2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Haftalardır bas aşağı duruyor. Ama bir ara öyle yoğun hissediyordum ki kanala girdi yada sezaryen yerindeki deri mi inceldi diye korktum. Ama ikisi de değilmiş.

İki randevumda da bunu sorduğumda anlık baktı Dr. Kafasını sezaryen yerine dayıyor o yüzden öyle hissediyorsun dedi. Simdi belki birkaç cm sağa sola kaydıysa ondan rahatlama gelmiştir. En son 5 gün önce Dr a gittim. Yine bas aşağı idi.

Selam kızlar nasılsınız?
Ben bayadır ne giriyorum ne okuyabiliyorum iki gündür vakit oldukça girip okudum anca 20 sayfa okumuşum daha 40 sayfa daha var
Okuduğum konularda genital bölge temizliği vardı Ben 1 aydır ağdaya gidiyorum mecburen önceden kendim yapardım şimdi yapamıyorum jileti de nedense sevmiyorum zaten çocuktan dolayı 10dk duşa girip çıkıyorum bi de jilet işine girersem vay halime
Benim karnım aslında baya büyüdü bence ama sadece bir futbol topunu karnıma koymuşum gibi göründüğü için sanırım tırnak kesmek çorap giymek yere eğilmek felan her şeyi sorunsuz yapıyorum.
Sizleri okudukça hem size dua ediyorum hem kendime Allah yardım etsin diye bana da diye ama bazen de benim niye tırnağımı kocam kesmiyor diye bi özeniyorum valla Kocamın hamileliğime tek katkısı arada bi akşam yaptığı bel masajı o kadar ya
Adam beni hamile değil de normal biri giib sayıyor geçen bana ama sen 6-7 saat uyudun sana yeter dedi ya sanane ben belki artık daha çok uyumak istiyorum
İlk gebeliğimde üstüme titreyen dolaba uzanma bagajı kapatmaya uzanma aman yorulma diye üstüme titreyen adam gitti böyle öküz bi adam geldi yani son zamanlarda o kadar sinir oluyorum ki
Çocuğu taşı büyüt doğur bütün yükü biz çekiyoruz
Daha bana diyor e sen 6-7 saat uyudun dinlenmedin mi gel de sinir olma

İnan benzer hisleri ben de yaşıyorum. Ben onun gözüne batıyorum, o da benimkine. Hususi bulaşmıyorum. Kendi rahatım için. Yoksa paralasam hak ediyor yani.

iyi akşamlar arkadaşlar benim bugün sağ kasığımda bıçak batması gibi ağrım oluyor beş on dkk aralıklarla eşim gidelim acile diyorda utanıyorum artık herşeyde acile koşmaktan sancı nedir tanımıyorum ama bu ilk haftalarda oluyordu doktor tutunma sancısı demişti şimdi neki anlamadım bu arada 32+5 ama bebek son gittiğimde 35+1 de ölçülmüştü yani önde kilosu da 2500 civarı demişti çam sakura

Ben bu bardağı kulağıma damlatıyorum tavsiyem su şişesi ile denemen elinde su olunca yavaş yavaş anlamadan içiyorsun

Şişenin avantajı ne kadar içtiğini biliyorsun. Bardak gibi devamlı doldurma derdi de yok, pratik.
Kızlar şişeyi doldurdum bugün iki şişe içtim ayy zor da olsa bitirdim içim su dolu oldu
Gece yatmadan önce de içsem çok iyi olacak
Biraz fazla içmekle geç kalmış olabilirim

Eklentiler

• IMG_5185.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 27

Canım kuşum ne söylesem hemen öğrenirdi tekrar ederdi çok emek vermiştim ona

Doktora soracağım ilk randevudan. Bugün aklıma geldi tekrar tatil ihtimalleri varsa ve bilgi vermezlerse çok bozulurum ben de tabi.

Hem doğururum hem gezerim diyorsun

Vaalbara canım iyi misin? Doğurmadın inş

Doğurmadan geldim amaa yarabbim, nasıl bı kasılma gerginlik anlatamam, tam vajina göbek altının arasında bir yerde patlayacak gibiyim

Son düzenleme:
Doğurmadan geldim amaa yarabbim, nasıl bı kasılma gerginlik anlatamam, tam vajina göbek arası bir yerde patlayacak gibiyim
Kız yat uzan. Şakaya vuruyoruz ama bu kadar sikayetlendiysen ciddi olabilir. Su iç bi de.

Ben karnım öyle kasılınca Kur’an okuyorum. Bildiğim surelerden, okurken ovuyorum saat yönünde. Belki psikolojik ama rahatlıyor.

Uzanicam şimdi soyunup dokundum, her gezme sonunda olduğu gibi daha gitmem gezmeye diyorum şimdi
Kontrolüm var Perşembe sabah sabredilmeyecek gibi değil diyorum da bazen de kalkıp gidesim geliyor

Benim eşim de normal zamanlarda tüm ev işlerine yardım eden bana karşı hassas ben bağırsam kızsam gıkı çıkmaz bu son ayda artık iyice zıvanadan çıktı. Yardımı çat çat dokunuyo ama şekerden bende ekstra sinir hali oluyo adamın hiç umrunda değil. Diyorum atayım camdan aşağı giriş katta oturuyoruz 1,80 adamı şaka bir yana son zamanlarda iyice gıcığıma gitmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…