- 27 Ekim 2023
- 7.725
- 21.302
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.181
Değişir canım da şeffaf sümüksü içinde kahve pembe lekeli olabilir, asıl ozelligi hayvanlarda olan sinirli kısım olur ya vıcıkli yapis yapis öyle birşey, C cokyenianne kremsi olduğunu da söylemişMiktarı beyaz akıntı gibimi fark etmem icin soruyorum canım
Umarım fark ederimDeğişir canım da şeffaf sümüksü içinde kahve pembe lekeli olabilir, asıl ozelligi hayvanlarda olan sinirli kısım olur ya vıcıkli yapisikli öyle birşey
Bosverrr çok takılma, sancı, su, kasılma birini anlarsın, olmadı doktor söyler vaktiniUmarım fark ederim
Benim 34. Haftada karından 35 mm ölçüldü . Gayet iyi dedi Dr.Kızlar size her şeyi soruyorum cidden sağ olun bir şey daha soracağım benim rahim ağzı uzunluğum 24 haftalıkken 47 mm di bu cumartesi 30 hafta oldum 38 mm ölçtü doktor 34 haftalık olan arkadaşım 47 mm rahim ağzı bende mi sorun var dedim ama benim haftama göre normalmiş böyle olması daha mı iyi sizde normal doğum için bilenleriniz var mı
Ben eleleninkini aldım elektrikli o kötü müdürBizim şirkette sendika var hamileler 8-5 çalışabiliyor, gece vardiyasına gelinmesi, mesai yapması yasak, sağlıkta nöbetten muaf olmaması kötü
Benim kuzenimin ikizleri var geçen yıl temmuzda doğdular saolsun o kıyafetlerini veriyor, anakucağı ile işide bitmiş onuda verecek
Almanyada yaşıyor aralıkta annem gitmişti 0-3 leri verdi, ramazan bayramında o geldi 3-6 ları getirdi :), temmuz ortasında gelecekler kullandığı babyjbörn anakucağını getirecek , o getirmese burdan almazdım çok pahalı.
Arkadaşımda mamma almıştı babybjörne muadil olarak oldukça memnun kalmıştı, mamma almayı düşünürdüm.
Yaklaştığını haber veriyor diye biliyorum bendeKızlar nişan nasıl bir şey? Nişan geldiğini nasıl anlıyoruz? Bir şeyden şüphelendim de emin de değilim
Aynısını yaşıyorum kuzum. Göbek deliği çevresi hem çok hassas ve acıyor hem de rengi mor
Benim göbek deliğine ek tüm karnımda o hassaslık var chat gpt normal kasılıyor karnın dedi
Yarın görüş günü doktorada soracağım
Bende var aynısı bende de oldu. Doktorum normal dedi kaslar geriliyor vs ondan dolayı olur dedi.
Teşekkürler herkese sanırım hemen hemen hepimizin yaşadığı bir şeymiş. Belki cildi hassas olanlar daha çok hissediyordur o gerilimi. Amin inşallah hepimiz bir gün bu yazdığımız kaygı ataklarına gülerizbenim de karnım ağrıyor, sanki kas ağrısı gibi ara ara. son bir aydır olduğu icin çok önemsemiyorum, normaldir diyorum.. böyle böyle sona koşarız inşallah :)
Bende de 34 te o kadar kısalır demek ki normal doğum için sanırım gerekli kısalmasıBenim 34. Haftada karından 35 mm ölçüldü . Gayet iyi dedi Dr.
Yavaş yavaş uzunluğun düşmesi normal. Bebek agırlasıyor. Ve yercekimiyle asagı bası yapıyor.
Bu bende bir süredir var korkacak bir şey değil bir de göbek deliğim yavaştan dışarı çıkıyor sanırım.Kızlar bu arada benim dünden beri göbek deliğimde ağrı var sanki çekiliyormuş gibi. Biraz dikkatli bakınca göbek deliği etrafında morluk gördüm. Koyu mor bir halka, karartı şeklinde. Doktora yazdım her zamanki gibi bakmadan bir şey diyemem dedi. Yani acile git bir baktır dese gideceğim. Arada kaldım gitsem mi acaba bilemedim. Var mı göbek deliğinde böyle bir durum yaşayan?
