- 12 Aralık 2013
- 928
- 3.151
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.841
Kuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosunHayırlısı ile gelsin minik oğlun kuzummaşallah kız ben ilkinde 37de sancılandım terligim yoktu sancıyla çarşıya gittim terlik almam lazım diye bacaklarımı aça aça sancı çeke çeke bir an önce hazır et çantanı senin Ateş böceği aceleci annesi ona göre
Sagolasinn canım benim eve geldim, birşeyler atistirdim, oğlum kek istedi kek attık fırına ağrım var biraz ama iyiyimnasılsın iyi misin son durum nedir hersey yolunda mı
Şimdi e bebekten bunu aldım altta yazan göbek çevresi cm i en son 7. Ayda ölçtüm 95 di dedimki çoktan 110 u gecmisimdir ee doğuma kadar da kim bilir ne olur doğumdan sonra da rahat rahat giymiş olurum dedimSaol bacım alayım bunu.
Peki bu depend üstündeki cm neyin ölçüsü? Eki Görüntüle 3601702
95-130 dediği ?
L mi XL mi alacağım bilemedim
Valla bilemedim ama Sayesinde yuzunu gorduk yaYine en azından geliyor benimki dün 10 günün sonunda aradı çok şükür, naptınız diyogerçi gelmemesi mi daha iyi onu da bilemedim de
Yaaa sen her sartta nasil biseyler yapabiliyosunSagolasinn canım benim eve geldim, birşeyler atistirdim, oğlum kek istedi kek attık fırına ağrım var biraz ama iyiyim
Kız çocuğum anne çok canım çekti anne ben malzeme hazırladım diyor baktım süt yumurta çıkarmış bekliyor mutfakta niyetim yatıp.dinlenmekti.ama ne yapayımValla bilemedim ama Sayesinde yuzunu gorduk ya
Yaaa sen her sartta nasil biseyler yapabiliyosunbir otur allah askinaa ben strese giriyorum sen hareket ettikceee
Ben de Vaalbara bacımızın hamaratlık maceralarını okudukça strese giriyorum bir yandan da neyse ki eşim görmüyor buraları diyorum. Adam diyecek, sen de hamilesin o da hamile ay oram buram diye ne yatıp duruyorsunValla bilemedim ama Sayesinde yuzunu gorduk ya
Yaaa sen her sartta nasil biseyler yapabiliyosunbir otur allah askinaa ben strese giriyorum sen hareket ettikceee
Yok kız bende mizildaniyorum doğru düzgün yemek yapmadım.kac gündür atistiriyorum dışarıdan yiyoruz ağrılar beni de iptal etti, sen çalışıyorsun ben evdeyim senin ki daha yorucuBen de Vaalbara bacımızın hamaratlık maceralarını okudukça strese giriyorum bir yandan da neyse ki eşim görmüyor buraları diyorum. Adam diyecek, sen de hamilesin o da hamile ay oram buram diye ne yatıp duruyorsunHele son bir haftadır iyice bıraktım yemek de çok yapmıyorum iş yerinde yiyip geliyorum eşim de mutfağa girip bir şeyler yiyip çıkıyor ne yediğinden haberim dahi yok
Ben de Vaalbara bacımızın hamaratlık maceralarını okudukça strese giriyorum bir yandan da neyse ki eşim görmüyor buraları diyorum. Adam diyecek, sen de hamilesin o da hamile ay oram buram diye ne yatıp duruyorsunHele son bir haftadır iyice bıraktım yemek de çok yapmıyorum iş yerinde yiyip geliyorum eşim de mutfağa girip bir şeyler yiyip çıkıyor ne yediğinden haberim dahi yok
Günlerdir evde tencere kaynamıyodu herkesin aynı durumda olması eser miktarda rahatlattı çünkü ne yicez diye düşünmekten yılmıştımYok kız bende mizildaniyorum doğru düzgün yemek yapmadım.kac gündür atistiriyorum dışarıdan yiyoruz ağrılar beni de iptal etti, sen çalışıyorsun ben evdeyim senin ki daha yorucu
Oo severim afiyetle yap ye şifa olsunGünlerdir evde tencere kaynamıyodu herkesin aynı durumda olması eser miktarda rahatlattı çünkü ne yicez diye düşünmekten yılmıştım
Seveni yoktur diye söylemek istiyorum ki canım fena kabak dolması istiyor her şey var evde ama birleştirip yemek yapamadım
Ben de Vaalbara bacımızın hamaratlık maceralarını okudukça strese giriyorum bir yandan da neyse ki eşim görmüyor buraları diyorum. Adam diyecek, sen de hamilesin o da hamile ay oram buram diye ne yatıp duruyorsunHele son bir haftadır iyice bıraktım yemek de çok yapmıyorum iş yerinde yiyip geliyorum eşim de mutfağa girip bir şeyler yiyip çıkıyor ne yediğinden haberim dahi yok
Yaaa hala supurge acayim diyor baksanaKız çocuğum anne çok canım çekti anne ben malzeme hazırladım diyor baktım süt yumurta çıkarmış bekliyor mutfakta niyetim yatıp.dinlenmekti.ama ne yapayım
