- 10 Aralık 2017
- 2.132
- 8.264
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.161
Doğum başlamaz di mi ?Olsun çok takılma nişan gelse de şak diye bebiş gelmez, gelecegim diye annesine haber veriyordur
Su gelmesi gibi bi şey değil o. Nisan gelince doğum başlamaz. Sadece işaret.Doğum başlamaz di mi ?
Yok canım korkma su gelir ya da sancı gelir arkası dogumdur ama bu sadece nişan hiç belli olmaz vakti, belirtiler yaşadık ya gebelik boyunca bu da doğum belirtisi ama hemen arkası doğum değil, stres yapma sadece belirtiDoğum başlamaz di mi ?
Bebeğin canım 160 180 arası , hafif taşikardik diyorlar ama sonrasında düzeldi şükür su önemliymiş sancıda da sanırım azaltıyorSenin kalp atışların mı bebeğin mi 160 180 çıkan. Ben de bugün nst ye girdim. İlkinde sancın var dedi yatış yapacaz dedi sonra dinlen tekrar çektirt dedi. 2. Sinide sancı çıkmadı ama bebeğin kalbi çok hızlı çarpıyor dedi çarşamba sabah erkenden gel dedi. Bakalım inşallah çarşamba sorun çıkmaz.
Çok sağol kuzum rahatladımYok canım korkma su gelir ya da sancı gelir arkası dogumdur ama bu sadece nişan hiç belli olmaz vakti, belirtiler yaşadık ya gebelik boyunca bu da doğum belirtisi ama hemen arkası doğum değil, stres yapma sadece belirti
Ya çok güzelAyyy gozyasim pitnerden nereyeeee ? :)
Yok kese gorduk yok kese bos mu dolu mu :) yok kalp atisi duyulcak mi aman allahimsimdi aramiza katilmalarina gunler kaldi minikolarin
Bu arada dogum yapcagim hastane sadece bir firmayla anlasmis organizasyon icin. Baska firma getiremiyormusuz. O firmada tabii meydani bos buldugu icin fahis bir fiyat istedi bana gore kabul etmedim. Kendimiz susleyebilirmisiz odayi. Bende cok abartili bisey istemiyordum zaten soyle bir ayakli pano yaptirdim matbaaya. Yaninada iki uc balon koyariz olur biter dedim
Nasil olmuus
Ya mesela oğlumda benim nişanım krem sümüksü yapıda bir seydi renkli değildi doğuma hastaneye gidince ordaki ebeden öğrendim nişan olduğunu yoksa anlamamıstım kız kardesımınkı de pembe kahve sümüksü bır seydi değişiyor sanırımKızlar nişan nasıl bir şey? Nişan geldiğini nasıl anlıyoruz? Bir şeyden şüphelendim de emin de değilim
Bende var aynısı bende de oldu. Doktorum normal dedi kaslar geriliyor vs ondan dolayı olur dedi.Kızlar bu arada benim dünden beri göbek deliğimde ağrı var sanki çekiliyormuş gibi. Biraz dikkatli bakınca göbek deliği etrafında morluk gördüm. Koyu mor bir halka, karartı şeklinde. Doktora yazdım her zamanki gibi bakmadan bir şey diyemem dedi. Yani acile git bir baktır dese gideceğim. Arada kaldım gitsem mi acaba bilemedim. Var mı göbek deliğinde böyle bir durum yaşayan?
