2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Haahaaayt belki sizi görmek istiyorumdur

Artık bı yerden başlamak lazım sen yine beyazlardan baslamissin ben sadece hastane çantasına koyacaklarını yikasam yeter annem gelince yapayım diyorum
Bende kız kardeşimi beklemiştim ama geldiği gün su suzıntısından şüphelendim hiç bi şey yapmadım sonra dedim boşver o bekle ben yaparım dedi de şimdi de ona kıyamıyorum kendim yapacağım renkli donları da yıkamam lazım onlar daha çok psikolojimi düzeltiyor

Ahahahahaha ya çok tatlısınız gerçekten ya moralimi düzeltiyorsunuz

Efendim canım yayım

Bide kendine don aldinmi tamamdır senin hazırlık ahaha

Şimdi ben bişiler aldım yıkadım ütüledim bi posta. Ama 20 tane zıbın almışım allahtan farklı aylar. Acil bişiy olursa diye bebeğin çantası hazır.
İçine 2 hastane çıkışı 2 yedek daha zıbın
1 bez ıslak mendil(ben pamukla silicem ama hemşire hurcuna izotonik sulu koydum)
1 battaniye eldiven şapka koydum

Kendime de 2 pijama takımı lohusa pedi göğüs pedi
Pompa biberon
Kırmızı yemeni ( al basması olmasın dediler hiç anlamam ama koydum, büyükler dedi:)
Terlik
Balmumu göğüs kalkanı
Emzirme atleti
Atıştırmalık kuruyemiş koycam

Bir de sütüm hemen gelmezse diye termos ve mama koyucam. Benim oğlan ememedi şekeri düştü küvezlik olduydu önlem amaçlı alcam. Önceliğim emzirmek tabiki

Diğer ihtiyaçları da aldım.
Tırnak makası
Havlu
Ağız bezi
müslin örtü 2 tane
1 yedek battaniye
Bebek deterjanı
Süt saklama vs
Emzik
Tarak vs almışım.
Eksikleri şeyy. Henüz beşiği yok
Nevresimi yok. Alıcaz inş.
Çanta işlerim yarım ama en azından alıp kaçmalık bebek çantası var.

Çanta tamamlanacak buzluk hazırlığı yapılcak. Önce okul evrak işleri biticek tabi. Ay çok işim varmış

Bugün kontrolümüz vardı bizimde. Nst güzel çıktı tansiyon 10/7 bebek makat geliş dedi sırtı dönükmüş. Sezeryan olacağım için dönüp dönmemesi çk önemli değilmiş ama aşağı baskı yapması doğumu erkene çekebilirmiş. Dinlen yorulma ayakta kalma 37 yi görelim dedi. Bu arada 34+1 iz bugün. 2 hafta önce geride çıkmıştı gelişimi şimdi yakalamış haftasını çk güzel gelişmiş dedi. 2 haftadır neler yapıyorum derseniz paket gıdayı nerdeyse sıfıra indirdim kaliteli besinleri yemeye gayret gösterdim birde regenesis max kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Çk yorulmamaya çalışıyorm ama pek mümkün olmuyo. Yinede tezcanlılığımı bi kenara koydum az hareketle çok iş görmeye çalışıyorum. Kaşar patates badem avokadoya özellikle ağırlık verdim. Sık tuvalet ihtiyacımın olması karnımı alttan tutma hissinin gelmesi ve alttaki çokça baskıyla bebek çıkacakmış gibi hissetmem pozisyonundan ötürüymüş. Ayakları bacakları kıpraştıkça bni zorluyo bu durumlar. Kafasının yukarda olmasıda mideye baskı tabi. Yediklerim ağzıma geliyo iştahım azalıyo. Bizde durumlar böyle. İnş herkes güzel haberlerle gelir.

Valla durumlar benziyor iştah azalması her şey ağzıma gelmesi aynı bu arada bebişin haftasını yakalamasına çooook sevindim

Efendim canım yayım

Epey iş yapmışsın

Benim çocuğumun da yatağı, nevresimi vs yok. Gerekse kocamı yataktan atarım (zaten bana bi faydası yoktu ) bebeğimle yatarız
Maşallah.
Benzer şeyler yaşıyoruz. Bende o bası hissi epey azaldı. Yalnız günden güne kilo alacak bu bebikler, daha 3-3.5-4 kg olacaklar. O zaman nasıl sığacaklar karnımıza bilmiyorum.

Kocayı yataktan atma fikri baya mantıklı geldi şuan

Kuzucummm çok geçmiş olsun çok şükür her şey yolunda bak. Kendini yorma. Hatta rapor al bence en mantıklısı. İş bizi perişan ediyor bence o yüzden
Aslında yoracak şekilde de çalışmadım ama ne bileyim demekki otur kalk yapmak brni yormuş birazda susuz kalmışım kanlarım çıktı da böbrek fonksiyonları felan hep düşük ben biraz suya da yükleneyim

Nedense o yüksek kiloları görecekmiş gibi hissetmiyorum. 1.çocuğum 4 kg ikincisi 3800 gr doğdu 3.de 3-3.5 arası olurmuş gibi hissediyorum. Pozisyondan ötürü erken gelmeye çalışmazsa oda. Yinede yeme içmeye gıda takviyesine dikkat edicem. Senin bebiş pozisyonmu değiştirdi acaba rahatlama gelmiş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…