- 8 Ağustos 2011
- 12.661
- 15.041
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.801
Ahahahhaa çılgınsın kızıııııımmmm!1cm de açılma, iyi 45e kadar dururum ben
Simdi ben oncekiyle kiyasliyorum ya o yüzden daha gelmez modundayim, bakalım ne olacakAhahahhaa çılgınsın kızıııııımmmm!
Peki benim senin yerine pepsi yi etiketlememmmmmGeldim bende kızlar
Şükür bebiş iyi haftasıyla uyumlu kilosu 2700
Baş aşağı pozisyonda normal doğum pozisyonunu almış
Bu süre zarfında hastaneye giderken hiç bir zaman kadın doğum doktorları benden şeker kontrolleri istemedi bugün ki doktor ise neden kâğıtlarını getirmedin neden göstermedin dedi söyledim ben her ay geldiğimde şekerim var ünsülin kullanıyordum dedim ama bana kimse getir göster bakalım demediler
Yanında mı dedi kâğıt hayır dedim bugünden itibaren ölçüm yap bayramın 4 günü gel beni bul dedi doğumhane bölümünde olacakmış
Nst sancılarım düzensiz ise seni 37 haftada yatış yapacağız dedi ama düzenli olursa şekerle beraber 38-39 da yatış olacak dedi
Nst ye girdim güzel dedi sonucu
bayramdan sonra kpntrolller sıklaşacak sanırım tekrardan nst isteyeceğim dedi haftaya
Bende durum bu şekilde canlar nst kağıdını da atayım size
Şehir efsaneleri var ya, ikinciler erken gelir. Yok miadı beklemez, durmaz hemen kolayca doğar vs. Benim de kulağımda yer etmiş. Ama genel geçer bi kural da değil demek. Her doğum kendine özel. Bakalım ne zaman nasıl olacakSimdi ben oncekiyle kiyasliyorum ya o yüzden daha gelmez modundayim, bakalım ne olacak
32de kanalda pozisyon almış demişti zaten, oğlumda da 34te sancı var 2cm açılma var demişlerdi bende salya sümük aradım babamlari ben doğurucam burada kimse gelmiyor diyesonra ertesi sabah geldiler zortladim 41i görmeden çıkmadı sıpa
Bak kızlar erken gelir derler, ladynin dediği gibi ikinciler erken gelir derlerrr sen tetikte ol ne olur ne olmaz1cm de açılma, iyi 45e kadar dururum ben
Sağlıkla gelsin inşallah canım benimGeldim bende kızlar
Şükür bebiş iyi haftasıyla uyumlu kilosu 2700
Baş aşağı pozisyonda normal doğum pozisyonunu almış
Bu süre zarfında hastaneye giderken hiç bir zaman kadın doğum doktorları benden şeker kontrolleri istemedi bugün ki doktor ise neden kâğıtlarını getirmedin neden göstermedin dedi söyledim ben her ay geldiğimde şekerim var ünsülin kullanıyordum dedim ama bana kimse getir göster bakalım demediler
Yanında mı dedi kâğıt hayır dedim bugünden itibaren ölçüm yap bayramın 4 günü gel beni bul dedi doğumhane bölümünde olacakmış
Nst sancılarım düzensiz ise seni 37 haftada yatış yapacağız dedi ama düzenli olursa şekerle beraber 38-39 da yatış olacak dedi
Nst ye girdim güzel dedi sonucu
bayramdan sonra kpntrolller sıklaşacak sanırım tekrardan nst isteyeceğim dedi haftaya
Bende durum bu şekilde canlar nst kağıdını da atayım size
Ay çok sevindim süper bi haberPeki benim senin yerine pepsi yi etiketlememmmmm
Gözün aydın canım. Bebeğine maşallah
Nst süt gibi, kusursuz
Ben eski doğum yaptığım hastanede başka bi Dr a bayramdan sonraki Salı günü için randevu almıştım. Eşim isim var dedi. Çıktı gitti. Meğer hastaneye gitmiş. Hani eski Dr um beni kabul etmedi ya.. Bu randevu aldığım Dr u bulmus sormuş. Eşim 36. Haftada. Size muayeneye geleceğiz ama sonra haftası ileri, ben takip etmedim, işte şekeri varmış vs gibi bi sebeple doğumu yaptıramam derseniz şimdiden soyleyin başka dr bakalım demiş. Kadın da şaşırmış. Elinizdeki tüm belge, doküman, tahlil getirin. Söylediğiniz sebeplerle hasta reddetmedim demiş.
