2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosun

Saol bacım alayım bunu.

Peki bu depend üstündeki cm neyin ölçüsü? Eki Görüntüle 3601702
95-130 dediği ?
L mi XL mi alacağım bilemedim
Şimdi e bebekten bunu aldım altta yazan göbek çevresi cm i en son 7. Ayda ölçtüm 95 di dedimki çoktan 110 u gecmisimdir ee doğuma kadar da kim bilir ne olur doğumdan sonra da rahat rahat giymiş olurum dedim

Eklentiler

• 17491282691175746184177318816730.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
Yine en azından geliyor benimki dün 10 günün sonunda aradı çok şükür, naptınız diyo gerçi gelmemesi mi daha iyi onu da bilemedim de
Valla bilemedim ama Sayesinde yuzunu gorduk ya
Sagolasinn canım benim eve geldim, birşeyler atistirdim, oğlum kek istedi kek attık fırına ağrım var biraz ama iyiyim
Yaaa sen her sartta nasil biseyler yapabiliyosun bir otur allah askinaa ben strese giriyorum sen hareket ettikceee

Yaaa sen her sartta nasil biseyler yapabiliyosun bir otur allah askinaa ben strese giriyorum sen hareket ettikceee
Kız çocuğum anne çok canım çekti anne ben malzeme hazırladım diyor baktım süt yumurta çıkarmış bekliyor mutfakta niyetim yatıp.dinlenmekti.ama ne yapayım

Şimdi de ev gözüme batıyor süpüreyim de sonra bı yatıp dinlenecegim, sabah gitmeden toplamistim Allah'tan

Ben de Vaalbara bacımızın hamaratlık maceralarını okudukça strese giriyorum bir yandan da neyse ki eşim görmüyor buraları diyorum. Adam diyecek, sen de hamilesin o da hamile ay oram buram diye ne yatıp duruyorsun Hele son bir haftadır iyice bıraktım yemek de çok yapmıyorum iş yerinde yiyip geliyorum eşim de mutfağa girip bir şeyler yiyip çıkıyor ne yediğinden haberim dahi yok

Yok kız bende mizildaniyorum doğru düzgün yemek yapmadım.kac gündür atistiriyorum dışarıdan yiyoruz ağrılar beni de iptal etti, sen çalışıyorsun ben evdeyim senin ki daha yorucu

Yok kız bende mizildaniyorum doğru düzgün yemek yapmadım.kac gündür atistiriyorum dışarıdan yiyoruz ağrılar beni de iptal etti, sen çalışıyorsun ben evdeyim senin ki daha yorucu
Günlerdir evde tencere kaynamıyodu herkesin aynı durumda olması eser miktarda rahatlattı çünkü ne yicez diye düşünmekten yılmıştım

Seveni yoktur diye söylemek istiyorum ki canım fena kabak dolması istiyor her şey var evde ama birleştirip yemek yapamadım

Oo severim afiyetle yap ye şifa olsun
Hem sıcak, hem.agirlik zor geliyor yemek yapmak

Yaaa hala supurge acayim diyor baksana
Psikolojimizi bozuyosun ben birak supurmeyi yere bisey dussun yerde kaliyor donup arkami geciyorum yanindan aksam esim gelince toplattiriyorum
Valla allahtan kocalarimiz gormuyoor yoksa bizi yakacak

Ah ah analık işte bende böyle kendimi heba ettim canım arkadaşım geçmiş olsun dinlenmediğimiz için böyle oluyoruz ha şimdi herbirine ayrı yemek yaptım ölüyorum kasılmadan taş gibiyim ama napıyım dayanamıyorum onlar aç kalınca canları bişey isteyip de yapamayınca içime dert oluyor

Cidden öyle, canım xekti diyor çıkarmış yumurta süt ben yaparım sen merak etme diyor, yapmayalım diyemiyorsun

Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım babaannesini sevecek galiba maşallah bebeğine ay böyle şu zaman bu zaman deyince siz beni bir heyecan basıyor sağlıkla gelsin inşallah
Kuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosun
Yerim ben kuduruk oğlunu ya nefes aldırmıyor sana al da kafan rahat olsun en azından kuzum benim sonra ben gibi yollarda doğurma pahasına terlik aramaya çıkma

Ne güzel konuştun
O çıtçıtlı zıbınlardan bende aldım. 7 al 6 öde vardı. Ama sanırım onlardan bahsetmiyor ya tek bi üründen bahsediyor gibi geldi bana bilemedim fiyatları da uygundu kaliteleri de güzel gibiydi
evet tek üründen bahsediyorlar yoksa herkes E bebekten alıyor ve sürekli kontrol ediliyor merak etmeyin yukarda arkadaşın dediği gibi bakarız giydirmeden çıtçıtlara ama kumaşları gerçekten güzel

Kızlar şimdi görünen doğum 11 Temmuz. Haftaya temizlik için abla ayarladım 13-14 Haziran gibi gelecek, dolap içleri dahil dip köşe güzel temizleyecek. Sonra haftada 1-2 süpür sil toz al kolay eşimle hallederiz.

Esas mevzu şu, temizlikten sonra beşik, bebek arabası çıkarıp silip kursak mı? Beşik yani park yatak bizim odaya kurulacak ayrı çocuk odamız yok. Evde kedi köpek var ama onlar var diye yatağını kurmayayım mı toz tüy olur diye bunu zamanlayamıyorum kafamda bu da daha çok takmama neden oluyor hani her şey planlı programlı çocuğun eşyalarını silip kurmadım daha zamanını da bilmiyorum.

Ben yatağı kurdum üzerine örtü attım, içinin ortusunu alezini, tülünu mulunu yıkadım utuledim daha takmadım bayramdan sonra takicam.bi ara, senin temizlik işlerinden sonra az vakit kalmış oluyor zaten, kursan iyi olur

Buraya geçen haftaki nstyi ekliyorum, doktor kalemle çizdi şöyle olursa doğum sinyali bu şekilde normal dedi. Yani 2-3 kez sancı çıkanlar endişelenmesin diye paylaşıyorum bende de çıkıyor çocuk o esnada bantlara tekme atıyor çünkü.

Eklentiler

• IMG_20250605_165907.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…