- 27 Ekim 2023
- 7.601
- 20.891
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.741
İnşallah iyi bir adam olsun, merhametli olsun, saygılı olsun, hepimizin çocukları inşallah güzel huylu olsun, bu toplumun biraz sükunete saygıya ihtiyacı varAy Rabbim ne tatlı bi çocuk bu maşallah yaileri de çok iyi bi adam olacak annesi
Öyle yetiştirmeye çalışıyorum, her canlıyı ciciegi böceği sevsin insanlara güzel davransın diyorum, bazen de korkuyorum dışarıda çok uzmezler inşallah diyorum, elimizden geleni yapacağızyaaa çok duygusallaştım nedense maşallah oğluna inşaallah bir ömür hep böyle olsun annesine eşine hep merhametli olsun
Bu işin şakası yok bacımYa kızlar ben göğüs ucu kremlerine veya kapaklarına falan bakmadım bu sefer hiç. Geçen sefer ilk bir ay baya çekmiştim ama şimdi yara olmadan hallederim gibi geliyor ya. Diyorum artık öğrenmişimdirne dersiniz her seferinde başta acır mı ki doğru yöntemle emzirilse bile
Hayirdir nereden esmisP
Asayis berkemaaal
Saat 10 da kontrol var bakalim bebek nerelerde gorecegiz
Bugun seninde kontrolun var insallah guzel haberlerle doneriz
Bu arada gelmisim 36. Haftaya kv bu kontrole geliyoraz daha beklese canli gorecek zaten
İnşallah canimm, Ya senin değerlerin mı çok oynak yoksa oynadığı mesajlarına mi denk geliyorum hep anlayamadim, gerçi benim de ne durumda haberim yok henüz de
Minik bı tüp aldım ben de, alışana kadar işimi görür, ne ucuz ki, almak zorunda olduğumuz herşey ateş pahası, Allah darda olana kolaylık versin çok zor su dönemde.
İnşallah güzel şeylerSabah etken saatlerde uyanıldı ve kontrol günü bir ay sonra heyecan ve biraz stres var
Bakalım neler söylenmeyecek doktor
İnşallah canım inşallah sona da gelince artık her an bir şey var mış gibi hissediyorumİnşallah güzel şeyler
Aynı hatadayiz seninle, bende kontrole gideceğim birazdan, bakalım bende bekliyorum sabırsızlıklaİnşallah canım inşallah sona da gelince artık her an bir şey var mış gibi hissediyorum
Yok ya ben hastanede olduğum için daha çok bakmaya fırsatım varİnşallah iyi bir adam olsun, merhametli olsun, saygılı olsun, hepimizin çocukları inşallah güzel huylu olsun, bu toplumun biraz sükunete saygıya ihtiyacı var
Öyle yetiştirmeye çalışıyorum, her canlıyı ciciegi böceği sevsin insanlara güzel davransın diyorum, bazen de korkuyorum dışarıda çok uzmezler inşallah diyorum, elimizden geleni yapacağız
Bu işin şakası yok bacımya şimdi şöyle bı durum var son emzirmeden bu yana sürekli cork cork emilmedigi için başlangıçta teknik taktik bilsen de tahriş oluyor kacari pek olmuyor, ha biraz az ağrıyla geçer ama tahriş olur, minik bı tüp krem bulundursan işini görür bence
Hayirdir nereden esmisbende gideceğim 11de hadi hayırlı haberlerle dönüm inşallah
İnşallah canimm, Ya senin değerlerin mı çok oynak yoksa oynadığı mesajlarına mi denk geliyorum hep anlayamadim, gerçi benim de ne durumda haberim yok henüz de
Hadi bakalım güzel haberle gel canımAynı hatadayiz seninle, bende kontrole gideceğim birazdan, bakalım bende bekliyorum sabırsızlıkla
Ben de buralardayım, dün misafirim vardı ama şimdi okuyorum mesajları.
Bu kadar takip etmekte bı taraftan güzel bı taraftan sıkıntılı ya, ben de sürekli bakmak isterim heralde elimde olsaYok ya ben hastanede olduğum için daha çok bakmaya fırsatım varyoksa bence herkesin böyle oynuyordur
İlk gelen haber versinHadi bakalım güzel haberle gel canım
Haber ver bize de
Sağolasın inşallahBen de buralardayım, dün misafirim vardı ama şimdi okuyorum mesajları.
Vaalbara ve diğer kontrole gideceklerin kontrolleri çok iyi geçer umarım.
Bu konuyu bilmiyorum da citcitlari giydirirken genel olarak dikkat etmek lazım, o citcitlar bozulma yapabiliryor ilk yikamada bile, diken diken oluyor alt kısımları yırtar çocuğun bacağını falan Allah korusun acayip sivri oluyor, çocukken benim kahramanımdı Zeyna:))
Ve bir önemli konu;
Ebebek-Çıt çıtlı body'lerin Ticaret Bakanlığı, Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi (GÜBİS)'e konu olması ve ebebek sitesinde de geri çağırma bildirisi yayınlanması konuşuldu mu bakacağım şimdi, gözüme çarpmadı son mesajlarda. Bizim aldığımız çoğu şey ebebek Hello Baby ve çıtçıtlı, zıbın body vs. Şimdi ne yapacağız bilmiyorum. Ayrıntılı bilgisi olan var mı?
