- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.421
Ahahahahahah al işte gülme komşuna gelir başına2 gündür don don derken ben sipariş verdim ama kalıbı dar depent kullanırsam sıkar mı diye bir düşündüm sanırım benimde donum yok
Selam kızlar nasılsınız?
Ben bayadır ne giriyorum ne okuyabiliyorum iki gündür vakit oldukça girip okudum anca 20 sayfa okumuşum daha 40 sayfa daha var
Okuduğum konularda genital bölge temizliği vardı Ben 1 aydır ağdaya gidiyorum mecburen önceden kendim yapardım şimdi yapamıyorum jileti de nedense sevmiyorum zaten çocuktan dolayı 10dk duşa girip çıkıyorum bi de jilet işine girersem vay halime
Benim karnım aslında baya büyüdü bence ama sadece bir futbol topunu karnıma koymuşum gibi göründüğü için sanırım tırnak kesmek çorap giymek yere eğilmek felan her şeyi sorunsuz yapıyorum.
Sizleri okudukça hem size dua ediyorum hem kendime Allah yardım etsin diye bana da diye ama bazen de benim niye tırnağımı kocam kesmiyor diye bi özeniyorum vallaKocamın hamileliğime tek katkısı arada bi akşam yaptığı bel masajı o kadar ya
Adam beni hamile değil de normal biri giib sayıyor geçen bana ama sen 6-7 saat uyudun sana yeter dedi ya sanane ben belki artık daha çok uyumak istiyorum
İlk gebeliğimde üstüme titreyen dolaba uzanma bagajı kapatmaya uzanma aman yorulma diye üstüme titreyen adam gitti böyle öküz bi adam geldi yani son zamanlarda o kadar sinir oluyorum ki
Çocuğu taşı büyüt doğur bütün yükü biz çekiyoruz
Daha bana diyor e sen 6-7 saat uyudun dinlenmedin mi gel de sinir olma
O ağrı geçenlerde bana da geldi. Ki haftalardır hissetmiyordum. Ama şimdi geçti gibi. Daha çok ayakta kalınca, yürürken, bacağımı kaldırdığımda bi şey tetikleniyor ondan oluyordu.iyi akşamlar arkadaşlar benim bugün sağ kasığımda bıçak batması gibi ağrım oluyor beş on dkk aralıklarla eşim gidelim acile diyorda utanıyorum artık herşeyde acile koşmaktan sancı nedir tanımıyorum ama bu ilk haftalarda oluyordu doktor tutunma sancısı demişti şimdi neki anlamadım bu arada 32+5 ama bebek son gittiğimde 35+1 de ölçülmüştü yani önde kilosu da 2500 civarı demişti çam sakura
Benimki hala her şeyini benden istiyor bırakın masajıİlk hamileliğim ben ona rağmen bu muameleyi görmüyorum, bel masajı bile yok :)
Çok azdı bende de gelen sıvı ama akıntı mı neydi bilmiyorum iç çamaşırımda gördğmAkıntı denecek kadar ince kıvamlı değildi. Yoğun kıvamlıydı
Benimki hala her şeyini benden istiyor bırakın masajı
Benimki tabağını mutfağa götürünce çok büyük bi şey yaptığını sanıyor bi de kadeşimi mi çağırsam falan diyor kendi yetmiyor o kadar iyi görüyor beni sevmiyorum ya ağlamayı hiç bi şey isteyen de bi insan değilim olan bana oluyorValla ben de hala ev temizlemeye ütü yapmaya son gaz devam. Geçen gün çamaşır atmış hayatında bir ilk diyor ki çalıştırmayı bilmediğim için çalıştırmadım ama nasıl çalıştıracağını merak etmiyor. Çıktım baktım sepete makineyi yarım doldurmuş çamaşırların yarısı sepette. O sırada sığdırmak için çömelip tüm kas kuvvetini uygulayan ben
Ah bizim kodumuz bozuk.Benimki tabağını mutfağa götürünce çok büyük bi şey yaptığını sanıyor bi de kadeşimi mi çağırsam falan diyor kendi yetmiyor o kadar iyi görüyor beni sevmiyorum ya ağlamayı hiç bi şey isteyen de bi insan değilim olan bana oluyor
Aranızda en rahatı benim sanırımBenimki hala her şeyini benden istiyor bırakın masajı
Burası oldu şükür topiği zaten.Aranızda en rahatı benim sanırım
Kocam yanımda degil bak derdim de yokkesin bende herşeyden nem kapardm net yani
Çookk. Hamsi pişiriyordum en son bu aletle o derece kullandım:) İyi aklıma geldi çıkartayım dolapların tepelerinden:)Henüz erken ama, ek gıdaya geçince aventin buharlı pişiricisini kullanan var mı? Pratik mi nasıl memnun kaldınız mı
Gerçekten öyleBurası oldu şükür topiği zaten.