Tesekkur ederiizAyıcıklı olup da kötü olan bir süs görmedim ben çok güzelll . Ay Pamir çok güzel bir isiim
Tesekkur ederiz Lady teyzeziiÇok tatlışşş
İsmiyle yaşasın küçük adam
Kapı süsü, çiçek, çikolata, şeker vs olmayacak bende. Ama bugun aklıma geldi. Bi ferah kolonya alayım da çantama atayım dedim.Kimseyi beklemiyorum da hastane odasına, ama yine gelen olursa hem karşılama hem hijyen vazifesi görür
Valla ben birkac dijitalciden fiyat aldim 1200/1500 arasi fiyat verdiler. Sonra arkadasimin esi matbaacilar sitesinde o bir arkadasina rica etti ucte bir fiyatina yaptirdik.Normalde tek is almiyolarmis yani rica uzerine oldu benimkiYa çok güzelben de ayaklı pano düşünüyordum da yüksek fiyat verdiler ne kadara yaptırdın acaba yanına da balon harika olur ilerde doğumgününde de kullanılır
Benimde sol tarafta ağırlıklı bugüne kadar magnezyum kullanmıyorum yarın arayıp soracağım magnezyum alıp alamayacağını teşekkür ederimMuhtemelen aynı ağrıyı hissediyoruz bende sol taraf ağırlıklı ama genel olarak eğilince kuyruk sokumuma ve yürürken sol kasığıma vuruyor. Yani doktor normal diyor sadece magnezyumu günde 2ye çıkar demişti. Biraz etkisi oldu aksatmadığımda. Size de öyle diyebilir bir sorun bence.
Benim durduk yere ağrıyor mesela otururken oluyor genelde. Dün de ağrı şiddetlenince endişelendim ama belki morluk daha önceden bile olabilir dikkatimi çekmemiştir. Bugün o şekilde bir ağrı yok ara ara oluyor sadece. Benimki de başından beri aşırı hassas karnımı kapatan hiçbir şey giyemiyorum hamile taytı almıştım mesela kaldı öyle. Daha muayene olalı bir hafta oldu. Zaten hep bir hafta geçince paranoyalar başlıyor
Zaten bı tetikleyici olmadan kalkasi gelmiyor insanınÇok sağol kuzum rahatladımbu panikle dolap içlerini falan elden geçirdim iş yaptım
Canım ben yaşadım ilkinde. Kanlı gibi pembe kahve akıntı sümüksü daha yoğun şekilde geldi. Hemen doktoruma yazmıştım aradı hastaneye çağırdı pazar günü olduğu için ebeler bakıp bilgi verdi doktora. Tırnak ucu kadar açılma olmuş dediler çok küçük. İki gün sonra doğum oldu. Böyle dedim diye panik olma gelip de uzun süre doğum yapmayan da var. Randevun ne zaman? Bir görünsen iyi olur için rahatlardı.Kızlar nişan nasıl bir şey? Nişan geldiğini nasıl anlıyoruz? Bir şeyden şüphelendim de emin de değilim
Katılıyorum. Nisandan önce kasılma falan hissetmiyordum sonra sancılandım iki gün sonra da doğdu. Doktora görünüp tedbirli olmakta fayda var kuzumBenim nisandan sonra hemen dogumum basladi kizlar ya saatler sonra hemen derken kasilmayla devam etti bence tetikte olmanizda fayda var taranta
Evet bende doktoruma nisanim geldi diye yazmistim evde bekledim ama böyle 5-6 saat sonra söyledim oda hastaneye cagirdi dediki tikac gibi düşün nişanı o orda olmadigi icin enfeksiyon riskin var dogumun kisa sure icinde baslamasi lazim zaten ilkinde de 3.5 cmydi ikinci cocugumda 7.5 cmydi nisandan sonraki acilmam .@Taranta sicak bir duş almayla baslayabilirsin canim yavas yavas bebek gelecek demek buKatılıyorum. Nisandan önce kasılma falan hissetmiyordum sonra sancılandım iki gün sonra da doğdu. Doktora görünüp tedbirli olmakta fayda var kuzumTaranta . Ama panik olmadan. Sakin sakin.
Miktarı beyaz akıntı gibimi fark etmem icin soruyorum canımKahve lekeli bı parca sümüksü sarılı akıntı şeklinde olabilir, sarı akıntı şeklinde olabilir yine sümük.gibi, senin ki nasıl birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?