2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebeğin canım 160 180 arası , hafif taşikardik diyorlar ama sonrasında düzeldi şükür su önemliymiş sancıda da sanırım azaltıyor lady peacock ta su içiyor nst öncesi

Çok sağol kuzum rahatladım bu panikle dolap içlerini falan elden geçirdim iş yaptım

Ya çok güzel ben de ayaklı pano düşünüyordum da yüksek fiyat verdiler ne kadara yaptırdın acaba yanına da balon harika olur ilerde doğumgününde de kullanılır

Kızlar nişan nasıl bir şey? Nişan geldiğini nasıl anlıyoruz? Bir şeyden şüphelendim de emin de değilim
Ya mesela oğlumda benim nişanım krem sümüksü yapıda bir seydi renkli değildi doğuma hastaneye gidince ordaki ebeden öğrendim nişan olduğunu yoksa anlamamıstım kız kardesımınkı de pembe kahve sümüksü bır seydi değişiyor sanırım

Bende var aynısı bende de oldu. Doktorum normal dedi kaslar geriliyor vs ondan dolayı olur dedi.

Ayıcıklı olup da kötü olan bir süs görmedim ben çok güzelll . Ay Pamir çok güzel bir isiim
Tesekkur ederiiz
Tesekkur ederiz Lady teyzezii
Ya çok güzel ben de ayaklı pano düşünüyordum da yüksek fiyat verdiler ne kadara yaptırdın acaba yanına da balon harika olur ilerde doğumgününde de kullanılır
Valla ben birkac dijitalciden fiyat aldim 1200/1500 arasi fiyat verdiler. Sonra arkadasimin esi matbaacilar sitesinde o bir arkadasina rica etti ucte bir fiyatina yaptirdik.Normalde tek is almiyolarmis yani rica uzerine oldu benimki
Ama ozalitcilere sorabilirsiniz modeli bulup. Kesinlikle dijitalciler kazikliyor cunku

Benimde sol tarafta ağırlıklı bugüne kadar magnezyum kullanmıyorum yarın arayıp soracağım magnezyum alıp alamayacağını teşekkür ederim

benim de karnım ağrıyor, sanki kas ağrısı gibi ara ara. son bir aydır olduğu icin çok önemsemiyorum, normaldir diyorum.. böyle böyle sona koşarız inşallah :)

Çok sağol kuzum rahatladım bu panikle dolap içlerini falan elden geçirdim iş yaptım
Zaten bı tetikleyici olmadan kalkasi gelmiyor insanın bende iki gündür daha fazla kasilmam var baskı var diye bugün bı dip köşe eve girdim, yarın bebeğin carsaflarini alezini yıkayıp utuleyecegim, onları bırakmıştım son dk.da olur hallederim diyordum da yok içim rahat etmedi halledeyim ben

Kızlar merhabalar ben hala kosturuyorum iş güç bitmiyor malum taşınma işleri araya girdi buralarada fazla giremiyorum hala eksiklerimiz var evde çantamı bile hazirlamadim henüz bebisin beşiğini kurduk vs ama kıyafetlerini bile yikamadim doğum belirtisi kasılma vs hiç bişey de yok şükür yada kendimi dinleyemiyorum kosturmacadan tek hissettiğim bebisin sürekli kaburgama yaptığı sıkışma oturmak eziyet gibi eğer ayakta yada hareket halinde değilsem sürekli kaburgamda bı acı bı ağrı sanki kemiğime bişey sıkıştı hissi taşınma olaylarından kontrol e de gidemedim bayramdan sonra ya kaldı artık sizler nasılsınız bı kaç kişi doğum yapmış rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

Kızlar nişan nasıl bir şey? Nişan geldiğini nasıl anlıyoruz? Bir şeyden şüphelendim de emin de değilim
Canım ben yaşadım ilkinde. Kanlı gibi pembe kahve akıntı sümüksü daha yoğun şekilde geldi. Hemen doktoruma yazmıştım aradı hastaneye çağırdı pazar günü olduğu için ebeler bakıp bilgi verdi doktora. Tırnak ucu kadar açılma olmuş dediler çok küçük. İki gün sonra doğum oldu. Böyle dedim diye panik olma gelip de uzun süre doğum yapmayan da var. Randevun ne zaman? Bir görünsen iyi olur için rahatlardı.

Benim nisandan sonra hemen dogumum basladi kizlar ya saatler sonra hemen derken kasilmayla devam etti bence tetikte olmanizda fayda var taranta
Katılıyorum. Nisandan önce kasılma falan hissetmiyordum sonra sancılandım iki gün sonra da doğdu. Doktora görünüp tedbirli olmakta fayda var kuzum Taranta . Ama panik olmadan. Sakin sakin.

Katılıyorum. Nisandan önce kasılma falan hissetmiyordum sonra sancılandım iki gün sonra da doğdu. Doktora görünüp tedbirli olmakta fayda var kuzum Taranta . Ama panik olmadan. Sakin sakin.
Evet bende doktoruma nisanim geldi diye yazmistim evde bekledim ama böyle 5-6 saat sonra söyledim oda hastaneye cagirdi dediki tikac gibi düşün nişanı o orda olmadigi icin enfeksiyon riskin var dogumun kisa sure icinde baslamasi lazim zaten ilkinde de 3.5 cmydi ikinci cocugumda 7.5 cmydi nisandan sonraki acilmam .@Taranta sicak bir duş almayla baslayabilirsin canim yavas yavas bebek gelecek demek bu

Kızlar size her şeyi soruyorum cidden sağ olun bir şey daha soracağım benim rahim ağzı uzunluğum 24 haftalıkken 47 mm di bu cumartesi 30 hafta oldum 38 mm ölçtü doktor 34 haftalık olan arkadaşım 47 mm rahim ağzı bende mi sorun var dedim ama benim haftama göre normalmiş böyle olması daha mı iyi sizde normal doğum için bilenleriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…