2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kız ne kadar sakin anlatıyorsun ya ben olsam doguruyorum diye ortalığı ayağa kaldırmıştım e muayene sonucu nasıl çıktı neler dedi

Hakket alıyorlar vermiyorlar kâğıdı.
Ben nst den çıkınca Dr a gitmeden hemen foto çekiyorum o yüzden.
Ne bileyim unutmuşum bu işleri ya aklıma bile gelmedi çeken kadın da hareket çok mu etti dedi iki kere dedim, he hü yaptı, haftasını falan sordu bende işkillendim, unuttum, doktora gidene kadar eşimle konuşuyordum, çekmek aklıma bile gelmedi

Ya bu 2 yaş zıbının düğmesi kopmuş onunla ilgili bir mevzu doğru düzgün açıklama yapmamışlar herkes telaşlı.

Ben yazdıysan kaçırmış olabilirim canım kardiyolojiye bir rahatsızlık durumundan dolayı mı gittin yoksa doğum öncesi kontrol için mi?
Benim de çarpıntılarım var o yüzden gideceğim
Kuzum benim burnum çok kanadı gebelik boyunca. Nerdeyse her gün bi çay bardağı kadar. Kanamalar geçti şükür. Bi de son zamanlarda çok çarpıntım oluyordu. Doktorum gönderdi. Her gebe doğum öncesi bi defa kardiyolojiye görünmeli demişti ben de önemsemiyordum da baktım bacaklarımda da bir sürü varis çıkmış hazır işe geliyorken bi geleyim dedim. Doktor dedi ki bugün senle beraber gelen senin haftalarında 5 gebe hastam daha vardı

Tesbih böceği mi ? Önce güldüm sonra benzetmeye bozuldum

Yuvarlanıyor olduğumuz doğru. Dün dişçi koltuğundan doğrulamadım. Adam kolumdan tutup kaldırdı nene gibi

Tesbih böceği mi ? Önce güldüm sonra benzetmeye bozuldum

Yuvarlanıyor olduğumuz doğru. Dün dişçi koltuğumdan doğrulamadım. Adam kolumdan tutup kaldırdı nene gibi
Kendim kalkmaya çalışırken hep o böcekler aklıma geliyor ya da ters dönmüş kaplumbağa hanigisini begenirsen

Allah bu sakinlikten ve pozitiflikten hepimize nasip etsin diliyorum deli kız. Serumdan sonra belki tekrar nst ye alırlar. Bizi haberdar et kendini de çok yorma. Bak tecrübeli anniş olmak ne kadar rahatlık katıyor insana maşallah

Evet not yazmış tekrar nst yapılsın diye, tahlilleri verip seruma gideceğim şimdi, haber veririm

Doğumun sanicisni bilince bu çok telaş yaptırmıyor daha çok haberci gibi
Kız olsun işte haberci ya herkese haber vermiştim ben doguruyorum en kısa zamanda diye şaka bir yana doğum kanalına falan inmiş mi yoksa senin minik. Beni de merak sardı şimdi serumdan sonra haberlerini bekliyoruz canım benim.

A ahahahah ay bizde ayni böyleyiz yakin arkadaslarimizla tramvalarimizi hastaliklarimizi filan konusurken günlü bisiydrn bahsediyor gibi .Kesin dogurunca da arar haber veririm dogurdum iste kahve icsek mi diye etikette yapamiyorum sinir oldum hayirli haberler hadi bakalım kizlar

32de kanalda pozisyon almış demişti zaten, oğlumda da 34te sancı var 2cm açılma var demişlerdi bende salya sümük aradım babamlari ben doğurucam burada kimse gelmiyor diye sonra ertesi sabah geldiler zortladim 41i görmeden çıkmadı sıpa

Geldim bende kızlar
Şükür bebiş iyi haftasıyla uyumlu kilosu 2700
Baş aşağı pozisyonda normal doğum pozisyonunu almış
Bu süre zarfında hastaneye giderken hiç bir zaman kadın doğum doktorları benden şeker kontrolleri istemedi bugün ki doktor ise neden kâğıtlarını getirmedin neden göstermedin dedi söyledim ben her ay geldiğimde şekerim var ünsülin kullanıyordum dedim ama bana kimse getir göster bakalım demediler
Yanında mı dedi kâğıt hayır dedim bugünden itibaren ölçüm yap bayramın 4 günü gel beni bul dedi doğumhane bölümünde olacakmış
Nst sancılarım düzensiz ise seni 37 haftada yatış yapacağız dedi ama düzenli olursa şekerle beraber 38-39 da yatış olacak dedi
Nst ye girdim güzel dedi sonucu
bayramdan sonra kpntrolller sıklaşacak sanırım tekrardan nst isteyeceğim dedi haftaya
Bende durum bu şekilde canlar nst kağıdını da atayım size

Eklentiler

• IMG_5205.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…