2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Yaaa maşallah yaa büyümüş de babaya örnek oluyor. Ahh inşallah benim de seninkine benzer bu anneye (bana) ilgisi

Yaaa maşallah yaa büyümüş de babaya örnek oluyor. Ahh inşallah benim de seninkine benzer bu anneye (bana) ilgisi
Ya adama dert oldu diyor kızım bı gelsin görürsünüz siz oda beni destekleyecek, he diyorum bekle rabbim ömürlerini güzel eylesin, bahtlarını açık eylesin

İnanılmaz aynı haldeyim. Bacaklarım şimdiden sinek ısırıklarıyla dolu 1 haftalardır benim kanımla beslenen, asla bulamadığım bir sinek var ve ısrarla ilaç almıyorum kimyasal diye. Başlıcam kimyasalına diycem az kaldı. kocam sele serpe yatiyorken ben oda değiştirdim şimdi

Ay ablam 2012 de ilk doğumunu orda yapmıştı. Hastane çok güzeldii ama tuzluydu biraz
Çoook tuzlu ama ne yapalım evladım için değer bekarken orada yumurtalık kisti ameliyatı oldum ondan dolayı benim başka seçeneğim yok gibi memnun kalmış mıydı hangi doktordu acaba

Son düzenleme:
Ay Rabbim ne tatlı bi çocuk bu maşallah ya ileri de çok iyi bi adam olacak annesi

yaaa çok duygusallaştım nedense maşallah oğluna inşaallah bir ömür hep böyle olsun annesine eşine hep merhametli olsun

Ya adama dert oldu diyor kızım bı gelsin görürsünüz siz oda beni destekleyecek, he diyorum bekle rabbim ömürlerini güzel eylesin, bahtlarını açık eylesin
bence erkekler sırf bu yüzden kız istiyor benim eşimde akşama kadar baba kız videoları atıp duruyor bana

Ya kızlar ben göğüs ucu kremlerine veya kapaklarına falan bakmadım bu sefer hiç. Geçen sefer ilk bir ay baya çekmiştim ama şimdi yara olmadan hallederim gibi geliyor ya. Diyorum artık öğrenmişimdir ne dersiniz her seferinde başta acır mı ki doğru yöntemle emzirilse bile

P
@Eldorin
@RosaLx
pepsi
@hati hati yoklama alicam artık
Herkesin son görülmesine bakıp gelicem
Asayis berkemaaal
Saat 10 da kontrol var bakalim bebek nerelerde gorecegiz
Bugun seninde kontrolun var insallah guzel haberlerle doneriz
Bu arada gelmisim 36. Haftaya kv bu kontrole geliyor az daha beklese canli gorecek zaten

Çoook tuzlu ama ne yapalım evladım için değer bekarken orada yumurtalık kisti ameliyatı oldum ondan dolayı benim başka seçeneğim yok gibi memnun kalmış mıydı hangi doktordu acaba

Adı Aslı ama soyadını ablamın kendi de hatırlamıyor yıllar öncesi tabi. Tüm kadro değişmiştir.
Valla ben ilk yeğenimi beklerken sevinçten mi bilmiyorum ama her yeri çok güzel gelmişti hastanenin. Odası falan kocamandı

Günaydın canımmm kardiyoloji ye göründün mü bu arada baktırcam diyordun canım benim de sol ayagım şişiyor 15-20 gündür ödem desem diğer ayağımda neden yok anlamadım agrı acı burkulma vs yok canım

Bol bol kaşar

Günaydın kuzucumm. Gittim evet. Kalp kapaklarımda az miktarda yetmezlik varmış. Eğer tansiyon sorunu yoksa önemli değil dediler. Sürekli tansiyon ölçümü yapacağım. Bi de tüm değerler nerdeyse dibe batmış durumdaymış o yüzden bunları yaşıyorsun dediler. Bi de bana ekg çekerlerken bebiş o kadar tepindi ki 3 kere çekmek zorunda kaldılar

Ben ilkinde çok çektim 45 gün ağlaya ağlaya kanaya kanaya emzirdim sonra yavaş yavaş düzeldi. Bebeğin emme refleksi çoktu gayette iyi kavrattık ama sıkıntı bnm göğüs uçlarım gömülüydü canıma okuya okuya çıktılar. İkinciyle ilk emzirme arası 9 ay 1 hafta hafif sızlamalarla geçirdim kanama olmadı çatlama olmadı lansinoh kullandım yine. Şimdi arada 9 yıl var ve biri nedense içine kaçtı çok tırsıyorum. Gümüş kapak alıcam incia nın göğüs ucu kremini aldım umarım sıkıntısız geçiririm. En büyük kabuslarımdan biri meme ucu acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…