2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Peki benim senin yerine pepsi yi etiketlememmmmm

Gözün aydın canım. Bebeğine maşallah

Nst süt gibi, kusursuz

Ben eski doğum yaptığım hastanede başka bi Dr a bayramdan sonraki Salı günü için randevu almıştım. Eşim isim var dedi. Çıktı gitti. Meğer hastaneye gitmiş. Hani eski Dr um beni kabul etmedi ya.. Bu randevu aldığım Dr u bulmus sormuş. Eşim 36. Haftada. Size muayeneye geleceğiz ama sonra haftası ileri, ben takip etmedim, işte şekeri varmış vs gibi bi sebeple doğumu yaptıramam derseniz şimdiden soyleyin başka dr bakalım demiş. Kadın da şaşırmış. Elinizdeki tüm belge, doküman, tahlil getirin. Söylediğiniz sebeplerle hasta reddetmedim demiş.

Simdi ben oncekiyle kiyasliyorum ya o yüzden daha gelmez modundayim, bakalım ne olacak
Şehir efsaneleri var ya, ikinciler erken gelir. Yok miadı beklemez, durmaz hemen kolayca doğar vs. Benim de kulağımda yer etmiş. Ama genel geçer bi kural da değil demek. Her doğum kendine özel. Bakalım ne zaman nasıl olacak

1cm de açılma, iyi 45e kadar dururum ben
Bak kızlar erken gelir derler, ladynin dediği gibi ikinciler erken gelir derlerrr sen tetikte ol ne olur ne olmaz sağlıkla gelsin hayırlısı ile inşallah ne vaktini geçirsin ne de vaktinden önce gelsin kız beni heyecan bastı bak
Sağlıkla gelsin inşallah canım benim maşallah bebeğine vaktini beklesin inşallah

Ay çok sevindim süper bi haber Rabbim yoluna koyuyor her şeyi en güzel şekilde. İnşallah doktordan da memnun kalırsınız arkadaşım

Ahahah sorun değil ladycim teşekkür ederim
Şükür bebeişte iyi nst de iyi
Bir sıkıntımız sadece şu doktorların bazı şeyleri takip etmemesi düzenli bir doktorum olmadığı için bu sorunları yaşıyorum aslında ama yapacak bir şey yok her hastane de bir değil Malesef

Vallahi helal olsun eşine layd ne güzel söylemiş doktora benim eşim asla doktorlara karşı konuşmasını bilmez
İnşallah doktorda sıkıntı olmaz herşey istediğiniz gibi ilerler

.
Eeee kızlar ben şimdi bu bebişin kıyafetlerini yıkamadan evvel etiketleri kesicem ya hani sonra hangisinin kaç aylık olduğunu nasıl anlayacağım
Tiplerinden göz kararı çok takılma, dar geldikçe eleme yaparsın zaten bir ay ömürleri olur ilk aylıkların
Ya da giydirmeden kes, organizer kullan gruplandır

Telefon elimde bekliyorum cekecegim, serumdan sıkıldım bitmedi daha

Sağol canım benim
Amin inşallah hepimizinki zamanında sağlıkla gelsin inşallah

.

Tiplerinden göz kararı çok takılma, dar geldikçe eleme yaparsın zaten bir ay ömürleri olur ilk aylıkların
Ya da giydirmeden kes, organizer kullan gruplandır
Ahahah doğru kesmeden yıkayacağım sonra gruplandırırım. Bu ilk düzenleme olduğu için. Sonrasında da dediğiniz gibi Allah ne verdiyse
Ne bulursak geçirivercez totolarına gibi bi his var içimde hahahaha
Kesin öyle olcak
Tam öyle olacak yetişmeyecek, boklu cisli kusmuklu olacak herşey, buyukte olsa giydirilip uzun ayaklar çorapla sıkıştırılacak Umutvari
Evde bi de sürekli çamaşır makinesi çalışacak gibi bi his var içimde

Bir çay bardağı kan ne demek yaa Kardiyoloji meselesi çok ciddi gerçekten pıhtılar hep kalpten dolayı atıyor Allah korusun sonuç ne oldu şimdi

Bir çay bardağı kan ne demek yaa Kardiyoloji meselesi çok ciddi gerçekten pıhtılar hep kalpten dolayı atıyor Allah korusun sonuç ne oldu şimdi

Bu sebepten hasta reddeden doktor var mıdır ya? Zaten zorunda olmasan gitmezsin ama tabi önden sorması iyi olmış eşinin. Malum bizlerin aklına gelmeyen hep başına gelir ben hala temmuzda doktor acaba tatile gider mi diye düşünüyorum

Kızlar özür dileyerek soruyorum. Bez ve ıslak mendili sleepy alanlar doğru ürün mu bunlar ? Bi de bio natürel mi ne bi türü daha var sanırım. Yanlış almayayım
Ladycim ben bez olarak bundan aldım. Mavi renkli bionaturel olanın yorumlarında hep sızdırdığı yazıyordu. Islak mendil olarak da mavi renkli bionaturel olanı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…