Şimdi de ev gözüme batıyor süpüreyim de sonra bı yatıp dinlenecegim, sabah gitmeden toplamistim Allah'tan
Evet bio natürel olanı al bu biraz sert o daha güzelKızlar özür dileyerek soruyorum. Bez ve ıslak mendili sleepy alanlar doğru ürün mu bunlar ? Bi de bio natürel mi ne bi türü daha var sanırım. Yanlış almayayım
Ah ah analık işte bende böyle kendimi heba ettim canım arkadaşım geçmiş olsun dinlenmediğimiz için böyle oluyoruz ha şimdi herbirine ayrı yemek yaptım ölüyorum kasılmadan taş gibiyim ama napıyım dayanamıyorum onlar aç kalınca canları bişey isteyip de yapamayınca içime dert oluyorKız çocuğum anne çok canım çekti anne ben malzeme hazırladım diyor baktım süt yumurta çıkarmış bekliyor mutfakta niyetim yatıp.dinlenmekti.ama ne yapayım
Şimdi de ev gözüme batıyor süpüreyim de sonra bı yatıp dinlenecegim, sabah gitmeden toplamistim Allah'tan
Cidden öyle, canım xekti diyor çıkarmış yumurta süt ben yaparım sen merak etme diyor, yapmayalım diyemiyorsunAh ah analık işte bende böyle kendimi heba ettim canım arkadaşım geçmiş olsun dinlenmediğimiz için böyle oluyoruz ha şimdi herbirine ayrı yemek yaptım ölüyorum kasılmadan taş gibiyim ama napıyım dayanamıyorum onlar aç kalınca canları bişey isteyip de yapamayınca içime dert oluyor
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım babaannesini sevecek galibaGeldim kizlar
Gecen hafta 10 gunde 130 gr alan bebem bu hafta gene bir atakla 400 gr almisbir hafta esegimi kaybettirip diger hafta bulduruyor bu cocuk simdi olmus 2440 gr simdilik 1 hafta geride ama o da onemli degil suanda hala plana uygunuz 25 26 haziran gibi alabiliriz dedi
Birde bu zamana kadar yuzunu gostermeyen velet bugun yuzunu gostermekle kalmayip gulumsediartik babannesinin sansina… gecen hafta sadece kulagini gormustuk
Yerim ben kuduruk oğlunu ya nefes aldırmıyor sanaKuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosun
Ne güzel konuştunİnşallah iyi bir adam olsun, merhametli olsun, saygılı olsun, hepimizin çocukları inşallah güzel huylu olsun, bu toplumun biraz sükunete saygıya ihtiyacı var
Öyle yetiştirmeye çalışıyorum, her canlıyı ciciegi böceği sevsin insanlara güzel davransın diyorum, bazen de korkuyorum dışarıda çok uzmezler inşallah diyorum, elimizden geleni yapacağız
Bu işin şakası yok bacımya şimdi şöyle bı durum var son emzirmeden bu yana sürekli cork cork emilmedigi için başlangıçta teknik taktik bilsen de tahriş oluyor kacari pek olmuyor, ha biraz az ağrıyla geçer ama tahriş olur, minik bı tüp krem bulundursan işini görür bence
Hayirdir nereden esmisbende gideceğim 11de hadi hayırlı haberlerle dönüm inşallah
İnşallah canimm, Ya senin değerlerin mı çok oynak yoksa oynadığı mesajlarına mi denk geliyorum hep anlayamadim, gerçi benim de ne durumda haberim yok henüz de
evet tek üründen bahsediyorlar yoksa herkes E bebekten alıyor ve sürekli kontrol ediliyor merak etmeyin yukarda arkadaşın dediği gibi bakarız giydirmeden çıtçıtlara ama kumaşları gerçekten güzelO çıtçıtlı zıbınlardan bende aldım. 7 al 6 öde vardı. Ama sanırım onlardan bahsetmiyor ya tek bi üründen bahsediyor gibi geldi bana bilemedimfiyatları da uygundu kaliteleri de güzel gibiydi
Durdun durdun yumurta kapıya dayanınca zor oluyor işteBenim çamaşır bitmiyor anaaam
Eki Görüntüle 3601767
Ben yatağı kurdum üzerine örtü attım, içinin ortusunu alezini, tülünu mulunu yıkadım utuledim daha takmadım bayramdan sonra takicam.bi ara, senin temizlik işlerinden sonra az vakit kalmış oluyor zaten, kursan iyi olurKızlar şimdi görünen doğum 11 Temmuz. Haftaya temizlik için abla ayarladım 13-14 Haziran gibi gelecek, dolap içleri dahil dip köşe güzel temizleyecek. Sonra haftada 1-2 süpür sil toz al kolay eşimle hallederiz.
Esas mevzu şu, temizlikten sonra beşik, bebek arabası çıkarıp silip kursak mı? Beşik yani park yatak bizim odaya kurulacak ayrı çocuk odamız yok. Evde kedi köpek var ama onlar var diye yatağını kurmayayım mı toz tüy olur diye bunu zamanlayamıyorum kafamda bu da daha çok takmama neden oluyor hani her şey planlı programlı çocuğun eşyalarını silip kurmadım daha zamanını da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?