- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.781
Kız ne kadar sakin anlatıyorsun ya ben olsam doguruyorum diye ortalığı ayağa kaldırmıştımNe kadardır sancın var senin dedi, 4 gündür yoğun dedim neyi bekledin dedi, dayanilmayacak gibi değildi randevumu bekledim dedimkuyrukta dik sen git sana bı serum yapsinlar da bayramı hastanede geçirme dedi önce söylediğimde yalancidir diyordu nst.den sonra hıı diyor, yalan söyledik aanki
Hakket alıyorlar vermiyorlar kâğıdı.Bilmiyorum ki asistanı aldı alabilsem atacaktım size pek anlamam o işten
Çok mantıklıHakket alıyorlar vermiyorlar kâğıdı.
Ben nst den çıkınca Dr a gitmeden hemen foto çekiyorum o yüzden.
Ne bileyim unutmuşum bu işleri ya aklıma bile gelmedi çeken kadın da hareket çok mu etti dedi iki kere dedim, he hü yaptı, haftasını falan sordu bende işkillendim, unuttum, doktora gidene kadar eşimle konuşuyordum, çekmek aklıma bile gelmediHakket alıyorlar vermiyorlar kâğıdı.
Ben nst den çıkınca Dr a gitmeden hemen foto çekiyorum o yüzden.
Doğumun sanicisni bilince bu çok telaş yaptırmıyor daha çok haberci gibiKız ne kadar sakin anlatıyorsun ya ben olsam doguruyorum diye ortalığı ayağa kaldırmıştıme muayene sonucu nasıl çıktı neler dedi
Ya bu 2 yaş zıbının düğmesi kopmuş onunla ilgili bir mevzu doğru düzgün açıklama yapmamışlar herkes telaşlı.Ve bir önemli konu;
Ebebek-Çıt çıtlı body'lerin Ticaret Bakanlığı, Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi (GÜBİS)'e konu olması ve ebebek sitesinde de geri çağırma bildirisi yayınlanması konuşuldu mu bakacağım şimdi, gözüme çarpmadı son mesajlarda. Bizim aldığımız çoğu şey ebebek Hello Baby ve çıtçıtlı, zıbın body vs. Şimdi ne yapacağız bilmiyorum. Ayrıntılı bilgisi olan var mı?
Başka ürünleri de geri çağırmışlar, kontrol etmek lazım. Kanguru falan da var, bu daha önemli gibi. Biz almadık daha ama ebebek'e güvenip alsak bile sorun olabiliyormuş demek.
Kuzum benim burnum çok kanadı gebelik boyunca. Nerdeyse her gün bi çay bardağı kadar. Kanamalar geçti şükür. Bi de son zamanlarda çok çarpıntım oluyordu. Doktorum gönderdi. Her gebe doğum öncesi bi defa kardiyolojiye görünmeli demişti ben de önemsemiyordum da baktım bacaklarımda da bir sürü varis çıkmışBen yazdıysan kaçırmış olabilirim canım kardiyolojiye bir rahatsızlık durumundan dolayı mı gittin yoksa doğum öncesi kontrol için mi?
Benim de çarpıntılarım var o yüzden gideceğim
Tesbih böceği mi ? Önce güldüm sonra benzetmeye bozuldumNasılsın bu aralar nasıl gidiyor diyor, bende yuvarlanarak gidiyor dedim gülüyordu ben de kalkmaya çalışıyorum tesbih böceği gibi haklısın yuvarlaniyor gibisin tut tut elimi diyor, kaldırdı beni sağolsun
Kendim kalkmaya çalışırken hep o böcekler aklıma geliyor ya da ters dönmüş kaplumbağa hanigisini begenirsenTesbih böceği mi ? Önce güldüm sonra benzetmeye bozuldum
Yuvarlanıyor olduğumuz doğru. Dün dişçi koltuğumdan doğrulamadım. Adam kolumdan tutup kaldırdı nene gibi
Allah bu sakinlikten ve pozitiflikten hepimize nasip etsin diliyorumNe kadardır sancın var senin dedi, 4 gündür yoğun dedim neyi bekledin dedi, dayanilmayacak gibi değildi randevumu bekledim dedimkuyrukta dik sen git sana bı serum yapsinlar da bayramı hastanede geçirme dedi önce söylediğimde yalancidir diyordu nst.den sonra hıı diyor, yalan söyledik aanki
Evet not yazmış tekrar nst yapılsın diye, tahlilleri verip seruma gideceğim şimdi, haber veririmAllah bu sakinlikten ve pozitiflikten hepimize nasip etsin diliyorumdeli kız. Serumdan sonra belki tekrar nst ye alırlar. Bizi haberdar et kendini de çok yorma. Bak tecrübeli anniş olmak ne kadar rahatlık katıyor insana maşallah
Kız olsun işte haberci ya herkese haber vermiştim ben doguruyorum en kısa zamanda diyeDoğumun sanicisni bilince bu çok telaş yaptırmıyor daha çok haberci gibi
32de kanalda pozisyon almış demişti zaten, oğlumda da 34te sancı var 2cm açılma var demişlerdi bende salya sümük aradım babamlari ben doğurucam burada kimse gelmiyor diyeKız olsun işte haberci ya herkese haber vermiştim ben doguruyorum en kısa zamanda diyeşaka bir yana doğum kanalına falan inmiş mi yoksa senin minik. Beni de merak sardı şimdi serumdan sonra haberlerini bekliyoruz canım benim.
Yaa senin haftan ileri ya hepimizden seni gördükçe ben heyecan yapıyorum inan kisağlıkla zamanında gelsin kuzucuklarımız inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?