2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Miktarı beyaz akıntı gibimi fark etmem icin soruyorum canım
Değişir canım da şeffaf sümüksü içinde kahve pembe lekeli olabilir, asıl ozelligi hayvanlarda olan sinirli kısım olur ya vıcıkli yapis yapis öyle birşey, C cokyenianne kremsi olduğunu da söylemiş

Benim 34. Haftada karından 35 mm ölçüldü . Gayet iyi dedi Dr.

Yavaş yavaş uzunluğun düşmesi normal. Bebek agırlasıyor. Ve yercekimiyle asagı bası yapıyor.

Ben eleleninkini aldım elektrikli o kötü müdür

Aynısını yaşıyorum kuzum. Göbek deliği çevresi hem çok hassas ve acıyor hem de rengi mor
Benim göbek deliğine ek tüm karnımda o hassaslık var chat gpt normal kasılıyor karnın dedi
Yarın görüş günü doktorada soracağım
Bende var aynısı bende de oldu. Doktorum normal dedi kaslar geriliyor vs ondan dolayı olur dedi.
benim de karnım ağrıyor, sanki kas ağrısı gibi ara ara. son bir aydır olduğu icin çok önemsemiyorum, normaldir diyorum.. böyle böyle sona koşarız inşallah :)
Teşekkürler herkese sanırım hemen hemen hepimizin yaşadığı bir şeymiş. Belki cildi hassas olanlar daha çok hissediyordur o gerilimi. Amin inşallah hepimiz bir gün bu yazdığımız kaygı ataklarına güleriz

Bugün sezeryan olan arkadaşımızdan haber yok değil mi okudum mesajları ama göremedim.
Benimki de karnımı delip çıkacak herhalde tövbe tövbe
Tombik sığmıyor
T Ttn doguruyorum.dedi kaçtı son durum geçmedi sanırım ya ben kaçırmadım dimii??

Benim 34. Haftada karından 35 mm ölçüldü . Gayet iyi dedi Dr.

Yavaş yavaş uzunluğun düşmesi normal. Bebek agırlasıyor. Ve yercekimiyle asagı bası yapıyor.
Bende de 34 te o kadar kısalır demek ki normal doğum için sanırım gerekli kısalması

Bu bende bir süredir var korkacak bir şey değil bir de göbek deliğim yavaştan dışarı çıkıyor sanırım.
Dip köşe bitmiyor ya bugün yap haftaya yine ev leş gibi geliyor ben de birkaç şeyi yıkamadım yarın onları elden geçireceğim bitecek sonra (doğurmazsam tabii )
Canım randevum bayramdan sonra, Cuma nstde sancı vs yoktu rahim uzunluğu 38'di belki silerken bir yerim tahriş mi oldu hiç doğuracak gibi hissetmiyorum
Yaklaştığını haber veriyor diye biliyorum bende
Neyse ben işlerimi bitirip sakince bekleyeyim yine de. Of daha vakti var ya kilosu da küçük inşallah acele etmiyordur

Benim 32. hafta 30'du 34. hafta 38'di bunları stres yapmayın sınır 25

Kızlar ya başka bir platformda bi kız vardı. 35. Haftasında doğum yapmış bebek de iyiymiş ama bi gün sonra annede Beyne pıhtı atmış vefat etmiş anne. Okuyunca aşırı etkilendim. Allah mekanını cennet eylesin doktorum her gebe doğum öncesi mutlaka bi defa kardiyolojiye görünmeli sen de mutlaka görün demişti. Ben pek önemsememiştim. Yarın görünmeyi planlıyorum sizi de uyarmak istedim

Benim 32. hafta 30'du 34. hafta 38'di bunları stres yapmayın sınır 25
Aaa baya değişken demek ki normal doğum için dedim kısalması iyi bir şey zamanı gelince tabi kafayı normal doğum ile bozmuş gibi durabilirim ama en önemlisi sağlıklı olması sezeryan da olması lazımsa o da okey

Yaklaşık 20. Haftalardan beri bende de var göbek deliğim ağrıyo mu acıyo mu çözemedim dönem dönem cok nüksedip dönem dönem duruyo bence rahim büyümesinden kaynaklı 8 haftadır bi problem yaşatmadı bana.

Ayyyy benim de bu gebeliğimde pıhtı sorunu var olmasın diye sulandırıcya başlamıştık. Doğumdan sonra da devam edecekmişim kalp damar görür herhalde beni de bir kere daha doğumdan sonra.
Ana kuzusu anasız kaldı ha vay içim sızladı gece gece sezaryen de kan alıyorlar öncesinde normal doğumda da alınıyor mu acaba pıhtı rahatsızlığı var mıydı acaba ihmal mi edildi kafa da binbir soru işareti bak şimdi

Peki miktar olarak nasıl ne kadar oluyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…