- 2 Mayıs 2017
- 1.327
- 3.040
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.101
Bizim şirkette sendika var hamileler 8-5 çalışabiliyor, gece vardiyasına gelinmesi, mesai yapması yasak, sağlıkta nöbetten muaf olmaması kötüBen gebeliğin başından beri 24 saat nöbet şeklinde çalışıyordum hep. Son 3 haftadır da raporluydum. Bu hafta gündüz mesai şeklinde çalışayım dedim. Gündüz çalışmak ne kadar güzel bi duyguymuş ya. Gece acilde koşa koşa çalışıyordum resmen. Şimdi herkes çayımı koyuyor sen sakın kalkma otur diyorböyle olsa 37 ye kadar çalışırmışım plesentam da yukarı çoktan çıkarmış ya
Benim kuzenimin ikizleri var geçen yıl temmuzda doğdular saolsun o kıyafetlerini veriyor, anakucağı ile işide bitmiş onuda verecekAna kucağı hangisini aldın canım
Değiliz aslında. İstersen gündüz mesaiye geçirebiliriz demişlerdi ama dinlenmek mümkün değildi. Bu hafta ben nasıl olsa gideceğim diye yerime ekstra birini aldılar. Ben fazlalığımBizim şirkette sendika var hamileler 8-5 çalışabiliyor, gece vardiyasına gelinmesi, mesai yapması yasak, sağlıkta nöbetten muaf olmaması kötü
Benim kuzenimin ikizleri var geçen yıl temmuzda doğdular saolsun o kıyafetlerini veriyor, anakucağı ile işide bitmiş onuda verecek
Almanyada yaşıyor aralıkta annem gitmişti 0-3 leri verdi, ramazan bayramında o geldi 3-6 ları getirdi :), temmuz ortasında gelecekler kullandığı babyjbörn anakucağını getirecek , o getirmese burdan almazdım çok pahalı.
Arkadaşımda mamma almıştı babybjörne muadil olarak oldukça memnun kalmıştı, mamma almayı düşünürdüm.
Ben de çok iyiyim çok şükür muayenelerim gayet güzel geçti şimdiye kadar bir sorun yaşamadım İnşallah bundan sonra da ben de siz de yaşamazsınız kolayca atlatırız bu son ayımızı daMerhaba canım benim.. Teşekkürler çoğumuz iyiyiz sen nasılsın? Bebekleri beklemenin heyecani içindeyiz. Sen bayadir yoktun gerçekten bende seni merak ediyordum.. ama instada görüyordum paylaşımlarını yoğun olduğunu da görüyordum. Sen yokken iki arkadaşımız doğum yaptı geçenlerde. İkizlerimiz @birmucizeistiyorum ve ilk bebeğimiz @lavienroselove var. Bugün de bir arkadasimiz doğum yapacaktı T Ttn arkadaşımız. Böyle haberleri bekliyoruz işte bizler de. Doğumlar başladı heyecanlıyız. Ne zaman sıra bize gelecek diye bekliyoruz. Umarım senin kontrollerin de güzel geçmiştir bu zamana kadar. Sen de bebeğin de iyisinizdir umarım
Merhaba kizlar, araniza yeni katildim.Aslinda okuyucu olarak uzun zamandir buradaydim. Evliligimin 6. Senesindeyim uzun bir sure vajinismus problemi yasadim. 29 ekimdede reglimin 3 gun gecikmesiyle hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gorduk ama dusuk tehlikem var rahimde sekil bozuklugu oldugu icin. Sevinmek, korku, uzuntu, endise hepsini birlikte yasiyorum.İnsallah sorunsuz gececekburda hep erken gebelik belirtilerine bakardim ve inanin belirtilerin hicbirini yasamadim regl olacakmisim gibiydi butun belirtiler. O yuzden o belirtilere cok takilip kendimizi dinlememek lazimmis
Merhaba hanımlar 4+5 le aranıza bende katıldım. 3+3 te kaset testte çift silik çizgi görerek öğrendim 5.hafta doktora gidecektim ama bi kaç gün sonrası lekelenmeler görünce doktora gittim progestan başladı yumurtalıkta kist gibi bir şey gördüğünü gebeliğede bağlı olabileceğini dış gebeliğede bağlı olabileceğini söyledi zaman bize gösterecek dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Dün gittim ve keseyi gördük doktor hayırlı olsun dedi. Karmaşık duygular içindeyim. Hepimiz sağlıkla kolay
Bu olabilir mi ?Yaaa ben de kendi ilk mesajımı bulamadım ben hamile kalana kadar siz sayfalarca konuşmuşsunuz çoktanama resmen sizin mesajlarınızı okumak bile o kadar duygulandırdı ki
Kısa mesafeler artık bizim için cokkk uzunBen de aynıyım. Kızımda iken 39-40. Haftalarda çarşıya iniyordum. Geziyordum. Şimdi evin içinde yürürken bile ağır çekimde hareket ediyorum.
