2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bu mesajları favoriye alıp kağıda aktarmak gerek. Yıllar sonra çocuklarımızın okuyacağı ayrıntılar.. güzel hatıralar..
Aynenn öyleee. Ben aslında gebeliğin başında ay ay böyle neler yaşamışım ara ara bi deftere not almak istemiştim. Sonra güzel bi defter alayım dedim defter bulamadım ve yapmadım neyse güzel bi defter bulayım da buradaki şeyleri geçireyim ona ilerde bebişime hatıra olur belki 2. Çocuk düşünürsek nerde ne yaşamışım ben de bilirim hem

Canım teşekkür ederim bugün yetişemedim resmen. Yarın gideceğim inşallah

Muhtemelen aynı ağrıyı hissediyoruz bende sol taraf ağırlıklı ama genel olarak eğilince kuyruk sokumuma ve yürürken sol kasığıma vuruyor. Yani doktor normal diyor sadece magnezyumu günde 2ye çıkar demişti. Biraz etkisi oldu aksatmadığımda. Size de öyle diyebilir bir sorun bence.

Bir kaç günün mesajlarını ben de yeni okumaya çalıştım ayy güncel doğuran varmış. Roman gibi bir yer okudukça heyecanlanıyorum
Yaa keşke ben de başından beri buraya günlük gibi yazsaymışım eski mesajları okuyunca duygulanıyorum. Beta değerleri , regl gecikmeleri , o ilk sevinçler... Umarım site hep açık kalır da dönüp dönüp okuruz

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) evet havuc suyu ve deveci armudunu denedim ama ne biliyim bisey farketmedi sanırım
Rica ederim canım. Sen denemeye devam et kuzum bol suyu ihmal etmeden. İnşallah düzelecektir. Bak doktor da sıkı takip altına almış bir sıkıntı olmayacak inşallah üzülüp stres olma sen düzelsin diye elinden geleni yapmaya devam et kuzum

Kızlar muayeneden önce nst cekındım ilk 10 dk yine yüksek seyretti kalp atışları 160 180 arasında ama kızımda çok hareketliydi son 10 dk ise normale indi çok şükür durumu doktora anlattım taşikardiden yatırdılar sehır hastanesinde fln diye ultrason ölçümleri iyi rahim ağzı kapalı suyu iyi dedi sen suyu az içiyorsun mutlaka 3 lt su içiceksin dedi şimdi 1 lt içsen yine nst ceksek düşer dedi korkulacak bısey yok dedi neyse hamdolsun öyle gecti 37 de tekrar cagırdı

Geçmiş olsun bacım.

Su detayı doğru kızlar. Nst kapısında yarım litreyi kafaya gidip öyle içeri giriyorum artık. evde her odada bi şişem var. Kalkınca su, oturunca su.

Amin inşallah Aylardır aşırı masraf yaptım ve eksikler bir türlü bitmiyor reflü yatağını duruma göre alayım bari teşekkürler

Kızlar bu arada benim dünden beri göbek deliğimde ağrı var sanki çekiliyormuş gibi. Biraz dikkatli bakınca göbek deliği etrafında morluk gördüm. Koyu mor bir halka, karartı şeklinde. Doktora yazdım her zamanki gibi bakmadan bir şey diyemem dedi. Yani acile git bir baktır dese gideceğim. Arada kaldım gitsem mi acaba bilemedim. Var mı göbek deliğinde böyle bir durum yaşayan?

Ay o bende de var. Dokununca acıyor misal. Çok hassas. Gergin. Durduk yerden ağrımıyor. Ama elim değsin, karnımı ovalarken falan.. giysinin lastiği dokunsun çok acıyor. Rengi de mor gibi. Bence normal. Hastaneye gidecek bi durum old sanmıyorum. Endişe etme.

Senin kalp atışların mı bebeğin mi 160 180 çıkan. Ben de bugün nst ye girdim. İlkinde sancın var dedi yatış yapacaz dedi sonra dinlen tekrar çektirt dedi. 2. Sinide sancı çıkmadı ama bebeğin kalbi çok hızlı çarpıyor dedi çarşamba sabah erkenden gel dedi. Bakalım inşallah çarşamba sorun çıkmaz.

Geçmiş olsun bacım.

Su detayı doğru kızlar. Nst kapısında yarım litreyi kafaya gidip öyle içeri giriyorum artık. evde her odada bi şişem var. Kalkınca su, oturunca su.
Şu mesajları okuduktan sonra koşa koşa mutfağa giden ben
İçemiyorum ya vallahi ne olacak şu halim bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_5151.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 33

Benim de son birkaç gündür ara ara göbek deliğime sancı giriyor bugün kontrolüm vardı kordonu yüzünün önünde yumak olmuş. Belki çekiyordur diye düşünmek istiyorum :)

Benim durduk yere ağrıyor mesela otururken oluyor genelde. Dün de ağrı şiddetlenince endişelendim ama belki morluk daha önceden bile olabilir dikkatimi çekmemiştir. Bugün o şekilde bir ağrı yok ara ara oluyor sadece. Benimki de başından beri aşırı hassas karnımı kapatan hiçbir şey giyemiyorum hamile taytı almıştım mesela kaldı öyle. Daha muayene olalı bir hafta oldu. Zaten hep bir hafta geçince paranoyalar başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…