- 7 Aralık 2015
- 609
- 1.420
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.361
Al benden de o kadar daha deterjan bile almadım kosturmacadan yarın en iyisi bende başlayayım deterjanmi alıp çantam hazır olsun hiç değilse annemin gelmesini bekliyordum kıyafetleri yıkayıp ütülemek için benim pil bitti taşınma telasindanKız adres ver, don alcam yollayacam sana
Ahiretliğim bana kızıyor. Dr seçmedin hastane ayarlamadın diye.
Bilmiyor ki topik arkadaşlarım da çanta hazırlamamış daha.Gülüyorum ağlanacak halimize
Kuzucummm çok geçmiş olsun çok şükür her şey yolunda bak. Kendini yorma. Hatta rapor al bence en mantıklısı. İş bizi perişan ediyor bence o yüzdenHepinizden allah razı olsun kızlar acilde serum takıldı aynı zamanda iki şişe de su içtim bebiş de hareketliydi baya çok şükür sancı azalmış yatış vermiyorum ama dinleneceksin bol su içeceksin kendini yormayacaksın dedi doktor alttan da muayene ettiyanlış anlamadıysam 37 mm gibi bişeyler söyledi suyu az içtiysen bise yorulduusan böyle sancılar normal dedi devam etseydi yatış verirdim dedi sanırım kendimi sabah iş de yordum fazla otur kalk yaptım bi ara kasığıma sancı girdiğini hissettim ama önemsememiştim demekki daha dikkatli olmam lazım
Ah canım çok teşekkür ederim gerekirse çıkarır verirsin dimi ahahahahaDert etme diyorum sanaasla donsuz bırakmayız seni
E çalışkan olmak böyle bi şeyyyyBen ütüledim bilebenim çantam hazır bayramdan sonra 37 den sonra müsaytm çocum gelebilir
Bende erteliyordum hep ama beyazardan başladım işte bakalım yine vaktinde gelsin deAl benden de o kadar daha deterjan bile almadım kosturmacadan yarın en iyisi bende başlayayım deterjanmi alıp çantam hazır olsun hiç değilse annemin gelmesini bekliyordum kıyafetleri yıkayıp ütülemek için benim pil bitti taşınma telasindan
Ne demek canımmmmHepinizden allah razı olsun kızlar acilde serum takıldı aynı zamanda iki şişe de su içtim bebiş de hareketliydi baya çok şükür sancı azalmış yatış vermiyorum ama dinleneceksin bol su içeceksin kendini yormayacaksın dedi doktor alttan da muayene ettiyanlış anlamadıysam 37 mm gibi bişeyler söyledi suyu az içtiysen bise yorulduusan böyle sancılar normal dedi devam etseydi yatış verirdim dedi sanırım kendimi sabah iş de yordum fazla otur kalk yaptım bi ara kasığıma sancı girdiğini hissettim ama önemsememiştim demekki daha dikkatli olmam lazım
Kızlar ya başka bir platformda bi kız vardı. 35. Haftasında doğum yapmış bebek de iyiymiş ama bi gün sonra annede Beyne pıhtı atmış vefat etmiş anne. Okuyunca aşırı etkilendim. Allah mekanını cennet eylesindoktorum her gebe doğum öncesi mutlaka bi defa kardiyolojiye görünmeli sen de mutlaka görün demişti. Ben pek önemsememiştim. Yarın görünmeyi planlıyorum sizi de uyarmak istedim
Çok mantıklı ladyim valla. Böyle de merak ediyor insan yazmayinca. Benim de aklım T Ttn kardeşimizde. İnşallah bir an önce dönüş yapar. Bizde doğumumuzu güzelce yapıp birbirimize en güzel haberlerle döneriz inşallah aminn YarabbimAh ahhh! Nasrettin hoca bana eşekten düşeni getirin demis.
Aslında ezelde hersey belli. Biz de sanki her türlü detay ve karar bizim irademizdeymiş gibi evham yapıyoruz. Ezan okunuyor şu an. Rabbim, bu bebeklerin Rabbi ve sahibi de sensinOnları bize sağlıkla ve kolaylıkla gönder. İçimizdeki endişeleri gider, yüreğimize inşirah ver
Anammm! İnsanın adı çıkacağına ….
İşte bu yüzden içinizden birine telefonumu vereyim diye düşünüyorum.. Acil bi şey olur. Siteye giremem. Whatsapp tan bi ses kaydı atarım diyorum
Hersey tamam bak, o halde haber vereyim diye düşünüyorum.Misal T Ttn yazdı gitti aklım hep onda.
Canım benim hiç öyle bir problemim olmadı ama tek çaresi yatmak diye biliyorum. İnşallah bir an önce tekrar yükselir. Allah yardımcın olsun inşallah canım benimayyy kızlar, doktordan çıktım şimdi. geçen hafta 27mm olan rahim ağzım 23’e düşmüş. moraller çok bozuk. 2 gün sonra yeniden görmek istedi. açılmam vs olmadığı için ciğer geliştirici yapmadı ama ağrı, baskı, kasılma olursa direkt gel dedi. 2kg daha ve 33+2’deyim çok erken daha. dua edin n’olur beklesin biraz daha…
Kız sürekli bir ağrı var hemde. Sabah eşime dedim ki çıkacak gibi hissediyorum sürekli bir ağrı var aşağıdaKızlar vajinada ağrı hisseden varmı acep bende şuan acayip bir ağrı var nedendir bilen varmi
Sarılalım o zaman
Kız sana da bir don alıp kargoluycam az kaldıO sırada hala donu olmayan ben
Kız sana don verirsem ben ne yapacamAh canım çok teşekkür ederim gerekirse çıkarır verirsin dimi ahahahaha
Artık bı yerden başlamak lazım sen yine beyazlardan baslamissin ben sadece hastane çantasına koyacaklarını yikasam yeter annem gelince yapayım diyorumBende erteliyordum hep ama beyazardan başladım işte bakalım yine vaktinde gelsin de
Hem doğururum hem gezerim diyorsunKasilmam var ağrım.var yarım saattir taş gibiyim uzaniyordum, eşimde eve gelmeden aradi hazırlan çıkalım gezelim dedi, hayır diyesim.gelmedi, benden ses çıkmazsa bilin ki gezme derdine doğurmuş olabilirim
Kız bacım senin mesajini görmeden yazmıştım don alıp kargoluycam diye ahahahaKız adres ver, don alcam yollayacam sana
Ahiretliğim bana kızıyor. Dr seçmedin hastane ayarlamadın diye.