Kızımı okuldan almaya bazen ben gidiyorum. 10 dk lık yol için evden yarım saat önce çıkıyorum.
Ama bir hafta önce olan sezaryen yerine bası epey azaldı. Hatta yok gibi.
İlk zamanlar grupta yoktum ama arkadaşların yazılarını görünce kendi yaşadığım stresi , heyecanı hatırladım ahh ahh hepsi geçiyorGrupta kendi ilk mesajımı ararken sizlerinkini buldum kızlar yaaa nereden nereye resmennnn
Seni çok iyi anlıyorum.Kısa mesafeler artık bizim için cokkk uzunVallahi dışarda bir an doğuracağım sandım o kadar baskı hissettim yürüyemedim durdum tekrar yürüdüm sürekli dura dura yürüdüm
Bir daha dışarıya çıkamam sanırım
Yaaaa LadyciğimmmmmBu olabilir mi ?
Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
evet leydim takip yapıyodum ve kilo da hiç almayınca rahatlamıştım yolunda herşey diye ama bugün öyle dedi iki hafta var daha dahiliye de o zamana kadar nasıl olur bilmiyorum. Hani şuan insülin başlanacaksa iki hafta var dahaZaten şeker ölçüyordun. Dahiliye takibindeydin. Açlıklar yüksekti. Tokluklar çok çıkmıyordu. Yapacak bi şey varsa şimdi belki ilaç verirler. Bu şekilde olacağını onlar da kestiremedi bence. Yoksa daha önce verirlerdi. Sen anne olarak sorumluluğunu yerine getirdin hani.
Çok şükür canım benim çok şükür. İnşallah güzelce atlatıp sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza.Ben de çok iyiyim çok şükür muayenelerim gayet güzel geçti şimdiye kadar bir sorun yaşamadım İnşallah bundan sonra da ben de siz de yaşamazsınız kolayca atlatırız bu son ayımızı dao ben bir kişi sanıyordum bayağı doğuran olmuş Çok sevindim böyle duyunca daha çok heyecanlanıyorum ben de artık son ayımızdayız
Evet Instagram'a yoğunluk verdim Bu araİnşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz Biz de
Bol bol su içmeye çalış canım mümkünse şişeyi hiç ayırma yanından. Havuç suyu falan diyordu arkadaşlar başka ne iyi geliyor bilmiyorum denedin mi? Beslenmen nasıl onu da bilmiyorum 1 hafta ilerilik gerilik pek mühim değil diye biliyorum ama. Neyse en azından yakın kontrole çağırmış. Sen bu süreçte bol su iç kilo aldıracak şeyleri ye. Bebeğin hareketlerini takip et dualarım seninle inşallah düzelecek kuzumKontrolden geliyorum kızlar yine benim moraller yerle birbebisin suyu atmamış suyu iyi değil dedi yine alt sinirdaymjs 1 haftada geriden geliyormuş 44 cm 2200 gr. 37ye kadar tutmamız lazım dedi nstde sancı vs çıkmadı 3 gün sonra tekrar çağırdı çok gerildim hareketlerini iyi kontrol et dedi
