Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kız adres ver, don alcam yollayacam sana

Ahiretliğim bana kızıyor. Dr seçmedin hastane ayarlamadın diye.

Bilmiyor ki topik arkadaşlarım da çanta hazırlamamış daha. Gülüyorum ağlanacak halimize
Al benden de o kadar daha deterjan bile almadım kosturmacadan yarın en iyisi bende başlayayım deterjanmi alıp çantam hazır olsun hiç değilse annemin gelmesini bekliyordum kıyafetleri yıkayıp ütülemek için benim pil bitti taşınma telasindan

Kuzucummm çok geçmiş olsun çok şükür her şey yolunda bak. Kendini yorma. Hatta rapor al bence en mantıklısı. İş bizi perişan ediyor bence o yüzden

Bende erteliyordum hep ama beyazardan başladım işte bakalım yine vaktinde gelsin de

Ne demek canımmmm

Fatoş Onun gebelik süreci biraz sıkıntılı geçmiş. Allah rahmet eylesin

Çok mantıklı ladyim valla. Böyle de merak ediyor insan yazmayinca. Benim de aklım T Ttn kardeşimizde. İnşallah bir an önce dönüş yapar. Bizde doğumumuzu güzelce yapıp birbirimize en güzel haberlerle döneriz inşallah aminn Yarabbim
Canım benim hiç öyle bir problemim olmadı ama tek çaresi yatmak diye biliyorum. İnşallah bir an önce tekrar yükselir. Allah yardımcın olsun inşallah canım benim
Kızlar vajinada ağrı hisseden varmı acep bende şuan acayip bir ağrı var nedendir bilen varmi
Kız sürekli bir ağrı var hemde. Sabah eşime dedim ki çıkacak gibi hissediyorum sürekli bir ağrı var aşağıda
Sarılalım o zaman
Sarılalım kardeşim sarılalım..
O sırada hala donu olmayan ben
Kız sana da bir don alıp kargoluycam az kaldı al artık şu donunu da sen de rahatla biz de hastaneye yetiştirmek zorunda kalmayalım

Kız adres ver, don alcam yollayacam sana

Ahiretliğim bana kızıyor. Dr seçmedin hastane ayarlamadın diye.

Bilmiyor ki topik arkadaşlarım da çanta hazırlamamış daha. Gülüyorum ağlanacak halimize
Kız bacım senin mesajini görmeden yazmıştım don alıp kargoluycam diye ahahaha hadi el ele verelim rdrsn kardeşimize don alalım yoksa donsuz doğuracak şaka maka hazırlan artık kuzum bak ben hazırım içim rahat
Kasilmam var ağrım.var yarım saattir taş gibiyim uzaniyordum, eşimde eve gelmeden aradi hazırlan çıkalım gezelim dedi, hayır diyesim.gelmedi, benden ses çıkmazsa bilin ki gezme derdine doğurmuş olabilirim
Kız bak yollarda doğurma sakın geçen eşime diyorum yollarda dogurcam senin yüzünden. Bir de hızlı gidiyor ben yetişemiyorum

Alıntılarımı kaybettim etiket yapmayı bilmiyorum lady abla ben 2 doğumumu özel kliniği olan anlaşmalı hastanelerde doğum ve ameliyatlarını yaptıran doktorda yaptım. Vizit gezmeye geliyor. Bu doktorlar numarasını veriyor rahat ulaşabiliyorsun. Ki hastanede olsa bile doktor gün içinde gezmiyo hastalarını. Bide anlaşmalı kurumdaki bi çok personeli tanıyo uzun zamandır onlarla iş yapıyo oluyorlar. Genelininde kendi ekibi oluyor zaten. Doktor içine sindiyse bunu sıkıntı yapma bence.

Geçmiş olsun canım
Bizi bizden ziyade kimse düşünmez. Anlayamaz. Kendimizi dinleyelim. Artık vücudun gönderdiği sinyalleri dikkate almamız lazım.
Ah bacım başınız saolsun

Bizim 2 kere kuşumuz öldü. Günlerce ağladım. Ki ben hayvanlara dokunamıyorum. Kızımın kuşları idi. Ama herkesten çok beni etkiledi kaybı. Evin bi Ferdi. Nasıl üzülmeyeyim. Can, bi can

Tatil konusunda aklınızda şüphe varsa sorun. Bence herkes söylemez de. Yani aylarca takibimi yapsaydı, bana son dk bunu söyleseydi çok bozulurdum. Yarı yolda bırakmak gibi. Allah kimseye yaşatmasın.
Ah canım çok teşekkür ederim gerekirse çıkarır verirsin dimi ahahahaha
Ahahahha deli yaaaa

Çok özür dilerim paniğe veya korkuya sevkettiysem asla öyle bir amacım yoktu. Sadece ben de henüz hastane çantamı vs. Hazırlamadım. Hazırlamayan arkadaşlar İçin uyarı niteliğinde yazmıştım. Yoksa inan bende oldukça riskli bir gebeyim. Kimseyi paniğe sokmak istemem. Özür dilerim

Alıntı yaptim sanıyorum kızımla oynarken yapmamısım.. Canım basın sağolsun. Çok üzüldüm. İnsan bağlanıyor tabi nasıl uzulmeyesin. Enerji düşüklüğü sanırım şu dönem cogumuzda var psikolojik olarak bazen yerlerde oluyor bazen iyi hissediyorum çok değişiyor kuzum. Tatil konusunu da sor istersen en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…