin hani.Kızlar az evvel kontrolden geldim. 33+2 olduk bugün ama karın çevresi tam 36+2 yani 3 hafta önde dedi doktorum şekerden etkilenmiş gibi duruyo dedi. Dahiliye için randevu baktım tam 15 gün sonraya bulabildim.16 mayıstaki kilom ile de aynıyım bu arada ama stres panik evham hepsi hat safhada
Yaaa evet yosun gözlümü bende göremiyorum hiç. Grubumuzun ilk üyeleriAaa şimdi okudum grupta ilklady peacock Y YagmurrTanem PenceredekiKiz C cokyenianne Eldorin varmış ne güzel heyecanlardı, yosun gözlüm ilk zamanlar çok aktifti artık hiç girmiyor umarım bebeği iyidir.
Doğumda da refakatçim olacak ahiretliğim beni devamlı azarlıyor. Kızıyordu.
İki Dr arasında gidip geldim. Özel muayenesi olan Dr a gitmeye ve doğumu onla yapmaya karar vermiştim ki dün eşim geldi. Bi daha istişare yaptık. Sonuçta daha önce doğum yaptığım hastane ve Dr da karar kıldık. Ama gec kaldık demek
Her gün konuşuyoruz. Şimdi bugün aramaya korkuyorum. Aramasam neyse o soracak ne yaptın diye
YaaaaHer zorluğunda bile bi güzellik vardı. Cok şükür bu günlere geldik
Hey gidiiii! Sorsan bir ay önce diye anlatırım. Ne ara o kadar zaman geçti. Neler yaşadık. Korktuk, heyecanlandık. Ne aşamalardan geçtik. Şimdi buradayız
Yaaa ben de kendi ilk mesajımı bulamadım ben hamile kalana kadar siz sayfalarca konuşmuşsunuz çoktanGözler nemli..
Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Ben de aynıyım. Kızımda iken 39-40. Haftalarda çarşıya iniyordum. Geziyordum. Şimdi evin içinde yürürken bile ağır çekimde hareket ediyorum.Kızlar ben artık rahat yürüyemiyorım az bir şey işim olsa çıksam Dışarıya alttan çok baskı hissediyorum ağrı oluyor yürümem zorlanıyor
Merhaba canım benim.. Teşekkürler çoğumuz iyiyiz sen nasılsın? Bebekleri beklemenin heyecani içindeyiz. Sen bayadir yoktun gerçekten bende seni merak ediyordum.. ama instada görüyordum paylaşımlarını yoğun olduğunu da görüyordum. Sen yokken iki arkadaşımız doğum yaptı geçenlerde. İkizlerimizHanımlar Herkese merhaba bayağı konuşmuşsunuz Ben uzun zamandır gelemedim kendi işlerimin yoğunluğundan dolayı.
Kendimi Bildim Bileli hep çalıştığım için evde oturmak beni çok yordu O yüzden örgü işlerine biraz daha fazla zaman ayırmak istedim satışlar yapmaya başladım tekrar Çünkü bebeğim doğduktan sonra onu kendim büyütmeyi düşünüyorum Bu yüzden de bir alıcı kitlesi oluşturmam gerekiyordu kendime buralarla çok ilgilenemedim
Nasılsınız İnşallah hepiniz iyisinizdir neler kaçırdım çok merak ediyorum bir arkadaş doğum yapacakmış galiba Mesajını yeni gördüm İnşallah her şey güzeldir başka doğum yapan falan var mı Ben bugün 34+1'im 11 Haziran'da muayenem var ilk nst ye giricem ogun de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?