Bana Bilkent şehir hastanesinde çalışamaz raporunu geçen pazartesi 31+6 da verdiler. Şaşırdım ertesi gün gidip normalde alacaktım ön muayne olayım diye girmiştim pazartesi. Rapor kağıdının üstündeki bilgide de 33 haftalık yazıyordu. Biz 32 haftadayız derken aslında 33 haftayız demekki bir hafta önden hesaplamamız lazım. Hiç demedim çalışamaz raporu alabilir miyim bugün diye doktor kendisi söyledi çalışır mı çalışmaz rapor mu istersin diye. Aa dedim yarın gelecektim rapor için. Ne gerek var yarın gelme sana şimdi yazacak dedi raporu yazdı imzaladı götürüp okuluma teslim ettim.Canlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Canım ben buna yazdım cevap zannediyorum kusura bakma şimdi farkettim yazmadığımı. En azından yakınmış randevun benimki taa 16sında gunler geçmek bilmiyor sanki. İnşallah o gün güzel haberlerle gelirsinArefe günü randevum yalancı sancı ama yine de birazcık arttı iki gündür bı vurup geçiyor
Aynen oğlum sever karnımı öpüyor kardesim diye bı tedirgin oluyorum acıyacak diye kasiliyorum
Yarın 33olacaksin o zaman canım, içinde bulunduğun hafta yazıyor e nabizda 31+6 32 demek zaten, yarın 33olacak
Görünüyor tabii ki her gece gününü bildiğim.halde açıp bakıyorum
Randevu başka bi hastaneden baksan..Kızlar az evvel kontrolden geldim. 33+2 olduk bugün ama karın çevresi tam 36+2 yani 3 hafta önde dedi doktorum şekerden etkilenmiş gibi duruyo dedi. Dahiliye için randevu baktım tam 15 gün sonraya bulabildim.16 mayıstaki kilom ile de aynıyım bu arada ama stres panik evham hepsi hat safhada
evet leydim takip yapıyodum ve kilo da hiç almayınca rahatlamıştım yolunda herşey diye ama bugün öyle dedi iki hafta var daha dahiliye de o zamana kadar nasıl olur bilmiyorum. Hani şuan insülin başlanacaksa iki hafta var daha
Bu mesajları favoriye alıp kağıda aktarmak gerek. Yıllar sonra çocuklarımızın okuyacağı ayrıntılar.. güzel hatıralar..Yaaaa Ladyciğimmmmmevet buuuu ağustos grubu henüz yok diye buraya yazmıştım. Allah’ın hikmeti temmuzda doğuracakmışım canım ailem
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) evet havuc suyu ve deveci armudunu denedim ama ne biliyim bisey farketmedi sanırımÇok şükür canım benim çok şükür. İnşallah güzelce atlatıp sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza.
Bol bol su içmeye çalış canım mümkünse şişeyi hiç ayırma yanından. Havuç suyu falan diyordu arkadaşlar başka ne iyi geliyor bilmiyorum denedin mi? Beslenmen nasıl onu da bilmiyorum 1 hafta ilerilik gerilik pek mühim değil diye biliyorum ama. Neyse en azından yakın kontrole çağırmış. Sen bu süreçte bol su iç kilo aldıracak şeyleri ye. Bebeğin hareketlerini takip et dualarım seninle inşallah düzelecek kuzum
Sağolasın canım, bende görmüyorum inan bazen o kadar çok bildirim oluyor ki sayfalar da birikiyor, gözden kacirdiklarim oluyorCanım ben buna yazdım cevap zannediyorum kusura bakma şimdi farkettim yazmadığımı. En azından yakınmış randevun benimki taa 16sında gunler geçmek bilmiyor sanki. İnşallah o gün güzel haberlerle gelirsin
Bir kaç gündür böyle ladyicimSeni çok iyi anlıyorum.
O bası hissi anlık geliyorsa sorun yok.
Ama sürekli varsa ve hatta siddeti artıyorsa doğum kanalına girme belirtisi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?