Herkes beterin beteri varmış diyip haline şükretme moduna geçiyor.
Benimki tabağını mutfağa götürünce çok büyük bi şey yaptığını sanıyor bi de kadeşimi mi çağırsam falan diyor kendi yetmiyor o kadar iyi görüyor beni sevmiyorum ya ağlamayı hiç bi şey isteyen de bi insan değilim olan bana oluyor
Valla benim kaynanam 44 45 yasında daha çok genç her gün bir yerim ağrıyor yalanları yapıyor bende gram yok yapamam bi şey isteyememAh bizim kodumuz bozuk.
Ah vah etsene! Ay oram, ay buram desene
Biliyorum biliyorum da yapamıyorum işte
Kötüyüm. Sürünsem de kalkıp yapıyorum.
Allah için hakkını yemeyeyim. Günlerdir işler onda. Ama ardını görünce ben giriyorum mutfağa.
Ne güzel ya kafan rahatAranızda en rahatı benim sanırım
Kocam yanımda degil bak derdim de yokkesin bende herşeyden nem kapardm net yani
En iyisi ne mikrop kap ne kaptır hem kafan rahat oooohBurası oldu şükür topiği zaten.
Herkes beterin beteri varmış diyip haline şükretme moduna geçiyor.
Benim korona illeti geçmedi. 10 gün oldu. Süründürdü beni ama bitmedi. Şimdi niyetim bayram ziyaretlerine de gitmemek. Hem kendim için hem insanların sağlığı için. Bi tek anneme gideceğim. Onda da bahçede otururuz bir saat, bayramlaşır dönerim.
İşte istemediğimiz için hatalıyız aslında. Çok şükür hamileliğin başından bu son 1-2 haftaya kadar çok rahat geçirdim. Ağrım sızım olmadı bebekle ilgili bir durum olmadı. Bu yüzden şımarmaya da gerek duymadım nazlanmadım. Ay ah oh bir kere bile demedim. Aşermedim bile. O da sağol Allah razı olsun demedi bir şey değişmedi yani. Annem hep sen söyleyeceksin yapacak, deyim yerindeyse sen eğiteceksin derdi ben de takmışım bi içinden gelecek diye. Yav yok işte anla dimi :)
Valla öyle hakkını yiyemem bu aya kadar iyi geldi her anlamda ama malum gece hayatı yasak 9 ay boyunca işe git eve gel ev işi yap oda sıkıldı ama ben hamileyim napayım yani şu lohusalığıda güzelce atlatsaydık gerisi palas pandıras gelir artık
İlk gebeliğimde kocam çok pimpirikti bunda bile rahatlık geldi aşırı free takılıyor ortası yokİlk hamileliğim ben ona rağmen bu muameleyi görmüyorum, bel masajı bile yok :)
Ya bakma ben çalışıyorum eşim hem çalışıp hem örgün okuyor bizim evi kv çeviriyor yemek bulaşık vs bana çok yaptırmıyor yoksa eşimle birbirimizi yerizBenimki hala her şeyini benden istiyor bırakın masajı
Ya benimki aslında çok düşüncelidir ama bu gebelikte anlamadım adamın içinden başka biri çıktı kendisi de çok stresli bu aralar o bana ben ona sarıyoruz sanırımİnan benzer hisleri ben de yaşıyorum. Ben onun gözüne batıyorum, o da benimkine. Hususi bulaşmıyorum. Kendi rahatım için. Yoksa paralasam hak ediyor yani.
Artık her şeyleri batar olduBenim eşim de normal zamanlarda tüm ev işlerine yardım eden bana karşı hassas ben bağırsam kızsam gıkı çıkmaz bu son ayda artık iyice zıvanadan çıktı. Yardımı çat çat dokunuyo ama şekerden bende ekstra sinir hali oluyo adamın hiç umrunda değil. Diyorum atayım camdan aşağı giriş katta oturuyoruz 1,80 adamışaka bir yana son zamanlarda iyice gıcığıma gitmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?