Dip köşe bitmiyor ya bugün yap haftaya yine ev leş gibi geliyorZaten bı tetikleyici olmadan kalkasi gelmiyor insanınbende iki gündür daha fazla kasilmam var baskı var diye bugün bı dip köşe eve girdim, yarın bebeğin carsaflarini alezini yıkayıp utuleyecegim, onları bırakmıştım son dk.da olur hallederim diyordum da yok içim rahat etmedi halledeyim ben
Canım randevum bayramdan sonra, Cuma nstde sancı vs yoktu rahim uzunluğu 38'di belki silerken bir yerim tahriş mi oldu hiç doğuracak gibi hissetmiyorumCanım ben yaşadım ilkinde. Kanlı gibi pembe kahve akıntı sümüksü daha yoğun şekilde geldi. Hemen doktoruma yazmıştım aradı hastaneye çağırdı pazar günü olduğu için ebeler bakıp bilgi verdi doktora. Tırnak ucu kadar açılma olmuş dediler çok küçük. İki gün sonra doğum oldu. Böyle dedim diye panik olma gelip de uzun süre doğum yapmayan da var. Randevun ne zaman? Bir görünsen iyi olur için rahatlardı.
Neyse ben işlerimi bitirip sakince bekleyeyim yine de. Of daha vakti var ya kilosu da küçük inşallah acele etmiyordurYaklaştığını haber veriyor diye biliyorum bende
Benim 32. hafta 30'du 34. hafta 38'di bunları stres yapmayın sınır 25Kızlar size her şeyi soruyorum cidden sağ olun bir şey daha soracağım benim rahim ağzı uzunluğum 24 haftalıkken 47 mm di bu cumartesi 30 hafta oldum 38 mm ölçtü doktor 34 haftalık olan arkadaşım 47 mm rahim ağzı bende mi sorun var dedim ama benim haftama göre normalmiş böyle olması daha mı iyi sizde normal doğum için bilenleriniz var mı
Aaa baya değişken demek ki normal doğum için dedim kısalması iyi bir şey zamanı gelince tabi kafayı normal doğum ile bozmuş gibi durabilirim ama en önemlisi sağlıklı olması sezeryan da olması lazımsa o da okeyBenim 32. hafta 30'du 34. hafta 38'di bunları stres yapmayın sınır 25
Yaklaşık 20. Haftalardan beri bende de var göbek deliğim ağrıyo mu acıyo mu çözemedim dönem dönem cok nüksedip dönem dönem duruyo bence rahim büyümesinden kaynaklı 8 haftadır bi problem yaşatmadı bana.Kızlar bu arada benim dünden beri göbek deliğimde ağrı var sanki çekiliyormuş gibi. Biraz dikkatli bakınca göbek deliği etrafında morluk gördüm. Koyu mor bir halka, karartı şeklinde. Doktora yazdım her zamanki gibi bakmadan bir şey diyemem dedi. Yani acile git bir baktır dese gideceğim. Arada kaldım gitsem mi acaba bilemedim. Var mı göbek deliğinde böyle bir durum yaşayan?
Ayyyy benim de bu gebeliğimde pıhtı sorunu var olmasın diye sulandırıcya başlamıştık. Doğumdan sonra da devam edecekmişim kalp damar görür herhalde beni de bir kere daha doğumdan sonra.Kızlar ya başka bir platformda bi kız vardı. 35. Haftasında doğum yapmış bebek de iyiymiş ama bi gün sonra annede Beyne pıhtı atmış vefat etmiş anne. Okuyunca aşırı etkilendim. Allah mekanını cennet eylesindoktorum her gebe doğum öncesi mutlaka bi defa kardiyolojiye görünmeli sen de mutlaka görün demişti. Ben pek önemsememiştim. Yarın görünmeyi planlıyorum sizi de uyarmak istedim
Peki miktar olarak nasıl ne kadar oluyor pekiYa mesela oğlumda benim nişanım krem sümüksü yapıda bir seydi renkli değildi doğuma hastaneye gidince ordaki ebeden öğrendim nişan olduğunu yoksa anlamamıstım kız kardesımınkı de pembe kahve sümüksü bır seydi değişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?