2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bir çay bardağı kan ne demek yaa Kardiyoloji meselesi çok ciddi gerçekten pıhtılar hep kalpten dolayı atıyor Allah korusun sonuç ne oldu şimdi
Kuzum özellikle geceleri uyurken bi anda kan boşalıyordu yastığa şimdi öyle değil ama. Çok nadir kanıyor. Kalp kapağımda kaçak varmış çok ciddi değil dedi doktor. Belki gebelikle ilgili öyle çıkmış olabilir dedi. Ama önem arz etmezmiş. Devamlı tansiyon takibi yapacağım yükselmezse sorun yok dedi. Bi de vitaminler demir hemoglobin vs çok düştüğü için çarpıntılar çok oluyor dedi ilaçları güncelledi. Kan sulandırıc vs gerek görmedi

Ladycim ben bez olarak bundan aldım. Mavi renkli bionaturel olanın yorumlarında hep sızdırdığı yazıyordu. Islak mendil olarak da mavi renkli bionaturel olanı tercih ettim
Saol bacım alayım bunu.

Peki bu depend üstündeki cm neyin ölçüsü?
95-130 dediği ?
L mi XL mi alacağım bilemedim

.
Saol bacım alayım bunu.

Peki bu depend üstündeki cm neyin ölçüsü? Eki Görüntüle 3601702
95-130 dediği ?
L mi XL mi alacağım bilemedim
Kalıpları geniş zaten canims kilon ne kadar ben 80olursam l işimi görür diye hesapladım ki 80i gördüm 90i görürsem xl da alicam ne yapalım

Bende eski bi doktora gidiyorum ama aynı değilmiş neyse olsun

Kızlar özür dileyerek soruyorum. Bez ve ıslak mendili sleepy alanlar doğru ürün mu bunlar ? Bi de bio natürel mi ne bi türü daha var sanırım. Yanlış almayayım
Sleepy ıslak mendil için küf sorunuyla karşılaşıldığını okumuştum. Ben de henüz almadım ama baby turco doğadan yenidoğan ya da molfix izotonik almayı düşünüyorum, içeriği beğeniliyordu

Eeee kızlar ben şimdi bu bebişin kıyafetlerini yıkamadan evvel etiketleri kesicem ya hani sonra hangisinin kaç aylık olduğunu nasıl anlayacağım
Bizde o işleri eşim yaptı hepsini 0-3 3-6 ... gibi grupladı o şekilde yıkadık, ütüledi ona göre de dolaba yerleştirdik

Çünkü kocam başak burcu

Ben daha önce kullanan arkadaş yorumlaarıyla molfix izotonik aldım kızlar hem de çok fazlaca lady peacock

Güncelleme ile geldim

Rahim ağzı kısalmış bebek iyice kanala yerleşmiş 35+0
Kilo:2700
Boy:48 cm

37-38 gibi doğmasını bekliyor doktor kendini kanala iyice soktuğu için normalde 37ye kadar işe gideyim diyordum ama bakanlıkta doğurmayayım diye salı günü çalışamaz alıp evde bekleyeceğim

Hala terlik almadım kendime mesela çanta yalandan hazır diyeyim siz anlayın

Pompa falan da almadım inşallah halledicem

Kızlar özür dileyerek soruyorum. Bez ve ıslak mendili sleepy alanlar doğru ürün mu bunlar ? Bi de bio natürel mi ne bi türü daha var sanırım. Yanlış almayayım
Doğru ladycim ben bez olarak onu aldım ama ıslak mendili slepy almadım uni baby nin ıslak mendilini almıştım

☺Yan tarafta ölçüler yazıyor ben m aldım 36-42 beden uyumlu L ise 42-50 beden arasında hangisi uyarsa
Saol canım
Mağazanın önünde oturken gördüm mesajı. Acıp posete bi daha baktım. Meğer yenidoğan alacağıma başka bi tür almışım. Tekrar girdim. Dediğinle değiştirdim. Sen de sağol
Uyyyyyy
Çok heyecanlı yaaa ..

Peki sen kanala girdiğini hissediyor musun ? Yani öncekinden farklı olarak bi şey hissettin mi ?

Su pompayı takmayın bu kadar. Olmazsa olmaz bi şey değil. Benim olsa da yanıma almam. Ki emzik biberon da almıyorum.

Hayırlısı ile gelsin minik oğlun kuzum maşallah kız ben ilkinde 37de sancılandım terligim yoktu sancıyla çarşıya gittim terlik almam lazım diye bacaklarımı aça aça sancı çeke çeke bir an önce hazır et çantanı senin Ateş böceği aceleci annesi ona göre

Bacım ben hiçbi şey hissetmiyorum ki nasıl bi his ayırt edemiyorum ama tehlikeli olcakmışım gibi kasık ağrısı var bu bi belirti mı bilemedim

Cahillik işte illa şart mı diye düşünüyorum

Geldim kizlar
Gecen hafta 10 gunde 130 gr alan bebem bu hafta gene bir atakla 400 gr almis bir hafta esegimi kaybettirip diger hafta bulduruyor bu cocuk simdi olmus 2440 gr simdilik 1 hafta geride ama o da onemli degil suanda hala plana uygunuz 25 26 haziran gibi alabiliriz dedi
Birde bu zamana kadar yuzunu gostermeyen velet bugun yuzunu gostermekle kalmayip gulumsedi artik babannesinin sansina… gecen hafta sadece kulagini gormustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…