Bilmiyor ki topik arkadaşlarım da çanta hazırlamamış daha.Gülüyorum ağlanacak halimize
Kız bak yollarda doğurma sakınKasilmam var ağrım.var yarım saattir taş gibiyim uzaniyordum, eşimde eve gelmeden aradi hazırlan çıkalım gezelim dedi, hayır diyesim.gelmedi, benden ses çıkmazsa bilin ki gezme derdine doğurmuş olabilirim
Geçmiş olsun canımHepinizden allah razı olsun kızlar acilde serum takıldı aynı zamanda iki şişe de su içtim bebiş de hareketliydi baya çok şükür sancı azalmış yatış vermiyorum ama dinleneceksin bol su içeceksin kendini yormayacaksın dedi doktor alttan da muayene ettiyanlış anlamadıysam 37 mm gibi bişeyler söyledi suyu az içtiysen bise yorulduusan böyle sancılar normal dedi devam etseydi yatış verirdim dedi sanırım kendimi sabah iş de yordum fazla otur kalk yaptım bi ara kasığıma sancı girdiğini hissettim ama önemsememiştim demekki daha dikkatli olmam lazım
Ah bacım başınız saolsunŞimdi doktorlar tam yaz döneminde Haziran Temmuzda tatile çıkarsa bize bilgi verirler mi yoksa direkt başkasını mı yönlendirirler. O çok kötü bir durum olur yaa.
Biz ilk muayenemde doktora sormuştuk tatil durumunuz olur mu diye ama onun üstüne kaç kere doktor değiştirdim sormadım bir daha.
Bu arada aşırı bir enerji düşüklüğü yaşıyorum. Yaprak dökümü Leyla modundayım kaç gündürHep uyku halindeyim, kimseyle konuşmuyorum 2 gün önce kuşum öldü ben hönkür şakır ağladım başka kimsede tek göz yaşı yok sorumlu değillermiş gibi! (kayınvalideme vermiştik bir süredir onlardaydı )Bunun dışında da sanki moralimin bozulması için yer arıyorum gibi bir haldeyim.
AhahahhaAh canım çok teşekkür ederim gerekirse çıkarır verirsin dimi ahahahaha
Ay iyi ki dedin. Islak mendil, hasta bezi, çocuk bezi vs alacaktımE bebekte çoğu üründe indirim var kızlar bayrama kadar ıslak mendil depend alt değiştirme örtüsü gögüs pedi filan almayan baksın derim
9 hazirana kadar bilgin olsunAy iyi ki dedin. Islak mendil, hasta bezi, çocuk bezi vs alacaktım
Çok özür dilerim paniğe veya korkuya sevkettiysem asla öyle bir amacım yoktu. Sadece ben de henüz hastane çantamı vs. Hazırlamadım. Hazırlamayan arkadaşlar İçin uyarı niteliğinde yazmıştım. Yoksa inan bende oldukça riskli bir gebeyim. Kimseyi paniğe sokmak istemem. Özür dilerimYani canım yazmayayım yazmamayayım dedim ama aramızda gerçekten travmalı olup fazla panik olan anne adayları var bu tarzda kötü senaryoları özellikle de son zamanlarda buraya yazmamanı tavsiye ediyorum elbette böyle şeyleri başkalarından duyuyoruz falan ama bizlerin en azından birbirimizi korkutmaması gerekiyor diye düşünüyorum naçizane fikrim
Ayy benimde ufak tefek şeyler kalmıştı bende deterjan için vs gideyim teşekkürler canımE bebekte çoğu üründe indirim var kızlar bayrama kadar ıslak mendil depend alt değiştirme örtüsü gögüs pedi filan almayan baksın derim
Alıntı yaptim sanıyorum kızımla oynarken yapmamısım.. Canım basın sağolsun. Çok üzüldüm. İnsan bağlanıyor tabi nasıl uzulmeyesin. Enerji düşüklüğü sanırım şu dönem cogumuzda var psikolojik olarak bazen yerlerde oluyor bazen iyi hissediyorum çok değişiyor kuzum. Tatil konusunu da sor istersen en kısa zamanda.Şimdi doktorlar tam yaz döneminde Haziran Temmuzda tatile çıkarsa bize bilgi verirler mi yoksa direkt başkasını mı yönlendirirler. O çok kötü bir durum olur yaa.
Biz ilk muayenemde doktora sormuştuk tatil durumunuz olur mu diye ama onun üstüne kaç kere doktor değiştirdim sormadım bir daha.
Bu arada aşırı bir enerji düşüklüğü yaşıyorum. Yaprak dökümü Leyla modundayım kaç gündürHep uyku halindeyim, kimseyle konuşmuyorum 2 gün önce kuşum öldü ben hönkür şakır ağladım başka kimsede tek göz yaşı yok sorumlu değillermiş gibi! (kayınvalideme vermiştik bir süredir onlardaydı )Bunun dışında da sanki moralimin bozulması için yer arıyorum gibi bir haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?