2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben bu bardağı kulağıma damlatıyorum tavsiyem su şişesi ile denemen elinde su olunca yavaş yavaş anlamadan içiyorsun
Kız var şu şişesi de evde ama ne rahatlıksa oraya koyup içmiyorum allahım ne kötü alışkanlık yapmışım kendime
Şimdi oraya dolduracağım gidip gelip içeyim bari

Aynısını yaşıyorum kuzum. Göbek deliği çevresi hem çok hassas ve acıyor hem de rengi mor

Kız var şu şişesi de evde ama ne rahatlıksa oraya koyup içmiyorum allahım ne kötü alışkanlık yapmışım kendime
Şimdi oraya dolduracağım gidip gelip içeyim bari
Şişenin avantajı ne kadar içtiğini biliyorsun. Bardak gibi devamlı doldurma derdi de yok, pratik.

Benim göbek deliğine ek tüm karnımda o hassaslık var chat gpt normal kasılıyor karnın dedi
Yarın görüş günü doktorada soracağım

1 saat sonrasını
Geçen gün kavun süt helvası yedim şekerime baktım 1,5 saat sonra 106 geldi bugünde yemek üzerine baklava yedim 1 saat sonra 116 geldi bence suyumun fazla olması şeker sebebiyle değil çünkü sürekli şeker takibi yapan biriyim yüksek görmedim

Bence de.. Ben bi dilim börek yiyorum da şeker 160lara cıkıyor. Ki benim suyumda hiçbir zaman fazlalık görülmedi. Ne gebelik şekeri teşhisinden önce ne sonra. Senin suyundaki fazlalık genetik olarak öyle demek.

Size bi şey diyeyim mi ?
Ben bugün bi dilim kek yedim.

Aslında doğru diyosun leydim eğer durumum insülin istiyosa iki hafta nasıl beklerim yarın akşama kadar mhrs de bakayım yoksa direk özele gidicem artık

Grupta kendi ilk mesajımı ararken sizlerinkini buldum kızlar yaaa nereden nereye resmennnn
Ayyy gozyasim pit nerden nereyeeee ? :)
Yok kese gorduk yok kese bos mu dolu mu :) yok kalp atisi duyulcak mi aman allahim simdi aramiza katilmalarina gunler kaldi minikolarin

Bu arada dogum yapcagim hastane sadece bir firmayla anlasmis organizasyon icin. Baska firma getiremiyormusuz. O firmada tabii meydani bos buldugu icin fahis bir fiyat istedi bana gore kabul etmedim. Kendimiz susleyebilirmisiz odayi. Bende cok abartili bisey istemiyordum zaten soyle bir ayakli pano yaptirdim matbaaya. Yaninada iki uc balon koyariz olur biter dedim
Nasil olmuus

Eklentiler

• 64b130b7-5af1-4bd8-91d6-da871eab7d1b.webp
    26 KB · Görüntüleme: 87

Ayıcıklı olup da kötü olan bir süs görmedim ben çok güzelll . Ay Pamir çok güzel bir isiim

Çok tatlışşş
İsmiyle yaşasın küçük adam

Kapı süsü, çiçek, çikolata, şeker vs olmayacak bende. Ama bugun aklıma geldi. Bi ferah kolonya alayım da çantama atayım dedim. Kimseyi beklemiyorum da hastane odasına, ama yine gelen olursa hem karşılama hem hijyen vazifesi görür

Olsun arada abartmadan biraz bir şeyler yemekten bir şey olmaz artık düşünme afiyet şifa olsun

Kızlar nişan nasıl bir şey? Nişan geldiğini nasıl anlıyoruz? Bir şeyden şüphelendim de emin de değilim
Kahve lekeli bı parca sümüksü sarılı akıntı şeklinde olabilir, sarı akıntı şeklinde olabilir yine sümük.gibi, senin ki nasıl birşey

Kahve lekeli bı parca sümüksü sarılı akıntı şeklinde olabilir, sarı akıntı şeklinde olabilir yine sümük.gibi, senin ki nasıl birşey
Dediğine benziyor akıntının içinde çok hafif toplu iğne başı kadar leke gördüm kahvemsi. Benim akıntım hep sarımtrak normal akıntım ondan emin olamadım. Sancım yok

Dediğine benziyor akıntının içinde çok hafif toplu iğne başı kadar leke gördüm kahvemsi. Benim akıntım hep sarımtrak normal akıntım ondan emin olamadım. Sancım yok
Olsun çok takılma nişan gelse de şak diye bebiş gelmez, gelecegim diye annesine haber veriyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…