Ben de buralardayım, dün misafirim vardı ama şimdi okuyorum mesajları.
Vaalbara ve diğer kontrole gideceklerin kontrolleri çok iyi geçer umarım. Bizim bayram sonrası, son durumu merak ediyorum. Tekmeleri bayağı güçlendi yalnız, yırtıp çıkacak sanki:) Herkes klasik prenses olur falan diyor ama Zeyna da olabilir bizimki, çocukken benim kahramanımdı Zeyna:))
Ve bir önemli konu;
Ebebek-Çıt çıtlı body'lerin Ticaret Bakanlığı, Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi (GÜBİS)'e konu olması ve ebebek sitesinde de geri çağırma bildirisi yayınlanması konuşuldu mu bakacağım şimdi, gözüme çarpmadı son mesajlarda. Bizim aldığımız çoğu şey ebebek Hello Baby ve çıtçıtlı, zıbın body vs. Şimdi ne yapacağız bilmiyorum. Ayrıntılı bilgisi olan var mı?
Başka ürünleri de geri çağırmışlar, kontrol etmek lazım. Kanguru falan da var, bu daha önemli gibi. Biz almadık daha ama ebebek'e güvenip alsak bile sorun olabiliyormuş demek.
Ahaha anlaştıkBu kadar takip etmekte bı taraftan güzel bı taraftan sıkıntılı ya, ben de sürekli bakmak isterim heralde elimde olsa
İlk gelen haber versin
Sağolasın inşallah
Bu konuyu bilmiyorum da citcitlari giydirirken genel olarak dikkat etmek lazım, o citcitlar bozulma yapabiliryor ilk yikamada bile, diken diken oluyor alt kısımları yırtar çocuğun bacağını falan Allah korusun acayip sivri oluyor
Her giydirmeden önce kontrol etmek lazım
Evet evet iyi bi şey değil bence deBu kadar takip etmekte bı taraftan güzel bı taraftan sıkıntılı ya, ben de sürekli bakmak isterim heralde elimde olsa
İlk gelen haber versin
Sağolasın inşallah
Bu konuyu bilmiyorum da citcitlari giydirirken genel olarak dikkat etmek lazım, o citcitlar bozulma yapabiliryor ilk yikamada bile, diken diken oluyor alt kısımları yırtar çocuğun bacağını falan Allah korusun acayip sivri oluyor
Her giydirmeden önce kontrol etmek lazım
Ticaret bakanlığı/sağlık bakanlığı incelemeleri tüm ürünleri kapsamıyordur, istatistiksel olarak seçim yaparak birkaç ürün inceliyor olabilirler diye düşünüyorum. Hasbelkader belki o renk body'leri incelediler ama bir çıtçıt serisinde sorun varsa kim bilir hangi ürünlerde kullanılmıştır. Yine de çıt çıt belki çok önemli bir konu değil, giydirmeden kontrol ederiz Vaalbara'nın dediği gibi.Merhaba belirli bir modelle alakalı geri çağırma duyurusu yaptılar bildiğim kadarıyla. Somon renk kız bebek çıtçıtlı tulum olarak mı ne geçiyor görselini yüklemişlerdi. Diğer kıyafetleriyle alakalı bir sıkıntı yok diye biliyorum. O ürünün çıtçıtları kopuyormuş diye geri çağırdılar
İnşallah sabaha kadar ağrılı geçti bakalım ne diyecek, tak diye bayram şekeri vermesin de banaEvet evet iyi bi şey değil bence debi de benim doktorum da çok pimpirikli sürekli bi şeyler isteyip duruyor
İlk geleniniz haber versin bayrama güzel haberlerle girelim sizden güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım
Yine en azından geliyor benimki dün 10 günün sonunda aradı çok şükür, naptınız diyoP
Asayis berkemaaal
Saat 10 da kontrol var bakalim bebek nerelerde gorecegiz
Bugun seninde kontrolun var insallah guzel haberlerle doneriz
Bu arada gelmisim 36. Haftaya kv bu kontrole geliyoraz daha beklese canli gorecek zaten
Ticaret bakanlığı/sağlık bakanlığı incelemeleri tüm ürünleri kapsamıyordur, istatistiksel olarak seçim yaparak birkaç ürün inceliyor olabilirler diye düşünüyorum. Hasbelkader belki o renk body'leri incelediler ama bir çıtçıt serisinde sorun varsa kim bilir hangi ürünlerde kullanılmıştır. Yine de çıt çıt belki çok önemli bir konu değil, giydirmeden kontrol ederiz Vaalbara'nın dediği gibi.
Fakat böyle duyurular sessiz sessiz yapılıp kimse bize ulaşmıyorsa bu sıkıntı, sık sık bakmak lazım demek ebebek'in sitesine geri çağırma duyuruları için. Örneğin kanguru'nun bağlama ve ayarlama yönünden uygunsuz olması daha çok korkuttu beni. Hem güvenlik sorunu olabilir hem çocuğun anatomik yapısını etkileyebilir. Neye güveneceğimiz konusunu çok iyi araştırmalıyız. En iyisi tabii burada kullananların tavsiyeleri sanırım.
Senin bu ağrılar sık olmaya başladı. Bence bebiş büyüdüğü içindir amaİnşallah sabaha kadar ağrılı geçti bakalım ne diyecek, tak diye bayram şekeri vermesin de banabayramdan sonra versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?