2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Hem de yenidoğan almıştık bu 7 al 3 öde vardı o zaman. Ne biçim iş yaa koskoca e bebek dersin. Kılçıklandım şimdi napsak ki

Hem de yenidoğan almıştık bu 7 al 3 öde vardı o zaman. Ne biçim iş yaa koskoca e bebek dersin. Kılçıklandım şimdi napsak ki
O çıtçıtlı zıbınlardan bende aldım. 7 al 6 öde vardı. Ama sanırım onlardan bahsetmiyor ya tek bi üründen bahsediyor gibi geldi bana bilemedim fiyatları da uygundu kaliteleri de güzel gibiydi

Yine en azından geliyor benimki dün 10 günün sonunda aradı çok şükür, naptınız diyo gerçi gelmemesi mi daha iyi onu da bilemedim de
Ay benimki gelmesin. Aramasın da.
Ne Şam’ın şekeri, ne Arab’ın yüzü
O çıtçıtlı zıbınlardan bende aldım. 7 al 6 öde vardı. Ama sanırım onlardan bahsetmiyor ya tek bi üründen bahsediyor gibi geldi bana bilemedim fiyatları da uygundu kaliteleri de güzel gibiydi
R RosaLx in attığı linke tıklayın hangi modellerde old görselleriyle verilmiş. 4-5 ürün var.

Son 10 bildirimde bulunan ürünlerde oyuncaklar ve çıtçıtlı bodyler var. Dikkat etmek lazım ama ben en çok kanserojen maddeli ürünlerden rahatsız olurum

Bende 7 al 6 öde aldım renkli çıtçıtlı almadım hic haberi yeni gördüm bende

Kızlar ben dün çamaşarımsa yoğun kıvamlı bir akıntı gördüm allah korusun doğum öncesi nişan geliyormuş ya ondan şüphe ettim sabah bilerek tuvalete kalktığımda günlük ped koydum anlayabilmek için normalde de sarı beyaz akıntım çok oldu hamilelikte pedi koyduktan bir saat sonra çok katı kıvamlı sümüksü sarı bir akıntı geldiğini gördüm tüm günlük pedi neredeyse kaplamış korkuyorum normal bir akıntı mı nişan mı diye eşimde ailesinin yanına gitti bugün İstanbul'a ben kaldım manisa da inşallah erken bir doğum olmaz

Günaydın

Magnezyum magnorm kullanıyorum günde 2 tane. Bana iyi geliyor çok şükür kramp vs öyle olmadı. Kalsiyum için bir şey yok bol yoğurt kefir peynir kaşar inşallah fayda ediyordur

Bende 7 al 6 öde aldım renkli çıtçıtlı almadım hic haberi yeni gördüm bende
Ben de sadece onlardan almıştım kuzucum onlar yok listede şimdi baktım
Canım benim ilk gebeliğim ama tecrübeli annişler yorum yapacaktır. Benim de sarımsı akıntım oluyor bu aralar da fazlalaştı miktarı biraz. Şimdi kızlar yorum yapsın da eğer nişan böyle bir şeyse bence bi doktora git. Yarın da bayram çünkü sadece nöbetçi ve icapçı doktorlar olur hastanelerde. Bi şey yoksa bile riske atmamak lazım
Günaydın

Magnezyum magnorm kullanıyorum günde 2 tane. Bana iyi geliyor çok şükür kramp vs öyle olmadı. Kalsiyum için bir şey yok bol yoğurt kefir peynir kaşar inşallah fayda ediyordur
Ben de günlük bi bardak süt. Bi kase yoğurt kaşar peyniri vs yiyorum ama benim bebişim çok seviyor da olabilir ona gidiyordur belki anasının kuzusuna feda olsun

doktor da magnezyum magnorm a geç demiş. Olmazsa bugün alayım da onla devam edeyim kuzum teşekkür ederim

Demek ki kalsiyum seven biriiiii feda olsun kan can olsun onlara analaarrı her şeyi yer içer

İnşallah şifa olur kuzum rica ederim

Günaydınlar herkese :) Sadece body değil baby plus markasının oto koltuğu da güvenlik standartlarına uygun olmadığı için toplatılmıştı. İşte insanların aklına böyle şüphe düşünce yabancı markalara yöneliyoruz ne yazık ki.

Cok teşekkürler :) ben de doktora söyledim 32.hafta dolduğu gibi başlatalım dedi,sisteme giriyorlarmış

Ben doğru yöntemle emzirdiğim halde çok sızlamıştı çatlaklar oluşmuştu ama yaraya dönmedi. 1 tane elinde bulunsa iyi olur bence. Orda nasıl olur bilmiyorum ama burda doktorum reçete ile yazmıştı bana bir krem madecassol harika bir krem merhem daha doğrusu. Ama yıkamak gerekiyor emzirme öncesi
Ben yazdıysan kaçırmış olabilirim canım kardiyolojiye bir rahatsızlık durumundan dolayı mı gittin yoksa doğum öncesi kontrol için mi?
Benim de çarpıntılarım var o yüzden gideceğim

Ne kadardır sancın var senin dedi, 4 gündür yoğun dedim neyi bekledin dedi, dayanilmayacak gibi değildi randevumu bekledim dedim kuyrukta dik sen git sana bı serum yapsinlar da bayramı hastanede geçirme dedi önce söylediğimde yalancidir diyordu nst.den sonra hıı diyor, yalan söyledik aanki

Şu durumda bile şaka yapıyorsun ya
Muayene oldun di mi ?
Nst nasıl çıktı ?

He ya 72 saat uzun bir süre tamam ama o zaman yastığımızı koltuğumuzu tabak çanak da götürelim o zaman hepsi kişiselimdir
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum evde ne varsa götürülsün madem böyle
36+0 yani officially 37. Haftaya giriş yapıyorum Günaydınlarrrr

Artık soranlara 2 hafta 3 haftaya doğabilir diyorum
Yaa senin haftan ileri ya hepimizden seni gördükçe ben heyecan yapıyorum inan ki sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklarımız inşallahhh
Canım gidebiliyorsan doktora git bence. İçin rahat eder. Benim nişanım kahve-kirmizi yoğun sümüksü bir akıntıydı. Ama sarı olan arkadaşlar da varmış o yüzden bilemiyorum. En iyisi doktora görünmek. Haber ver ama bize de durumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…