Ahahah sorun değil ladycimPeki benim senin yerine pepsi yi etiketlememmmmm
Nst süt gibi, kusursuz
Ben eski doğum yaptığım hastanede başka bi Dr a bayramdan sonraki Salı günü için randevu almıştım. Eşim isim var dedi. Çıktı gitti. Meğer hastaneye gitmiş. Hani eski Dr um beni kabul etmedi ya.. Bu randevu aldığım Dr u bulmus sormuş. Eşim 36. Haftada. Size muayeneye geleceğiz ama sonra haftası ileri, ben takip etmedim, işte şekeri varmış vs gibi bi sebeple doğumu yaptıramam derseniz şimdiden soyleyin başka dr bakalım demiş. Kadın da şaşırmış. Elinizdeki tüm belge, doküman, tahlil getirin. Söylediğiniz sebeplerle hasta reddetmedim demiş.
TiplerindenEeee kızlar ben şimdi bu bebişin kıyafetlerini yıkamadan evvel etiketleri kesicem ya hani sonra hangisinin kaç aylık olduğunu nasıl anlayacağım
Eeee kızlar ben şimdi bu bebişin kıyafetlerini yıkamadan evvel etiketleri kesicem ya hani sonra hangisinin kaç aylık olduğunu nasıl anlayacağım
Tam öyle olacak yetişmeyecek, boklu cisli kusmuklu olacak herşey, buyukte olsa giydirilip uzun ayaklar çorapla sıkıştırılacakNe bulursak geçirivercez totolarına gibi bi his var içimde hahahaha
Telefon elimde bekliyorum cekecegim, serumdan sıkıldım bitmedi dahaVaalbara kız ne rahatsın bacım
Açılman varmış Heleki nst sancı göstermiş üstüne serum alıyorsun maşallah
Hadi bakalım güzel geçsin herşey bayram da doğurmada sonrası Allah Kerim
Diğer nst de biterse çek bu sefer doktordan önce bizlere de haber ver
Sağol canım benim
Bak kızlar erken gelir derler, ladynin dediği gibi ikinciler erken gelir derlerrr sen tetikte ol ne olur ne olmazsağlıkla gelsin hayırlısı ile inşallah ne vaktini geçirsin ne de vaktinden önce gelsin kız beni heyecan bastı bak
Sağlıkla gelsin inşallah canım benimmaşallah bebeğine vaktini beklesin inşallah
Ahahah doğru.
Tiplerindengöz kararı çok takılma, dar geldikçe eleme yaparsın zaten bir ay ömürleri olur ilk aylıkların
Ya da giydirmeden kes, organizer kullan gruplandır
Kesin öyle olcakNe bulursak geçirivercez totolarına gibi bi his var içimde hahahaha
Evde bi de sürekli çamaşır makinesi çalışacak gibi bi his var içimdeTam öyle olacak yetişmeyecek, boklu cisli kusmuklu olacak herşey, buyukte olsa giydirilip uzun ayaklar çorapla sıkıştırılacakUmutvari
Genelde içinde yazıyor çoğundaEeee kızlar ben şimdi bu bebişin kıyafetlerini yıkamadan evvel etiketleri kesicem ya hani sonra hangisinin kaç aylık olduğunu nasıl anlayacağım
Bir çay bardağı kan ne demek yaaKuzum benim burnum çok kanadı gebelik boyunca. Nerdeyse her gün bi çay bardağı kadar. Kanamalar geçti şükür. Bi de son zamanlarda çok çarpıntım oluyordu. Doktorum gönderdi. Her gebe doğum öncesi bi defa kardiyolojiye görünmeli demişti ben de önemsemiyordum da baktım bacaklarımda da bir sürü varis çıkmışhazır işe geliyorken bi geleyim dedim. Doktor dedi ki bugün senle beraber gelen senin haftalarında 5 gebe hastam daha vardı
Bir çay bardağı kan ne demek yaaKuzum benim burnum çok kanadı gebelik boyunca. Nerdeyse her gün bi çay bardağı kadar. Kanamalar geçti şükür. Bi de son zamanlarda çok çarpıntım oluyordu. Doktorum gönderdi. Her gebe doğum öncesi bi defa kardiyolojiye görünmeli demişti ben de önemsemiyordum da baktım bacaklarımda da bir sürü varis çıkmışhazır işe geliyorken bi geleyim dedim. Doktor dedi ki bugün senle beraber gelen senin haftalarında 5 gebe hastam daha vardı
Peki benim senin yerine pepsi yi etiketlememmmmm
Nst süt gibi, kusursuz
Ladycim ben bez olarak bundan aldım. Mavi renkli bionaturel olanın yorumlarında hep sızdırdığı yazıyordu. Islak mendil olarak da mavi renkli bionaturel olanı tercih ettimKızlar özür dileyerek soruyorum. Bez ve ıslak mendili sleepy alanlar doğru ürün mu bunlar ? Bi de bio natürel mi ne bi türü daha var sanırım. Yanlış almayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?