2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizim şirkette sendika var hamileler 8-5 çalışabiliyor, gece vardiyasına gelinmesi, mesai yapması yasak, sağlıkta nöbetten muaf olmaması kötü

Ana kucağı hangisini aldın canım
Benim kuzenimin ikizleri var geçen yıl temmuzda doğdular saolsun o kıyafetlerini veriyor, anakucağı ile işide bitmiş onuda verecek
Almanyada yaşıyor aralıkta annem gitmişti 0-3 leri verdi, ramazan bayramında o geldi 3-6 ları getirdi :), temmuz ortasında gelecekler kullandığı babyjbörn anakucağını getirecek , o getirmese burdan almazdım çok pahalı.
Arkadaşımda mamma almıştı babybjörne muadil olarak oldukça memnun kalmıştı, mamma almayı düşünürdüm.

Değiliz aslında. İstersen gündüz mesaiye geçirebiliriz demişlerdi ama dinlenmek mümkün değildi. Bu hafta ben nasıl olsa gideceğim diye yerime ekstra birini aldılar. Ben fazlalığım o yüzden böyle

Ben de çok iyiyim çok şükür muayenelerim gayet güzel geçti şimdiye kadar bir sorun yaşamadım İnşallah bundan sonra da ben de siz de yaşamazsınız kolayca atlatırız bu son ayımızı da o ben bir kişi sanıyordum bayağı doğuran olmuş Çok sevindim böyle duyunca daha çok heyecanlanıyorum ben de artık son ayımızdayız
Evet Instagram'a yoğunluk verdim Bu ara İnşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz Biz de

Grupta kendi ilk mesajımı ararken sizlerinkini buldum kızlar yaaa nereden nereye resmennnn

Kısa mesafeler artık bizim için cokkk uzun Vallahi dışarda bir an doğuracağım sandım o kadar baskı hissettim yürüyemedim durdum tekrar yürüdüm sürekli dura dura yürüdüm
Bir daha dışarıya çıkamam sanırım

Kontrolden geliyorum kızlar yine benim moraller yerle bir bebisin suyu atmamış suyu iyi değil dedi yine alt sinirdaymjs 1 haftada geriden geliyormuş 44 cm 2200 gr. 37ye kadar tutmamız lazım dedi nstde sancı vs çıkmadı 3 gün sonra tekrar çağırdı çok gerildim hareketlerini iyi kontrol et dedi

Grupta kendi ilk mesajımı ararken sizlerinkini buldum kızlar yaaa nereden nereye resmennnn
İlk zamanlar grupta yoktum ama arkadaşların yazılarını görünce kendi yaşadığım stresi , heyecanı hatırladım ahh ahh hepsi geçiyor
Ne günlerden ne günlere geldik çok şükür

Seni çok iyi anlıyorum.
O bası hissi anlık geliyorsa sorun yok.

Ama sürekli varsa ve hatta siddeti artıyorsa doğum kanalına girme belirtisi olabilir.

Kızlar az evvel kontrolden geldim. 33+2 olduk bugün ama karın çevresi tam 36+2 yani 3 hafta önde dedi doktorum şekerden etkilenmiş gibi duruyo dedi. Dahiliye için randevu baktım tam 15 gün sonraya bulabildim.16 mayıstaki kilom ile de aynıyım bu arada ama stres panik evham hepsi hat safhada evet leydim takip yapıyodum ve kilo da hiç almayınca rahatlamıştım yolunda herşey diye ama bugün öyle dedi iki hafta var daha dahiliye de o zamana kadar nasıl olur bilmiyorum. Hani şuan insülin başlanacaksa iki hafta var daha

Çok şükür canım benim çok şükür. İnşallah güzelce atlatıp sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza.
Bol bol su içmeye çalış canım mümkünse şişeyi hiç ayırma yanından. Havuç suyu falan diyordu arkadaşlar başka ne iyi geliyor bilmiyorum denedin mi? Beslenmen nasıl onu da bilmiyorum 1 hafta ilerilik gerilik pek mühim değil diye biliyorum ama. Neyse en azından yakın kontrole çağırmış. Sen bu süreçte bol su iç kilo aldıracak şeyleri ye. Bebeğin hareketlerini takip et dualarım seninle inşallah düzelecek kuzum

Canlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Bana Bilkent şehir hastanesinde çalışamaz raporunu geçen pazartesi 31+6 da verdiler. Şaşırdım ertesi gün gidip normalde alacaktım ön muayne olayım diye girmiştim pazartesi. Rapor kağıdının üstündeki bilgide de 33 haftalık yazıyordu. Biz 32 haftadayız derken aslında 33 haftayız demekki bir hafta önden hesaplamamız lazım. Hiç demedim çalışamaz raporu alabilir miyim bugün diye doktor kendisi söyledi çalışır mı çalışmaz rapor mu istersin diye. Aa dedim yarın gelecektim rapor için. Ne gerek var yarın gelme sana şimdi yazacak dedi raporu yazdı imzaladı götürüp okuluma teslim ettim.

Kısacası maden bugün hastanedesin bugün de alabilirsin raporunu.

Canım ben buna yazdım cevap zannediyorum kusura bakma şimdi farkettim yazmadığımı. En azından yakınmış randevun benimki taa 16sında gunler geçmek bilmiyor sanki. İnşallah o gün güzel haberlerle gelirsin

Randevu başka bi hastaneden baksan.. 15 gün uzun süre. MHRS den devamlı girip sorgula. Özellikle akşam üstü aldığı randevuyu bırakan çok oluyor. Olmadı özele git. Yoksa bu stres seni yediklerinden daha çok etkileyecek

Yaaaa Ladyciğimmmmm evet buuuu ağustos grubu henüz yok diye buraya yazmıştım. Allah’ın hikmeti temmuzda doğuracakmışım canım ailem
Bu mesajları favoriye alıp kağıda aktarmak gerek. Yıllar sonra çocuklarımızın okuyacağı ayrıntılar.. güzel hatıralar..

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) evet havuc suyu ve deveci armudunu denedim ama ne biliyim bisey farketmedi sanırım

Sağolasın canım, bende görmüyorum inan bazen o kadar çok bildirim oluyor ki sayfalar da birikiyor, gözden kacirdiklarim oluyor

Seni çok iyi anlıyorum.
O bası hissi anlık geliyorsa sorun yok.

Ama sürekli varsa ve hatta siddeti artıyorsa doğum kanalına girme belirtisi olabilir.
Bir kaç gündür böyle ladyicim
Perşembe günü kontrolüm var bayramdan önce son kez gideyim dedim bir aydır kontrol yoktu bende bakalım neler söyleyecek heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…