- 22 Mayıs 2023
- 2.520
- 7.147
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.821
Kuzum özellikle geceleri uyurken bi anda kan boşalıyordu yastığa şimdi öyle değil ama. Çok nadir kanıyor. Kalp kapağımda kaçak varmış çok ciddi değil dedi doktor. Belki gebelikle ilgili öyle çıkmış olabilir dedi. Ama önem arz etmezmiş. Devamlı tansiyon takibi yapacağım yükselmezse sorun yok dedi. Bi de vitaminler demir hemoglobin vs çok düştüğü için çarpıntılar çok oluyor dedi ilaçları güncelledi. Kan sulandırıc vs gerek görmediBir çay bardağı kan ne demek yaaKardiyoloji meselesi çok ciddi gerçekten pıhtılar hep kalpten dolayı atıyor Allah korusun sonuç ne oldu şimdi
Saol bacım alayım bunu.Ladycim ben bez olarak bundan aldım. Mavi renkli bionaturel olanın yorumlarında hep sızdırdığı yazıyordu. Islak mendil olarak da mavi renkli bionaturel olanı tercih ettim
Kalıpları geniş zaten canims kilon ne kadar ben 80olursam l işimi görür diye hesapladım ki 80i gördüm 90i görürsem xl da alicam ne yapalımSaol bacım alayım bunu.
Peki bu depend üstündeki cm neyin ölçüsü? Eki Görüntüle 3601702
95-130 dediği ?
L mi XL mi alacağım bilemedim
Bugün 85.6.
Kalıpları geniş zaten canims kilon ne kadar
Duzenlemistim yorumu hemen yakaladınBugün 85.6
Yan tarafta ölçüler yazıyor ben m aldım 36-42 beden uyumlu L ise 42-50 beden arasında hangisi uyarsaSaol bacım alayım bunu.
95-130 dediği ?
Bende eski bi doktora gidiyorum ama aynı değilmiş neyse olsunAdı Aslı ama soyadını ablamın kendi de hatırlamıyor yıllar öncesi tabi. Tüm kadro değişmiştir.
Valla ben ilk yeğenimi beklerken sevinçten mi bilmiyorum ama her yeri çok güzel gelmişti hastanenin. Odası falan kocamandı
Sleepy ıslak mendil için küf sorunuyla karşılaşıldığını okumuştum. Ben de henüz almadım ama baby turco doğadan yenidoğan ya da molfix izotonik almayı düşünüyorum, içeriği beğeniliyorduKızlar özür dileyerek soruyorum. Bez ve ıslak mendili sleepy alanlar doğru ürün mu bunlar ? Bi de bio natürel mi ne bi türü daha var sanırım. Yanlış almayayım
Bizde o işleri eşim yaptı hepsini 0-3 3-6 ... gibi grupladı o şekilde yıkadık, ütüledi ona göre de dolaba yerleştirdikEeee kızlar ben şimdi bu bebişin kıyafetlerini yıkamadan evvel etiketleri kesicem ya hani sonra hangisinin kaç aylık olduğunu nasıl anlayacağım
Ben daha önce kullanan arkadaş yorumlaarıyla molfix izotonik aldım kızlar hem de çok fazlacaSleepy ıslak mendil için küf sorunuyla karşılaşıldığını okumuştum. Ben de henüz almadım ama baby turco doğadan yenidoğan ya da molfix izotonik almayı düşünüyorum, içeriği beğeniliyordu
Emzirme döneminde mi kullanacağız canımLansinoh kullandım ben iyi gelmişti, her emzirmede yıkamaya da gerek yok, pratik, emzirdikten sonra sürüp birakiyoruz bitti
Ben L aldım. Bu bel ölçüsü, 108 benim canım (boy 1,71 kilo da 85 olur diye hesapladım)Saol bacım alayım bunu.
95-130 dediği ?
Doğru ladycim ben bez olarak onu aldım ama ıslak mendili slepy almadım uni baby nin ıslak mendilini almıştımKızlar özür dileyerek soruyorum. Bez ve ıslak mendili sleepy alanlar doğru ürün mu bunlar ? Bi de bio natürel mi ne bi türü daha var sanırım. Yanlış almayayım
Saol canım☺Yan tarafta ölçüler yazıyor ben m aldım 36-42 beden uyumlu L ise 42-50 beden arasında hangisi uyarsa
Mağazanın önünde oturken gördüm mesajı. Acıp posete bi daha baktım. Meğer yenidoğan alacağıma başka bi tür almışım.Sleepy ıslak mendil için küf sorunuyla karşılaşıldığını okumuştum. Ben de henüz almadım ama baby turco doğadan yenidoğan ya da molfix izotonik almayı düşünüyorum, içeriği beğeniliyordu
UyyyyyyGüncelleme ile geldim
Rahim ağzı kısalmış bebek iyice kanala yerleşmiş 35+0
Kilo:2700
Boy:48 cm
37-38 gibi doğmasını bekliyor doktor kendini kanala iyice soktuğu için normalde 37ye kadar işe gideyim diyordum ama bakanlıkta doğurmayayım diye salı günü çalışamaz alıp evde bekleyeceğim
Hala terlik almadım kendime mesela çanta yalandan hazır diyeyim siz anlayın
Pompa falan da almadıminşallah halledicem
Hayırlısı ile gelsin minik oğlun kuzumGüncelleme ile geldim
Rahim ağzı kısalmış bebek iyice kanala yerleşmiş 35+0
Kilo:2700
Boy:48 cm
37-38 gibi doğmasını bekliyor doktor kendini kanala iyice soktuğu için normalde 37ye kadar işe gideyim diyordum ama bakanlıkta doğurmayayım diye salı günü çalışamaz alıp evde bekleyeceğim
Hala terlik almadım kendime mesela çanta yalandan hazır diyeyim siz anlayın
Pompa falan da almadıminşallah halledicem
Öncesinde baslayabilirsin ya da cantana koy direkt ilk emzirmeden sonra başlarsın, acimasini bekleme canım sonra tedavisi daha acılı oluyorEmzirme döneminde mi kullanacağız canım
nasılsın iyi misin son durum nedir hersey yolunda mıÖncesinde baslayabilirsin ya da cantana koy direkt ilk emzirmeden sonra başlarsın, acimasini bekleme canım sonra tedavisi daha acılı oluyor
Bacım ben hiçbi şey hissetmiyorum ki nasıl bi his ayırt edemiyorum ama tehlikeli olcakmışım gibi kasık ağrısı var bu bi belirti mı bilemedimUyyyyyy
Çok heyecanlı yaaa ..
Peki sen kanala girdiğini hissediyor musun ? Yani öncekinden farklı olarak bi şey hissettin mi ?
Su pompayı takmayın bu kadar. Olmazsa olmaz bi şey değil. Benim olsa da yanıma almam. Ki emzik biberon da almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?