- 21 Ekim 2024
- 2.000
- 4.870
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.401
2 gündür don don derken ben sipariş verdim ama kalıbı dar depent kullanırsam sıkar mı diye bir düşündüm sanırım benimde donum yokAhahahahaha ya çok tatlısınız gerçekten ya moralimi düzeltiyorsunuz
Haftalardır bas aşağı duruyor. Ama bir ara öyle yoğun hissediyordum ki kanala girdi yada sezaryen yerindeki deri mi inceldi diye korktum. Ama ikisi de değilmiş.Nedense o yüksek kiloları görecekmiş gibi hissetmiyorum. 1.çocuğum 4 kg ikincisi 3800 gr doğdu 3.de 3-3.5 arası olurmuş gibi hissediyorum. Pozisyondan ötürü erken gelmeye çalışmazsa oda. Yinede yeme içmeye gıda takviyesine dikkat edicem. Senin bebiş pozisyonmu değiştirdi acaba rahatlama gelmiş ya.
Onun üstüne kulot giymezsin ya. Öyle kat kat.2 gündür don don derken ben sipariş verdim ama kalıbı dar depent kullanırsam sıkar mı diye bir düşündüm sanırım benimde donum yok
İnan benzer hisleri ben de yaşıyorum. Ben onun gözüne batıyorum, o da benimkine. Hususi bulaşmıyorum. Kendi rahatım için. Yoksa paralasam hak ediyor yani.Selam kızlar nasılsınız?
Ben bayadır ne giriyorum ne okuyabiliyorum iki gündür vakit oldukça girip okudum anca 20 sayfa okumuşum daha 40 sayfa daha var
Okuduğum konularda genital bölge temizliği vardı Ben 1 aydır ağdaya gidiyorum mecburen önceden kendim yapardım şimdi yapamıyorum jileti de nedense sevmiyorum zaten çocuktan dolayı 10dk duşa girip çıkıyorum bi de jilet işine girersem vay halime
Benim karnım aslında baya büyüdü bence ama sadece bir futbol topunu karnıma koymuşum gibi göründüğü için sanırım tırnak kesmek çorap giymek yere eğilmek felan her şeyi sorunsuz yapıyorum.
Sizleri okudukça hem size dua ediyorum hem kendime Allah yardım etsin diye bana da diye ama bazen de benim niye tırnağımı kocam kesmiyor diye bi özeniyorum vallaKocamın hamileliğime tek katkısı arada bi akşam yaptığı bel masajı o kadar ya
Adam beni hamile değil de normal biri giib sayıyor geçen bana ama sen 6-7 saat uyudun sana yeter dedi ya sanane ben belki artık daha çok uyumak istiyorum
İlk gebeliğimde üstüme titreyen dolaba uzanma bagajı kapatmaya uzanma aman yorulma diye üstüme titreyen adam gitti böyle öküz bi adam geldi yani son zamanlarda o kadar sinir oluyorum ki
Çocuğu taşı büyüt doğur bütün yükü biz çekiyoruz
Daha bana diyor e sen 6-7 saat uyudun dinlenmedin mi gel de sinir olma
Ben bu bardağı kulağıma damlatıyorumtavsiyem su şişesi ile denemen elinde su olunca yavaş yavaş anlamadan içiyorsun
Kızlar şişeyi doldurdum bugün iki şişe içtim ayy zor da olsa bitirdim içim su dolu olduŞişenin avantajı ne kadar içtiğini biliyorsun. Bardak gibi devamlı doldurma derdi de yok, pratik.
Geçmiş olsun canım
Bizi bizden ziyade kimse düşünmez. Anlayamaz. Kendimizi dinleyelim. Artık vücudun gönderdiği sinyalleri dikkate almamız lazım.
Ah bacım başınız saolsun
Bizim 2 kere kuşumuz öldü. Günlerce ağladım. Ki ben hayvanlara dokunamıyorum. Kızımın kuşları idi. Ama herkesten çok beni etkiledi kaybı. Evin bi Ferdi. Nasıl üzülmeyeyim. Can, bi can
Tatil konusunda aklınızda şüphe varsa sorun. Bence herkes söylemez de. Yani aylarca takibimi yapsaydı, bana son dk bunu söyleseydi çok bozulurdum. Yarı yolda bırakmak gibi.Allah kimseye yaşatmasın.
