- 28 Nisan 2013
- 785
- 2.488
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.721
Oflayip pufluyordum oğlum geldi anne karnın mi acidi dedi, evet biraz dedim, bekle sen ben sana krem süreyim sonra kontrol edelim geçmiş mi dedi, krem getirdi sürdü karnıma, elimden tuttu yürüttü beni geçti mi diye kontrol ediyor, öptüm bende geçti acımıyor dedim sevindi kendince benimle ilgilendi diye nasıl mutlueşimde izledi izledi diyor ki çok utandım kaç gündür atladım masaj işini ben çocuğu uyutup geleyim sana bı masaj yapayım dedim benim zarif oğlumdan öğreneceğin çok şey var utancından bir saate yakın masaj yaptı adam arada durtmek lazım demek ki
Ya adama dert oldu diyor kızım bı gelsin görürsünüz siz oda beni destekleyecek, he diyorum bekleYaaa maşallah yaa büyümüş de babaya örnek oluyor. Ahh inşallah benim de seninkine benzer bu anneye (bana) ilgisi
Sivrisinek... Sivrisinek sezonu açılınca benim sinirim bozuluyor ya. Tam daldım uykuya diy diy geldi kulağıma, adam üstü açık yatıyor onu bı tane yiyen yok benim örtünün uzerinden donumun uzerinden totomu yiyorlar
Çoook tuzlu ama ne yapalım evladım için değer bekarken orada yumurtalık kisti ameliyatı oldum ondan dolayı benim başka seçeneğim yok gibiAy ablam 2012 de ilk doğumunu orda yapmıştı. Hastane çok güzeldii ama tuzluydu biraz
Olur bende öyle yapacağım
Ben lasinohun göğüs ucu kremini aldım kantoron önerdiler canımKremin adını yazın bebişler bende alayım
Ay Rabbim ne tatlı bi çocuk bu maşallah yaOflayip pufluyordum oğlum geldi anne karnın mi acidi dedi, evet biraz dedim, bekle sen ben sana krem süreyim sonra kontrol edelim geçmiş mi dedi, krem getirdi sürdü karnıma, elimden tuttu yürüttü beni geçti mi diye kontrol ediyor, öptüm bende geçti acımıyor dedim sevindi kendince benimle ilgilendi diye nasıl mutlueşimde izledi izledi diyor ki çok utandım kaç gündür atladım masaj işini ben çocuğu uyutup geleyim sana bı masaj yapayım dedim benim zarif oğlumdan öğreneceğin çok şey var utancından bir saate yakın masaj yaptı adam arada durtmek lazım demek ki
inşaallah küveze girmeyecek kadar beklesin de onada razıyımSenle aynı haftadayız. Bence bekleyecek zamanını bizim yeğenimiz
yaaa çok duygusallaştım nedense maşallah oğluna inşaallah bir ömür hep böyle olsun annesine eşine hep merhametli olsunOflayip pufluyordum oğlum geldi anne karnın mi acidi dedi, evet biraz dedim, bekle sen ben sana krem süreyim sonra kontrol edelim geçmiş mi dedi, krem getirdi sürdü karnıma, elimden tuttu yürüttü beni geçti mi diye kontrol ediyor, öptüm bende geçti acımıyor dedim sevindi kendince benimle ilgilendi diye nasıl mutlueşimde izledi izledi diyor ki çok utandım kaç gündür atladım masaj işini ben çocuğu uyutup geleyim sana bı masaj yapayım dedim benim zarif oğlumdan öğreneceğin çok şey var utancından bir saate yakın masaj yaptı adam arada durtmek lazım demek ki
bence erkekler sırf bu yüzden kız istiyor benim eşimde akşama kadar baba kız videoları atıp duruyor banaYa adama dert oldu diyor kızım bı gelsin görürsünüz siz oda beni destekleyecek, he diyorum beklerabbim ömürlerini güzel eylesin, bahtlarını açık eylesin
Asayis berkemaaal
Çoook tuzlu ama ne yapalım evladım için değer bekarken orada yumurtalık kisti ameliyatı oldum ondan dolayı benim başka seçeneğim yok gibimemnun kalmış mıydı hangi doktordu acaba
Günaydın canımmm kardiyoloji ye göründün mü bu arada baktırcam diyordun canım benim de sol ayagım şişiyor 15-20 gündür ödem desem diğer ayağımda neden yok anlamadım agrı acı burkulma vs yok canım
Günaydın kuzucumm. Gittim evet. Kalp kapaklarımda az miktarda yetmezlik varmış. Eğer tansiyon sorunu yoksa önemli değil dediler. Sürekli tansiyon ölçümü yapacağım. Bi de tüm değerler nerdeyse dibe batmış durumdaymış o yüzden bunları yaşıyorsun dediler. Bi de bana ekg çekerlerken bebiş o kadar tepindi ki 3 kere çekmek zorunda kaldılarGünaydın canımmm kardiyoloji ye göründün mü bu arada baktırcam diyordun canım benim de sol ayagım şişiyor 15-20 gündür ödem desem diğer ayağımda neden yok anlamadım agrı acı burkulma vs yok canım
Ben ilkinde çok çektim 45 gün ağlaya ağlaya kanaya kanaya emzirdim sonra yavaş yavaş düzeldi. Bebeğin emme refleksi çoktu gayette iyi kavrattık ama sıkıntı bnm göğüs uçlarım gömülüydü canıma okuya okuya çıktılar. İkinciyle ilk emzirme arası 9 ay 1 hafta hafif sızlamalarla geçirdim kanama olmadı çatlama olmadı lansinoh kullandım yine. Şimdi arada 9 yıl var ve biri nedense içine kaçtıYa kızlar ben göğüs ucu kremlerine veya kapaklarına falan bakmadım bu sefer hiç. Geçen sefer ilk bir ay baya çekmiştim ama şimdi yara olmadan hallederim gibi geliyor ya. Diyorum artık öğrenmişimdirne dersiniz her seferinde başta acır mı ki doğru yöntemle emzirilse bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?