Ahahahhadeli yaaaa
Sonra sabahlar olmasın gece 3te bekleriz seni burayaKızlar şişeyi doldurdum bugün iki şişe içtim ayy zor da olsa bitirdim içim su dolu oldu
Gece yatmadan önce de içsem çok iyi olacak
Biraz fazla içmekle geç kalmış olabilirim
Sonra sabahlar olmasın gece 3te bekleriz seni buraya
Hem doğururum hem gezerim diyorsun
Kız bacım senin mesajini görmeden yazmıştım don alıp kargoluycam diye ahahahahadi el ele verelim rdrsn kardeşimize don alalım yoksa donsuz doğuracak şaka maka hazırlan artık kuzum bak ben hazırım içim rahat
Kız bak yollarda doğurma sakıngeçen eşime diyorum yollarda dogurcam senin yüzünden. Bir de hızlı gidiyor ben yetişemiyorum
Kız yat uzan. Şakaya vuruyoruz ama bu kadar sikayetlendiysen ciddi olabilir.Doğurmadan geldim amaa yarabbim, nasıl bı kasılma gerginlik anlatamam, tam vajina göbek arası bir yerde patlayacak gibiyim
Uzanicam şimdi soyunup dokundum, her gezme sonunda olduğu gibi daha gitmem gezmeye diyorum şimdiKız yat uzan. Şakaya vuruyoruz ama bu kadar sikayetlendiysen ciddi olabilir.Su iç bi de.
Ben karnım öyle kasılınca Kur’an okuyorum. Bildiğim surelerden, okurken ovuyorum saat yönünde. Belki psikolojik ama rahatlıyor.
Akıntı denecek kadar ince kıvamlı değildi. Yoğun kıvamlıydıSarı akıntı bende de oldu ama çok azdı bende endişelenmedimöyle mi oldu sizde
Benim eşim de normal zamanlarda tüm ev işlerine yardım eden bana karşı hassas ben bağırsam kızsam gıkı çıkmaz bu son ayda artık iyice zıvanadan çıktı. Yardımı çat çat dokunuyo ama şekerden bende ekstra sinir hali oluyo adamın hiç umrunda değil. Diyorum atayım camdan aşağı giriş katta oturuyoruz 1,80 adamıSelam kızlar nasılsınız?
Ben bayadır ne giriyorum ne okuyabiliyorum iki gündür vakit oldukça girip okudum anca 20 sayfa okumuşum daha 40 sayfa daha var
Okuduğum konularda genital bölge temizliği vardı Ben 1 aydır ağdaya gidiyorum mecburen önceden kendim yapardım şimdi yapamıyorum jileti de nedense sevmiyorum zaten çocuktan dolayı 10dk duşa girip çıkıyorum bi de jilet işine girersem vay halime
Benim karnım aslında baya büyüdü bence ama sadece bir futbol topunu karnıma koymuşum gibi göründüğü için sanırım tırnak kesmek çorap giymek yere eğilmek felan her şeyi sorunsuz yapıyorum.
Sizleri okudukça hem size dua ediyorum hem kendime Allah yardım etsin diye bana da diye ama bazen de benim niye tırnağımı kocam kesmiyor diye bi özeniyorum vallaKocamın hamileliğime tek katkısı arada bi akşam yaptığı bel masajı o kadar ya
Adam beni hamile değil de normal biri giib sayıyor geçen bana ama sen 6-7 saat uyudun sana yeter dedi ya sanane ben belki artık daha çok uyumak istiyorum
İlk gebeliğimde üstüme titreyen dolaba uzanma bagajı kapatmaya uzanma aman yorulma diye üstüme titreyen adam gitti böyle öküz bi adam geldi yani son zamanlarda o kadar sinir oluyorum ki
Çocuğu taşı büyüt doğur bütün yükü biz çekiyoruz
Daha bana diyor e sen 6-7 saat uyudun dinlenmedin mi gel de sinir olma
Sen bizi görmek istersin de biz sana dön getirmez miyiz aşkolsun bebeğimHaahaaayt belki sizi görmek istiyorumdur
Aman iyi ol kuzum benimAhahahahaha ya çok tatlısınız gerçekten ya moralimi düzeltiyorsunuz
Canımsınız canımAman aman dur biz artık anayız anael birliğiyle donsuz bırakmıycaz seni
Sende iyi ki varsın canımın içiSen bizi görmek istersin de biz sana dön getirmez miyiz aşkolsun bebeğim
Aman iyi ol kuzum benimsende bizim moralimizi düzeltip güldürüyorsun iyi ki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?